25 maj.

Kan inte säga annat än att livet är ganska underbart nu! sommar, 5 veckor till semester, underbara vänner och prima djur. Vad mer kan man begära?? :))
 
 
 

19 maj.

Jisses vilka härliga dagar de varit dom senaste 3 dagarna, varmt och sköönt! har jobbat sedan i fredags och går snart av mitt skift , då väntar 2 dagars ledighet :) vädret ser ut att hålla i sej oxå så jag hoppas på det.
satt 3 timmar i solen igår innan jobbet, de satte sina spår, såg ut som en stackars räka! har dock lagt sig en aning idag, så de känns lite bättre :P
 
Hade finfrämmen på macken idag oxå ju! Hero från gladiatorerna var in och handla av meej :) han hade vist kört motorcykeln från pajala och skulle nu hem till Skara, fan va drygt :P! stackarn!
 
 

16 maj.

Jag är kass på att blogga nu för tiden! skämmeeees..
Allt rullar vell på i vanlig ordning, Cilla verkar inprincip helt återställd och hon är under igångsättning igen :)
Hon är så glad över att få skutta runt och leka med sina hundkompisar^^
 
Har snart varit ledig en hel vecka, nästan lite trist! längtar till fredag då jag jobbar igen, då har jag en jobbhelg att se framemot :) Imorn hade jag tänkt köra lite häst, städa och dona på här hemma och umgås med lite folk.
Skulle behöva åka in och storhandla oxå, får se om jag ids.
 

7 maj.

Trots allt så hade jag en riktigt bra födelsedag med trevligt folk! blev festligheter på kvällen, jag och Tina hade en gemensam födelsedagsfest då hon fyllde dagen efter mej :) blev riktigt lyckat iaf! tack alla inblandade som var med och gjorde kvällen till den bäste :)
 
Förövrigt rullar de mesta på, Cilla blir bättre och bättre. Såret i armvecket har snart läkt ut och hon ser bättre ut i munnen, känns bra! nu har hon fått börja röra på sej lite mera oxå, kan lova att hon är ganska lycklig!!
Igår fick hon busa en stund med Yoda som var hos oss hela dagen, samt zera och Nisse som mican och Tina komföbi med en stund :)!
 
Ngt negativt är att jag dragit på mej en redig förkyldning efter helgen, halsen är inte i nyskick och näsan rinner!
inte kul, men de är på bättringsvägen känns de som idag iaf, inge bakslag tack.
 
 
och såhär ser mitt öga ut, syns dock dåligt på bilden, men vackert är de ju inte..

4 maj.

Så var dagen kommen, 1 år äldre har jag blivit och 1 år sedan har nu gått sen Tosca gick bort..
Tänk att de är ett helt år sedan...Känns inte alls lika roligt att fylla år, kommer förmodligen alltid bli påmind om vilken fruktansvärd dag det var, 4 maj 2012..
 
Saknaden är fruktansvärt stor, fick jag 1 önskan så skulle de vara att få dej tillbaka, min fina älskade Tosca...
 
 
 
 
 
 
 
Jag glömmer dej aldrig, mitt älskade hjärta <3
 

RSS 2.0