13 maj,inlägg 2.

Fyfan vilken dag, jag är helt jävla slut.
Den har både varit bra och dålig, vi kan börja med de dåliga.

vi skulle lasta där vid halv kvart i 2, de tog oss 30 min att få in Bobby i finkan, han stenvägrade! och jag var så arg att jag kokade i stort sett! men behärskade mig faktiskt, men gudförbannat! han har varit hur lättlastad som hellst, men har nu kommit på att han inte ska in i finkan, jippii! vi kämpade på ett bra tag, sen backade pappa upp finkan mot stallporten så att Bobby inte skulle kunna kasta sig åt sidan, först hände de inte så mkt, han stod pall.
Då gav jag grimskaftet till pappa och sa att han fick testa, men han stod pall iaf.
Då blev jag less och tog ett annat grimskaft och gav han en liten snärt i baken, sen hängde jag mig baki arslet på han och pressade på allt jag kunde, då jäklar gick han in :P !ätnligeeen, fyfan, jag var blöt i svett och sen när jag satt i bilen så skakade jag av ilska :P , men lörns inte bli förbannad på hästen heller, de blir inge bättre utav det.

Körde över Byske och plockade upp jessika som ville följa med och titta, sen sprang jag in på kiosken och hämtade en glass, och jag lugnade genast ner mig ;) haha!

Väl framme på banan så lastade jag och pappa av vagnen, sen ut med hästen och börja sela, sen bar de ut på banan och brassa, värmde först 4 bakvarv i 2 min tempo, skrittade och Joggade lugnt ett varv och sen körde jag 2 gånger 1600 m i 25 tempo, riktigt bra! körde 5 sek snabbare idag än förra gången, och han skötte sig fint och travade på bra i kurvorna, så jag var väldigt nöjjd :) ! skrittade en stund och sen bar de av in i duschen där de typ var översvämning och fullt i skit som ngn glömt ta bort 0_o , så då ville Bobby inte in där, förståeligt igentligen, men va fan?
Tvingade in han där och duschade av skrället.

Packade ihop alla grejjer sen lastade vi, som även nu inte gick helt smärtfritt, han brukar endå gå rakt in när vi ska hem,men inte idag, häst skrulle! han måste ha vaknat på fel sida ;P

Men men, han skötte sig fint! och hade mkt krafter kvar , så på det viset är jag nöjd :)
Blir att nöta med lastningen nu ett tag framöver, för de är då bara riktiga dumheter han sysslar med, så irriterande!

Här kommer några bilder iaf !



Utselning :)





Kör ett hit på 1600 m i 25 tempo.




Ny duschad häst och pappii :)


Nu ska jag springa över till jessika en sväng och testa lite agillity med Vizzla :D
sen blir de ta in hästar osv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0