31 maj.

sådär ja, då var denna månad avklarad , eller hur jag nu ska utrycka mig? ;P
Den senaste veckan har bara varit ett helvette och jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och göra om den, (eftersom jag legat i magsjuka 3 dagar) + mått som ett vandrande lik i 2 dagar, men igår började det kännas bättre!
for till stan och åt med harald sussie och några till på Tatung, skit gott men dock fick jag i mig mindre än halva portionen, kändes inte så värt -.- , sedan blev de kubb spelning och grillning nere vid älven som avslut, blev inte så jätte sen kväll eftersom jag var så sataans trött.

Idag har jag faktiskt mått dugligt, har kunnat äta utan att känna illamående , sen har ju vädret varit helt jävla kanooners!
vi hade 28,7 i skuggan, i solen vill jag inte ens veta hur varmt de varit, men varmt !
har stekt ett tag ute på altanen tillsammans med broder och Jonatan, sen har jag fått springa och bära vatten stup i ett till hästarna som även dom tyckte de var kusligt varmt.

Som alla säkert vet är de morsdag idag, och min mamma jobbar som vanligt ochär inte hemma fören halv 10 ikväll (som varje kväll), så jag och Jonte for till stan och mötte upp hans mamma och han syster + lillebror och åt pizza inne på Dallas, blev en barn calzone för min del som jag bara åt upp lite mer än hälften av (satan vad min magsäck krympt under dessa dagar -.- ) sen typ 4 glas cola eftersom de alltid är gratis påfyllning där ;) , så även fast de inte blev så mkt mat för min del så var det en trevlig stund :)

Efter maten for jag och Jonte upp på Maxi för att kirra en tårtbotten och tillbehör , men tårtbottnarna var slut!! jag som tänkte baka en tårta till min mamma , men de fick bli en köpes ist, sen hittade jag ett nattlinne därde stod "världens bästa mamma" på och en massa hjärtan :] för endast 99 kr, så den köpte jag, då blir mammsen glad hoppas jag :P

Efter det pallrade vi oss hemmåt, och nu är jag hemma! hade tänkt rida lite idag men blev inte, varit så satans varmt!
skottade i stallet och har ganska nyss tagit in mina hästisar, borstade upp Bobby först och sprutlackerade honom med myyggmedel ;) dom har blivit så bitna ikväll stackarna! , sen blev de Machos tur, och till min förvåning gick de bra! han brukar vara så livrädd för sprutflaskan,men han skötte sig utan att ställa sig på bakbenen idag , duktig gossee :)
så nu har jag just gjort natt åt dom, sitter och väntar på att mamma och pappa ska komma hem så vi kan äta tårta ;P

Morgondagens planer är så stora som att dra ner på banan med Bobby och ge honom ett snabbjobb, prata skit med christer och sedan pallra sig hemmåt igen , så då vet ni det .

Nu ska jag se tv, hörs seeen.


Myggmedlet som jag använder mig av, funkar riktigt bra!
men man måste spraya på varje dag för att de ska hålla krypen borta,
står att de sitter i upp till 14 dagar, men de märks inte iaf ;S
Men flaskan är dryg, har haft den hela förra sommaren oxå och de är halva flaskan kvar.
kostar kring 250 kr ungefär, så jag tycker den är värd sitt pris.
men som sagt, inget för latmaskar eftersom man måste he på de varje dag ;P


30 maj.

Hemkommen från Luleå efter att ha jobbat med pappa på marknad en stund, men de var så dött att jag och Jonatan fick fara hem tidigare, så nu ska jag börja göra mig klar för att sedan bege mig mot staden, Jonte ska köra 4-hjulingen dit och jag tar bilen ;P han kommer vell ringa när han är halvvägs då den har halvererat ;) hehe.

så ikväll blir de som sagt vara med Harald och sussie + lite folk , äta på tatung och sedan lite kubb :) blir najs!
Nu blire dsuchen och sedan göra sig klar, hörs sedan!

ha en trevlig lördag!

29 maj.

dålig uppdatering idag, jag vet -.- men jag har faktikst inte haft tid.
ska fatta mig kort, steg upp kl 10, hästarna fick mat som vanligt, sedan chillade jag framför tvn och sedan bar de av mot Byske , åt pommes (gott som faaan! ) och sedan bar de av mot stan för att köpa foder åt hästarna.

Nu i afton kom Jennie Elin och Jeanette hit, slingade Jennies hår vilket blev braa :)
sedan vid 20 kom Jessika och vi drog ut och red , har just kommit in nästan , red uppför sandbacken bla där vi galopperade som tokar, Macho bockade i varenda språng han tog nästan och Bobby hade tydligen galopperat som aldrig förr :P haha  sötpojkar!

Nu har jag skottat och släppt in gossarna, gett dom kvällsmaten och sagt gonatt, vilket jag ska göra åt mig själv snart oxå

Imornbitti ska jag upp halv 8, ut med hästar och ge mat, sedan iväg mot Luleå för att hjälpa pappa på marknad.
På kvällen blir de stan och umgås med Harald och sussie + lite mera folk, äta på Tatung och sedan blir de vell ngt annat mys ;P brukar alltid bli treevligt.

nej nuså gott folk, Godnatt!

                    
Mina älskade guldgossar -v-


28 maj,inlägg 3.

Nu ska jag se en film, sen ska jag sova!
och fan ta mig själv om jag tänker spy inatt, då spelar de ingen roll hur illa jag mår imorn, då bär de av till Max och äta ihjäl mig! kan lika gärna ta en sväng på krysset och frasses då oxå, jävla deprimerande!

godnatt gott folk.

28 maj,inlägg 2.

sådär ja, nu mår jag lite bättre , nu kan jag leva iaf . Har sovit en stund mellan typ 11 och 12,30, de var sköönt.
Har fått i mig lite blåbärssoppa nu oxå så jag har ngt i mig, och blev faktikst piggare :)
sen har hästarna fått komma ut nu oxå, blåste så förbannat nu på morgonen, vilket de gör fortfarande , men dom blir så ledsna om dom måste stå inne hela dagen, så ut med dom och ge dom mat .

Har även lyckats pallra mig till postlådan, där jag äntligen fått schemat av hemstjänsten över hur jag ska jobba i sommar! och de ser riktigt bra ut, 50% blir det men tyckte de såg rätt mkt ut trots det? men men, pengar !
nu ska jag ut och ge hästarna mera hö, sedan ska jag lägga mig och sova en stund till.

Jag kan säga er en sak gott folk! att nu i helgen om jag är pigg, så ska jag äta på Max och trå i sinneeeeee ! fyfan vad jag längtar eftert Mat, fett fett fett i huvudtaget! waaaaahh 0_o






28 maj.

Far åt helveteeee med allt, sjuk igen -.- vaknade kl 4 och spydde som en kalv, har inte spytt sen dess men mått riktigt jävla piss! , ngt bättre nu, jag hoppas de håller i sig, annars lägger jag mig ner och dör ngnstans känner jag.

och sataaan vad de blåser! inte många timmars sömn inatt, de har blåst så att de skakat i min säng :O

jaja, ska dricka lite proviva och hämta posten nu, sedan ge hästarna mat. hörs sedan om jag är på benen.

27 maj,inlägg 2.

yey, jag har klarat mig igenom dage utan att spy, känns ju bra! mår riktigt hyfsat ikväll faktiskt.
Dock har de inte blivit mkt gjort, har varit ganska så loj efter den hårda gårdagen, har mest suttit framför tvn och sett dåliga program, men sånna dagar ska man vell oxå få ha ibland, eller?

Ikväll så lyckades jag iaf pallra mig ut i stallet och fixa lite småsaker, skottade skit och sen fick gossarna komma in.
De blåse som fan och vädret har inte vara bra på hela dagen, började ta in Bobby som var lite spänd pga blåsten, sedan blev de Machos tur som var riktigt på helspänn! dansade runt mig som om han vore 3 årig hingst med massa överskottsenergi! höll bla på trampa ner stackars vizzla som satt ute på gården, sen min bror som stod och trodde han var cool, men han var inte så kaxig sedan ^^ hehe. Fick iaf in skrullet efter lite show på gården, gav dom kvällsmaten och sedan blev de natti!

Nu har jag sett vinnare plus, ska ta och borsta gaddarna och sedan blir de sängen.
Förhoppningsvis blir de banan imorn, annars fårde bli fredag, ska de blåsa som de gör nu blir de inte imorn kan jag lova! trädena ligger i backen nästan -.-

Jaja, har som inte mkt mer att säga om denna dag?
får vell hoppas jag har mer att komma med imorgon. Godnatt på er!



såhär pigg har jag sett ut heeela dagen lång ,Naajs! -.-


27 maj, tänka sig att jag lever.

Fyfan vilken gårdag, dom där ynka 3 gångerna jag skrev att jag spytt utökades till minst över 23 gånger! jag skämtar inte, jag spydde konstant , världens jävla träningsvärk i magen och ont i ryggen eftersom jag legat böjd över sängkanten mestadels hela dagen/kvällen. Var för pigg för att kunna sova, utråkad som fan var jag! 
Totalt så har jag legat i sängen i 23 timmar,vill säga 1 timma från ett dygn :O inte fan har jag tid med det.

slutade spy där efter kl 12, somnade ordentligt vid halv 4 i morse och steg upp kl 10, och nu kan jag faktikst leva!
har tagit ut mina hästar och sedan fått i mig en liten kopp med häslofil och en halv kopp med blåbärssoppa, vågar inte trå i mig för mkt . Jag var tvungen att ställa mig på vågen, och jag har gått ner 2 kg sen igår, och mitt ansikte är alldeles insjunket , rätt bra med magsjuka endå ;) skämt och sido,fyfan, en förkylning är ju lindrigt!

Blir dricka proviva nu hela dagen lång, sen till middag ska jag äta lax med färskpotatis och citronsås! de har jag beställt, är så jävla sugen på det att jag skakar i hela kroppen då jag tänker på det :P

Hoppas att jag känner mig "starkare" ikväll, då ska jag ut och skritta Bobby i skogen, om de inte regnar som de gör nu -.-
Imorn blir de ev banan, om jag nu inte av ngn anledningn skulle få tillbaka magsjukan , men de tror jag inte.

NU ska jag ner och se tv och äta mig en liten macka med te, känns som om de skulle vara gott!

hörs sedan.

26 maj.

vaknade kl 9 och mådde skit, gick ner på toa och spydde galla, sen dess har jag spytt galla 3 gånger och jag mår åt helvette, får inte i mig någonting att äta i huvudtaget.

vad fan hände?

blir inte mkt skrivet här idag iaf, och inte mkt gjort ngn annan stans heller.

fyfaaan.

25 maj,inlägg 4.

Åhhgud, många inlägg idag, förlååt mig -.-

Men jag har faktiskt varit flitig ikväll! har städat och gjort fint i stallet, är dock inte klar än men har iaf börjat, de ser betydligt snyggare ut nu än innan , vilket var tanken. Sedan har jag inpregnerat Regntäcket , sedan måste jag spara ihop så jag har råd med ett till. Tog in Bobby och borstade upp honom, han har legat i hagen idag så han var dammig busepojken;P
sedan hämtade jag Macho, som för ovanlighetens skull var ren? 0_o som sagt ,ovanligt ,men treevligt !.
Guldgossarna har nu fått komma in i stallet och jag har gjort natt åt dom.

Jonatan har kommit hit nu oxå, fast han är ute i garaget och tjollrar på med broder,själv ska jag ta och dricka en kopp kaffe, sedan blir de en kvällsprommis med hunden för att sen ta en dusch och hoppas på att mamma snart kommer hem så vi kan skriva beställningslistan :] sedan väntar sängen!

Imorn är det en ny dag med nya möjligheter, jag hoppas på bra väder!
godnatt,hörs imorrn.

25 maj,inlägg 3.

WAAAAAAAHHHH jag blir helt lyriiisk :D , hämtade posten för en stund sen, där i lådan ligger de en ellos Rea katalog, jag går in och sätter mig tillsammans med min kycklingsallad som jag gjort till middag, och bläddrar igenom tidningen.
Jag hittade MASSOOR! ovh billigt BILLIGT BIIILLIIGT var de överalltt och alltiiing! så imorn ska mamma få faxa ner en order åt mig ;)

Detta ska jag bla beställa:

Den vita T-shirten, ska beställa en stoor strl så man kan ha leggings till den :)

sen den här, fanns i vitt och bruint oxå, men vill ha den gula . Tänk er en solbränd kropp i denna färg!

sen ev den här bikinin, den hade Bygel vilket är UNDERBART! då slipper man att den åker upp.

Den här bilden är inte alls så bra, man ser inte hur bikinisarna ser ut , men en sådan fast svart eller turkos blir det att beställa, även denna hade Bygel! (GUULD)

          har inte bestämt mig än, sen vet jag inte riktigt hur de är att beställa skor? antar att de inte är de lättaste eftersom man inte vet hur dom sitter på foten, men dom var så billiga att de känns litegrann som att jag kan ge de ett försök :P

 sist men inte minst så ska jag beställa denna cardigan till Jonatan, satan så fin han skulle bli i den! Dom hade även en massa t-shirts till bra pris , och de behöver han !


nej fy, de blir att sätta sig sen då mamma kommit hem och göra en lista som hon kan faxa ner imorgon :) jag längtar!
Nu ska jag bege mig ut i stallet och städa, Jessika var och hämtade hem kaninerna igår så nu blev de betydligt mer plats ,men samtidigt ganska tomt :P ,meen dom återkommer nog nästa vinter igen :)!. sedan får vi se om jag far ut en kortis i skogen med Bobby.

Hörs sen.

25 maj,lite piics!

Tog lite bilder ute med digitalkameran,får världens sommarkänsla!




















Nu blir de middag, ska göra kycklingsallad :]

25 maj.

Vaknade upp hemma hos Jonatan första gången i morse kl 05,40 av att Jonte låg och tittade på tv 0_o han kunde inte sova sa han , och sen var de så satans ljust i rummet att jag knapt kunde somna om.
sedan vaknade jag en gång till kl halv 8, en gång till kl halv 10 och sen sista gången kl halv 11, jag som hade tänkt få sova ut ordentligt nu en natt utan att behöva vakna för att ta ut hästarna, men icket.

steg upp och gick upp till hans pappa och åt fruckost, sedan drog jag iväg in mot stan och in på Royal och köpte foder åt hästarna, dyrt men är ju ett måste.

Nu har jag kommit hem, har legat ute i solen en stund, men de var så irriterande för ena stunden var solen framme och andra så var den i moln -.- så de blev ingen lång solning, men invigde min Bikini från Nelly.com och den var verkligen inte som jag trodde att den skulle vara :S inte alls lika snygg och sen satt den jätte konstigt! de borde vara olagligt att redigera om bilder så att de ska se bra ut på modellerna, man blir så lurad! fast vist, den duger ju de gör den, men den kostade ju totalt med frakt osv 396 kr -.- och jag kommer endå måsta köpa en till som jag "trivs " i, så de blev inte så billit.

NU har jag inte en blekaste aning om vad jag ska hitta på, ska städa i stallet tror jag, men kändes jobbigt, är slö idag ;P
så jag gör de sen efter middagen tror jag, då har jag blivit piggare förhoppningsvis, sen kanske jag tar Bobby och skrittar ut i skogen en sväng, vi fårse vad kroppen säger sedan.

jaja , jag bjuder på en bild från solningen idag! sen en bild från igår innan jag for till Ursviken :)

                                      

Nu fick ni ett litet smakprov om hur min nya hårfärg ser ut, den ser nästan ganska så röd ut, men den är faktiskt inte riktigt det, bilden är tagen med mobil, så ni får ha lite översende med det ;) ska ta en bättre bild sen med digitalkameran.


Hörs sedan.


24 maj.

hejhopp, jag lever faktiskt ;) men har inte haft tid att lämna ngt spår efter mig före nu, har haft full rulle sedan jag slog upp ögonen i morse!, steg upp hlv 10, släppte ut hästarna och gav dom mat osv som vanligt, sedan så kopplade jag och min bror på släpen och drog oss till ålund och hämtade en rundbal som vi sedan lastade in i stallet, tungt som fan och vi fick vara 3 st för att klara rulla in den, väger ju trots allt 450 kg 0_o sen lutar de lite uppför mot stallet så de var inte de lättaste , men de gick^^ som tur var. bestämde mig för att testa ha en rundbal nu en gång , brukar funka dåligt på sommaren men eftersom jag har den inne i stallet och öppnar hela på en gång och slier styckvis så borde de fungera.

vid kl 13 kom Jessika och vi tog in hästarna och gjorde dom klara för en sväng i skogen, jag på Maco och Jessika på Bobby, Macho skötte sig exemplariskt hela tiden, även Bobby gubben :) vi red en riktigt lååång härlig sväng, galopperade uppför backar och hoppade stockar och hade allmät mys, de behövde både jag jessika och hästarna tror jag, var otroligt härligt! sen hoppar Macho som en gud, jag önskar att de här med lastningen kunde ordna sig, ska nog testa och lirka lite nu när jag har egen finka, ställa in den i hagen och låta honom bekanta sig med den, om detta kunde ordna sig så skulle jag vara världens lyckligaste människa! har länge drömt om att få hopptävla med honom, han älskar att hoppa och skulle kunna utvecklas massor! sen är han en guldklimp i dressyren oxå då han vill själv. nej fy vilka möjligheter man skulle kunna fåå, jissess! tänk en hopp/dressyr häst och en travhäst, skulle inte kunna bli bättre tro jag.

Hur som hellst, efter ridturen så gjorde vi klar i stallet för kvällen, sedan gick jag in och gjorde mig klar för att  dra mig till ursviken, där jag befinner mig just nu ;) har ätit grillat hemma hos Jonatans pappa och rabarber paj till efterätt, smakade GUDOMLIGT!! var otroligt länge sedan jag åt middag här, Jonatans pappa lagar ruggit god mat ! har saknat den :] och familjen såklart oxå, men blir inte många gånge  månaden jag lyckas ta mig till stan och vara hos dom, och när jag väl gör det så kan jag oftast inte sova över eftersom jag har alla djuren hemma.

Men ikväll ska jag sova här, Harald och sussie kommer förbi oxå och vi ska se film och äta lite onyttigheter :]
kommer bli mys! sen bli de vell sova antar jag, imorn ska jag fröbi Royal innan jag far hem och köpa foder i mass, sedan blir de som sagt hem och chilla på :)

sådär ja, nu har ni fått lite om min dag, blir inge mer skriver heller fören imorn!
sen måste jag tacka jonatans pappa och carina för 300 kr i bensin , välbehövligt! tack så hemskt mkt :)

hörs imorn gott folk, ha en trevlig söndag


puss på min vizzla som jag kommer sakna inatt ! -v-

23/24 maj.

Jaha, som vanligt blev kvällen inte som jag hade tänkt mig, och hur ofta blir de inte på de viset? -,-
Ingen Jonatan kom iaf och höll mig sällskap ikväll, så jag fick sitta framför tvn och se robinsson alldeles själv, och jag måste säga att jag tycker att Jarmo eller Anna ska vinna! Jarmo är lite udda, men han har verkligen visat vilken jävla bra överlevare han är och han är positiv hela tiden till allting (iaf vad man fått se i tv), Anna därimot är yngst, men har endå visat sin tjurskalle och utållighet, jag tycker hon är riktigt jävla duktig!  mager har hon blivit nu på slutet, men hon får äta upp sig nu när hon kommer hem^^.


Efter att jag sett robinsson gick jag ut och mös med mina älskade hästar lite, Bobby var mysig medan Macho bara ville dreggla ner mig -,- , men jag älskar honom endå, vad skulle jag gjort utan mina guldgossar?
vid halv 10 fick hästarna komma in i stallet och äta kvällsmat, sedan sa jag gonatt och släckte för kvällen.
Imorn kommer Jessika hit och hänger med ut och rider, då ska jag ta mig an Machi gubbe, kommer nog vara lite sprallig skulle jag tro ;), Bobby ska vell sköta sig som för de mesta hoppas jag :), Blir en långsväng imorn upp för sandbacken och sedan in i skogen och mot välltan. Hade ju tänkt rida i afton men började må illa som fan, sen hade jag ogjort middagen oxå , och efter att jag ätit hade jag ingen ork till ngnting nästan.


Sen nu till mitt färgande av håret idag, Färgen blev verkligen TOPPEN och jag är jätte nöjd med den!!
fick inte till ngn bra bild, så de får ni imorn ist ;)

Kan medddela att min Bikini från Nelly.com har kommit nu oxå! den hämtas ut imorn.




En bild på mig och Macho förra sommaren. -v-

Godnatt.

23 maj.

hej mina vänner!
nu sitter jag här och total förstör mitt hår helt och hållet antar jag, har hett blekning i hela håret! men en lite hälsosammar sort, men spela roll, de kommer bli nött iaf ;S. sedan ska jag snöra på en  ljusbrun färg , hoppas att de kommer bli som jag vill! . Jag gör de ljusare eftersom att de kommer blekas så förbannat i sommar, och har jag svart/brunt hår så blir de så blaskigt, sådär har ni anledningen till det :) hoppas bara att jag lyckas få en ngt jämn färg .

Har varit i byske en repa (köpte hårfärg) sedan hjälpte jag mamma på kiosken en stund, var fullrulle idag! folk i massor.
Nu är jag iaf hemma igen, håller som sagt på färga håret och sedan blir de ut och rida Bobby en sväng om de inte regnar och åskar! de mullrar lite nu.

Ikväll blir de grillat här hemma med färskpotatis! sedan hoppas jag att Jonatan kommertillbaka hit och ser robinsson med mig, var 3 veckor sedan sist vi såg de tillsammans ;S , han for hem till ursviken imorse för att skruva i Jennifers bil, antar att de faktikst inte är så mkt kvar på den, han trodde att han skulle behöva 3 dagar på sig så skulle den vara fit for fight! sedan måste den ju besiktas oxå.


ähh, nu ska jag se lite tv innan jag måste skälja ur håret!


Såhär läcker är jag i håret just nu ;)


Men i slutändan hoppas jag på att jag har ungefär den här färgen :


Det återstår att se, återkommer senare med bild av resultatet ;)!

22 /23 maj.

sådär ja, hemkommen från byske efter en OTROLIGT trevlig kväll tillsammans med min Jonatan,sussie harald emma och Jonas :) , duckit lite drinkar, pratat i mass och sedan slutligen hoppat på ngn studs"kudde" som dom hade där nere på campingen tillsammans med en massa galna småbarn , ska jag vara ärlig så måste jag säga att de var riktigt jävla roligt :P men jobbigt i sinne! kommer vell kännas i benen imorn antar jag, med tanke på hur tränad jag är ;) hehe.

som sagt så är jag ganska nyligt hemkommen , mamma hade tagit in hästarna åt mig som jag bad om, guld! tackar så mkt för det, dom hade nog varit ganska arga på mig om jag tagit in dom nu skulle jag kunna tro :P

Imorgon eller ska man säga idag? så blir de rida en långsväng på Bobby, ska rida några galoppintervaller i sandbacken oxå, sedan blir de skritta lååångt låångt ut i skogen :) kommer bli mys! , sen måste Macho få röra sig oxå, ska nog fara ut och köra honom en sväng , då blir han nöjd med livet.

skulle behöva köpa mer foder, men borde klara mig med det jag har nu i helgen iaf, så får köpa några fler säckar på Måndag, dyrt men behövligt! mina stackars kusar ska inte vara utan mat inte^^.

Nej gott folk, nu ska jag sussa, är ganska trött efter denna kväll!
hoppas att ni andra haft en bra dag/kväll!

godnatt på er.


Ngn av er som smakat detta? jag fullkomligt älskar den då man blandar den med mjölk,blir nästan som pinjacolada!


22 maj.

härligt väder idag ! de gillar vi.
steg upp halv 10 idag, tog ut mina stackars hästar som var sura över att jag sovit länge , förlåt gubbar.
Men dom blev snabt ganska nöjd igen då dom fick sin fruckost :) tur det^^

Nu under dagen har Emelie och kajsa varit hit och jag har slingat deras hår, på kajsa blev de jätte fint! men på emelie syntes de inte så mkt eftersom hon har så mörkt hår, så vi ska göra en omgång till lite senare så blir de kanske ett lite jämnare resultat .

dom for hem för ett tag sedan, och jag har faktist slingat mitt eget hår litegrann oxå nu, blev ganska fränt :) men kommer nog inte ha kvar de sålänge eftersom jag måste färga på utväxten igen snart.

Har inte hunnit rida idag heller, allt tog längre tid än vad jag had<e tänkt mig ;S och snart ska jag och Jonatan iväg till byske och äta middag på Bianco,sedan chilla litegrann hos mamma på kiosken och sedan bege oss ner på campingen och vara med Harald och sussie med comp :) blir dricka lite och sedan spela kubb , kommer bli hur trevligt som hellst skulle jag tro :) med tanke på sällskapet :)

Hade tänkt fara och se trav ikväll igentligen, men jag hoppar över det , de svider lite men tror jag kommer ha roligare ikväll endå :) sen så kommer de fler travdagar!

Imorn blir de iaf rida, sen steka i solen.
Nu ska jag ut och skotta i stallet så de är klart, sedan göra sig klar för avfärd mot byske,Jonatan byter däck på min bil nu ;) hehe! jag har fan varit olaglig länge nu :P

hörs sedan, ha en trevlig freedag :)!

Machos favorit sysselsättning -.-

21/22 maj.

ääähh,fanjävel! de senaste inlägget skulle ha kommit in fär länge sen, men som vanligt blir de krångel-.-

Ikväll har jag fan varit bra! jag har städat min bil, dammsugit ur den och torkat instrumentbrädan, jag kan bara säga att de verkligen var välbehövligt! så gräsligt smutsigt de var, inte ens kuul.

Nu har jag och Jonatan sett film, froozen river tror jag den hetter, kass var den iaf, eller de hände inte så mkt.
Imorn kommer emelie och kajsa hit, ska färga deras hår, sen kanske jag ska göramitt lite ljusare oxå, vi får se,
sen ska jag ut och rida Bobby en sväng oxå, och på kvällen blir de trav ! :D

ska sova nu, hörs imorn, godnatt!

ännu en lista, lite tidsfördriv.

Lovar du att vara ärlig? Japp!
Du heter:
Mia Birgitta Ahlqvist (förstår inte att mamma gillade sitt namn så mkt 0_o )
Smeknamn: har ganska kort namn, men min älskade sussie kallar mig Micuu :]
Låt som när du är ledsen sörjer till? Kurt Nilsen & comp-Hallelujah
Beroende av: mina hästar/hund
Vad behöver du mest just nu: PENGAR PENGAR!
Vad tror folk om dig? troligast att jag är en idiot med dålig humor , det vi Ahlqvistare är kända för ;)
Stämmer det? njaa, jag har bra humor ;)
Vad får du oftast komplimanger för? öh, måste vara mina ljusblåa ögon.?
Vad säger du för att imponera på någon? helloo, my name is BORAAAT!
Hur imponerar man på dig? Humor !
Brukar du skratta för dig själv? varje dag!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
självklart!
Var bor du?
Fällfors
Trivs du där: bästa stället i världen helt klart! dock lite långt ifrån stan osv.
Äger du några converse: nej fyy neej.
Sprit, cider, vin eller öl: allt smakar skit, fast har en ny favorit, Malibu :]
Vad har du för mobil: en ericsson rappelskalle.
Nästa mål i ditt liv: Få fram en bra travhäst.
Hur svarar du i mobilen: Hallå
Vem ringde du senast? måste nog varit mamma .
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Det kommer ja faktikst inte ihåg.
Antal timmar sömn inatt: för lite,är utbränd ;P
Sov du ensam: Nopee
Brukar du komma i tid: Då jag känner för det så ja, men inte annars.
När mår du bra: när allt går som jag planerat, och då jag är med mina få men bra vänner är livet på topp!
När blev du fotad senast: jag vet inte.
Hur känner du dig nu: trött och sugen på ngt gott?! 0_o
Vanligaste färg på dina kläder: jag vet inte, men kanske svart , brukar endå lyckas variera :P
Vad tycker du om fötter: fula som fan, men bra att ha !
Vad saknar du: min familj.
Favorit dryck på morgonen: jag hatar att dricka på morgon, äta i huvudtaget smakar bajs.
När brukar du oftast gå och lägga dig: mellan 23 och 01?

Är du blyg? Nja, de tror jag inte endå.
Sysslar du med någon sport: Ridning/trav
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja de tror jag.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: runka och spruta ngn stackare i ögat!
Är du nöjd med ditt liv: med tanke på allt jag gått igenom så har jag fått mkt erfarenheter, så ja, som person har jag bara blivit starkare!
Vad är det värsta du vet? blod, ta sprutor, djurplågeri! och massa shit.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? oj, så olika, men minst kanske kring 150-200 kr.
Vad längtar du till? Sommaren 2009, Trav trav och åter trav!
Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har mina få men helt underbara vänner.
Vad är det finaste du fått? De finaste jag fått är min Guldgosse Macho<3
Om fem månader: har Bobby startat och vunnit lopp ;)!
Om ett år?: är Bobby i full gång med att starta, och jag har vunnit massa pengar! ev inskaffat en unghäst.
Du samlar på: nässpray ;)
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jag ringer inte alls.
Har du strumpor på dig nu: SOCKAR heter det! ska de vara så förbannat svårt?!?
Är det okej att gråta: Ja det är det.
När grät du senast: de kom jag inte ihåg, säkert inte sålänge sedan iaf.
Bär du glasögon eller linser: jag ska igentligen ha glasögon då jag läser och ser tv men har det inte,
Har du piercing: i öronen, sen hade jag i läppen men tog ut det. tycker jag blivit lite gammal för hål i läppen 0_o
Vill du gifta dig: Kanske, spelar faktiskt inte så stor roll.
Vill du ha barn: Inte nu, men säkert sen ngn gång.
Är du bra på att laga mat: jag är en jävel på laga mat! har gjort de sen jag var liten, lagar middag varje dag till familjen.
Är du flygrädd: SOM fan! men när jag landat och står med fötterna på jorden igen är jag nöjd.
Hur vig är du: lagomt faktiskt.
Vilken är din favoritglass: mjukglass och chokladglass!
Tror du på ett liv efter döden: jag hoppas.
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja de gör dom.
Vilken ögonfärg har du: LJUSAAA BLÅBLÅ ögooon.
Röker du: gjorde,men inte nu.
Hur ofta tränar/motionerar du: Rider /kör häst 5 dagar i veckan, sen blir de vell promenader och shit med hunden varje dag.
Vad är det viktigaste i livet?:
 Våga gå sin egen väg . 

21 maj.

Hej och håå, har inte hunnit sätta mig vid datorn fören nu, har haft fullt upp sen jag steg upp i morse.
vaknade kl halv 9, tog ut hästarna och gav dom mat, sedan lånade jag mammas bil till Ersmark och mötte upp Emelie och Camilla r :), Camilla skulle tävla sin häst iris i både 80 och 90 cm klassen, chillade runt ett tag innan de blev hennes tur, första klassen på 80 cm blev dom uteslutna pga att de red lite fel, sen vart de en vägran oxå tror jag, men dom var duktiga endå! trots allt 2 gången iris tävlade, sen var de otroligt mkt konstiga hinder oxå, en mur bla och sen massa kosntiga färger på hindrerna osv, vilket kan vara rätt spännande :P dom flesta hästarna som tävlade vägrade iaf minst 1 gång, var vädligt få som blev fel fria. i 90 cm klassen vägrade dom ut sig, men dom hoppade super fint de hinder de tog sig över! riktigt najs var det, bättre väder hade de kunnat få vara där på slutet men annars riktigt trevlig dag!

Nu sitter jag hemma, fet och mätt som fan efter att ha proppat i mig lövbiff med potatis och vitlöksås med stekta grönsaker, håller ungefär på sprängas!!!, sedan så har jag skottat och gjort klart i stallet oxå.
Ikväll blir de filmkväll, sedan inatt blir de ev en sväng till Grönbo och kolla läget ;) hehe!

Imorn blir de rida Bobby, ska höra om Jessika kanske vill med, så jag kan ta ut Macho på en tur :)
sen kommer emelie och Kajsa hit och jag ska slinga deras hår, blir nog najs!
på kvällen vet jag dock inte vad som sker, ev att vi drar till Byske jag och Jonatan och ser om Harald och sussie är där :D? det återstår att se helt enkelt.

nu ska jag vila en stund, innan jag tar in hästarna.
Hörs sedan.


20/21 maj.

10 FAVORITER
Dialekt:
  Bonska ;)
Mat: Grillat ,surströmming,krysset!
Låt:
lyssnar aldrig på musik typ.
Film: Australia
Tecknad figur: Nasse
Sport:  TRAAV
Komiker:  Jag själv ;)
Veckodag:
fredag
Glassmak:  choklad
Soloartist: jadu.

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Trött som fan.
Tanke:
  sova
Kläder:  mjukis braller och tjocktröja
Bakgrund:
  på vad?
Känsla:  tröttheet
Tid:
00,05
Bästa sak:  Mina hästar och min Jonatan, sen mina få men älskade vänner!
Irritationsobjekt:  alldeles för mkt.

8 FÖRSTA
Bästa vän:
  min första var Jennie,dock i stort sett ingen kontakt längre.
Husdjur:  Hästar hundar och kissemissar
Utlandssemester:  var till cypern.
Piercing:  Ö
ronen
CD skiva:  tror de var super mario, haha skit konstiga låtar :P
Bil:  ingen aning
Ord: Meraa

7 SENASTE
Telefonsamtal:
  Mamma på kiosken
Mat: grillad karree med potatisallad
Dryck:  trocadero
Biltur:  björnjakt
Tv-program:  öhh, trav tror jag.
Spelad låt: Normy-cocaine
Köpta klädesplagg:
  Haremsbyxa,1 tubtop och ett linne, snart kommer bikinin.

6 HAR DU NÅGONSINN
Dejtat någon av dina bästa vänner:
NEJ
Brutit mot lagen: varje dag
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: jepp
Varit med på TV:  varit med på bild då jag vart på travet några gånger.
Varit med i tidningen:  tror inte det.

5 NEJ TACK
Skolämne:  går inte skola och har inte gjort sen 9an.
Mat:
  Pölsa,lever, och en massa annat skit.
Musik:  opera :P
Dryck: sprit, alkohol i huvudtaget smakar skit, förutom Malibu :P
Djur:  myror,baggar och sånt där smått å äckligt :P

4 SAKER
Du gör när du har tråkigt:
  Datorn, Tv,rider, eller ngt annat .
Du gjorde igår kväll: de minns jag inte :P
Du kan höra just nu:  knak i golvet.
Du inte kan leva utan:  mina djur

3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
  Jonatan och sussie.
Du tycker om: mina djur, Jonatan, sussie och harald, emelie, och sen finns de många andra som jag tycker bra om.
Du inte gillar:  de behöver jag inte skriva, de vet redan om det.

2 VAL
Coca cola eller fanta:
  Cola
Hund eller katt: Hund, har 3 st redan.




sådär ja, lite tidsfördriv.
NU ska jag sova, blir upp tidigt imorn.
Godnatt.

20 maj.

Fy åt fan vad slut jag är idag, men lycklig är jag, de går inte att komma ifrån!
blev väckt av christer imorse strax före kl 8, han sa att banan stängde kl 12 idag eftersom de är dan före helgdag , lite skumt tycker jag att dom stängde 12 bara för det 0_o, meen what to doo?

steg upp och snörde ut hästarna i hagen, gav dom mat och sedan packade jag in alla saker i finkan så de skulle vara klart, sedan åt jag lite fruckost och efter det gick jag ut där vid halv 10 och började borsta upp Bobby .
vid 10 lastade vi, och de gick HELT smärtfritt den här gången, gick raka spåret in utan att ens tveka idag, TACK GUUUD!
så jag fick behålla mitt glada humör. Väl framme på banan lastar jag och pappa av,sedan selade jag på och drog ut och körde. Värmde 3 bakvarv i 2 min tempo och sedan 2 bakvarv i 40 tempo, lunkade sedan ett varv och sedan körde jag ett hit på 2000 meter i 20 tempo, jag är nöjd med gossen! väldigt nöjd, dock fuskade han lite med aktionen bak i sistvarvet där, men annars var de super!

Efter körningen låg hans puls på 83, och för 2-3 veckor sedan låg den på 110! satan i min jävel så fort de har gått, fan bra!. Selade av och sen gick jag ner med Bobby till christers stall och han fick kolla honom i munnen, som jag trodde så hade han någon liten vasskant som han fick ta bort, så nu är de gjort iaf :), så får vi se om de blir bra, annars ska jag be Mickonen kolla honom ordentligt sen.

Christer var dåså nöjd med min träning av Bobby, benen såg kanoners ut och hela hästen i sig såg bra ut tyckte han :)
åhh, jag blir så nöjd, de är alltid roligt att få höra sånt :)!

Efter att vi snackat skit en stund gick jag och duschade av Bobbyloppaaan och sedan bar de av hemmåt, svängde förbi på krysset oxå och tog oss en burgare , de var najs ;)

Nu sitter jag här hemma, lastat av och gjort sådant klart, sen har jag stekt i solen en stund och fick ännu mer snygga ränder på benen ! yeeaah. Nu ska jag vila en stund innan jag blir utbränd ;) sedan ska jag snöra ihop nå middag.

Hörs sedan.

Bobby  Brian <3

19 maj,inlägg 3.

Nu har jag ätit kycklingsallad så att jag klarar mig i ett års tid känns de som nu, inte lugnt alltså!

har varit ute och cyklat en sväng med Vizzla, sen borstat gaddarna och nu ska jag krypa ner i sängen för att sova.
Blir upp kl 8 imorn bitti,släppta ut hästarna och sen där vid halv 10-10 lasta Bobby och bege sig mot travet.
som sagt så ska jag köra själv den här gången med, jag hoppas han känns lika fin som sist :)
sen ska christer kolla munnen, så får vi se hur det ser ut, misstänker att ngt inte är som de ska.

sedan skulle jag behöva ett nytt regntäcke oxå,, eller ett till, eftersom jag har 2 hästar vore de en fördel att dom fick varsitt.
Men min ekonomi är inte den bästa, och jag får räkna med att ett regntäcke kostar kring 1000 kr iaf, inte billigt ;S
så jag får vänta på studiebidraget, men då ryker hela det oxå, fort var de gjort! , ska höra med mamma om jag kan få jobba lite extra så jag får mig ngn krona att göra ngt för.

På tal om det , så om Bobby känns bra imorn så blir de ev provlopp om ett par veckor :)!

Nu ska jag sova, hörs imorn då jag kommit hem från banan !

sen tack Camilla för att du visade mig den där sidan om licensen :)
de är tur att jag har koll 0_o haha.


Godnatt



19 maj,inlägg 2.

Jaha,just hemkommen ifrån byske, jag som bara skulle dit en liten stund och kirra lite blommor 0_o
blev kvar i 4 timmar ist, men men, sådant som händer ibland.

Hjälpte till ett par timmar på kiosken, sen for jag och köpte blommor och krukor + plantjord, gjorde fint i 2 av dom som vi ställde utanför kiorren , blev riktigt najs :) sen planterade jag i 2 till när jag lix var igång som jag nu taigt hem och ställt ute på bron, har en till kruka som jag ska fixa antingen ikväll eller imorn som ska få stå vid hagarna :) får se om jag pallar ikväll, är trött som fan.

Innan jag får på kiosken idag så var jag tvungen att se Vinnare plus, som vanligt varje dag ;P
och då sitter jag där, lite okoncentrerad för stunden, så hör jag " och här kommer då Leif Eriksson med Maro khan som över tar täten"
då vaknade jag till minnsan, och se på fan, christer startade ju i boden idag! och Maro khan vann hur lätt som helst,jävligt snygt! skickade ett sms till christer, men han Jens och Leif dök upp på kiosken sen och köpte mjukglass, så jag passade på att gratta ännu en gång !, sedan så blir de banan med Bobby imorn,då ska han kolla honom i munnen och se om han hittar ngt, sen blir det så att jag kör själv då oxå, han hade inte tid.

sen undrar jag, jag har ju betalat in min licens och gjort allt sådan klart, men ska man inte få ngt "bevis" på att man tagit det, har inte fått ngn som hellst bekräftelse ;S , sen tycker jag att man borde få ett ban kort oxå eftersom man betalar banavgift varje år på 1800 spänn! så man får tillgång till stallbacken på tävlingsdagar osv, och snart då Bobby ska börja starta så vore ju det en fördel så man tar sig in ;S fattar som ingenting av de där, ska ringa ner på seket imorn och höra.


Nu ska jag gå och göra kycklingsallad, sen ta in hästarna.
Hörs.



19 maj.

Godmorgon världen!
satan så trött jag var i morse, tog sovmorgon och sov till kl 10, hästarna var faktiskt inte så jätte missnöjda över läget endå :P , släppte iaf ut dom i hagen och gav dom mat, sen tapper som jag är trotsade jag min extrema blåsa i handen och tog räfsan och räfsade lite till runt hagarna, ont gjorde det men fammåt gick det ;) !

Tog just en liten paus från det och åt mig lite fruckost, blev skinkmacka med gurka och en kopp kaffe med ett glas loka till deet :] mumsigt! , nu sitter jag här och vilar mig efter frulleen, sen blir de vell ut och fortsätta räfsa antar jag, sedan ska jag ta min räser bil till Byske och inhandla några fler panseer att plantera :) ska plantera i en stor kruka som ska stå vid hagarna, sedan en kruka uppe vid stallet och sist men inte minst en kruka ute vid vägen :) tror de kommer bli najs!
föresten, skulle vara snygt med en på bron oxå, de får jag kirra !

Får se om de blir ngn ridning idag, Bobby ska nog iaf få vila, blev en lång tur igår, så honom ska jag nog bara stretcha litegrann och sen ge honom lite massage och gå en liten prommis :) , Macho skulle behöva röra på sig lite tror jag, fast han blir ledsen om inte Bobby följer med, så jag ska höra med Jessika idag om hon har lust att hänga med ut och rida ngn dag i veckan.

Imorn blir de Ev banan med Bobby, ska höra med pappa om han vill följa med mig, vore guld isåfall!
sen måste jag ringa christer och höra om han har lust att köra, den här gången skulle jag faktikst vilja stå vid sidan och titta på! se hur han ser ut osv. Så ska jag passa på att tvinga christer kolla Bobby i munnen oxå, han verkar lite irriterad stundvis då han äter sitt foder, så kanske finns de ngn elaking till tand som är lite vass som irriterar.

Torsdag blir de en lugn dag, ska iväg till ersmark och titta då Camilla R tävlar med Iris :D! tror de var 80 och 90 cm klasser dom skulle vara med i, jag hoppas att de kommer gå fint :) ! me om inte så är ju även de en erfarenhet.
Emelie skulle dit oxå och titta, så då får jag träffa henne oxå :D !

Sen på kvällen så blir de rida en sväng här hemma, får se om de blir en lugn sväng eller, beror på om de blir banan imorn eller inte, det återstår att see :)

Fredag har jag inget inplanerat, Lördag blir de ev Jonatans stuga tillsammans jonte såklart, sen harald och sussie :) jag hoppas att de blir av! fiska, grilla och bara ha allmänt myys.

Nu ska jag göra ngt vettigt av dagen, så hörs sen!



Livet.

18 maj,inlägg 2.

Jisses vilken jävla lång dag de har varit! och de känns som om jag åstakommit hur mkt som hellst, varför stiger man inte upp kl 7 varje dag? :O , ähh, svaret är enkelt, då blir man utbränd ;) hehe.

Hur som hellst, började dagen med att steka som en idiot i solen, varmt har de varit! som fan, och jag fick snygga ränder på benen efter mina Braller 0_o , men ränder hör sommaren till! sen är de vell rätt modernt med randigt oxå? ;)
Efter att ha stekt i solen ett bra tag så tog jag räfsan och räfsade halva gården, höll på i säkert 2 timmar! jag skojar inte,
våran gård är inte så liten , och satan vilka blåsor jag fick i händerna! ine mysigt, men de är bara härda.

Efter att ha räfsat så gick jag in och stekte pyttipanna och ett ägg till lunch, brukar inte gilla pyttipanna men idag funkade det. Sen där vid 3 tiden tog jag in Bobby och for ut och red en låångsväng,bla upp för sandbacken, idag galopperade han bara några steg, men de är bättre än ingenting alls :) duktiga häst! var iaf otroligt härligt och han skötte sig exemplariskt.
Hoppade över några stockar oxå och han var så duktigt! han tycker de är så roligt oxå nu när han fattar hur han ska göra, han laddar som fan före sen tar han värdens språng :P älskade gubbe.
Var ute i ca 2 timmar idag, så när vi kom tillbaka svampade jag av honom lite och sedan kylde jag benen lite.

Nu har jag ganska nyligt kommit hem från Byske, har som sagt klippt mig och jag är verkligen nöjd! så otroligt skönt att få´bort håret i nacken, jag älskaaar kort håår! de är så jävla najs.


Här har vi då FÖRE bilden, dock inte tagen idag, men de duger.


             
Här har vi då efter bilderna!
Innan var det lika långt fram som de var bak, men som ni ser så är de JÄTTE kort bak nu, Hur härligt som hellst!
hade så förr oxå, men var 5 månader sen sist jag klippte mig, så nu var de minnsan på tiden ;)

Kan även meddela folket att jag har beställt den härbikinin nu från Nelly.com
Tycker den är riktigt snygg! men var även inne på den som är på bilden här nedanför, men den fanns inte i min strl -.-
Hoppas den kommer in sen igen, så jag kan beställa den oxå, aldrig fel med en extra bikini nu på sommaren.


Nu ska jag gåner och äta röding med romsås på ljusugnsbröds macka, sen ta in hästarna!
hörs imorn, godnatt.

18 maj.

Vilket uppvakande jag fick i morse 0_o
Sovde över hos Jonatan inatt iaf efter att ha velat lite fram och tillbaka om hur jag skulle göra, de är så drygt nu när dom bygger om och de börjar leva om kl 7 på morgonen, men jag kunde inte ståimot Jontes puppy eyes så jag stannade.
Hur som hellst, i morse så flyger jag rakt upp av att byggarna nere köket startar en räser borr så de bara dånar och skakar i hela huset! mysigt uppvaknande, NEJ.

Steg upp ganska direkt och drog mig hemmåt.
SÅ nu är jag hemma, var hemma vid halv 9 i morse redan , släppte ut hästarna och gav dom mat, sen har jag druckit ett glas havremjölk och nu har jag ätit mig en "köpes" plätta som jag hittade i kylen, troligast från pappas lastbil eftersom han varit borta i några dagar nu. Den var inte ens god, kanske för att vi inte hade ngn sylt att ha till? ;P

Idag är mina planer "ENORMA" , noot!?, ska iaf ut och rida Bobby en lång sväng, får se om jag tatr ut Macho en runda oxå? vi får se om jag orkar, är jävligt varmt ute idag! om inte annat så ska jag skotta i stallet som vanligt, plantera lite blommor och sedan blir de fara och klippa sig vid 6 tiden i afton, ska bli häärligt! bild får ni senare :)

Jag kommer vara döslut ikväll känner jag, har inte sovit ordentligt på flera flera nätter!

sen gott folk blir de ev Falun på onsdag med pappa, jag ska tvinga med stackars Jonatan oxå :)
jag vill så gärna träffa faster och rolf, de är så sällan man har chansen att fara dit!
fast nu har jag iof körkort och egen bil så jag tar mig ju vart jag vill,men de är bara så satans drygt att köra dit, är 80 mil ENKEL väg! inte kort.

Nej , ni får en liten "dagens outfit" ;) jag känner mig så läcker idag ;) HAHA.



Linne från Gina tricot
Svarta Haremsbyxor från Bubbleroom.se


nu ska jag göra ngt vettigt. hörs sen.


17 maj.

Dagen/morgonen börjar med att mamma kommer och väcker mig halv 4 på morgon och säger att hästarna är helt galna och står och varningsblåser och tittar uppmot skogen , fort som fan var jag ute, och Bobby kom fram till ledet direkt och stod och skakade som ett tok! medan macho stod och blåste och tittade mot skogen.
Jag tog in dom i stallet och gav dom hö, men var fortfarande lite oroliga.

Gick in och la mig igen och sen efter en väldigt dålig sömn så steg jag upp halv 10, gick ut i stallet och tog ut hästarna igen.

Troligast har dom känt vittringen av björn eller älg, och helt ärligt känns de ganska obehagligt att vad de nu än är ,är så nära oss, så nära byn i huvudtaget 0_o känns inte så säkert, så blir ta in hästarna inatt, jag som hade tänkt att dom skulle få börja sova ute eftersom vädret är så bra nu, men som jag sa, känns inte så Safe :O


Iaf så har Mican varit på besök här idag, hon kom vid 11 tiden och hade med sig en SUPER GOD kycklingsallad!
lätt den godaste kycklingsallad jag ätit! , vi satte oss ute på altanen och chillde i solen, pratade lite och sen tog vi oss en glass i efterätt :) MUms! , sedan ringde vi till Löva som var med Kim och dom var påväg ner till Johan, så då tog vi min räser bil och for ner till Johan, var där och chillade en stund, sen drog vi upp mot byn igen och till lekparken för att hoppa studsmatta, var riktigt kul! men varmt , Riktigt varmt!

Nu har Mican ganska just farit hem till stan igen, Tack så mkt för att du bjöd på Lunch idag :)! sen var de jätte trevligt att träffa dig, var länge sedan du var här, och länge sedan vi umgicks , men de får de bli lite ändring på helt enkelt :)
sen tycker jag att de är dags för Fällfors fest snart!

Har just kommit in efter att ha legat ute på altanen och stekt i solen, har bara linne och Haremsbyxor idag, SÅ varmt är det :D inte dååligt! sen har jag blivit ganska brun faktiskt!

I afton ska jag nog fara till stan och vara hos Jonatan, har inte bestämt mig än, men de lutar åt det hållet iaf ,
var ett tag sedan jag fick sova med min älskling, tur att han slutar jobba på onsdag , de tycker nog han med, jävla skitjobb är vad han har nu alltså! huvva.

sen nu kl halv 4 kommer ju Robin och klipper sig, de höll jag nästan på glömma ;P!
Och imorn är de min tur att ha saxen i håret, jag längtar! ska bli skönt att klippa siig nu :)

nej, ut i solen igen! hörs seen.



Lägger ut en liten "outfit" , Linnet är gammalt,men köpt på Bikbok,
sen dom grå Haremsbyxorna köpte jag på Cubus förra sommaren, Rååsköna!


16 maj,inlägg 3.

Jag har typ ätit hela kvällen ;S min mage är typ de dubbla mot för va den brukar vara för tillfället, de vill seja att den är gigantisk :P

Imorn kommer Mican hit under dagen och ska bjuda mig på kycklingsallad som hon har gjort :)! ska bli trevligt att träffa henne, sen så ska de bli gott med kycklingsallad såklart oxå ;)

Nu ska jag ta in hästarna, sen blir de sova, är så otroligt trött!
hörs imorn,godnatt!



16 maj,inlägg 2.

Jag är så glad nu att jag inte riktigt vet vart jag ska vända mig!!

Har just varit ute och ridit Bobby, som sagt så skrev jag att jag skulle rida galoppintervaller (troligast).
Bobby har aldrig galopperat med ryttare förut, han är riden i 9 månader ganska exakt.
Och idag har vi alltså galopperat , upp för sandbacken! jag är så stolt över honom, och de gick så fantastiskt bra!
jag var så lycklig att jag skrek ett gjädjerop så att de säkert hördes enda upp i byn :P haha jissses!

Jag tycker det är så otroligt roligt då mina hästar gör framsteg, särskilt Bobby eftersom jag ridit in honom helt själv! sen har jag fått uppfostra honom en hel del oxå eftersom han inte var så "välhanterad" på just de viset, välskött har han varit, men inte uppfostrad .

som sagt, de känns topppen! och ni tycker säkert att jag är hel knäpp som tycker att de här är roligt, men jag är verkligen så lycklig! han har gjort så många framsteg bara de senaste 3 månaderna ,och de gör mig så stolt! att de faktiskt är jag som lyckats få honom till den han är , och att han har varit så lättsam hela tiden är helt underbart.


sen att vi galopperat idag är inte de enda framsteg vi gjort, utan för ca 2 veckor sedan lärde sig Bobby att "hoppa" , och idag har vi hoppat rekord högt, en stock på ca 50 cm :D ! Duktiga Duktiga hääst.




Sen känner jag att jag måste nämna att jag faktiskt inte kan förstå varför så många har fördommar mot "travare" eller varmblod i huvudtaget?, enligt mig måste de vara en av dom bästa allround hästarna i hela världen?! 0_o
Du kan ha dem till så otroligt mkt! Trav, dressyr,hoppning,akademisk osv osv, jag kan faktiskt inte komma på ngt för tillfället som i ett varmblod inte skulle kunna klara av?.
De gör mig ganska ledsen att folk ska se ner på denna ras, den är precis lika underbar som en annan och kan göra precis lika mkt som alla andra raser om de hamnar hos en människa med rätt kunskap!


Jag kan hålla med om att de finns många "fula" varmblod som rent utav ser hemska ut ! men de har oxå en personlighet, och trots utsendet så betyder de inte att hästen inte kan utvecklas till någonting bra.

Sen finns de då OTROOLIGT många snygga varmblod, och själv har jag turen att äga 2 st sånna :)!

Jag älskar mina hästar och de betyder i stort sett allt för mig,
en vardag utan  dom existerar inte i min hjärna!



Tack för mig, nu ska jag göra ngt annat.



16 maj.

hej hopp!
Har kommit hem från byske för ett tag sedan efter att ha jobbat i 4 timmar, fick sluta lite tidigare eftersom de var så lugnt.
NU när jag kom hem så gav jag hästarna vatten och en hö sudd, sedan gick jag in och gjorde Lunch/middag åt mig själv, blev grillad kyckling och potatis sallad med några gurk och tomatskivor + 2 små baugett skivor :) satte mig ute på altanen och åt tillsammans med hundarna, riktigt mys!



 Azzi vinkar :*   vizzla utanför kiosken idag (fick ingen bild på henne ute på altan :P )


sen efter jag ätit passade jag på att steka i solen en liten stuund :)




Nu ska jag ta Bobby och fara ut och rida, blir som jag sagt galopp intevaller i sandbacken, eller galopp och galopp, vi får se hur de blir med den saken eftersom han inte är så haj på den än :P

sen ikväll blir de troligast att fara förbi Emelie i storbränna en sväng.

Imorn har jag fullt upp, ska klippa Robin (blev inte idag heller) sen ska jag rida, fara förbi Mican en stund och sedan vara med Jonatan på kvällen, låter kanske inte så farligt, men de tar faktiskt mer tid än vad de låter :P

nu har jag inte tid att sitta här mer, dags att he sig ut!
hoppas ni får en trevlig lördag :)!
hörs sen.

15/16 maj.

Fyfan vad jag är trött, jag orkar typ inte leva 0_o ! blir att lägga sig nu snart, måste bara borsta mina tänder.
Blev så att jag jobbade på kiosken en stund idag iaf, sen drog jag mig mot stan för att mysa med min älskling :)
Så när jag kom till stan gick jag in på Icatorget och köpte mat åt oss båda, dock ade dom tagit bort de mesta så de fanns inte mkt att välja på, men jag tog iaf laxgratäng åt mig själv, sen köpte jag 2 portioner åt Jonatan , en köttfärsås med spaggetti, sen en portion med nå karrepasta :) då kan han hamed sig en av dom till lunch på jobbet imorn tänkte jag.
Köpte även en portion med grekisk sallad .

körde sedan hem till Jonatan, kl var kring kvart i 8  så de blev en sen middag, men han hade just slutat.
Han börjar halv 7 varje morgon nu dom här 10 dagarna, och slutar halv 8 på kvällen :S inte dåligt slut stackarn äär.
Vi åt iaf middag och sen har vi myst uppe på hans rum framför tvn med lite popcorn och Smärken :]
vid halv 11 drog jag mig hemmåt så stackarn fick sova, jag orkade inte sova över eftersom jag ska jobba imorn jag med, sen har jag fullt upp med hästar och hundar på morgonen oxå så lika bra att sova hemma.

Som sagt så jobbar jag mellan 11 - 16 imorn, sen blir de hem och rida galopp intervaller på Bobby i sandbacken, efter det ska jag klippa Robin och sedan blir de troligast sova, skulle gärna fara till Jonatan men eftersom inte ekonomin är den bästa så får jag nog stanna hemma :( önskar att jag vore riik! eller iaf att jag hade en fast inkomst varje månad -.-

De blev inge trav idag heller, valde att vara med Jonte ist som ni kanske förstått.

nu ska jag ta och sova, så jag orkar upp imornbitti och göra allt för jobbet.
hörs sen!

Godnattt.


Mitt älskade babieeface! <3

15 maj.

hahah åhnej, jag vet inte hur jag ska börja inlägget :P  !
Min hjärna står i stillestånd idag tror jag, jag känner mig trögare än vanligt , då är de illa ;P

steg upp kl halv 10 idag och ut med hästarna som vanligt, gick in och tog en glass som fruckost (nyttiigt)
sen kopplade pappa släpen åt mig så jag kunde fara och hämta hö, vilket jag ganska nyligen har gjort.
Har även varit duktig och lastat in alltihopa oxå, ^^

Idag ska jag rida en liten sväng på Bobby,blir mest skritt ute i skogen tror jag, sen lite dressyr på sandplanen :)
Var tänkt att jag skulle jobba lite hos mamma idag men de behövdes tydligen inte 0_o, men har endå fullt upp, ska göra stallet klart för ikväll,sen ska jag duscha och göra mig själv klar, laga middag och sedan bär de troligast av till stan, ska sova hos Jonatan inatt hade jag tänkt :)

Imorn blir de jobb mellan 11 - 16, kul? nopeee , men är nog så illa tvungen ;P sen är jag skyldig mamma en del timmar, så de är bara att fara dit och se glad ut ^^

Nu ska jag bege mit ut, är + 16 grader idag, riktigt myys :)

hörs sen.


Världens bästa Pappa och min älskade Bobby :*



Underbaraste Macho <3

14 maj,inlägg 2.

Lastningen gick kanon! fan vad braa!
pappa backade upp finkan mot stallet, sen knytte jag fast ett spännband på ena sidan av finkan,
pappa fick leda upp han och han stannade såklart mitt på rampen och skulle just gå bakåt, då la jag spännbandet baki haserna och smackade på och då traskade han in direkt utan problem.
Kan ju hoppas att de går lika lätt varje gång nudå!

därimot när han skulle ut så hade han bråttom och missade rampen och trampade utanför och skrapade sig på vänstra bakbenet, typiskt -.-  nogfan är de alltid nåått! så de var bara in i stallet och tvätta och spraya lite bakteridödande för säkerhetskull, sen passade jag på att stretcha och kyla benen, sen lite massage , han får nog vila idag, sen imorn blir de nog ett lugnt dressyrpass, blir intervaller i sandbacken på lördag ;)

Var just i frysen och letade efer Magnumen som mamma tagit hem igår, var hur sugen som hellst ! men borta var den, tragiskt-.- fast bra på ett sett, behöver den inte, men ibland tar suget över.

Nu ska jag steka i solen en stund, sen plantera blommerna och sedan ev ta tag i mitt äckliga rum.

Föresten så blir de beställa bikinin ikväll oxå ;)!
har bestämt mig för den svarta :)

hörs sen fuckeers.

14 maj.

Dagen börjar bra, eller?
vaknade i PANIK i morse kl halv 5 över att jag hör en geting i mitt rum! jag flyger upp och på med kläder, sen började jag leta som ett tok, utan resultat! men vafan, jag hörde den! så jag letade ännu mer, jag mublerade istort sett om inne i rummet för att jag skulle kunna se :P men jag hittade den inte.
Passade på att gå på toa, sen gick jag in på rummet igen och de var tyst, så jag lägger mig igen, och då börjas de IGEN!
jag letar som ett cp och jag hittar ingenting, så till sist lägger jag mig brevid fönstret och tittar ut, för de var från de hållet de lät, och till sist ser jag en HUMLA utanför mitt föönster som har sitt bo under taket, HAHA helveteee.
Då var kl 7 på morgonen! så jag låg vaken från halv 5 till kl 7 på morgon för en lite stackars humla utanför mitt fönster.
Ta mitt liv! , så jag somnade igen och steg upp kl 10.

Ut med hästar, ge dom mat osv som vanligt.
Pappa ringde och sa att han var i stan, han som lovat att hjälpa till och lasta Bobby nu på dagen 0_o
Bad han iaf som straff att fara förbi på Royal och köpa foder ;) har slut , sen så slipper jag köra enkomt.

Jaa, idag så ska vi som sagt göra ett försök till att lasta Bobby, Jag hoppas att de tänker gå bra.
sen ska jag städa i stallet och skotta skit så de är klart till ikväll,
måste plantera klart i rabatten som jag påbörjat, och sen måste jag städa mitt rum för de ser rent utav förjävligt ut!
insåg det då jag krälade omkring på golvet i morse och fick stora dammråttor i käften.

så nu vet ni min dag, vad händer för er? :)

Älsklings gubbeee -v-

13 maj,inlägg 3.

Åhh, de känns endå lite tröst löst just nu de här med lastningen, har suttit och varit deprimerade hela kvällen.
Imorn blir de ett nytt försök, jag hoppas innerligt att de går bättre då.

trav på fredag iaf!

typ de enda roliga som händer i veckan?
Lördag blir de jobb, sen köra/rida intervaller på Bobby i sandbacken.
Söndag blir de en lugn ridtur.

sen har jag hört att vädret ska bli ljuuvligt, så de är vell ett +.

Nu ska jag sova, tror de kan behövas så jag är på bättre humör imorn.
Godnatt!

13 maj,inlägg 2.

Fyfan vilken dag, jag är helt jävla slut.
Den har både varit bra och dålig, vi kan börja med de dåliga.

vi skulle lasta där vid halv kvart i 2, de tog oss 30 min att få in Bobby i finkan, han stenvägrade! och jag var så arg att jag kokade i stort sett! men behärskade mig faktiskt, men gudförbannat! han har varit hur lättlastad som hellst, men har nu kommit på att han inte ska in i finkan, jippii! vi kämpade på ett bra tag, sen backade pappa upp finkan mot stallporten så att Bobby inte skulle kunna kasta sig åt sidan, först hände de inte så mkt, han stod pall.
Då gav jag grimskaftet till pappa och sa att han fick testa, men han stod pall iaf.
Då blev jag less och tog ett annat grimskaft och gav han en liten snärt i baken, sen hängde jag mig baki arslet på han och pressade på allt jag kunde, då jäklar gick han in :P !ätnligeeen, fyfan, jag var blöt i svett och sen när jag satt i bilen så skakade jag av ilska :P , men lörns inte bli förbannad på hästen heller, de blir inge bättre utav det.

Körde över Byske och plockade upp jessika som ville följa med och titta, sen sprang jag in på kiosken och hämtade en glass, och jag lugnade genast ner mig ;) haha!

Väl framme på banan så lastade jag och pappa av vagnen, sen ut med hästen och börja sela, sen bar de ut på banan och brassa, värmde först 4 bakvarv i 2 min tempo, skrittade och Joggade lugnt ett varv och sen körde jag 2 gånger 1600 m i 25 tempo, riktigt bra! körde 5 sek snabbare idag än förra gången, och han skötte sig fint och travade på bra i kurvorna, så jag var väldigt nöjjd :) ! skrittade en stund och sen bar de av in i duschen där de typ var översvämning och fullt i skit som ngn glömt ta bort 0_o , så då ville Bobby inte in där, förståeligt igentligen, men va fan?
Tvingade in han där och duschade av skrället.

Packade ihop alla grejjer sen lastade vi, som även nu inte gick helt smärtfritt, han brukar endå gå rakt in när vi ska hem,men inte idag, häst skrulle! han måste ha vaknat på fel sida ;P

Men men, han skötte sig fint! och hade mkt krafter kvar , så på det viset är jag nöjd :)
Blir att nöta med lastningen nu ett tag framöver, för de är då bara riktiga dumheter han sysslar med, så irriterande!

Här kommer några bilder iaf !



Utselning :)





Kör ett hit på 1600 m i 25 tempo.




Ny duschad häst och pappii :)


Nu ska jag springa över till jessika en sväng och testa lite agillity med Vizzla :D
sen blir de ta in hästar osv.

13 maj.

sådär ja, ny dag med nya möjligheter!

steg upp halv 10 och hedde ut hästarna och gav dom morgon maten som vanligt, sen nu har jag just ätit fruckost, blev 2 hårdmackor med ost och skinka med gurka på :) mums! fast inte särskitl mättande .

ska snart gå ut och förbereda finkan, ligger nå däck i den som måste ut, sen ska jag packa alla grejjer, nivet huvudlag sele skydd osv :) sen blir de så att jag kör själv idag, vet inte om jag skrev de igår? men christer hade iaf inte tid, så ätnligen ;) haha! får se hur de kommer gå, tror att han kommer vara ngt het har jag en känsla av, tur att han inte är så jätte tung i mun .

Jessika smsa nyss och frågade om hon fick följa med, så självklart! då har jag ngn som kan fota, och hjälpa till litesådär :) pappa ska med oxå, men han kommer vell troligast att springa till första bästa som han kan prata med och stå där hela tiden och skryta :P hahah stackarn.

Ikväll blir de ev stan och sova hos Jonatan, förbannat vad jag saknar honom nu! de är så hemskt att han inte kan komma hit, och så kommer devara enda till nästa vecka på onsdag! :( baajss, och pappa drar ev till Falun på Måndag, och jag vill verkligen följa med! var tänkt att både jag och Jonatan skulle med, men pappa kunde tydligen inte vänta till onsdag då Jonte slutat jobba 0_o, så vi får se om jag åker med iaf,blir bara 3 dagar, soch jag vill verkligen träffa faster och Rolf!
sen gå på stan där oxå vore inte så duumt, dra in på kupolen och shoppa jäkeel! (drömma kan man alltid).

Nej nu är de dags att ta tag i allt, ska ut och skotta i stallet så de är klart, sen börja fixa med finkan och sen packa.
vi hörs sedan ! då får ni förhoppningsvis lite bilder :)



12 maj inlägg 3.

Detta blir sista inlägget för idag, ska snart sova , är trött känner jag ;S blev en rejält tidig morgon för mig idag om man jämför med andra dagar, så ska bli skönt att krypa till kojs sen.

I afton blev de ingen ridning, gick en promenad ist med Bobby och tränade lite NH, gick hur fint som hellst! :)
sen har jag rensat rabatten jag gjorde förra året som är runt flaggstången och planterat nya blommor :)
kommer dock inte på vad dom heter, jag är inte så insatt :P men de jag vet är att dom klarar av att vara ute redan nu och att dom är fina då dom slagit ut :P


gräset runt stenarna måste klippas bort, sen är de bara 6 plantor där nu, ska dit med 6 till imorn :) !
ska även plantera i krukor och ha utaanför hagarna och utanför stallet ngn dag nu framöver :)

sen har jag åkt 4-hjuling med broder, vi var och tömmde massa räfs skräp i skogen, jag åkte på släpen (satt på kanten)
och på hemvägen körde han som en idiot så jag tippade rakt bak och sträckte mig i magen :P hahah skit fuult!
men hysteriskt roligt, fast hade jag flygit av (vilket jag höll på att göra ) hade de varit mindre kul ;P

Har även gjort klart stallet och tagit in hästarna nu, sen cyklat en sväng med både Bejliz och Vizzla, Azzi fick vara lös på gården medan vi höll på och donade ute, medan dom andra 2 satt i koppel, så även dom fick röra sig.

Kan även passa på att medela att jag beställt klipptid nu, de blir på Måndag kl 18,15 :D
äntligen! fick 200 kr av Harald och bästigaste sussie när dom var hit i helgen, som bidrag till en klippning eftersom jag fyllt år , vilket verkligen var toppeen! behövde de verkligen, såå tack så hemskt mkt för deet :) <3

Nu ska jag natta hästar,sen blir de natta mig själv, är trött!
Imorn blir de en lång dag med mkt att göra.

Godnatt!


12 maj inlägg 2.

Hemkommen från byske nu, blev så att jag följde med mamma dit och tjollrade på en stund.
Har solat solarium , sen gick jag även in på challes och kollade på skor, inte så mkt att välja på men hittade faktiskt ett par som jag gärna tar hand om :) men pengar fattar såklart.

sen nu klickade jag runt på Nelly.com för att kolla in bikinisar, och hittade då dom här 2 underbaringarna!
         

Kostar 288 kr, blir kring 330 med frakt, tycker den var ruskigt snygg! men frågan är bara vilken färg?
De lutar åt den svarta, men den lila var fin den med?! så vi får se, blir beställa senare i veckan, eller ikväll? måste höra med mamma om hon vill låna ut en peng åt mig först.


NU snart blir de laga middag, ska grilla kyckling och äta potatisallad till det :)
sen blir de ut och köra Bobby en runda , sen ska jag ringa christer oxå!

hörs sedan.

12 maj.


Uppe med tuppen ;) ! vaknade hemma hos Jonatan där vid kvart över 7, steg upp och klädde på mig, sen drog jag :)
vid kvart över 8 var jag i byske, kollade om pappa hunnit till kiosken (vilket han hade), så jag gick in och drack kaffe och pratade med han en stund, sen brassade jag hem till Fällfors igen :)

Har just tagit ut hästarna, sen beundrat Finkan som var hur fräsch som hellst! invändigt fanns de i stort sett inte en skråma! golvmattan var som ny, sen hade den taklucka  sen sist men inte minst så har den aliminiumfälgar på sommardäckeen :] INTE illaa säger jag om det! kom på en sak till oxå , den hade sulky fästen :D hurraa!
Så imorn blir de invigning, sen slänger jag in en bild på den ikväll :)

Fint väder idag, ska ut och köra Bobby en liten sväng sen och känna hur han känns, han ser lagomt pigg ut! de var endå 14 dagar sen han fick springa av sig riktigt ordenligt, alltså sist vi var på banan, så han kommer vara lagomt het känner jag 0_o , nu har sandbacken kommit fram ordentligt, så till helgen ska jag köra några intervaller där, de tror jag han kommer gilla ;) ! jobbigt som fan , men han behöver det.

Ska sola idag oxå, om de blir någon enstaka grad varmare! måste ju vara brun nu i sommar ^^

Nu ska jag ta och äta lite fruckost, sen ut i finvädret!
hörs sen.

11 maj,inlägg 2.

ÅÅHH jag är så trött att jag inte vet vad!
har typ inte orkat göra ngt alls idag, har skottat i stallet iaf och gjort det klar, sen gått en runda med hundarna, men sen har de inte hänt så mkt mer vill jag lova , jag känner mig slööast idag ;P

Funderar på om jag ska fara ut och rida lite dressyr på Bobby uppe på sandplanen, han behöver det, men jag orkar typ inte! de är där felet sitter :P skulle behöva ngn som kunde jaga mig med pisken och ge mig en jävel ^^

Pappa är påväg hem från Ö-vik nu med finkan iaf, han borde inte ha så långt kvar hem?
jag vill se deeen :] ,sen ska de bli trevligt att inviga den på onsdag oxå :)

Funderar på om jag ska fara hem till Jonatan ikväll, men som vanligt kommer jag inte fram till ngt :P?
igentligen skulle jag likagärna kunna fara imorn? meen, jag känner mig sällskapsjuk så de blir troligast att jag far dit, och sen stiga upp tidigt imorn och köra hem till Fäll igen och he ut hästarna.
sen så om jag inte rider nu i afton så gör jag det imorn en sväng ist.

haha ååh, värt jag skriver :P jag har inge vettigt att sejjaa!
vi hörs imorn ist tror jag, förhoppningsvis så har jag ngt trevligt att säga då?
tjingeliing.

HAHA kalla mig livsnjutarn ;)

11 maj.

Godmorgon världen!
steg upp vid 10 och tog ut hästarna och gav dom morgonmaten, rastade vizzla och nu har jag ätit fruckost/lunch.
Har fan ingen aning om vad jagska hitta på idag, de är fint väder så blir rida en sväng om jag ids,dock blåser det som fan ute! de gillar vi intee.

Har alla 3 hundarna hemma idag, pappa tog mammas bil i morse till Ö-vik för att hämta finkan , han är troligast påväg hem snart? :) jag längtar tills den står på gården!

Blir ev stan ikväll och sova hos Jonatan, eller så gör jag det imorn ist? har inte bestämt mig än hur jag ska göra, han kommer vara borta i 10 dagar i sträck! uusch hemska tiider, hur ska detta gå? sålänge har vi inte varit ifrån varandra någon gång under dessa 3 år och 7 månader! jobbigt kommer de kännas, men allt går om man vill.

På onsdag blir de ner med Bobby på banan och snabbjobba, Jag tror att jag kör själv den här gången, fast nog ska vell säkert christer envisas om att köra han oxå antar jag, så vi får se hur de blir med den saken :P

Föresten så drömde jag om björnar inatt, IGEN! jag blir fan tokig, de är 3 gången som jag drömmer om dom på 1 veckas tid! inatt var deså att jag och sussie var ute och körde moppe (HAHA) till sandbacken, de var igenvuxet av träd osv så man såg inte långt framför sig, vi stannar och hoppar av , sen hör vi bara hur de vrålar i skogen och 2 björnar hoppar fram , en stor och en mindre , dom var helt galna och ville äta upp oss :P vi sprang för glatta livet mot moppen igen och körde sedan iväg. Mer minns jag typ inte, men de var en hemsk dröm :P!!

NU ska jag äta upp min jordgubbspaj som blev kvar sen igår, chilla framför tvn och sen se om jag ids göra ngt vettigt?
jag har även bestämt mig för att skärpa till mig med skitmat, har blivit max 3 gånger i veckan, fast har faktiskt haft anledningar varje gång !, sen smakar de inte lika bra längre, så tror inte de ska bli nå större problem .
sen måste jag börja röra på mig mer oxå¨! de kommer gå fint eftersom de är så härligt ute nu .

hörs sedan.

HAHAH! lyckliga karl jag har.

10 maj.

Jaha, såg att mitt inlägg som jag skrev i morse inte kom in ;S är jag förvånad?

Iaf så har dagen varit hur skoj som hellst!
Harald och sussie kom vid 11, vi åkte i Jonatans bil mot Luleå och drog mot biltema, väl framme lunchade vi inne på Max, men inte alls lika gott som de brukar vara, kanske för att de blev 3 gången den här veckan, Nyttigt? ;)
sen kom vi på att vi alla skulle dra ner en repa på stan och ta Biltema sist, så vi gjorde det, dock hade dom bara öppet den ena gallerian eftersom de är söndag, men de fanns mkt snygt! synd att jag inte hade pengar så jag kunde schoppa!
efter ett tag på stan drog vi till Biltema, jag och sussie satte oss i cafet där och snackade medan grabbarna grus sprang runt som små lyckliga barn :P haha! jag och sussie ha tilloch med inpå HM som är där brevid in esväng oxå, där jag hittade en Tubtop för 59,90 kr ! inte illaa, nu behöver jag snart inget mer inför sommaren än en Bikini :D

Efter att dom rallat runt ett bra tag därinne på Biltema drog vi hemmåt mot fällfors igen, väl hemma satte vi igång grillen och grillade, sen blev de potatisgratäng och stekta grönsaker till det, de var inte dåligt alls :)
sen blev de ju förstås min Jordgubspaj som jag bakat i efterätt, som smakade MUMS ;) !

Nu ikväll har vi varit ute och rallat runt byn med min bil, kollat läget lite överallt, sen till sist for vi till lekparken uppe på tallåsgatan och hoppade studsmatta i sinnee, hur skoj som hellst!

Nu har harald och susse farit hem, även min älskade Jonatan, han ska jobba nu i 10 dagar i sträck på rönnskär, 12 timmars skift, han kommer vara hel den här veckan? 0_o stackarn, meeen, ca 10 000 kr efter skatt har han iaf.

Sen imorn far pappa till Ö-vik och hämtar hem en finka :D en 93:as umesläp i kanonskick till kanonpriis!
Jag är såå glad, äntligen så blir de allvar!
Blir att fara ner med Bobby på tisdag eller onsdag och snabbjobba :)

Nej nu ska jag ta in mina hästapollar, dom väntar som galningar på att jag ska ta in dom och så fort dom ser mig så skriker dom utöver sig stackarna :P så bäst att jag gör dom nöjda ^^


Lägger in lite bilder från i afton :)

                       






Jag sådde några blommor, en för varje vän

               Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en

               Det blev höst och vinter och blommorna de dog

               Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar o log

               Sen kom regnet med moln stora grå

               Nästa gång jag fann dem så var det bara två

               Sen kom solen med allt ljus den har

               Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar

               Du härdades i solsken, du drunknade i regn

               Men en sak är säker, du är en riktig vän



Tack för mig, hörs imorn.

9 maj,inlägg 2.



Jisses vilken afton.
Var en sväng till byske och handlade lite saker inför imorn då harald och sussie kommer hit, de blir biltema i luleå en sväng först och luncha på Max, sen blir de ralla runt där ett tag för att sedan bege oss till Fäll och göra grillat och äta jordgubbspaj i efterätt :) kommer bli najs!

sen nu kom jag ganska just in, jessika har varit här och hängt med ut och ridit, jag på Macho och hon på Bobby.
Vi red gropen rundan och skulle hoppa över den nerfallna stocken som vi brukar göra, först kommer jag ,gick fiint!
sen kommer jessika och de gick fint tills just efter hindret då Bobby tar i och gör världens Bocksprång ! och hej bara uppp i de blå flög Jessika, men gjorde en ruggit snygg landning! hon ställde sig nästan på benen, sen satte hon sig som ner ! svårt att förklara, men jag är lätt impad :P själv landar jag allitd på huvudet, fast de var ungefär 7 år sen sist jag flög i backen, vilket jag är glad över ! :P

De gick iaf bra för jessika, vilket var tur det.
Vi fortsätter ridturen, och de riktigt bra sen , for och klättrade i gropen litegrann och där galopperade faktiskt Bobby upp, Duktig hääst! tyvärr missade jag det då jag var så koncentrerad på Macho :P

Avslutade med lite dressyr på sandplanen vilket gick toppen! Macho var hur fin som hellst stundvis, och en riktigt jävel stundvis oxå :P , vissa stunder gick han hur fint som hellst och galopperade jätte fint på volt! var länge sen sist han gjorde det, men sen vissa stunder gick han imot hela tiden och ville inte alls vara med på noterna, men då är de som de ska iaf :P haha!
Bobby skötte sig fint, dock är han inte så där extremt välutbildad än så man kan skryta om det :P men han skötte sig iaf.

Nu har jag skottat i stallet och städat undan lite, hästarna fick gå ut en stund till eftersom de inte regnar nu, men ska snart ta in dom .

Nu ska jag baka jordgubbspajen så den är klar tills imorn, sen blir de lägga sig tidigt så jag orkar leva imorn.

hörs dåå.

                          
Mina älskade stjärnor <3




9 maj.

God morgon, för ett tag sen faktiskt,steg upp halv 11.
Hästarna var inte glada för att jag var så sen, men de fick dom ta idag faktiskt.

Gårkvällen Funkade vell, betalade in oss på balzac där de sög totalt, sen gick vi till kalles där vi var ett tag, träffade albin då vi gick därifrån, de var trevligt ! länge sen sist tyvärr ;/
Gick och åt på frasses, sen gick vi in på olles ett tag där de var ganska mkt folk, fast inte en kotte man kände igen.
Vid 1 så kom camill r och hämtade upp oss utanför olles, dom skjutsade mig till busstationen (haha inte så långt att gå igentligen :P ) där ola hämtade upp mig, och vi drog hem till Fäll.

Kvällen kunde vell ha blivit bättre måste jag säga,men man kan inte ha tur jämt.

Fick ju en flaska Malibu av Emelie igår i present, som var hur god som hellst! blandade den med mjölk och de var ljuvligt, och de finns inte mkt som jag tycker smakar gott :P så de var fantastiskt trevligt! ;P


då vet man vad man ska köpa i fortsättningen ^^




NU sitter jag här, lite smått bakis faktiskt, brukar inte bli det;O?
Ska ut i stallet och fixa lite, sen mot afton sidan kommer jessika hit och hänger med ut och rida en sväng, jag hoppas bara att de inte har tänkt börja regna, de ser lite lurigt ut ;S

ähh, nu har´jag inget vettigt att säga, hörs sen.
 

8 maj.

ursäkta för dålig uppdatering, men de har faktikst inte hänt så mkt ;P

Igår var jag ute och red Bobby, for gropen rundan och klättrade lite och luffsade på i skogen, han var pigg!
sen blev han jätte räd för en bil oxå när vi skulle ut mot vägen, haha stackarn, han har de inte lätt.
på afton for jag till stan hem till jonte, åt middag dä sen drog jag till mican och hälsade på en stund och fixade hennes hår, blev riktigt najs och trevligt att träffa henne.

Efter ett tag gick jag och hälsade på emelie en stund, ganska bra att dom bor grannar, så man kan ta 2 flugor i 1 smäll då jag känner för det ;P


Idag har de vart lugnt, tjollrat på lite hemma ,fixat stallet osv.
Är i stan nu, har gått en repa och kollat läget, tog med mig presentkortet som jag fick av Jonatan på cubus, hittade en tröja därinne som var på rea, 89 kr ;) de gillar vii, sen giick jag in på carlings och där hittade jag en fin svart "tunika" för 299, rätt dyrt men nu jäklar unnar jag mig lite sommarkläder! sådesåå..

Just nuj befinner jag mig hos emelie, hon dushar just nu , anledningen till att jag sitter här ;)
Vi ska nämligen ut ikväll ;) bli en sväng på balzac, sen ev kalles och olles oxå , vem vet :)?
Fick en Malibu flaska av emelie i present :] cocos sprit , luktar iaf gott och sen var de fin flaska! ;)
sen fick jag ett grattis kort och en liten bok om "vänskap" , haha jätte fiint :D tack såå mkt :)

Nu ska vi börja göra oss i ordning för kvällen!
hös imorn igen ;)


7 maj.

Idag har jag fullt upp!

ska strax ut och rida Bobby en runda, sen skotta i stallet och göra klart där, sedan blir de duscha och sedan göra sig klar för att dra mot staden, ska äta middag hemma hos Jonatan och sen ska jag vara med Mican :)
Blir färga hennes hår osv, var länge sedan sist vi umgicks så de ska bli trevligt!

Pappa har ringt på en finka idag, som troligast snart är hemma på gården! jag hoppas verkligen det iaf, behöver en NU !
det ska bli så jävla najs.

sen har mina kläder från Bubbleroom.se kommit oxå , ska hämta ut dom på Ica i byske :)

nu ska jag dra mig utåt, hörs sedan!



Här får ni en söt bild på Bejliz :*

6 maj,inlägg 2.

JÄVLA skit dag! behöver jag säga mer? bara allting har gått snett.

For och följde med pappa till stan för att fixa nå saker till kiosken, for öven förbi travet och lämnade igen finkan till christer som skulle låna ut den  imorn till ngn som skulle till boden, pratade en stund och sen fick jag veta att banan var öppen!
fast provloppen var endå inställda, men endåå! kunde ju ha kört iaf, fast vädret var ju inte på topp så kanske lika bra att de inte blev av?

Hur som hellst, fixade litegrann och sedan blev de Max, mötte upp Jonatan där, de blev ett frisco mål med lökringar ist för pommes ;) muums var det faktiskt! inte så nyttigt därimot, jag måste skärpa mig lite nuu.
efter det följde jag med Jonte till ursviken, var tänkt att jag skulle hämta nå paket , men blev inte av, vi behöver inte gå in på detaljer, blir bara otrevlig stämning 0_o

han skjutsade mig till solbacken där jag mötte upp pappa, sedan bar de av till byske, jobba där en stund hos mamma, sen sola solarium :) ganska najs endåå!, Nu är jag hemma, Jessika släppte ut hästarna åt mig i afton , de hade slutat regna och dom längtade garanterat ut :P sen hade hon skottat åt mig oxå, vilken päärla! hon är så bra på att tajma in rätt tillfällen :P idag då jag tex inte alls är på humör , så de var kanon snällt :)!

Nu ska jag ta in hästarna, ge dom mat och sen blir de sova och hoppas på att de blir en bättre dag imorgon.
höreees!

godnattt.

soooliigt!


6 maj.

Tacka fan för att de ska vara skit väder då man planerat dagen in i minsta detalj!
helvete, de suuger! blir alltså inge travet idag.

först ringer christer i morse och vi pratar på ett bra tag, han frågade bla om jag hade tänkt komma ner idag, vilket jag hade tänkt, blablabla osv ett tag till. Jag går ut i stallet och ger hästarna fruckost, dom får stå inne ett tag till eftersom vädret suger, när jag kommer in igen käkar jag frulle, vid 11 ringer Mickonen och säger att provloppen är inställda pga att tjälen på banan släppt nu när de rengat, så vi får ta de till veckan ist.

1 min senare ringer christer och säger samma sak :P haha jisses, var ett jäkla ståhej.

såå, inge trav idag, hoppas dom fixat de till på fredag, då far jag ner och kör själv.

Men , har en massa annat jag ska hinna med idag då ist, mamma ringde just och behövde hjälp till kiosken , en massa varor har kommit och sen behöver hon ngn dsom kan fara ner med en pärm till revisorn i stan, sen handla massa grejjer till kiosken , så de skitgörat tar jag på mig ;P då kan jag springa in på Royal oxå och titta om dom har ngt vettigt regntäcke till bra pris, sen inhandla en fodersäck kan jag oxå passa på att göra.

Nu ska jag ut och täcka på hästarna, sedan får dom komma ut en stund!
hörs sedan.

5 maj,inlägg 3.

Jag måste bara berätta hur söt Bobby var i afton då jag for ut och red!
For mot gropen då som sagt för att kolla läget, de var lite snö kvar på vissa ställen men de var då inga problem att ta sig igenom det :), Min lilla hoppbana som jag bygt däruppe har iaf kommit fram,men många av mina små hinder har rasat förutom stocken, så jag testade hoppa den , och jisses vad kul han tyckte att de var! hahah söt gubbbeeen min :)
han kom på att då jag och jessika red igår att han faktiskt kan hoppa över saker ist för att braka rakt igenom, och nu älskar han det verkligen! blir att träna litegrann nu i sommar, blev som peppad då jag såg Camilla och iris tävla! :D

sen fortsatte jag mot gropen, hade tänkt se om man kunde rida ner iden och sen klättra upp, men de var så mkt vatten där nere så jag sket i det, men inte länge kvar innan det är borta antar jag :)
For till grusplanen och red lite dressyr en stund, gick på volt i båda varven och han skötte sig kanon och gick i en stadig form hela tiden! han slog inte ifrån en endaste gång, jag blir så glaad :D! älskade häst, han har blivit så duktig!
Testade trava litegrann oxå bara för att de gick så bra i skritten, vist, de gick betydligt sämre men duktig var han endå:)

efter ca 10 min drog vi vidare hemmåt, vill inte nöta så mkt så han börjar tycka att de är tråkigt ^^
hoppade stocken en sista gång, sen skrittade vi hem igen :) duktig poaa!

Ikväll har jag Jonatan och Ola varit ute och letat björn, utan resultat förstås ;S
därimot såg vi VÄRLDENS största älgspår! jag skojar inte, de var de värsta jag sett i hela mitt långa liiv!
sen fick vi se en älg, dock inte ägaren till spåren ;) , sen såg vi en tjäder tupp oxå som stod och moppsade sig ;P
men som sagt, ingen bjöörn :/

Nu ska jag ta och sova, blir en lång dag imorn med massor att göra!
vi hörs :)
godnaaatt.




                                 
Mitt liv, mitt allt <3

5 maj,inlägg 2.

hejhopp i lingonskogen!

Nu har Mickonen varit här och fixat till pjuckerna på hästarna,blev fint !
sen blir de banan imorn afton med Bobby och Micko ska köra, blir nog toppen det skulle jag tro!
Vi har pratat länge om det ,men nu tog jag tillfället i akt och frågade ,eftersom jag hur som helst ska ner imorn.
så de blir vid halv 5 tiden imorn afton, före provloppen :) ska bli intressant att se.

Sen nu till ngt hemskt, jag hade Bejliz och Vizzla ute idag på gården så dom skuille få springa av sig.
då hör jag bara hur de klirrar till och då hade vizzla sprungit rakt in i glaset som pappa rivit sönder igår!
han hade backat in i lyktstolpen vi har på gården, så glaskupan hade ramlat ner och gått sönder (men glömt plocka bort glaset) , kollade en snabbis på hennes ben men hittade som inget, trodde de gick bra.
släppte in hundarna och gick ut och tjollrade på litegrann, sen går jag in och då haltar vizzla som ett took!
hon kan inte ens stödja på sitt vänstra bakben stackarn, så jag tittade och hittade världens jack mitt på tassen.
panik ringer jag mamma och frågar om jag ska måsta ringa veterinären för att fara och s`y?
vi kommer iaf fram till att vänta tills imorn, så jag har rakat hennes ben och tvättat rent ochlindat och tejpat, så får vi se hur de ser ut imorn, måste tvätta det en gång till ikväll oxå.

Blir de inte bra måste vi troligast fara och sy.


Nu ska jag ta Bobby och fara ut i skogen en sväng, kolla läget litegrann ;D
sedan blirde vell som en rätt lugn kväll antar jag.

hörs sedan.




stalledräng.

5 maj.

Nu är jag 19 år och 1 dag, helt ärligt så känner jag faktiskt ingen skillnad ;P?

släptte ut hästarna för en stund sedan, senhar jag vart ute och cyklat med hunden som vanligt på morgon, testade halsbandet som jag fick av Jonatanigår så att hon ska sluta skälla, och idag funkade det!?
inte ett gny när jag tog ut hästarna, då hon i vanliga fall typ exploderar och skäller som en galning!
så jag hoppas att det funkar.

De enda jag har inplanerat idag är att jag ska rida en sväng på Bobby mot gropen och titta hur skogen ser ut där,
sen så kommer ju Mickonen och fixar pjuckerna på hästarna, vilket jag hoppas att han gör gratis eftersom de bara var 6 dagar sen sist han var här, men han är snäll så de tror jag att han gör, ngn slags garanti måste han vell ha :P?

I veckan kommer mina kläder som jag har bestältt, hoppas jag iaf ! leveranstiden var bara 3-7 dagar så teoretiskt så borde de komma mot slutet av veckan :) jag läängtar!

sen till helgen på söndag blir de Luleå med Jonte Harald och Sussie, grabbarna ska på Biltema och jag och sussie ska vell hänga med antar jag, vi har inte så mkt till val skulle jag tro :P? ev att vi drar ner på stan en sväng, grabsen kan ju gå runt inne på Biltema i minst 2 timmar garanterat!  dom är helt besatta då dom väl kommer dit :P

Så de var vell allt jag hade att säga för tilfället tror jag.
nu ska jag gåner och äta fruckost /lunch, blir vell Kinamat efersom de blev en massa över igår!
vi hörs sedan :)

Älsk Bobby :*

4 maj,inlägg 2.

sådär ja, nu är de bara 20 min tills jag fyllt år färdigt.
Och jag vet inte riktigt om dagen blev som jag tänkt mig, är glad samtidigt som jag är besviken.

De jag fick var iaf

*200 kr på Royal av bror
*ett halsband till Vizzla av Jonte
*300 kr på cubus av Jonte
*100 kr av morfar
*1 trisslot och 2 sverigelotter av mamma och pappa, vann 50 kr.


sen skickade faster ett grattis kort oxå, men tyvärr ingen 500 kr som hon brukar skicka .
Tyckde de var lite orättvist om jag ska vara ärlig eftersom ola fick då han fyllde år.
Men, hon minndes iaf att jag fyllde år?

Jag ska vell inte klaga igentligen, jag är iaf tacksam över att jag fick äta middag tillsammans med min familj, och att jag slapp göra min egna tårta för första gången de senaste 10 åren, kändes konstigt, men var rätt najs.

De bästa med den här dagen var nog presentkortet på Royal, sen smset jag fick av Sussie då hon sjöng ja må hon leva , hysteriiskt roligt var det! sen är de vell inte helt fel att ha 300 kr på cubus heller, även fast de var på bikbok jag önskat mig :P

Men ska jag vara  helt ärlig, så tycker jag faktiskt inte att de är roligt att fylla år längre.
särskilt när man inte får de man önskat sig, den här gången hade jag önskat mig såå mkt saker!
hade hoppats på att få en klippning, eftersom jag verkligen behöver det, men dom pengarna får jag skrapa ihop själv helt enkelt.


De låter som om jag är jätte otacksam ! men de är jag verkligen inte alls, men ni vet säkert själva hur de är, då man önskat sig en massa, och sedan får ni inget av det? :P lite surt känns de juu, men som sagt så var de en fin present att få äta med min familj (vilket jag gör 1 gång per halvår ungefär) och att min morfar kom hit, de betydde mkt för mig.
så TACK för idag allihopa!

Ikväll tog jag med mig Jessika till travet , var v65 men vi han bara se sista loppet av det.
I lopp 9 startade Marokhan, han var favorit men de gick inte sådär utöversig,
Låg i ryggledaren hela tiden och sedan på upploppet fick han sig en lucka, slutade som 4 men galopperade dom 2 sista stegen mot mållinjen vilket resulterade att han blev diskad, alltså inga pengar , ruggit synd!
Fast han gjorde ett bra lopp endå tyckte jag, han har trots allt inte startat på hela vintern och inte varit sådär jätte fräsch.
Han såg fin ut idag och travde bra!

NU är jag hemma, har nattat mina hästar och ska strax natta mig själv.
Måste bara berätta att i afton ställer jag mig i fönstret och tittar ut på hästarna, så ser jag att dom står som pinnar med huvudet uppe bland molnen och tittar utmot vägen, då tittar jag dit och ser en ÄLG komma springandes :O???
vad i faaan tänkte jag, densprang in på grannens gård sen upp mot skogen , VAD i HELA friden gjorde den mitt i byn?
hästarna blev helt galna och kutade runt som tokar, sedan stod dom som fastfrusna och tittade upp mot skogen i säkert en timma :P , haha helt sjukt, de händer inte varje dag att en älg kommer springandes på postgatan !
Troligas måste den ha blivit skrämd av ngt, ganska ovanligt att älgarna kommer in i byn sådär.?
skulle kunna varit björnen som skrämt vettet ur den? den är ju trots allt nära byn den med, sen finns de ju 3 st olika oxå.
uusch så hemskt.

Nej, nu ska jag sova, hörs imorgon!
Godnatt.


I veckan kommer dessa 3 skönheter hem till mig!

4 maj, grattis till mig!

Idag är det min födelsedag, fyller hela 19 år ;) (tragisk åälder, händer inget ball)
I morse fick jag min första present av Jonatan, ett halsband till vizzla som ger ifrån ett ljud och en vibration då hon skäller, testade det på henne men om vi säger såhär, de funkade inte :P

NU har jag just kommit in, jag och Jessika har varit ute och ridit en långsväng med båda hästarna, hon på Bobby och jag på Macho, rd upp för sandbacken och sedan traskade vi runt i skogen däruppe och hoppade över stockar och rishögar, SKIT KUUL ! haha, Bobby var riktigt kass i början , men sen blev han riktigt duktig :)
Macho hoppade fint som vanligt och var överlycklig. efer ca 2 timmar tur kom vi hem igen,
kollar under machos föttter och ser att ena skon blivigt sne, kul?
Inte nog med det, går och tittar på Bobbys fötter oxå och ser att båda framskorna har börjat böja sig utåt längst bak på skon, vid trakterna , och att 2 sömmar lossnat, KUL?? bara 1 vecka sen Jami var här och skodde.
Men duktig som jag är spikade jag fast dom 2 sömmarna som låssnat , sen ringde jag Jami och sa berättade hur de blivit, och han ska till finnträsk imorn så han skulle komma förbi här en och fixa till det ordentligt :)
så jag behöver inte vara så missnöjd särskilt länge , toppen toppen!

Nu ska jag äta lunch med Jonatan, sen vänta på middagen^^ blir kinamat och sedan pinocchiotårta och massa goottt ;)

hörs sedan !


hade tänkt ladda upp en bild, men cp blogg.se är ju som de är ibland.... 0_o

3 maj.

Guuud jag är fan utbränd efter den här helgen, jisses amalia vad jag är slut!
Igår blev allting bara helt fel, eller fel och fel, de blev inte riktigt som jag och Emelie hade tänkt oss iaf ;P
var ju som sagt tänkt att vi skulle festa, eller fara på crusing i piteå, men de blev inget av dom.
ist for vi på streetrace och tittade ett tag, sedan drog jag och Emelie till stan och efter e4an rejsade vi med några killar i sina räer bilar , vi var lätt snabbast ;) hahah.

Svängde in på Maxi och syndade rejält, blev kladdkaka med spray grädde, chips och dip och ostkrokar, sedan förbi på hemma kväll för att hyra film, den behöver vi inte ens gå in på :P  typ de sämsta jag sett, men endå risig.
Jonatan var i piteå medan jag var i stan hos emelie, och dök aldrig upp, så jag fick ringa Jennifer som kom och hämtade mig vid halv1 på natten då jag höll på somna, for hem till Jonatans mamma och sov där till Jonatan kom vid 3, somnade om och sedan blev de stiga upp kl halv 9, skulle följa med Emelie och se då Camilla R tävlade sin häst Iris för första gången  i hoppning i gungmark (heter de så :P ?? ) , hon startade först i 50 cm clearound och sedan 70 cm, blev placerad som 2a vilket jag tyckte var toppeeen :D sen hade hon bara hoppat ca 4 gånger innan det och aldrig hoppat bana, så jag är lätt imponerad :P!

var iaf jätte trevligt att se och ett stort grattis till Camilla och Iris :)!



Efter tävlingen for jag och Emelie hem till henne en tväris, sedan bar de av till Camilla Ö och Micke för att grilla , sen klippa och färga camillas hår.
Väl där drog vi till Maxi och fixade käk, sen hem och grilla och trycka i sig gomaten, MUMS !
Efter middagen satt jag igång med camillas hår, slingade det först och sedan blev de klippa, blev riktigt bra!
Chillade sedan framför tvn med lite glass och shit, riktigt mys.

Nu sitter jag hemma i Fäll, har varit ute och cyklat med hunden och sedan tagit in hästarna :)
ska snart ut och göra natt för dom,sen blir de  sova, är så saatikens trött .

Imorn ska jag ut och rida Bobby en sväng, ska fara ut i skogen och se hur långt de kan vara kvar innan all snö är borta, sen ska jag baka, eftersom de är min FÖDELSEDAG :] grattis åt mig själv i förskott ;)

NU orkar jag inte skriva mer, och ni orkar säkert inte läsa heller.
så Godnatt!




2 maj.

hej gott folk, nu är de faktikst bara 2 dagar kvar tills jag fyller 19, detni ;)

Idag är de kanonväder ,som dom flesta andra dagar den här veckan , jag klagar inte kan jag säga.
Har tagit ´tummen ur arslet och burit in höet i stallet , alldeles själv! ingen hjälp fick jag av karlarna .
Gick faktiskt riktigt snabt, men dum som jag var så hade jag bara T-shirt påmig och de resulterade ganska så fula armar efter alltihopa! passar ju bra tills ikväll det då de blir fest, eller?? 0_o





Nu har jag suttit och klickar runt på bubbleroom och beställt de saker som jag visat här på bloggen för ett tag sedan, blev den där turkosa tubtopen, sen ett linne och Haremsbyxa, en betydligt snyggare variant än den jag visat innan :)
totalt blev de 465 kr med frakt, inte så jävla farligt endå ! så om 3-7 dagar så har de kommit, jag längtar :D!

nu ska jag se om jag hittar ngn lunch, vaknade vid 9 i morse av ngn underliog anledning, kastade ut hästarna i hagen och sedan så cycklade jag med vizzla och bar in höet, så jag är hungrig nuu!

hörs sedan.

1 maj,inlägg 2.


Vilken otrolig dag de varit idag! helt jävla underbart väder och 18+ ute, INTE ILLAA :D

på dagen har jag och Jonatan hämtat hö, som jag olastat in i stallet fortfarande ;S måste göra det imorn.
sen kom Jessika hit och red Bobby en sväng runt byn, jag följde med på cyckeln för säkerhetskull, gick iaf fiint :)
Alla som var ute tyckte att jag hade så fin häst, alltid lika roligt att höra :)!
Efter en kort liten tur runt byn så for vi hem , höll på svettas ihjäl, man är inte riktigt van vid värmen^^.

I afton kom Emelie hit vid halv 6 och åt surströmming med mig Jonte ola och cizzi, var hur gott som hellst! synd bara att de är så drygt att bena fisken, man hinner bli otålig och på dåligt humör;P sen hinner man bli hungrig igen innan nästa macka är klar, mensom sagt kan man inte undankomma att de smakar ljuvligt!

Efter middagen följde jag med Emelie hem till storbränna,jag hade med mig vizzla som skulle få leka med deras hund siri, sen har vi "kursat" lite med dom oxå ;) måste försöka få bättre pli på vizzla, hon har så otroligt mkt energi att de är inte klokt! jag förstår bara inte, Emelies mamma fick iaf gajda oss lite och till sist gick de riktigt bra, vi ska försöka göra detta varje helg iaf :) dels för att de är bra för hundarna, sen är de roligt och intressant oxå.

Nu har jag ganska just kommit hem , har släppt in hästarna och gett dom kvällsmat, nu är de bara jag själv som behöver ngt i magen känner jag ;P! sedan ska jag sova, är trött.

hörs imorn.
Godnatt!


Har sett massa tussilagos idag :] (bild tagen från google)
Ett tecken på att vår/sommarn är här. <3

1 maj, dagen efter valborgs.

Hade jätte trevligt igår faktikst måste jag säga!

Det började med att Emelie kom hit och grillade med mig och Jonatan, vi hade köpt en engångsgrill som förövrigt var de kassaste jag provat och aldrig mer ska jag ha en sådan!
de tog ca 50 min att grilla vårat kött , meen därvid 7 tiden började vi äta och det smakade smaskens!

      

Grillat med potatis sallad, stekt svamp och zuchini och souwer cream onionsås med Hallonsoda som dryck ;)!

Efter maten kastade jag in Kladdkakan som jag gjort till efterätt i ungen, och Emelie började prata om ngt tal som hon haft i skolan om typ växthuseffekten, SKIT intressant och jag blev faktiskt riktigt inne i det :P vilket resulterade att kladdkakan blev i ungen ngn enstaka minut för länge, så den blev inte lika kladdig som jag ville ha den :( men de funkade .

     

Emelie babblar på och har världens inlevelse ;) hahah! sen har vi kladdkakan, och de står faktikst "valgorgs 09" på den, jag vet, de syns knapt ;)


Efter att vi trått i oss massa mat och efterätt så hjälpte emelie mig att snöra in hästarna, sen gjorde vi oss i ordning och vi drog oss mot stan där vid 9 tiden för att plocka upp en Kajsa på busstationen, vi körde runt och plockade upp Camilla R
och vi drog oss mot vitberget där Jonte harald sussie och några andra var och grillade, hängde där en stund och grillade lite marsmallows, sedan for vi vidare till festen hos Löva och kollade läget, där var de så spårat att de inte gick vara så vi for och körde lite bil ist ;P


   

Här har vi "elden" som vi grillade marsmallowsen i, sedan andra bilden är på parkeringen uppe på vitberget, man ser lite av stan iaf ;P jag har så otroligt dålig kamera då de är så mörkt.


Hur som hellst, vi lämnade av Camilla R på busstationen och sedan drog jag Emelie och Kajsa till ursviken och hälsade på camilla Ö och Micke och massa folk, riktigt trevligt om man bortser från att jag var livrädd för alla smällare och raketer dom höll på med, jag kan ju säga att dom inte var i nyktert tillstånd :P och de var nära oss alla flera gånger! uusch.
Efter ett tag där så kom Jonte förbi oss, harald och sussie hade dragit hem ;S så han hade ingen att vara med.
kl halv 1 ringer Ola (bror) och vill ha hämtning på Max, han var less :P
så vi sa hejdå till alla och jag och Jonatan drog dit och hämtade upp han och cizzi.
Väl framme i byske så fick jag köra Olas bil hem, HÖR OCH HÄPNA! hara ldrig fått röra den förut, men nu var de nödsituation :P, de gick bra och ola var nog lite stolt faktiskt :P

Väl hemma i Fäll igen så fikade vi lite, sedan blev de sängen..

så TACK till alla som förgyllde min valborgs :) !



Idag steg jag upp vid 10, ut med hästarna som vanligt och gav dom mat.
sedan cyklade jag med hunden ens väng (som varje morgon nuförtiden)
efter det blev de fruckost med Jonte och sedan drog vi och hämtade hö, satan så varmt de var!
har olastat av det än, måste göra det oxå ;S uuschhh.

Har suttit på bron och chillat med Jonatan ett tag, ätit glass osv.
Kom på att jag var jävligt sugen på surströmming! så jag ringde Emelie och frågade om hon inte ville komma och äta de med mig , vilket hon ville ;)
så de blir suring med Mli Jonte ola och cizzi i afton, blir naajs det :)

Imorn blir de streetrace,fest och sedan crusing i piteå! PEPPA inför det.

Detta blev ett långt och krångligt inlägg :P !
Hörs sedan.

RSS 2.0