21 april.

Så var denna jobhelg över, trots arbete så har vi hunnit med mkt trevligheter oxå :)
I fredags afton var vi bjudna på grillat hos Kenny och Sandra tillsammans med Mican och Robin, god mat och massa prat, kanonkväll med andra ord :)

Lördag öppnade jag på macken, jobbade till 15 . Harald och Sussie kom på besök och de blev grillat även då, det är ju så gott så man skulle ju kunna leva på det! åt vell ungefär ihjäl oss, däckade på soffan en stund och senare på kvällen gick vi över till kenny och sandra där de bjöds på snacks och prat :) mysigt!
 
Idag har jag haft eftermiddag, nu är jag ledig ett par dagar. Känns skööönt! hoppas på bra väder.
Cilla verkar må alldeles prima, hon får i sej maten och är pigg & glad.Lite väl pigg och glad... stackarn..
 
Hoppas på att provsvaren hennes kommer i veckan, och mest av allt hoppas jag på ett BRA besked..
 

18 april.

Så var Cilla operation överstökad, allt har gått bra! nu väntar vi bara på prosvaren av biopsin som kommer om ca 1-2 veckor. Hoppas verkligen på ett bra besked!!! Nu ska dock damen få sej en utmaning, hon måste ta de chill i 2 veckor, endast lugna promenader står på schemat, jag vet en som kommer ha DAMP!! hon ska även äta nästintill flytande i 2-3 dagar, prövade ge henne fil igår men det var inte så populärt.. fick i henne 5 matskedar ungefär, sen strejkade hon. Så idag fick vi pröva ngt annat, jag blöter alltid deras hundfoder. men nu lät jag det svälla ordentligt så kulorna gick att mosa sönder, kokade även potatis i hönsbuljong som jag mosade ner, buljongen har jag för smakens skull. Blev en riktigt sörja vill jag lova :P men de slank ner utan protester ;) hon behöver verkligen få i sej sin mat, hon är rätt knepig att hålla hull på, och nu äntligen när hon börjar se ut som en hund så vill vi inte tappa det.
Åkte in till Byske en snabbis idag och hämtade ut hennes medecin, sen hem igen. Blev bjuden på middag hos sandra och kenny, tur att ngn tar hand om mej när Jonte är borta ;) haha!! stannade även och såg hockeyn, Guldet blev vååårt!! Förjävla bra jobbat SAIK!!!

Nu har hundarna just ätit kvällsmat, ska gå ut och dra kvällspinken alldeles strax, samt gå förbi stallet och raffa åt hästarna kvällsmaten. Dom fick komma in i afton, har spöregnat här hela dagen :/ trist. men bra för snön! de börjar vara lite kvar nu, snart äre sommar :D
 
Imorn kommer min älskling heem!! blir grillning hos sandra och kenny tillsammans med mican och robin, kommer bli treevligt :) och GOTT!! hoppas på bättre väder bara.
 
 
Cillas lyxmåltid delux, ngn som vill smaka?? ;)

<3

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår


När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge
 
 



14 april.

Precis som jag trodde så har helgen bara rusat förbi!
Igår blev de grillning och hocket hos Mican och Robin, sedan hem och mysa i sinne..
Idag när jag och Jontis vakna så åt vi fruckost, matade hundarna och tog oss en promenad i världens underbaraste väder!! +8 grader i skuggan, och årets första fjäril flög förbi oss :) nu börjar de bli vår på riktigt!!
Har även påbörjat vårstädning, nästa projekt är att tömma "gästrummet" uppe helt och hållet, fixa till det lite så de går att ha gäster därinne :) sen rensa uthusen på skrot! är en del vill jag lova..
Till middagen kom Mli och jocke förbi, blev suring och hockey :) prima liv! är ju faktiskt spännande att se hockeyn nu, man blir ju rennt inne i de hela :P
 
Nu har då Jonte åkt, han åkte vid halv 7. Känns förjävla tråååkigt, vill inte att han ska vara bortaa sålänge :(
2 veckor återstår nu, det måste bara gå fort!!! <3
 
3 dagar till cillas operation nu oxå, nu börjar det komma lite nerver.. måtte det gå bra..
 
 

13 april.

Så var det helg, igår kom min älskade Jontis hem från sandö över helgen, kändes såå braa att ha han hemma :) synd bara att han åker imorgon igen, helgerna går alldeles för fort..

Vi passade iaf på att mysa i sinne igårkväll, blev pizza till middag och sedan lite chips och film på kvällen.
Han köpte en 450g chipspåse nere hos pipens, den lär ju räcka några helger framöver :P!!
 
Idag är det lite trist väder, grått och mulet, ingen snö tack och lov!! har varit förbi Mli i storbränna och låtit Cilla busa med hennes mammas vovve en stund, även druckit kaffe :) gött! Jonte verkar vara ute på vift, tanken är att vi ska grilla ikväll men köttet vägrar ju tina :P!! får se hur de går..
 
Nu är det bara 4 dagar kvar till Cillas operation, har endå lugnat ner mej en aning faktiskt..
Hoppas verkligen att det kommer gå bra! eller jag är vell inte orolig över själva op, men den där skiten hon har i gommen!! mejlade ner till distriktarna i skellefteå och skickade bild, dom hade sett liknande förut och då har det oftast varit ngt som heter Granulom, det försvinner med kortiosonbehandling.
Men de lörns vell inte spekulera, vi får se helt enkelt..
 
 
 
 

11 april.

Man ska vara rädd om det fina man har här i livet!
 
 
Jag älskar dej mer än ord kan beskriva, tack för att du är min <3
 
 
 
 
 

8 april.

blev en rejäl sovmorgon idag, fick en chock när jag vaknade och såg att kl var halv 12!!?! upp och mata hundar, rasta dom och sedan gå över och kolla till grabbarna grus, dom sover ju som sagt ute så dom går de ingen nöd på :) , tanken var att bada dem idag men det var ingen direkt värme så vi tar det en annan dag ist.
 
Blev en lunch med Jennie på fältet, sedan gick vi över och hälsade på hos Sandra & kenny där vi pratade på en stund och drack kaffe, myys :)! Efter det tog jag mej en promenix med hundarna, Cilla fick bära klövjeväskan idag vilket gick fint, hon verkar inte tycka att det är obehagligt på ngt vis utan traskar på som vanligt, lite extra stolt över att hon får en liten uppgift :)
 
Efter middagen gick jag över till Mican och lillan & hälsa på en stund, sen när Robin kom hem hängde jag med dom på lite husvisning och sandra och kenny, spääännande :D har just kommit därifrån efter att ha stannat & tokpratat, och som vanligt rusar tiden iväg när man har trevligt! konstigt dedär?

Nu är det bara kvällspinken med hundarna kvar sedan blir det sängång! ensam och övergiven ;) Jonte åkte till sandö imorse, känns ju lite lagom tråkigt.. tur han kommer hem över helgen <3
 
Nästa vecka så väntar Cillas operation av toncillerna, samt biopsin på hennes mystiska "sår" i gommen..
Börjar känna av mina nerver, guuuud låt det inte vara ngt allvarligt!! det KAN bara inte vara det?!! men med min tur skulle det definitivt inte förvåna mej... Näää, försöök tänka lite positivt kan vell inte skada? grejjen är bara den att det tar så fruktansvärt ont om det visar sej annat...
 
 
<3

7 april.

så var snart denna jobbhelg över, 2 dagars ledighet väntar runt hörnet ;)
Är det väder imorgon så ska jag ta och bada upp hästarna, det är SÅÅÅ välbehövligt!!!
Har oxå börjat lägga ut lite grejjer, bla min bomlösa sadel samt Bajens tävlingsulky. Är i stort behov av pengar, är dyrt att äga 2 hästar själv på en halvtidslön. sen har jag just betalat banavgiften på travet på 1800:- kr, helt sjukt va de kostar.
2mån innan var de licensen som skulle betalas och den ligger på ungefär samma summa..
 
I övrigt händer de inte så mkt faktiskt, Jonte drar till sandö imorn över 3 veckor, kommer hem på helgerna dock men de känns endå förjävla surt.. Tur jag har mina djur en sån gång, och mina vänner såklart :) annars hade jag nog klättrat efter väggarna!!
 

3 april.

Att man inte ska ödsla tid på folk som tar mer  energi ur en mer än vad dom ger är vell ganska logiskt,
Men ibland kan det ta ganska lång tid att komma till insikt med det dock.. satan så djup jag blev nudå?
Men man ska lära sej att inte ta en massa onödig skit!! självklart ska man stå för sina misstag, och det är viktigt att förstå att alla upplever saker olika.. Men jag har iaf bestämt mej för att jag ska skita fullständigt i folk som inte ger mej ett piss tillbaka, dom är inte värda att ödsla tid på. Det är inte värt att må dåligt över personer som bara suger musten ur en.. Det har jag fått nog av i mitt liv, och nu är det STOPP!
 
Och näee, detta är inte riktat mot någon specifik person, bara ren och skär klokhet från min lilla hjärna.
 
 

2 april.

Hemkommen igen efter några dagar uppi fjälls, kändes gode motigt att åka hemmåt , skulle lätt kunna stanna några dagar till. Men förhoppningsvis hinner jag åka upp åtminstone 1 gång till innan säsongen är slut :)
 
Känns som jag inte gjort ett piss idag, men det har jag faktiskt! har både prommat hundarna, hämtat varsin höboll åt hästarna, vart in till byske och handlat samt städat ! inte så illa endå :P Nu är jag och Jontis ganska nyss hemkomna från grannarna , blev lite kaffe och fika samt massa prat, fantastiskt trevligt! :)
 
Ledig dag imorn oxå, ska försöka hinna med en hel del saker så måste se till att stiga upp i god tid.
Hade tänkt borsta upp hästarna ordentligt då dom börjat fälla ganska ordentligt med hår, iaf Bobby! Bajen brukar börja lite senare, den frusne stackarn :P sedan fixa och dona här hemma inför Jontes andra kalas .
Sedan har jag en jobbhelg att se framemot, känns lite motigt att jobba helg men de är inte alls så farligt när man väl är där! har ju ett prima jobb :)
 
Nu blir de kvällspinken med hundarna sen dra täcket över sej, tänkte ställa väckarn på halv 9.
 
 

RSS 2.0