30 mars.

Grattis till min älskade Jontis som fyller 25 år idag <3
 
 
 
 

27 mars.

6 dagar kvar till bf, +- ngn dag. jag hoppas på att han/hen kommer fortare!!
i söndags mådde jag fruktansvärt dåligt, hade under några dagars tid mått illa och haft svårt att äta samt ett enormt sug i magen, men då började jag tom kallsvettas och fick springa på toa stup i kvarten. Ringde 1177 som tyckte jag skulle kontakta förlossningen och be om en undersökning, sagt och gjort. Bäbis mådde iaf hur bra som helst, dom trodde mest troligt att jag dragit på mej en lite rejälare magkatarr iom att jag haft stora problem med halsbränna och sura uppstötningar en tid. Dom skickade med mej några tabletter omeprazol som faktiskt redan efter 1 dygn började hjälpa, så nu är jag som en ny männisch igen! :) skönt att de inte var värre..

Vädret dom senaste dagarna har ju vart fantastiskt och altanen är nästintill helt framtinad! så jag och vovvarna har passat på att njuta av solen, vilken energi de ger! känns i hela kroppen :) ser verkligen fram emot sommaren, men förmodligen lär det komma något bakslag snart, april är vell den mest lömska månaden på hela året :P
 
Föresten så kommer troligen hästarna få åka på bete under sommaren hos ett par som bor bara milen härifrån, hur perfekt blir inte det? gratis bete mot att dom får låna dem och rida/köra ibland under tiden de står där, det kan ju inte bli bättre :) jag håller tummarna att det ska gå vägen!!

 
 
 
 
 

18 mars.

Jag är så trött så trött, får inte sova om nätterna även fast jag är hur slut som helst! ligger bara och vrider på mej då de inte går ligga bekvämt, eller så ränner jag på toa stup i kvarten.. ska bli obeskrivligt skönt när detta är över!

Igår hörde Erre av sej och undra om jag ville hänga på ut och touring glida lite skojter, var strålande väder och en mkt uppfriskande tur :) och ungen höll sej inne ;) hade varit lite spännande annars att befinna sej mitt ute i urskogen :P . Mot eftermiddagen åkte jag och jontis in till stan, vi var bjudna på middag hos hans mamma i ursviken, kycklingsallad stod på menyn och sen kikade vi lite på hockeyn, mkt mysigt.


De bär av mot stan igen idag då Jonte ska på brandövning uppe på station halv 6, tänkte ta tillfället i akt att hälsa på hos kacke under tiden :)
 
 
bild från igår!
 
 

11 mars.

För ca 1 månad sedan var jag på hufvudsakens drop in på vintergatan och klippte mej, blev inte alls nöjd!
Idag har jag ÄNTLIGEN fått det tillfixat av bästa trollsaxen åsa, så nu går håret att ha å göra med igen :) toppen!
I övrigt händer det inte så mkt, jag dras med min eländiga foglossning (inget nytt alltså) och tar dagarna som dom kommer, jag försöker pjåta på inne så gott jag kan samt gå korta promenader med vovvarna som omväxling.
Nu är det dock inte länge kvar, bebis skulle kunna komma när som helst :) 21 dagar till bf, längtar!!
Jag tror stenhårt på att de blir på Jontes födelsedag den 30 mars, hade ju varit festligt! ;)

Vår verkar de vara ute nu oxå, vi har haft 5-6 plusgrader nu i flera dagar och de tinar för fulla muggar, lite väl tidigt kan jag tycka men de är samtidigt skönt, jag har endå ingen nytta av snön den här vintern så att de blir sommar fortare gör ingenting ;)
 
 

RSS 2.0