18 juni.

Bland den tyngsta helgen i mitt liv har nu passerat, jag är så slut i kropp och sinne att de går inte ens beskriva!
men nu är vi iaf inflyttade i vårt "nya" hus, det jag kan konstatera är att ALDRIG mer ska jag flytta!! inte en chans.
Tacka guuud att vi hade såpass många som hjälpte oss, annars hade vi förmodligen hållit på fortfarande.
Så TACK till ni som ställde upp för oss, de var verkligen guld värt <3
 
Tror dock att jag har en förkyldning på gång, har huvudvärk i sinne och känner mej nästan febrig. snuvig och jävlig oxå så nog ska de säkert bryta ut.. har varken tid eller lust med det faktiskt..Har en förmiddag och en kväll den här veckan , sedan är jag ledig i 6 dagar och de ska bli SÅÅÅ OTROLIGT skönt! känner att de behövs efter allt.
 
 

11 juni.

Min ångest är total, magkatarren är tillbaka och den är inte lindrig heller! är så sjukt mkt som måste göras och gärna på så kort tid som möjligt.. allt känns bara pissjobbigt just nu och energin tar slut på ett kick..
Känns inte som att jag har ngt hem för tillfället, tanken på att vi ska flytta och tanken på allt jobb som ska göras gör mej sjukt stressad! skulle helst av allt bara vilja sätta mej ner och inte röra mej ur fläcken.
 
Men det jag vet är att det kommer bli sjukt bra när de är klart! banken ringde idag och beviljade oss lånet, så på torsdag ska vi dit och skriva papper :)
 
Känner mej nästan febrig ikväll, har oxå haft halsbränna konstant i 2 dagar och kroppen känns klappslut...
Längtar tills vi är klara, huuuuur mkt som helst!
 
efter att ha vart i huset ungefär hela dagen så tog jag mej en cykeltur med Cilla ikväll, har tänkt cykla med henne varannan dag nu framöver. Vi måste ju bli fit inför utställningen den 7/7 ^^ hon tappade ju en del under månaden då hon opererades och gick på medecin, men nu har hon faktiskt börjat sätta på sej lite massa igen :)
Till veckan ska hon vaccineras oxå, det får jag inte glömma!!
 
Nu ska jag ta och gå & lägga mej, hoppas på att jag återfått lite energi till imorgon och att de inte är ngt på G, har inte tid att bli risig nu!!
 
 
 
 
 

10 juni.

vi pjåtar på för fullt med huset, har målat i sinne och börjar vell närma oss slutspurten. lite finlir kvar sen ska fondväggen upp så är köket inprincip klart :) ny ugn och ny spishäll ska införskaffas oxå, kommer bli kanoners!
Idag när Jonte slutat blev de en sväng in till stan för lite ärenden, bla köpa mer färg till skåpluckorna.
Fyndade 2 st "hink baljor" på biltema som rymmer 40 liter, tänkte ställa in till hästarna så slipper jag bära vatten 3 gånger om dagen förhoppningsvis. mina förra baljor har gått sönder, dom här bör dock hålla även för marodören Bobby! :P
 
undra om jag skrev att Cilla är anmäld till utställningen i piteå den 7/7??! det är hon iaf och jag håller ungefär på DÖ av nervositet! vad fan har jag gett mej in på!?? :P tur jag har kunnit folk runtomkring som lovat hjälpa oss att träna inför den :)
 
Imorgon har jag en klippning kl 13, sen är det fortsättning av målning och diverse i huset som gäller.
Var även på banken idag med Jonte och ansökte om lån, gick fina firren. kommer dock kännas skumt med lån!? :P Endå vuxenpoäng där ;)?!
 
 

8 juni.

Några dagars ledig nu! eller ledigt och ledigt, vi jobbar på huset för fullt :) känns hopplöst just nu, men kommer vara värt mödan när de är klart :) tur vi slipper en massa grovjobb då de redan är gjort, är egentligen bara tapetsering och målning som ska göras, men sen ska ju huset tömmas oxå! båda husen dessutom.. fyfan, vilken ångest..
 
åkte till storbränna och hämtade hem en höboll till hästarna imorse oxå, högubben i drängsmark hade slut knippat hö :( brukar gå som dåligt med rundbalar på sommarn, dom möglar fort! men tydligen hade de gått bra för dom så jag hoppas på de bästa, funkar det vore de ju fantastiskt smidigt!
 
Nu blir de lite mat i magen, sen avnjuta jordgubbspajen jag snörde ihop för ett tag sedan ;)
 
 
 

1 juni.

så var det en ny månad, de har hunnit hända både bra och väldigt tråkiga saker....
Cilla har förlorat sin bästaste pojkvän Yoda i en tragisk olycka, skänker många tankar till Emelie med familj.. <3
Det är bara inse att livet är långt ifrån rättvist ibland...
 
I övrigt så händer det mkt grejjer, eller inte mkt kanske men ngt stort iaf! jag och Jonte ska flytta, enda till mor och fars hus ;) det är blandade känslor, vi trivs så bra i vårat hus men inser att det kommer bli tajt den dagen vi blir fler.
Med endast 1 badrum (om man ens kan kalla de det?!) och ingen tvättstuga, 1 rum till övers som dock är relativt stort , vill man finns möjligheten att dela rummet på 2. vist skulle det funka att bo kvar, men då mamma flyttar till Joeström på obestämd tid och pappa jobbar i dalarna varannan vecka så behöver dom inte ytan i deras hus längre.
Tanken är att vi ska byta hus altså, och husmässigt så finns det egentligen bara fördelar för oss!
vi får ett dubbelt så stort hus där allt grovjobb som takbyte , renovering av badrum, bergvärme och dylikt är gjort.
Så de är egentligen ett ganska självklart val.
 
Vi hoppas på att hinna göra det innan semestern, så vi får ta och ligga i..
Besök på banken måste göras och sen påskrivning av papper osv, sånt där äckligt trist och jobbigt.
Men de kommer bli kanon när allt är klart, de är ett som är säkert :)
 
I helgen har jag den härliga äran att jobba, kväll igår och förmiddag idag samt kväll imorgon igen, sen ledig ett par dagar då jag ska hinna med läkarbesök och diverse annat.
 
i afton har vi haft Mican och Robin på besök, blev grillat till middag sedan soffhäng.
Avslutade kvällen med lite upptäcksfärd med bilarna till skogs :P , nu ska hundarna kvällspinka sedan väntar sängen, så godernattt!!
 
 
 

RSS 2.0