23 maj.

hej mina vänner!
nu sitter jag här och total förstör mitt hår helt och hållet antar jag, har hett blekning i hela håret! men en lite hälsosammar sort, men spela roll, de kommer bli nött iaf ;S. sedan ska jag snöra på en  ljusbrun färg , hoppas att de kommer bli som jag vill! . Jag gör de ljusare eftersom att de kommer blekas så förbannat i sommar, och har jag svart/brunt hår så blir de så blaskigt, sådär har ni anledningen till det :) hoppas bara att jag lyckas få en ngt jämn färg .

Har varit i byske en repa (köpte hårfärg) sedan hjälpte jag mamma på kiosken en stund, var fullrulle idag! folk i massor.
Nu är jag iaf hemma igen, håller som sagt på färga håret och sedan blir de ut och rida Bobby en sväng om de inte regnar och åskar! de mullrar lite nu.

Ikväll blir de grillat här hemma med färskpotatis! sedan hoppas jag att Jonatan kommertillbaka hit och ser robinsson med mig, var 3 veckor sedan sist vi såg de tillsammans ;S , han for hem till ursviken imorse för att skruva i Jennifers bil, antar att de faktikst inte är så mkt kvar på den, han trodde att han skulle behöva 3 dagar på sig så skulle den vara fit for fight! sedan måste den ju besiktas oxå.


ähh, nu ska jag se lite tv innan jag måste skälja ur håret!


Såhär läcker är jag i håret just nu ;)


Men i slutändan hoppas jag på att jag har ungefär den här färgen :


Det återstår att se, återkommer senare med bild av resultatet ;)!

Kommentarer
Postat av: Frida

Det är två viltgula dvärgvädurar.

2009-05-23 @ 17:23:00
URL: http://hjartatsmening.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0