29 september.


Får man vara mer slut?
som sagt så for jag och Jonatan till lycksele i fredas på morron, sålde med pappa på marknaden där och de var riktigt trevligt, på kvällen for vi ut och åt på resturang med pappa och nåra andra "knallar" som han kände som var där.
Jag åt oxfile med potatisgratäng och Jonatan åt plankstek (samma kött) , och dagen efter vid halv3 tiden började vi må dåligt som fan, jag hade fruktansvärt ont i magen så jag gick in och la mig i lastbilen ett tag med hopp om att det skulle gå över, Jonatan sprang på toa hela tiden och jag låg halvdöd i sängen tills jag började att spy.
Vi fick fara hem och vi stannade 10 gånger för att spy! sista gången vi stannade började Jonte spy han med.

Och ja, sen hela kvällen låg Jag nere på toan och Jonatan uppe! på natten hade jag fruktansvärt ont i magen, kändes som knivar som vred om i mig och jag trodde jag skulle dö, kunde inte sova och spydde som en gris ! vid halv 3 på natten lyckades jag somna en stund, vaknade på morgonen av att jag var så himmla törstig så jag gick ner och drack lite vatten (slutade med att jag halsade i mig 2 liter) dum som jag var. spydde halva dagen och låg i sängen, För Jonatan hade det lugnat ner sig.


Idag har de vart ganska lugnt om man bortser ifrån att jag är hyfsat utmattad och har världens träningsvärk i magen och HELT slut energi, gått ner 2,5 kg och mår lite halverst . Har iaf lyckats vara ute ett tag och ta hand om hästarna en stund, sen har jag och Jonatan legat och sett film hela dagen.

Imorn hoppas jag att jag är piggare och orkar göra ngt, Bobby måste ut och röra på sig, även Macho bubben.
Nu ska jag vila en stund, sen se idol och efter det natta hästarna.

så jag säger vell godnatt?

25 september.

Jisses, jag vet en som kommer att vara mör som fan imorn i benen!
Var just ute och red Bobby, testade westernsadeln på honom och den satt bra!
For ut i skogen och travade "gropen rundan" som jag kallar den :)
gick fina fisken det! och bubben fick jobba lite extra idag, (även jag)
pigg som fasiken var han och jag stod upp hela tiden , anatar att de lär kännas lite imorn :P
Smörjde in honom med kylbalsam sen då vi kom tillbaka.

Idag har jag även hunnit med att baka bullar, 14 påsar blev det + en "kanel längd" som man kallar det :)
dom blev väldigt goda , känner mig riktigt nöjd :D!¨

Nu ska jag gåner och börja göra mig i ordning för piteå , sen ikväll kommer min älskade Jonatan <3

Tjingeling.

saknaden av dig.


Det är uppenbart at du inte ser, ser hur mkt jag saknar dig.
Åren med dig var dom bästa i mitt liv, de var du ,jag och hästarna.
Alla minnen med dig är helt oförglömmliga för mig, jag kommer alltid
att bära dom med mig som en av mina dyrbaraste skatter.

Om jag fick 1 önskan, så vore den att få dig tillbaka.
Ja, faktikst. Så mkt saknar jag dig.
</3

Om du ens läser detta har jag ingen aning om, men gör du det så hoppas jag att du förstår vem de är menat till.
Och nu när jag lix är igång, förlåt för allt!
Du var den bästa jag hade.


24/25 september.

dagen har vart lugn, har chillat på här hemma med hundarna osv.
Tog in Bobby idag och stretchade lite och sen gick vi en kort promenad.
Mer än det har jag inte gjort idag, jag fattar det inte? jag har ingen ork till nånting.
Jag måste verkligen ta tag i körkortsteorin, för jag ska ha körkort innan jul! så är det bara.
Imorgon ska jag göra klart 1 av faserna iaf, de har jag som mål med morgon dagen.
Sen ska jag och mamma baka bullar, eller ja, jag ska baka bullar, mamma skulle hjälpa mig lite med smeten.
Tänkte göra ngt unikt som jag kan sälja på fredag/lördag på marknaden med pappa ;)
så man tjänar sig lite extra fick pengar, sen ska jag sätta upp nya lappar om klipningar igen nu när jag spenderar så pass mkt tid här hemma :) har redan 2 st, eller ja, en klippning och 1 färgning. Klippningen är offret Mican och sen skulle jag färga håret på carro, så de blir bra :) Det sker på måndag klockan 19.

Imorgon är det min efterlängtade torsdag, som sagt under dagen blir bakning och körkorts teori :) sen klockan 17 bär de av till piteå med sussie och Mamma för lite schopping och såntdär kul :) jag måste köpa en ny foundation, sen skulle jag vilja ha mig en ny rouge oxå, så vi får se vad jag hittar :) någon rolig ögonskugga skulle inte vara fel heller? men jag har igentligen ganska många, sen har jag mina favoriter oxå, jag älskar sotade ögon! inget går emot ett snyggt sotat öga! jag har svart,mörksilvergrå,silver och ljuuus grå , blir skit snygt om man kombinerar dom :) blir nog en sån smikning imorn .
Jag har en guldig ögonskugga oxå som blir rätt snygg att blanda med den mörksilver gråa.

Just de ja, imorn ska jag även hinna med ut och köra Bobby en sväng! fan, jag har fullt upp till klockan 17 då jag ska vara i byske, jisses! baka bullar tar ju typ hela dagen, fast iof, körkorts teori kan jag plugga medan degen jäser :D debli prima!
då blir de ungefär som 2 flugor i 1 smäll ;)

sen glömde jag nästan att berätta att ikväll har jag och mamma varit på "ljus party" i Byske, de var faktikst riktigt trevligt och de fanns jätte mkt fina saker att se, massa god doftande ljus och tillbehör :) vi beställde bla 2 st stora vin glas med "gele" i , och innuti själva gelen var de ett ljus ( ett hål ner så man kan tända det) , åh svårt att förklara :P men fint var de iaf! sen köpte vi 2 st "flask" aktiga god luktande olja burkar som ska ge huset en fräsch doft upp till 1 års tid :O de enda man ska göra är att stoppa ner 6 st små träpinnar, liknar typ tandpetare fast betydligt längre då :P dom ska tydligen sprida doften runt i huset, luktade jätte gott iaf, sen beställde vi nåra fler småsaker oxå. Synd nog är att leveransen inte sker fören 2-3 veckor, fast då borde vi ha fått ordning här i huset, nytt golv ovh välstädat :) det ska bli kul att se vilken stor förändring det kommer att bli.

Och nu till fredag blir de då? tänkte att jag ska skriva av mig ikväll och imorgon eftersom jag inte kommer att komma hemfören på lördagnatt/söndag . Fredag bär det iaf av till lycksele med Jonatan (marknad med pappa som sagt)
där stannar vi till lördag, och sen beger vi oss därifrån till stan på middag hemma hos sussie och harald :) det ska bli treevligt! jag ser verkligen fram imot den här helgen.


Nu ska jag sova, så jag orkar upp imorn och ta tag i allt.
Godnatt.

23 september.


Idag är jag slöare än någonsin, och endå har jag sovit till klockan 11? jag fattar de inte riktigt, de går ju inte riktigt ihop :P
Gick just och hämtade posten, räkningen från atg kliniken hade kommit sen jag var där med Bobby, Jag fick seriöst en chock då jag öppnade den! 2225 kr för att laser lysa ett ben, ETT ben! :O??? tänka sig om jag kollat upp alla 4 benen, då hade jag kännt mig extra ruinerad, så frucktansvärt hemskt, jag förstår inte riktigt hur de kunde bli sådär dyrt?
Men samtidigt känns de bra att jag kollade upp det så jag verkligen fick veta att allting är okey, för de är ju viktigt .
Jaja, de är vell bara att se "glad" ut och betala det´.

Igår satt jag mamma och pappa och tittade i coopbygg treklam tidningen , dom hade extra pris på de där golvet vi sågärna ville ha! för vi måste byta ut de vi har i köket, de ser hemskt ut! så idag har pappa vart förbi där och inhandlat nytt golv , sen ska de beställas nya Jul gardiner från ellos katalogen, jätte söta! och de kommer bli hur fint som  hellst, jag älskar att göra om, sen känns de så bra att vi börjar få ordning på huset oxå. Idag är de så satans varmt här inne, jag hade planer på att städa, men för tillfället känndes de jobbigt! har öppnat balkongdörren för att vädra litegrann, få se om de blir bättre.

Ja, som sagt på torsdag då de blir piteå med Sussie och mamma, ska jag se om jag hittar ngn fin hylla som jag kan ha på mitt rum, sen har jag köpt typ "kvist /buske" aktig sak med belysning i som jag ska ställa in på mitt rum, köpte 2 st så den andra får vi se om jag kanske ger till brodern, eller om den kanske passar in ngnstanns i köket när de blivit klart där? åhh vad jag längtar, synd att de inte är allt för länge innan man ska hitta sig ett eget place ;/ Men innan de ska jag ha mig ett jobb, om jag inte far till norge och jobbar lite då och då vill säga, men de är så satans svårt när man har alla djuren. Men Norge skulle vara en jävligt bra grej tror jag, man tjänar bra som fan! sen jobbar man typ 2 veckor sen får man vara hemma 2 osv osv, men som sagt är de svårt när man har djur som kräver sin sak. Jag får hoppas att jag blir miljonär eller ngt på trisslotten nu till jul som är en tradition , vi i familjen + morfar skrapar alltid varsin trisslott varje julafton :)

Sen fick jag en ide idag, eftersom solen skiner och de är så vackert ute på hösten med alla färger på träden osv, hade jag tänkt ta lite bilder ute, får se om jag gör det idag eller imorgon :)

På tal om det så vill jag göra mer ljusa slingor i mitt hår, får se om jag beställer en tid i slutet av veckan ? de beror på hur mkt som handlas på torsdag, om jag känner att ekonomin tillåter :) jag får hoppas det.
Nu ska jag göra ngt vettigt, typ städa även fast de är varmt som fan härinne, då svettas man och de är ju bra? ;)

Byyee.

sen såå!

Kan jag meddela folket att mitt nya liv börjar imorgon.
Nu känner jag peppen, på riktigt.
None
 

22 september.

Ja,snart är det den 25 och då kommer lönen, jag längtar! igår var de tänkt att jag och jonatan skulle vara med harald och sussie, men de blev inte.Allt blev bara så fel igår, enligt våra planer så hade vi tänkt komma oss till stan så vi var där vid halv 8 senast. Jonatan ville fara ut och köra 4 hjuling en sväng före och jag skulle hinna ut med Bobby en sväng, hade tänkt testa nya selen (Nej jag har inte gjort det än) , plockade upp den ur förpackningen och då var den inte ihopsatt, så jag satte mig ner och höll på med det ett tag, klockan var vid halv 6 på afton och jag blev vell klar med den vid 6 tiden? de var 2 saker som inte stämmde enligt mig, men fick till det tillslut iaf. Så då tog jag in Bobby och selade på, men vad händer då? Jo,svanskappan var över 10 cm för kort!!! det funkade ju absoolut inte alls, jag blev förbannad och slet av han selen, selade på min gammla hederliga sele (vilket tar en evighet med alla remmar) så klockan var vell vid kvart i 7 innan jag tog mi ut, och då var de halvmörk! så buttert skrittade vi iväg från gården, tur att han skötte sig fint som vanligt :) han känns bara finare och finare för varje dag som går, jag blir så stolt! och jag längtar verkligen tills jag tagit licensen och till i vinter då de troligast blir start :) känn peppen!

Idag bad jag Hanna att hjälpa mig att göra ngt åt bloggen, den ser ju väldigt tråkig ut? så jag skickade några bildeer till henne så hon ska göra en header eller va de nu heter åt mig :) jag antar att de kommer bli bra, betydligt bättre än nu iaf :D sen är hon ju vädligt konstnärlig av sig oxå, och gör otroligt häftiga sminkningar till på köpet! Hur som hellst, så hoppas jag att de blir lite stil på den inom kort :)

Mina planer för imorgon är :

*Ut och köra Bobby
*åka till byske och sola solarium (canser varning, jag vet!)Men jag älskar att vara lite brun.
*städa i huset
*ställa in garderoben i stallet och ta ner den stora vita hyllan som jag velat ta bort lääänge!
*Göra min beställning från börjes (fick katalogen idag, jag blir tokig, men på ett bra sätt? eller? :P )
*Ev pallra mig till stan och sova hos Jonatan.


De var allt jag kunde komma på för tillfället, antingen så kommer jag att vara väldigt aktiv och hitta på ngt mer än detta att göra, eller så komme de typ bli 1 sak av alla dom där 6 jag kommer att åstakomma, de återstår att se helt enkelt :)
På torsdag blir de tjejkväll i Piteå med sussie , mamma ville hänga med oxå så hon får vell vara med på ett hörn , hur som hellst så tror jag att de kommer att bli riktigt mysigt :) äta god middag ute med en av dom bättre jag har, och ja, umgås i huvudtaget, shoppa osv :) sussie, du är en stjärna! och jag hoppas att du vet om det *

Nu ska jag gåner och var lite social, med familjen. Jonatan jobbar natt den här veckan så de blir inte så mkt att umgås ;/
jag ska visa mamma vad jag vill ha ur börjes katalogen, och hoppas på att hon vill sponsra mig litegrann ;) haha.

Godnatt allihopa.
<3



21 september.

Nu är de färdig jobbat för den här helgen, 1000 kr direkt i fickan kändes endå rätt bra :)! det har faktikst varit riktigt trevligt måste jag erkänna, inte bara för pengarnas skull. De blir ev lycksele nästa helg med pappii , men har inte lovat ngt än då jag inte vet vad jag har för planer :P

Nu har jag och Jonatan kommit hem till Fäll iaf, han är ute och kör lite 4 hjuling just nu, jag orkade inte följa med (är så himmla trött) väntar på att ola ska komma hem så jag kan börja med middagen, blir nog bara spagetti och köttfärssås idag, orkar inte göra ngt mer avancerat? sen blir de ut och köra Bobby en sväng, sen en snabb dusch och efter det blir de stan och umgås med Harald och sussie :) det ska bli trevligt det måste jag säga.

Vad som händer imorn har jag ingen aning om än? har inget specielt för mig tror jag, förutom att jag ska hem till fällfors igen, jag hoppas att mamma eller pappa kan hämta mig så jag slipper åka buss, jag hatar buss!

Har just kollat runt lite på google på tatueringar osv, jag tycker det är jätte vackert! inte alla då men, jag tycker de är ett fint sätt att smycka ut kroppen med, och om man vill ha ett minne av ngt eller bara för att de är fint?
Jag menar inte att de är fint att tatuera hela kroppen bara för att? men någon enstaka är faktikst fint.
En tatuering är så personlig, iaf för mig. Min drake som jag har på benet står för frihet, ett liv utan fri vilja är inte ett liv.
Hur som hellst ser jag fram imot nästa gång jag tatuerar mig :)!

Nu ska jag gåner och laga middag, sen ut med Bobby.


 


20 september


Den här dagen har gått fort, jag är hur trött som hellst men kan inte gå och lägga mig fören mamma kommit hem med min choklad kaka så jag kan snutta på den en stund, jag känner att jag fötjänat den idag faktikst :)
Jag och Jonatan steg upp vid halv 9 och packade å gjorde oss klara för marknaden i lövånger, väl framme fick vi världens chock över hur mkt folk de var där ! hur mkt som hellst, vi fick verkligen arbeta! men de var riktigt trevligt och vi fick in MASSOR med pengar, nämner inga summor ;) så vid 3 tiden slutade marknaden, vi gick en runda och jag köpte ett par tv sockar för 20 kr och hemma gjord hallonsaft :] eftersom vi aldrig har tid att göra ngt sånt här hemma.
Efter rundan gick vi till bilen och drog till byske till mamma en sväng, beställde pizza och sen drog vi oss hemmåt igen och åt, det var mums.

Efter middagen for jag och Jonte ut och körde 4.hjuling och jag körde vår extrema moppe vid namn "attalan" , körde runt på vägar i skogen osv, var riktigt mys tills jag började frysa! då for vi hem och jag mockade i stallet åt grabbarna grus och blandade deras kvällsfoder som dom sen fick komma in och snaska på :) sen fick dom vatten och hö för kvällen.
Bobby hade lyckats riva ner övertråden på hagen IGEN!? men idag kom jag på hur han gjort, han gnager upp fästena där tråden sitter i, sen lyckas han vell bita av tråden oxå (glömt he på strömmen) han är en riktig jäkel på det! men som vanligt så står han endå kvar i hagen så snällt trots att han bara behöver lyfta på benen 50 cm så är han ute? de är nog inte det han är ute efter :P han vill nog bara jävlas med mig, haha.

Imorn står det jobb på schemat, men troligast inte lika lång dag? sen blir de hem och köra Bobby en sväng och efter det ska jag göra mig o ordning för stan, vi ska vara med Harald och sussie ett tag :) de var ett tag sen sist så det ska bli väldigt trevligt ! :D vad vi ska göra vet vi inte än, men ngt blir de alltid. aldrig en tråkig stund med dom 2 :)

På tal om det, så är de inte allt för länge kvar innan jag och sussie ska tatuera oss, blir första gången för sussie och andra för mig :) grejjen är den att jag har 3 st som jag vill ha, men jag har besdtämt mig för att jag ska göra stjärnfallet i nacken först ist för tassavtrycken på höften,den ska jag vänta med tills jag blivit lite mer passande för den ;) ni förstår säkert vad jag menar. Stjärnfallet ska bestå av 9 stjärnor, en för mamma,pappa,ola, Jonatan, Macho,Bobby,Vizzla,Bejliz och azzi. Så då jag inte är hemma med djuren så har jag dom alltid med mig endå, och när jag saknar mina föräldrar och bror så finns dom där med mig. Jag tror att de kommer att bli bra , alla namn jag nämnt betyder väldigt mkt för mig, och utan dom vet jag inte vad jag skulle ha gjort? jag älskar er allihopa.

nu ska jag gåner och fortsätta vara lite social med Jonatan, mysa lite framför tvn sen blir de sova?
Godnatt på er.


18 september.

Idag har de inte blivit sådär allt för mkt gjort, som sagt så sovde jag i ursviken, och som vanligt så får man inte sova. var vaken tidigare än vanligt den här gången, imorse var dom igång redan vid 5 tiden och skrek å hade sig.
Jag blir verkligen avskräckt, barn ska jag fan inte skaffa fören jag är dagen före klimakteriet. Man förstör bara sitt liv (enligt mig) tänk allt du inte kan göra? tänk allt som hidnrar dig från att göra allt som du vill?! Nej uusch, som de känns nu är de länge kvar till jag ska ge mig in i den branchen, men klart, Vissa stunder vill man verkligen ha en unge, dom kan ju faktikst vara rätt söta oxå! ?

som sagt så sov jag inte mkt alls inatt, somnade om där vid halv 7 och vaknade klockan 9 igen av att de levde jävel ännu en gång, då gav jag upp och slog på tvn , såg lite topmodel och sen massa serier osvosv. Kan även meddela folket att min rygg är käpprätt åt helvete, har så satans ont! tog mig knapt ur sängen idag, förbannat .

Jonatan kom hem från jobbet vid halv 4, då packade vi våra saker och drog till Fäll :) jag gick och pussader ner mina guldgossar och gav dom en hösudd att snaska på innan dom skulle få komma in och äta kvällsmaten.
Myste med Jonatan inne ett tag framför tvn, såg lite idol åsådär.idag var de sista "oseriösa" gången, nästa gång börjar dom mer ordentligt, ska bli spännande att se :).

Imorgon lyder mina planer :städa, ut och köra Bobby,städa lite till. Mer än så blir de nog inte? sen kommer Jonatan till middagen, då blire troligast fläskfile och ugnstekt potatis :) det är mumsigt! sen idol antar jag, om det nu är imorn?
efter det blir de sova , lördag söndag blir de jobb med pappa i lövånger, är inte det minsta peppad! men han har ställt upp så mkt på mig, så jag kännde att jag var tvungen! det är vell de minsta jag kan göra igentligen. Så jag och Jonatan kommer att befinna oss i lövånger hela helgen lång, sen ska vi nog sova hemma hos han i ursviken (hos hans mamma den här gången hoppas jag) så man får sova de stackars timmar mankommer att få sova.

Söndag därimot kommer man vell hinna med lite saker här hemma, gissar att marknade slutar tidigare då?

Till veckan på torsdag är det tjejkväll i Piteå, jag mamma och ev cizzi ska fara dit och kolla läget :) antar att de kommer handlas ;) (behöer igentligen inet) men har ju nyfått lönen då, så vafan? :P


nu ska jag sova, godnatt.

17 september

Idag har de  vart en lugn och skön dag,vaknade vid halv 11 ngt sånt? tittade ut på hästarna och dom hade fått sitt morron mål,mamma hade vart snäll å gett dom:)

chillade på hemma ett tag, busade med vizzla en stund ¨på gården och sen övningskörde jag med pappa till byske, för att sedan fortsätta färden mot stan, gick runt där ett tag meda jag väntade på att jonte skulle hämta mig, inhandlade ett vitt långlinne på Gina och en bh på HM, det beövde jag faktikst. sen har jag även insett att jag kommer att få ganska mkt pengar den här månaden trots allt, lön av mamma på ca 1200 kr, 1000 kr nu i helgen när jag hjälper pappa på marknaden, sen ska jag få igen 1000 kr av vizzlas uppfödare pga hennes underbett, och sen är Mican skyldig mig 500 kr + att jag får studiebidrag på 1050 kr. de blir 4570 kr + att jag har 600 kvar på kortet, så lite över 5000 har jag att leva på nu när lönen kommer :D de ska jag klaramig på, eftesom jag inhandlat det mesta jag behöver nu :)

sen då jonte hämtade upp mig så for vi förb Jula, jag köpte 2 st "träd" med små ljusslingor i som jag ska ställa på mitt rum, de tror jag blir mysigt nu när det går mot mörkare tider :) , jonte tittadepå nå nya däck till 4-hjulingen men de fanns bara dom med fälg på, ovh dom var lite dyrare så han skulle vänta till han fått sin lön.

MIna planer för imorn är att på ngt vis pallra mig hemmåt, ut och köra Bobby osv. sen har jag ingen aning? ev att Jonatan kommer förbi en stund oxå:) man kan ju alltid hoppas på det iaf.

Nu ska vi gå och mysa å se på film.

blablablaa..

Jag gav upp städningen, jag orkade inte fortsätta.
gör vell klart rummet imorn iaf? kanske är mer peppad då.

Ikväll skulle jag igentligen fara till stan och vara med Jonatan, sen imorgon skulle jag träffa sussie osv.
Men de blev lite sent och jag tyckte synd om jonte eftersom de är han som måste hämta mig, och han stiger upp klockan halv 5 på morgon för att jobba, så jag stannade hemma.

Jessika var hit ikväll och vi for ut med grabbarna grus, båda var pigga och glada! for och trampade runt lite i skogen , det var mysigt! , sen fiick dom sin kvällsmat och jag gick in för att se idol, vissa är verkligen pinsamma! jag se framimot då idol börjar mer på "riktigt"

Mina planer för morgn dagen är att städa klart rummet, sen måla klart de lilla som är kvar i stallet.
Sen åka med pappa till stan, där Jonatan får hämta upp mig. Han ska skjutsa mig på hans 4-hjuling som vi tvär investerade igår;) . Sen till ngt tragiskt, helgen ska jag tillbringa i Lövånger på marknad! jag lovade pappa för typ 2 veckor sedan att jag skulle hjälpa honom på den, och de hade jag helt glömt bort nu, han påminde mig idag och jag kännde riktigt hur "åhneej" kårarna kom, Men, jag har ju lovat honom trots allt och han ställer oftast upp på mig , så jag känner att jag kan ge igen lite. Får ju betalt oxå för den delen, och jag behöver pengarna! så de är bara jobba.

Nu ska jag sova.
godnatt.

16 september.

Även idag är jag flitig, som jag skrivit innan om att vi ska börja helsanera vårat hus så har vi börjat komma igång ordentligt.Nedre våningen ser äntligen ut som hos folk, och idag har jag börjat med övrevåningen, dammsugat,dammtorkat och skurat golvet. Vad skulle dom i huset göra utan mig? :) fast deras egna rum får dom ta själv. Jag är så sugen på att göra om i mitt rum, men jag vet inte riktigt hur? jag skulle vilja ha ngn snygg hylla där man kan ställa lite fotoramar osv, sen en hylla med en massa ljus som man kan tända för att höjja mysfaktorn litegrann när de är trista gråa dagar , de hade inte varit helt fel? jag tror jag ska fixa det då jag får lön :) vilket är om 9 dagar.

Det jag har som planerat idag är att jag ska hinna städa klart övervåninge, sen efter middagen har jag "hyrt" in jessika som ska hänga med mig ut och rida en sväng, så båda guldgossarna får komma ut samtidigt.
Jessika är en riktig pärla, vad skulle man  ha gjort utan henne vissa gånger?
Sen ikväll ska jag åka med pappa in till Byske och hjälpa mamma på kiosken en stund, sen tänkte jag smita iväg och sola lite solarium, så man inte blir allt för blek, de är så skönt att vara lite brun, då slipper man kleta på sig en massa foundation osv, inte för att jag behöver göra det allt för ofta eftersom jag för det mesta är hemma. Men man ser så mkt piggare ut när man har en brun färg på huden ist för den likbleka vinter"pälsen" :P

Imorgon ska jag ev fara till Jonatan igen, vi får se hur jag gör. Ska ev tll han på fredag och stanna till lördag, vi ska ha myskväll :)

Jag hoppas på tal om allting att brevet om B-tränar licensen kommer i veckan, så man får veta då de börjar :)!
Nu ska jag fortsätta med städningen,sen dåjag är klar med det blir de att laga middag och sen ut med mina små pollar.
.

Ont gör det.

De känns hemskt att se alla bilder,
Det känns som en kniv i hjärtat att se hur lycklig du är nu med alla andra.
Jag existerar inte längre i din värld, och de gör så ont.
Vi gjorde allt tillsammans, du var en av mina närmaste vänner!
En av dom jag absolut inte ville förlora, men de gjorde jag.
Du är inte den enda som förträngt mig.

Gammal vänskap rostar aldrig?
Gammal vänskap rostar vist.

Jag tror inte på sånt där längre, jag tror inte att de finns ngn vettig människa på den här Jorden.
Antingen är de nå fel på mig, eller så har jag inte orken att titta efter.?

Jag har 2 som jag känner mig trygg med, 2 som jag vill ge en chans.
Men vad hände med oss igentligen?
Det jag vill säga med det här är vell messt att jag är ledsen,tänker på dig nästan varje dag, och att jag saknar dig och våra roliga och otroliga minnen så mycket att det gör ont i hjärtat.


15 september.


 

For ut och körde Bobby en sväng igår afton,gick super bra och hans känns jätte fin! enda som hände igår vara att en bil med släp kom i fullfart mot oss på grusvägen så de bara sprutade grus på oss! Bobby blev livrädd och hoppade in på någonsgräsmatta och gjorde nåra fina spår där, men va fan! jag htar sånna där idioter som kör som dårar förbi, spela roll om hästen är rädd eller inte, dom har ingen aning om vad som kan hända!? men de gick bra iaf vilket var de viktigaste :) vi körde en joggin runda på ca:5,5 km, kallt som fan om händerna var det! jag har aldrig hovet att använda handskar då jag rider eller kör, även då de är vinter och -20 så använder jag inte handskar, och de får jag sota för oxå.
Torra och förfrusna fingrar,sköööönt!

Nu befinner jag mig i stan hemma hos Jonatan,han borde förövrigt vara hemma snart tycker jag?
efter middagen ska jag följa med han till Robertfors och kolla på en 4-hjuling, hoppas att han köper den, 4-hjuling är endå roligt :D jag lär ju ska sno den av han ;)! hur som hellst, då kommer han då ha ngt att göra medan jag är ute hos hästarna, då slipper jag ha dåligt samvete över att han sitter inne hos mig och har tråkigt, de är ju braa :)

Jag ska chocka er alla med att säga att jag längtar tills de bli vinter av många olika skäl.
bla
*Skoterkörning
*fjällen
*underlaget till hästarna
*man kan klä på sig hur mkt man vill!och kan gå i mjukis 24-7

*Julafton

*Rida i pudersnön

*körkort troligast

*Licensen :D

är vell det jag kan komma på just nu, jag längtar !

ikväll får vi se om jag ev far hem till Fällfors igen, eller om jag ska ta och åka buss fören gångs skull imorn ist, jag hatar att åka buss! de är lätt en av de värsta saker jag vet, jävligt äckligt och segt går det oxå, nej fyfan för bussar.
Måste ta tag i teorin så jag får mitt körkort snart, det ska bli så skönt då jag väl får det! men all denna teori som man ska måssta läsa, men jag ska försöka göra det iaf 3 dar i veckan nu till att börja med, bättre än inget.

Nu komme Jonatan, ska mysa sönder han en stund!


 


14 september

Jaha, inte blev de nå v75 för mig inte, de sög !
Helgen har jag tillbringat med Jonatan (ganska som vanligt) här hemma i Fäll, vi var hos han i fredas men vi for hit på kvällen, inge bio blev det heller ;/ men det tar vi en annan helg då ist.

Vi kom iaf just hem från Jysk i stan, har shoppat lite sängkläder osv.Dags att börja betala sånt själv nu ?
Man är ju trots allt 18 år, kan ju inte räkna med att mamma och pappa ska betala allting.
Pappa har iaf varit snäll och svetsat/skruvat fast spännena på vagnen nu, ska ut och testa ny selen imorn eller på tisdag,vi får se :) , ikväll ska jag ut med Bobby en sväng, blir nog så att jag kör honom idag med.
Jag måste ha tag i en ny sadel åt honom!!

sen fick jag ett sms av Bravads nya ägare, han skrev att han var så nöjd med honom :) kändes jätte skönt att höra!
sen frågade han mig om jag hade ngn mejladress så han kunde skicka nå bilder på honom, ska bli kul :)

nu ska jag antingen lägga mig ner och vila en stund, eller så far jag ut och kör Bobby redan nu? före middagen.
vi får se vad jag kommer fram till. Sen till middag blire tärnad kycklingfile med cafe deparis sås och wookgrönsaker &ris :) sen ta farväl av Jonte, antar att han ska sova hemma inatt? jobbar ju imorn. och efter det blir de troligast sova
.

11 september.

har vare ute och kört Bobby en sväng för en stund sen, joggade efter hälleströmsvägen ca:4,5 km och han känndes jätte fin min lilla gubbe! lite pigg och ville springa fortare stundvis, sen blev han rädd fören stor sten i diket! :P annars så.
använde mig av gammselen idag , pappa hade inte hunnit svetsa fast fästena på vagnen än.

Sen har jag anmält mig till b-tränarkursen nu i oktober :) de ska bli najs, förutom att jag garanterat kommer klanta mig inför ngn så jag måste skämmas, så är de alltid. jag gör alltid bort mig? men de ska nog gå bra, tydligen ska man visa att man kan sela, köra lite grann och sen lämna över tömmarna när man kört till ngn annan på rätt sätt tydligen.
Ingen aning om de kommer ngt prov eller så? men de ska de vell göra bara för att jävlas .ääsch, nog gå deee.
ska bli skönt att ha gjort bort det iaf.

Ikväll ska jag duscha, sen tvinga ngn stackare att skjutsa mig till byske så jag kan ta bussen därifrån till stan, där hämtar Jonatan upp mig och sen bär de av till ursviken .jag ska nämligen vara där enda till på lördag! jag kommer att ha damp stundvis för att jag vet att jag har så mkt att göra hemma, men det ska nog bli bra trots allt. imorn ska jag klippa mig klockan 9 på morron, kunde inte hitta ngn sämre tid ;) haha, men de är kris så vad gör man inte då? jag ser ut som en sopkvast i håret, inte ska jag ha page nåmer iaf! jag ser framimot morgon dagen, på kvällen blir de bio med bara Jonatan, de var länge sen vi gjorde ngt sånt bara jag och han, så det ska bli myys! vi ska se Rally brudar tror jag, den verkar endå ganska rolig :P , sen lördag bär de av hem till Fäll igen .

Nu ska jag gåner och laga lite middag, sen pussa på hästarna lite och klockan 8 börjar idol , då äre i luleå! kanske ngn man känner igen?;)

10 september


steg upp vid 10 tiden idag, gjorde mig i ordning och följde sedan med mamma till byske, där jag bytte och åkte med pappa till stan för att inhandla lite småsaker , som råkade sluta på ca:4000 totalt, NAAJS!!?
Allt startade på Royal såklart, förbannade BUTIK! jag klarar inte av att gå in där utan att handla ngt, det går bara inte! jag vill ha allt jag ser + lite till, kan ngn ge mig det? gratis.

Både jag och pappa stod och drägglade över syntet klickselen med ALLT tillbehöver som huvudlag,käkrem tömmar osv osv, för 3495 kr! vi klarade inte av att lämna den där, då erbjudandet bara räckte till Lördag då de är V75, så vi slog till! de sved lite i börsen, men va fan! bättre pris får du leta efter för en komplett sele! så nu jävlar, nu är jag modern ;) och nu har jag allt, bara hoppas att de blir ngt av hästen då förstås, Men de blir det :) ingen tvivel.

sen har jag inhadlat lite småsaker åt mig själv såsom Näspray, hårinpackning &balsam , en parfym från HM och en mascara :) ! så nu har jag allt jagbehöver ett tag framöver iaf, känns bra! förutom att jag känner ett visst behov av pengar.
Sen även idag så har jag bokat tatuerar tid åt mig och sussie :) den 9 oktober klockan 9,00 smäller det! igen.
Förhoppningsvis har jag tjänat in lite kosing tills dess så jag ska ha råd att betala den ;) de vore ju en fördel.
sen är jag skyldig jonte en massa penagr oxå, som jag antar att stackarn vill ha tillbaka :P

Nu ska jag göra lite middag, de blir renskav med potatis! och sen ska jag ta hand om mina sötpluttar som står ute i hagen :) skotta ur boxarna helt och hållet idag och spåna med nytt och goluktande spån, så krakarna får sova inne inatt :)
sen borsta upp dom ordentligt och pussa ner dom lite, iaf macho, bobby har en tendens att vilja nypa mig i näsan, personligen tycker jag att jag har tillräckligt med hål där, Men de tycker nog inte han?

Imornkväll blir de stan, fredag morgon ska jag klippa mig, ännu en utgift! men måste göras, sen bio på kvällen! och lördag blir de hem igen, ev jobba om de blir som mamma sagt, sen vill jag till stan och se TRAAAV!


9 september


vad har man gjort idag? svaret på den frågan är -inte så mkt alls! jag vaknade vid halv 10 av att kattmaran klöste och bet i mina fingrar, jag blev tjurig och steg upp ;S sen hittade jag ingen god fruckost, så jag väntade till lunch ist och gjorde fisk och potatis. Efter det gick jag ut och målade i stallet, nu är iaf allt de som ska vara rött färdigt :) nu är de bara lite vitt kvar sen är de klart, ska bli skönt! har hållit på hela sommaren, till och från då måste jag ju tillägga.

Sen har jag inte åstakommigt så mkt mer, gick en promenad med Vizzla sen lagade jag middag.
Kan iaf meddela att jag och sussie ska tatuera oss, sussie skulle ringa imorn till poroma och se om han ville ta imot 2 st samtidigt, min kommer att bli ganska enkel och rätt liten så den borde inte ta mer än 20 min att göra. Men, minns hur de var sist. då han sa att min drake skulle tagit kanske 30 min men den tog 1 timma och 30 min ist! för att jag hade så hård hud (solat solarium). sen på benet är ju huden lite hårdare normalt oxå. Den här gången blir de iaf på höften.
Dom här små tassavtrycken hade jag tänkt göra :)!
Hur som hellst så återstår det att se om vi får ngn tid , han pratade sist om att han skulle trappa ner mer och mer och satsa på att sälja tatuerar grejjer ist. men jag håller tummarna , eftersom han är bäst i stan .

Nu ska jag ut och ge hästarna mat, sen ska jag fan sova! för Jonatan var tråkig och vägrade komma hit som vanligt.
imorn är de en ny dag, men vad sker då?

Tankar som snurrar en måndag kväll.


For ut med hästarna ikväll trots allt, Jessika smsa och fick mig att känna peppen! man blir lite halv slö då man är sjuk ;S
Men trevlig och härligt var det, Fällfors är verkligen ett vackert ställe! här vill jag bo förevigt.

har just kollat på en massa gammla bilder på mig och Jonatan osv, fan vilka minnen. och fan va länge vi varit tillsammans!? helt sjukt, helst sjukt underbart!. Trots allt vi gått igenom har vi klarat allt tillsammans, 1 månad kvar till 3 år. Lätt dom 3 bästa åren i mitt liv, men säkert dom svåraste oxå.
Är iaf evigt tacksam övera att det blev du och jag, ångrar inte en sekund! du är det bästa som någonsin har hänt mig, och jag vill leva resten av mitt liv tillsammans med dig, Du är den finaste människan på denna jord <3


Tack för att du vill vara min-v-

8 september.


Solen skiner ännu idag och de är endå hyfsat varmt ute, jag har tusen saker att göra igentligen men jag mår illa och känner mig inte alls särskilt pigg, förkylningen verkar inte ha tänkt gå över ;/ känns jätte jobbigt.
Mina planer för den här dagen var att jag skulle fortsätta med rensningen av gården, fått undan litegrann iaf på morgon kvisten. Men efter jag åt lunch började jag må illa, nu känner jag bara för att gå och lägga mig, men jag måste försöka göra klart allting nu. sen hade jag tänkt fara ut och köra Bobby idag, men jag känner att jag orkar fan inte! får ta det imorn ist ;/

Hela den här veckan ska jag spendera här hemma med att rensa i sinne! allt skit ska bort ! sen börjar vi med huset, allt ska jävlart hel saneras, såhär kan man inte leva, konstigt att man blir sjuk och inte orkar nånting?
Inte nu på fredag men veckan därefter börja jag skola, ska gå varenda fredag från halv 9 till halv 11 . känner mig inte särskilt peppad just nu! men jag måste göra klart det här nångång? jag kan inte leva mitt liv utan krav jämt, de går inte.
dags att ta tag i livet en aning?


torsdag kväll far jag till Jonatan och stannar där till på lördag, det ska bli härligt! på fredag ska jag klippa mig och sen kvällen ska vi fara på bio :) jag längtar, var så länge sen vid verkligen "gjorde" ngt tillsammans.
sen lördag afton blir de Fäll igen.


dags att försöka stoppa i sig lite middag?

Då det mesta var enkelt...



7 september


Helgen kunde inte ha blivit så mkt bättre än såhär tror jag, Igår tillbringade vi dom 3 första vakna timmarna på kisoken, hjälpte mamma med lite småsaker osv, sen pratade jag ett bra tag med Christer (Bobbys förra ägare) är så glad att han ställer upp och finns till hands. sen vid 2 tiden kom harald och sussie, vi gick på konsum för att handla för att sedan bege oss till Fällfors, vi köpte blockchoklad och marsmallows + vispgrädde bla, vi skulle testa oss på att göra en sån där enkel choklad mouse som var på nå matprogram på tvn. Det gick som de gick om vi säger så, behöver inte gå in på detaler kanske? ;P

Till middag åt vi grillat och de var hur gott som hellst, sen den extrema efterätten som inte hade den trevligaste konsistensen, men smaken var de vell inte ngn större fel på igentligen, förutom att alla blev äcklade av tanken att det såg ut som bajs!

på kvällen blev det spökjakt med massa folk, jag var livrädd och vågade knapt lämna bilen! jag är så rädd för sånt där ;O
men de gick bra och inga spöken sedda, men läskigt var det endå.Tur att de inte blev vithatten, då hade jag inte levt idag!

Idag har jag och Jonatan avrit i luleå, anledningen till att vi fordit var att han ev skulle byta crossen mot en skoter.
Men den var så satans ofräch och gick som en kratta, så det blev inge av ! lite lögner har nog varit inblandade.
Efter det for vi till Biltema iaf, och tro de eller ej, men jag handlade för 734 kr där! jag inhandlade bla

*Ryggskydd till skoterkörningen
*nya sktoerglasögon
*vattenbaljor till hästarna
*kökshandukar
*matlådor
*tavel ramar
*glasburkar till skafferiet

m,m :)

Nu har vi anlänt hem igen, ska börja röja undan lite från gården osv! sen imorn kommer pappa hem och då blir de total rensning av hela skiten :) .. sen ikväll blir de mysa framför tvn med världens bästa Jonatan <3


5 september.


Som sagt, efter regn kommer solsken! ibland stämmer det trots allt?
Jag känner hur irriterad jag börjar bli på att jag inte får sitta med benen i kors! det gör ont och jagvill vill vill! men nej mia, du får inte göra det, nu ska du vara en duktig flicka och sköta dig för annars blir du invalid! jajjamensan.
Inatt sovde jag i stan hos Jonatan, de var mysigt! trots att de inte började så bra, men det reder sig oftast som tur är.
Klockan halv 11 hämtade mamma upp mig och jag körde från ursviken och till byske, regnet öste ner och man såg typ 10 meter framför sig, det var inte så najs! men de gick och vi kom fram helskinnade ;) sen syndade jag och körde bil hem till Fällfors, orkade inte sitta på kiosken och mögla bort då jag har en massa saker att göra här hemma, men ju längre jag kom mot fällfors detso mer började regnet avta, de känndes bra :)! såväl framme gick jag in och tog på mig kläder, sen ut i stallet och göra i ordning och sen tog jag in Bobby för att fara ute och köra en sväng. Jag säger då det! till er som inte trodde på honom, ta er i brasan! men detta är ett krutpaket, helvetet vad han går, och fortfare kan han om jag hade släpt iväg honom, Jisses! jag satt och log hela tiden, trots att jag inte såg nånting och hade sand jävlart fulla munnen! det här kommer att bli bra, det är jag säker på .

Sen har jag fått tag på en klicksele , sen lite annat smått och gott :) nu slipper jag min gammalmodiga remmsele,även fast den varit mig trogen i 5 år så är de dags att lägga den på hyllan ett tag tror jag, och bli lite modern ;) antar att folk skulle tycka jag var hyfsat efterbliven om jag kom med den på banan, inte för att de spelar mig ngn större roll men klickselen går så otroligt mkt fortare! när de är -20 grader åsså står man där och ska linda på och linda av dom där satans remmarna!

Ikväll kommer jessika hit, vid 19 tiden ungeäfr och ska hjälpa mig att fixa i stallet , klippan själv :)!  Macho ser värre ut än en gris som rullat sig i leran, tänk er en extreemt stor gris som är full i lera! precis så ser han ut just nu, han är ett stort faan av lera ;) men han blir inte så poppis av ngn annan då han rullat sig i den.



Kl 8 börjar idol och det ska jag minsan inte missa! asså vissa sjunger så fruktansvärt dåligt att jag skämms då jag ser dom, att dom har mage att ens  gå dit och tro att dom kan sjunga!? HAH jisses, vissa har verkligen för bra självförtroende, om dom kunde dela med sig lite till världen ?

Vid halv 10 kommer Jonatan, då blire lite godis och myys framför tvn :] sen sova antar jag! imorn kommer som sagt harald och sussie hit, det blir en hård dag ;) haha ! och på kvällen blir de spökjakt med Mican och fällforsarna :)

Nu ska jag städa lite , har påbörjat redan så bäst att slutföra ;)
se you.

hopplöst.

Du kan verkligen få det att svida i hjärtat.
Det spelar ingen roll längre, nu får du styra upp det här
så du får de som du vill ha det.


Jag tänker inte försöka nå mer.


4 september.

hej hopp, förkylningen sitter fortfarande i (det suger) men de är iaf på bättringsvägen och de är ju inte helt fel :) slipper iaf använda upp 2 nässprasys flaskor på 4 dagar , jag är seriös! det har verkligen gått så mkt nässpray.

Igår var jag hos kotknackaren, han hade ett seriöst samtal med mig och frågade om jag ville hålla påmed hästarna nåmer, mitt svar blev självklart ett JA ! men för att jag ska hålla ihop och orka med det + allt annat runt omkring måste jag skärpa mig. Till er som undrar så sitter jag JÄMT med benen i kors, och har gjort hela mitt liv! sen när jag var 10 föll jag av en häst och slog i ryggen så jag inte kunde röra mig.Sen dess har jag fått detta problem med ryggen, ibland kan jag inte resa mig upp ur sängen utan att få hjälp upp, vissa dagar är jag så ofärdig att jag knapt kan gå och nästan jämt har jag jätte ont bara ngn petar på kotorna därbak. Och de är inte så normalt för en 18 åring att vara så där sne och vind i ryggen, för att detta ska gå till sig måste jag sluta sitta med benen i kors , för när jag gör det blir de snebelastning och de gör att min rygg bara blir ännu sneare och skörare än vad den redan är. Så nu måste jag skärpa mig, jag vill inte bli förtids pensionerad då jag fyller 20 år, och jag vill absolut INTE lägga av med hästarna, det är mitt liv och utan dom skulle jag inte klara mig! så sedan igår har jag suttit normalt, känner mig stolt att jag klarat det eftersom de gör jävligt ont att sitta som vanligt, men jag måste! jag ska klara det, jag tänker inte lägga av med det som jag tycker mest om .

Efter kotknackaren hämtade Jonatan upp mig och jag följde med honom hem till ursviken för att äta middag, sen efter det körde han mig hem till fäll, stannade en kortis i byske för att handla hem lite mat osv, och de råkade slinka ner en kladdkaka i kassen oxå, som jag och Jonatan smaskade på då vi kom hem medan vi såg idol :) de var myyysiigt.
Men "mysigheten" slutade snabt, han var tvungen att fara hem eftersom han jobbade på morgon , så jag fick sova ensam inatt med ;/

Idag har jag beställt en klipptid på Karma, de blev den 12 september klockan 9 på morgonen (tiiidigt) men de är verkligen dags nu, hon klipte en page på mig sist och den ser verkligen inte bra ut just nu ;S men den här gången ska jag inte ha page, nu ska jag klippa upp det så jag kan busa lite med håret, page måste ha varit den tråkigaste frisyr jag någonsin har haft!jisses, men vist. de var ganska fint ibland! men man måste fixa det hela tiden för annars ser de rent utav förtaskigt ut! så nej, den här gången blir det ngt annat! sen efter klippningen får vi se om jag bokar tid för slingning oxå, hade tänkt göra lite fler ljusa slingor i håret :) gjorde det i turkiet och de blev jätte bra, men skulle vilja ha det lite ljusare . så vi får se! min ekonomi flödar vell inte just nu skulle jag tro?

Imorn Fredag, ska jag på bio med emelie om allt går enligt våra planer :) vi hade tänkt se Arn 2 , tyckte att 1an var väldigt bra, förutom slutet så jag kände attjag var tvungen att se 2an oxå för att kunna gå vidare med livet ;)
Sen på Lördag kommer Harald och sussie hit och grillar med oss, eftrersom vintern sakta men säkert kommer krypandes så tänkte vi avsluta "sommaren" med en extrem grillning ;) haha, det ska bli najs hur som hellst!

Det blåser otroligt mkt ute, men Bobby skulle behöva komma ut. Hade planer på att fara ut och köra, kändes inte allt för kul i detta väder men det måste göras endå känner jag, för imorn är jag inte hemma , kommer inte hem fören på natten.
så det är bara ta sig i kragen och klä på sig, man  blir lite bortskämd då man vart utomlands i 51 graders värme :P


2 september


Jag är så satans förkyld! de är inte ens nästan roligt, jag kan inte sova på nätterna för att jag blir så tät i näsan,oavsett hur mkt nässpray jag använder så hjälper de typ i 5 min sen måste jag ta mer.

Igår följde jag med Jonatan till umeå för att kolla upp hans hals om allt var okey, och de var det.
Det firade vi med att fara och äta på Max, mums! tror inte att det finns ngt bättre ställe än det.?
sen stannade vi av på intersport och kollade runt lite, vi båda hittade oss ett par skor som vi köpte.
sen rullade vi vidare mot stan, väl framme sprang jag in på royal och köpte nya skor åt Bobby :)sen nya tyglar till Machos träns. Efter det så begav vi oss hemmåt, gjorde lite middag och sen resten av kvällen spenderades framför tvn, vi såg 10000 bc och den var riktigt bra faktikst! men endå under mina förväntningar.

Idag steg jag upp kockan 8, tryckte i mig en riskaka men jag känner ingen smak så de kändes bara tragiskt.
sen rullade Mickonens bil in på gården , så då sprang jag ut och tog in Bobby.
så nu har kraken nya pjucker, ikväll kommer jessika hit och ska hänga med ut och rida, de blir najs :)
sen blir de sova, är tragiskt trött och slut....

Skoningen gick på 900 spänn, dyrt som fan men de blir alltid bra gjort så de är de värt det :)
Han inte mer än gå in i huset så knackar de på dörren, de var miljökontoret.
Det var samma gubbe som sist och han frågade ifall vi hade hett bort skithögen bakom stallet.
Nej sa jag, mamma och pappa är utomlands och jag kan fortfarande inte köra traktor sa jag då.
sen gick han runt och tittade litegrann vid hagarna, sen sa han att jag borde prata med grannen som bor närmast bobbys hage,eftersom han är rätt nära en av våra grannar. så vist, de kan jag göra?
Men va fan kommer härnäst?

sen är han kaxig och uppkäftig den där jävlen oxå, så fråade han mig om jag gick skola!?
ja ba-nej? . åsså svarade han att jamen de finns ju komvux å sånna grejjer.
-ja? hade jag velat gå det så hade jag gjort det. sa jag då.

ofta han har med det och göra? jisses.

Nu ska jag göra mig lite lunch, sen sova en stund om jag lyckas.

RSS 2.0