30 juli.

denna helg slutade helt plötsligt i att jag blev ensamen hemma, Jonte drog nämligen iväg med brorsan och några vänner till sorsele för att fiska och busa på. Lite tråkigt är de allt att vara själv, men får passa på att unna mig lite egentid helt enkelt :).

Igår var jag i byske en stund över dagen och hjälpte mamma på kiosken, sen hem och grilla med pappsen.
På kvällen, eller ska jag säga natten? så drog jag ut och intervallade med Bajen som kändes helt AMAZIING! gjorde ett tappert försök till att stanna av för att kolla pulsen efter 8x800 meters intevaller i 30-tempo , gick vell sådär då han hade mkt svårt för att stå stilla och jag skulle samtidigt försöka hålla i både häst telefon för att ta tid,och samtidigt känna puls och räkna, var inte tvärgjort! så jag gav upp och vi for hemöver. Kollade dock då vi kom hem i stallet knapt 10 min senare, räknade hur många slag de blev på 20 sek och gångrade med 3, fick de till 17x3 vilket blir 51 slag per minut, Inte illa :)!

De roligaste är iaf att han fått en helt ny glöd och verkligen visar att han vill! + att de faktiskt finns MER att ge! de känns så otroligt roligt att tiden han har fått på sig och träningen har gett resultat :)..

Idag har jag bara slöat under förmiddagen, har haft en hemsk huvudvärk hela dagen så har inte orkat åstakomma ngt vettigt.Har just tagit ett par ibumetin och hoppas på att jag ska kvickna till lite, ska nämligen iväg om en stund till byske och jobba på kiosken ett par timmar så mamma får sluta tidigare, sen blir de hem och peta på lite innan sängen kallar.

Imorgon söndag så ska båda hästarna ut, Bobby ska få dra vagn och Bajen har jag inte bestämt om jag ska rida eller köra , får se va jag bestämmer mej för :). På Måndag drar jag och Jonte kosan mot Falun och hälsar på hemma hos faster och Rolf är tanken, kommer förmodligen stanna framtill torsdagen som de ser ut nu. ska bli ruskigt skönt att få komma iväg ett tag och känna att man då faktiskt gjort nånting under semestern :P har ju bara varit hemma hitills^^..

NU ska jag göra mej klar så jag ser någorlunda dräglig ut innan jag beger mig mot byske, sen ska jag gå över och ge hästarna mat oxå innan jag far :)...

<3





28 juli.

Igår var en stor dag, jag och min Jonatan har nämligen förlovat oss efter snart 6 år tillsammans! de firade vi genom att dra en repa till ursviken och käka räkor hemma hos hans pappa och Karina, mkt gott och mysigt :).. Har inte så mkt att berätta om just detta, men vi kände båda att de var dags att gå ett steg längre :)..

Idag har de varit en bra dag hitills, tog en sovmorgon och gick sedan över och matade mina hästar, åkte med Jennie in till byske för en lunch på Jästis som var hur gott som helst! efter det stannade jag kvar och väntade in Jonte som kom och plockade upp mej för att dra vidare mot staden. Väl där så gick vi till guldfynd och bytte strl på hans ring, sen traskade vi runt en stund och kollade läget litegrann innan vi sedan for ut på jernbolaget för att kolla på Kakel till köket, fanns mkt snygt! tog med oss en katalog hem så vi kan kika lite ordentligare innan vi bestämmer oss för ngt :)

Efter att ha gjort bort det så drog vi oss mot byske igen, jobbade ett par timmar åt mamma på kiosken då hon skulle iväg på lite ärenden, vi kom hem igen vid 18 tiden .. Har för en stund sedan avnjutit grillat och nu sitter jag och försöker smälta maten så jag kan gå över och peta lite på mina fina hästar :) ska ta in dom båda ikväll och ge dom en ORDENTLIG rykt och klämma igenom dom lite är planen, Jonte drar till lycksele och byter bort sin bil så jag blir ensamen.. ska passa på att städa undan litegrann så har jag de bortgjort innan helgen.

Imorgon har jag inga större planer bortsett från att båda hästarna ska ut och röras, men ngt tragiskt är att min jävla sadel gick sönder i måndags då jag red sist! och westernsadeln kan inte Bajen ha då den klämmer honom över manken, därimot passar den Bobby ist som tur är. Har ju den bomlösa oxå så den får duga till jag hittat en ny ..

På lördag blir de troligen loppis i byske under dagen, sen mot afton sidan ska jag ut och intervalla med Bajen och Bobby får gå motion...

Nu ska jag lata mej en stund innan jag går ut till mina gossar, sen väntar en dusch innan sängen kallar!


Tänka sej vad tiden går, detta var vår första sommar tillsammans, sommaren 2006..

Du, rör vid mitt inre
Du, du fyller mitt sinne
En dröm förvandlas till en verklighet
En värld, som väntar på oss

Att älska dig
Den du är
Du är allt jag nånsin önskat mig
Varje stund, varje ögonblick får liv igen
Det finns inga tvivel kvar
Jag förstod på en gång
När kärleken kom

Jag, kan äntligen andas
Mitt liv, har långsamt förvandlats
En stig, som leder till oändlighet
En värld, som finns här för oss

Att älska dig
Den du är
Du är allt jag nånsin önskat mig
Varje stund, varje ögonblick får liv igen
Det finns inga tvivel kvar
Jag förstod på en gång
När kärleken kom

Jag är redo för under som sker
När ett hjärta får följa sin lag
För du, är allt jag vill ha

Att älska dig
Den du är
Du är allt jag nånsin önskat mig
Varje stund, varje ögonblick får liv igen
Det finns inga tvivel kvar

Att älska dig
Den du är
Du är allt jag nånsin önskat mig
Varje stund, varje ögonblick får liv igen

Nu och för alltid här med dig



16/10- 2005, dagen då vi blev ett! 27/7 -2011, dagen då vi gick ett steg längre.
Jag Älskar dig Nils Jonatan Malm, du är mitt allt<3




25 juli.

Varför är jag världens sämsta människa på att planera saker?? den som de viste?.....
Iaf så sov jag framtill kl 10 idag och vaknade för engång skull relativt pigg! tog med mig hundarna och gick över för att mata mina hästisar, och sen vid 11 blev jag bjuden på lunch nere på folkan av Mli :,), efter det har jag mest bara pjåtat på här hemma, har plockat undan och dammtorkat litegrann vilket är lika nödvändigt varenda gång trots att jag springer och gör det flera gånger i veckan! (ibland iaf :P)

vid 14 tiden kom Jontes pappa Roger och Carina + samuel hit på besök, alltid lika trevligt! blev lite prat och sedan middag som bestod av "grekisk pytt" med morötter ist för potatis, alltså LCHF vänligt! dock hade jag inte ens nästan alla ingredienser som jag ville ha, men de blev ätbart iaf :). Bjöd även på en efterätt som bestod av LCHF vänlig hallon smulpaj med råkräm, och den blev poppis! själv tyckte jag den blev lite söt trots att de bara var 1 msk vaniljsocker i + en msk florsocker i grädden till, lite "skadad" man blivit? :P. Herrskapet drog hem där vid 18..

Följde pappa till byske en sväng ikväll för att hämta hem hans bil, han har nämligen köpt en ny och eftersom han inte kan dela på sej så kunde han inte köra hem båda bilarna samtidigt :P... drack en kopp kaffe inne hos mamma på kiosken innan jag brummade hem, var hemma vid 21 kanske?.. Nu har jag ganska just kommit in efter att ha råtat på lite ute i stallet, har skurat ut hästarnas krubbor ordentligt och skottat ur boxarna helt och hållet för att fylla på med 100% rent spån! sopat undan litegrann osv oxå , sen började det regna och jag var tvungen plocka in mina guldgossar, ska tydligen regna hela dagen imorgon oxå som der ser ut just nu :/... Eftersom att de regnade och helt plötsligt blev "kolsvart" ute så blidde de ingen ridning eller körning alls, är de uppehåll ngn stund imorgon så drar vi ut då ist, eller vi far ut hur som helst! får dra på mej regnkläderna helt enkelt..

Ist har jag cyklat en runda med båda mina vovsingar, nu ligger dom härbrevid nöjda och belåtna och väntar på sin kvällsmat som jag blandat för en stund sen :) själv har jag tryckt i mig 2 skivor av världens godaste salami som jag inhandlade på byskemarknan i helgen, helt sjuuukt så god den är!! ska strax tända lite ljus och bläddra igenom Jotex katalogen innan sängen kallar, finns risk för kli i fingrarna! men ska försöka hålla mej i skinnet^^


Min fina Tosca får stå för bilden idag, tagen i vintras av Mli!  

24 juli.

så var sista Byskemarknads dagen avklarad, har faktiskt varit riktigt trevligt! mkt roliga saker att titta på de stunder man tog sej loss för att kika runt, sen tycker jag bara att det är så roligt då de händer något härikring :)

Hästarna har fått vila i helgen, blev ingen körning/ridning igår afton då vi fick främmande och senare på kvällen började det stört regna och åska riktigt ordentligt! ist fick jag gå över och plocka in mina guldgossar i stallet , så inatt har dom fått sova inne vilket jag tror var rätt uppskattat, dom blir alltid så glada då dom får komma in :,P!

Ett kommande projekt jag har på tal om allt och inget är att bygga vindskydd i båda hästarnas hagar, så SJUKT praktiskt! slipper man ha dåligt samvete om de börjar regna eller snöa då man inte är hemma och kan ta på dem täcken, ska börja kika runt lite på blocket få se om de finns ngn som säljer färdiga, annars ber jag Jonte hjälpa mej att snickra ihop dom ist! går det oxå.

Nu bjussar jag på en liten veckoplanering för de kommande dagarna innan sängen kallar:

Måndag:Bajen intervaller, Bobby motionköras, träna, fixa i stallet!
Tisdag:Bajen uteritt,Bobby motionköras, träna, städa huset!
Onsdag:Bajen dressyr,Bobby rids eller körs. ev drar jag Jonte Ola och Cizzi till Falun på kvällen och stanner till söndag, dock ej bestämt ännu!







22 juli.

så dålig på att uppdatera just nu, Faster och Rolf har varit på besök nu i några dagar så då jag inte hållit på med annat så har jag umgåtts med dom så mkt som möjligt :) är så otroligt roligt då dom kommer på besök, händer alldeles för sällan!
Har iaf hunnit med en del de senaste dagarna, som igår drog jag ner Bajen till Mli i stobränna för att testa hoppa honom lite och få ngn bild :P , när jag lastat av så fick han såklart syn på kossorna som stod på läggdan intill och dom var MKT spännande tyckte Bajen!! spännde upp sej gäärnet och var bara allmänt jobbig en stund :P blev dock väldigt fint på bild ^^

efter en stund lugnade han ner sej och jag kunde sitta upp, red först lite dressyr på lägdan medan Mli fotade, blev några riiktigt fina bilder :,D så kul! sen testade vi att hoppa lite oxå och de gick riktigt bra till sist, i början hade vi alldeles för lågt tyckte Bajen så de var då inte ens lönt att hoppa, utan han bara klev över :P sen höjde vi och vi kom då upp i 85 cm iaf utan problem :D! de var förnst då han hoppade ordentligt! han hade förmodligen hoppat ännu högre om vi lagt upp det, men jag gav mej sådär för denna gång då de var första gången vi hoppade "seriöst" :) , duktig heest! <3
Mli fick testa rida honom lite oxå och de gick bara fiint^^


Idag har jag jobbat hela dagen på marknaden i byske, hästarna har fått en vilodag vilket var nog så bra då de varit sjuukt varmt heeela dagen! var tungt att så och grilla hamburgare i 26+ i skuggan! men har då överlevt dagen iaf ^^ blir samma visa imorgon, sen på afton är planen att hinna ut med båda hästarna en sväng, Bajen ska få sej nå intervaller och Bobby ska ut och motionköras :)! sen får vi besök oxå kom jag på nu! Jontes mamma med respektive anländer för lite go maat som består av suring! jisses se gott de ska bli :D

Söndag jobbar jag oxå på marknaden, dock ska de vara dåligt väder så vi får vell se hur många timmar de blir. är de uppehåll sen mot aftonsidan ska jag ut med båda hästarna igen är planen, hoppas på de bästa :)!


Nu väntar sängen då jag snart ska upp igen, får inte försova mej, då finns risk för dålig stämning :P!!
Bilder från igår då jag red kommer senare btw! ifall ngn undraar^^


20 juli.

Hitills idag har jag haft en relativt bra dag, framtill just nu! nu är jag bara mest frustrerad över saker och ting och orkar inte vara i närheten av NÅGON...

Känner mig ledsen, nedtryckt och framförallt väldigt kränkt!

Jag kan inte bli någon jag INTE är! jag gör mitt bästa för att lyckas med mitt liv och jag tycker att det trots allt har gått jävligt bra. Jag jobbar mig sakta uppåt och låt mej göra det i MIN EGEN takt! jag behöver inte era kommentarer och vad ni påstår er vara "tips", låt mej vara ifred,låt mej lyckas på egen hand...



This is me, take it or leave it.....

 

18 juli.

Ursäktar för dålig uppdatering de senaste dagarna, men har haft annat för mej än att sitta framför datorn helt enkelt :)
I Lördags hade jag iaf loppis utanför kiosken mellan 11-15, allt för att bli av med saker som vi inte ska ha kvar!! trots de dåliga vädret lyckades jag sälja prylar för 820 kr, helt OK faktiskt!.. På kvällen bestämde jag mig för att festa trots att jag lovat mej själv att INTE göra det, då dragrace helgen är årets största helg i fäll så tänkte jag att jag skulle unna mej^^
Mli kom ner och vi grillade till middag, sen anlände Erre och vi drog upp till Mlis lägga för lite förfest som var jättetrevlig! sen vidare mot tältet där alla befann sej, och efter ett tag drog vi oss upp på fältet där de var Pub :) var SJUKT roligt om man bortser från slutet då de blev lite för mkt alkohol :P har vell borta halva kvällen ungefär, vet att jag mot slutet satt mitt på vägen ngnstans och blev upphämtad av ngn som jag inte hade en aning om vem de var fören dagen efter, var tydligen grannen som räddat mej :P .. hade iaf däckat ganska snabt i sängen när jag kom hem med kläder å hela köret på, vaknar vid 8 på morgon och kliver upp för att gåner och borsta tänderna då jag känner att de luktar FAN i huset!

Ja, va tror ni själva?? jag hade SPRUTLACKERAT trappen med spya!! bakis som jag var så vart jag så deprimerad att jag gick och la mej igen, sen vid 11 steg jag upp och de var bara börja torka.. -.-

Söndag förmiddag mådde jag som jag förtjänade iaf, mot eftermiddagen drog jag och Jonte oss mot ursviken för lite altanbygge hemma hos hans far och carina, blev bjudna på middag oxå^^ sen vid 23 på kvällen drog vi oss hemöver igen..

Idag Måndag så steg jag upp vid halv 9, ut och mata hästar och sen göra sej i ordning för en heldag med bästaste Sussie och respektive för en tripp till piteå, och jag är såå jäkla nöjd med dagen! har köpt mig 2 par jeans i 2-3 storlekar MINDRE  än jag hade i vintras :D :D dock var detta stretch jeans, men endåå! helt GALET så bra :D sen blev de en skjorta och ett baslinne från Ginatricot + en massa mysiga "hus grejjer" från en kanonbra butik som heter Presenten, skulle kunna gå därinne en hel dag tror jag! finns så ruskigt mkt fint :)

Nu är jag hemma igen, min fina Jonatan har städat övervåningen idag + skruvat ihop TV bänken Mican och Ante köpte hem åt oss från IKEA (TUUSEN taaack <3) så vardagsrummet är ÄNTLIGEN helt klart, känns toppen! vi har saknat en tvbänk i 1 års tid nu men aldrig fått tummen ur att styra upp det :P.

Nu ska jag svida om till stallkläder och he  mig ut och köra intervaller med Bajen, imorgon ska jag ut och rida med Bea som kommit hem från stockholm ett tag, blir nog Bajen som står för den turen oxå, men sen ska jag faktiskt ta ut Bobby och köra honom en runda är planen :), sedan ännu en rolig grej är att min fina Faster och hennes karl Rolf kommer på beösk från Falun imorgon och stannar framtill lördag, OJ så roligt! är så sällan vi ses så ska bli såå mysigt :)

Näee, kanske dags att sätta igång med mina kvällsplaner så jag får ngt gjort!? finns en risk att jag fastnar här annars^^



Bäbis Tosca och Sita i höstaas :,)!!

14 juli.

Idag är det bara en fruktansvärt dålig dag, därav ingen direkt skriftlig uppdatering.. Lägger in ngn bild ist!


En risbild på mej och Mli innan fest i vintras^^!


en blöt Bäbiiis Tosca i höstas! jisses va liten hon vaar :,)!


B)!!


<3


Min lilla gaffeltruck :,D!


Har fått ett hundratal bilder från Mli som är tagna med hennes systemkamera, så nu har jag HUR MKT nya bilder som helst att lägga upp! nästan så att jag har för mkt att välja på nu :P haha

Avlustar här iaf, nu ska jag sova!..


12 juli.

De senaste två dagarna har jag nog varit världens mest förvirrade människa tror jag :P jag har inte kommit ihåg någonting och bara sprungit runt runt , fråga mej inte varför då jag egentligen inte har ngn anledning? :P

Idag blev de iaf stan en sväng, for förbi i urs en snabbis och sedan styrde vi vrålåket mot a-torp där Harald och sussie är hemmahörande, drog en repa på Coop där vi inhandlade dagens middag som bestod av Tacos, riktigt mymsigt! har även hunnit med en snabbis på stan för att inhandla lite grejs då min pappa fyller 60 år imorgon :D! råkade bli en grej till mej själv oxå, en mjukisdress :].. Resten av kvällen spenderades hemma hos harald och sussie framför tvn, såg en hyfsat bra film som jag som vanligt inte kommer ihåg namnet på!? sedan en massa prat och trevligheter :)

Nu har jag och Jonte ganska just slagit oss till ro, han ligger i sängen och klagar på mej att jag oxå borde sova , antar att jag ska görat snart, men är lite exalterad just nu då jag fått ett riktigt HEDRANDE erbjudande! går inte ut med ngt fören jag vet ngt säkert..

Imorgon är de som sagt min pappas 60 års dag, så morgondagen kommer bestå av ett hejdundrandes firande ^^ han förtjänar att firas ordentligt min fina pappa :). ska även hinna med att rida Bajen , hade tänkt ut och busa lite i skogen bara, sen behöver Bobby komma ut och avreagera sej lite oxå, får se hur de blir med tid. Resten av veckan kommer se ut såhär! :

Torsdag:mot ursviken till Jontes pappa på morgonsidan, ska byggas altan osv. mot eftermiddagen ska jag hämta upp sussie och vi drar förhoppningsvis mot Piteå stad en sväng och gör den osäker! efter det tillbaka till staden igen.
Fredag: köra båda hästarna, motion står på schemat! även dragrace uppe på fältet, ev fest på kvällen? dock inte för min del har jag bestämt.
Lördag:Hästarna vilar, ska städa lite i stallet, ev fest på kvällen? inte för mej dock..
Söndag:Bajen ska gå intervaller och Bobby ska motionköras! Huset ska städas GRUNDLIGT!!

sen såklart så ska mina vovsingar promeneras och få komma ut i skogen, men de orkar jag inte skriva in i min planering då jag anser att de är en självklarhet att de ska göras varje dag^^ åtminstone stimuleras på ngt sätt..
Nu ska jag ta och lägga mig, blir en lång och KUL dag imorgon :)








10 juli.

Livet är så underbart just nu, jag har nämligen gått på SEMESTER! jobbade sista dagen i fredags och är nu ledig i 4 veckor, så RUSKIGT skönt! bättre start än de jag fick kan man nog inte få heller, kanon väder hela dagarna hitills har de varit, har solat och badat i massor och bara njutit :)

Sen en till rolig grej är att då jag börjar om jobbet i mitten på augusti så är de bara 2 månader kvar till vi beger oss mot thailand! helt galet vad jag längtar :))

Har inte så mkt att berätta än , hästarna har vilat nu de senaste 2 dagarna då de varit så SJUKT varmt ute! var ut och red Bajen i fredagskväll en sväng, snörde på westernsadeln och hoppade upp i leggings och klänning utan skor och hjälm (skämmes) och for ut på en mys sväng, om vi bortser från alla äckliga flugor som var omkring oss hela tiden så var de jätte trevligt, red lite dressyr och sen tog vi en liten galopp i skogen innan vi begav oss hemmåt igen :)



Mamma fick ta en bild med min mobil för att föreviga de hela ^^, blev dock en rätt osmickrande vinkel och sen var vi bara allmänt risiga X)!! men de får ni stå ut meed^^

sen har jag lovat bilder på altanen oxå, så slänger upp ett par stycken på den oxå så får ni se hur den ser uut :,)






Så ser de ut, nu rymmer vi att sitta ute och sola + ställa dit ett utebord iaf! de kan jag säga att de gjorde vi INTE innan :P
Nu ska vi bara städa upp lite runt i kring, måla ett till varv och sen inhandla nå utemöbler som vi kan ställa dit så vi kan sitta ute och mysa på kvällarna :) både jag och Jonte är jättenöjda , nästa projekt blir Toan!



6 juli.

varmt som attan idag, tur att de fläktar på ganska bra!

Imorgon ska jag dra ner Bobby på banan, Leif är snäll och skor honom åt mej då Jami enligt rykten gått på semester, testade ringa honom igår men fick inget svar , och då de är väldigt akut så var Leif snäll och ställde upp, KANON :D!! tänkte ta med Bajen oxå så han fick sko om honom oxå men ser att de var ju faktiskt bara 5 veckor sedan sist, så han klarar sej till Jami återkommer från semestern :)..

ska vara inne på banan halv 2, så bör fara vid halv 1 iaf så vi har 1 timma på oss iaf då de är så sjukt mkt vägarbete överallt nu efter e4an, fruktansvärt störande! -.- ska tydligen hålla på framtill september...

Mitt paket från Hööks kom idag oxå, hann dock inte hämta ut det men fixar vell de imorn på hemvägen från banan :), på kvälln ska jag ut och köra båda hästarna , Bobby ska ut och jogga bort lite energi och Bajen ska ut på en jogga han oxå :) På fredag förmiddag blir de förmodligen rätt lugnt, på afton jobbar jag min sista kväll innan semestern, OJ så jag längtar!! :P Lördag blir de ev att fara en sväng till Jontes stuga över dagen åtminstone, får se om vi övernattar oxå, inget bestämt ännu :), vet bara att jag måste vara hemma på söndag så jag kan fara ut  och motionera mina hästar^^

Nu ska jag återgå till arbetet, har lite småfix att göra innan stägning så dags att sätta igång kanske^^!


Hjärtat <3

5 juli.

Jag som nyss var på bra humör och hade skrivit ett så fint inlägg åsså försvinner de bara!! FY FAAN!! -.-

Iaf så börjar jag med gårdagen, var meningen att jag skulle iväg och jobba eftermiddag , men då min bil inte ville vara med på noterna så blev de inge av! fick ringa ner och be ngn annan vänlig själv hoppa in ist för mej, och tack & lov att de löste sej! så jag fick bli hemma ist, och kan vell inte påstå att jag åstakomm så jätte mkt? målade stolparna till altanen, sen satt jag mest och chillade i min solstol resten av dagen. På kvällen for jag ut och körde Intervaller med Bajen, körde 8x800 meter i 30 tempo och han var knapt varm efter det! hur bra är de inte?? de tar seej vilket känns så HIMLA roligt! :,)

sen ringde Christer oxå och pratade på en stund, skröt upp mej lite och talade om för mej att om jag fortsätter såhär så kommer jag ngn gång framöver få fram en riktigt stjärna! och de är fina ord för att komma ur den karlns mun ska jag be och tala om! :P han säger precis ALLT vad han tycker oavsett om de är bra eller dåligt, så de var riktigt roligt att få höra :)
Jag kan nog inte beskriva i ord hur bra de känns att ha denna fantastiska människa vid min sida, han har gett/ger mej så otroligt mkt tips och stöd och finns alltid där då jag behöver, jag känner mig faktiskt rätt hedrad över att få hjälp från en sån framgångsrik och fantastisk människa! jag har verkligen tuur, mer kan man inte säga..

Idag har Nina och hennes vovve vart hit på besök över dagen, vi tog med oss våra hundar och drog ner på playan för lite bus och bad, tom Vizzla hoppade i vattnet självmant vilket aldrig hänt förut! hon simmade och tyckte de var jätte trevligt, så kuul :) Tosca var galen som vanligt och lekte ubåt mest hela tiden, och ninas vovve doris verkade gilla läget hon med :P
efter det blev de lite chill på altanen i solen..

I afton for jag och Jonte en sväng till byske, eller jag stannade där hos mamma och hjälpte henne fylla på lite drickor osv på kiosken, medan Jonte drog vidare till stan för att inhandla de sista brädorna till altanen, nu är de bara staketet som ska fixas sen är den klar heelt :D awesome! , passade på att storhandla oxå nu när jag var i byske, så nu har vi matn så vi klara oss ett bra tag framöver :)..


Har för en stund sen rastat mina vovsingar för natten, klappat på mina hästar och gett dem kvällsmaten, nu väntar sängen för min del då jag sov som en kratta inatt av ngn underlig anledning, imorgon väntar eftermiddagsjobb, som sagt så är de näst sista dagen innan min efterlängtade semester anländer! ;) LÄNGTAAAR!


bjussar på en bild på mej och Erre från stadsfesten i lördags, ngt suddig men iaf så sitter vi i en karusell just och är lite smått nervösa :P!! fick då världens jävla blåmärke bakpå ryggen efteråt! måste med andra ord ha vart lite brutalt :P haha!


3 juli.

stadsfesten igår då, blev grillning och lite förfestande hemma hos Harald och sussiee, riktigt trevligt! frågan är ju bara varför förfesterna alltid är roligast? måste säga att jag är sjukt besviken på stadsfesten i år, var inte alls lika roligt som tidigare år?
kanske bara inse att man blivit för "gammal" för sånt där och bör hålla sej hemma ist? :P

Jag unnade mej iaf en halv langos, va som hände med den andra halvan kom jag inte riktigt ihåg!? gick kanske till välgörande ändamål, va vet jag :P.. tror vi kom hem vid 4 tiden imorse, sängen kallade ganska direkt och jag sov då framtill klockan var halv 12! inte sålänge endå kanske, men de var iaf skönt! dock rätt bakis men har iaf överlevt dagen utan större otrevligheter :P

Har egentligen bara tagit de lugnt idag, petat lite på mina hästar och jobbat på att slippa min ngt onda mage som protesterar efter gårdagens bravader :P , iafton blev de att släpa mej sej Jonte och pappa till byske, slita ur mamma från kiosken för en middag på stengården, och nu ikväll myste jag och Jonte ner oss i soffan för lite film och jordgubbar.

Imorgon är de eftermiddagsjobb som gäller, är nu inne på sista jobbveckan innan 4 veckos semester vänter! hur naajs tror ni inte de kommer bli?? jag längtar i sinnee :D. Under dagen imorgon har jag tänkt hinna ut och köra Bajen en runda, var ut med honom igår och körde och han kändes bara fin :) duktiga killen <3! Tisdag har jag tänkt ner på banan en sväng med honom, sen ska Bobby köras hemma :)

Nu väntar sängen iaf, ska he mig upp i tid imorgon så jag hinner göra något! :)



<3


1 juli.

Har varit en väldigt lugn förmiddag idag, har bara myst på här hemma, solat en liten stund och petat lite på mina hästar.
Vart faktiskt riktigt orolig imorse då Bajen inte riktigt betedde sig som han brukar, han ville först inte äta och stod och slog med framhoven, trodde att de var nå kolik aktigt men han hade då bajsat nyligt såg jag, men tog endå ut honom och gick en liten sväng, sen in i stallet där de är lite svalare en liten stund. Passade på att smörja upp honom ordentligt med myggmedel oxå, kom på att de faktiskt kan vara all bräms som får honom att bli lite loj + att värmen gör sitt, Bajen har nämligen oturen att få nästan alla odjur på sej medan Bobby klarar sej riktigt bra.. Och då han är söderifrån så är han förmodligen inte van att de är så mkt småkryp!?...

Iaf så kvicknade han till riktigt fort och började äta gräset, drack en massa och sedan åt han och var precis som vanligt igen. Har smörjt in honom nu ikväll igen när jag gav dom kvällsmaten för en stund sedan, så han klarar sej inatt :)

Imorgon på förmiddagen ska jag ut och köra honom en sväng, verkar som de ska bli svalare väder så de blir kanon! sedan blir de dags att göra sej i ordning för stadsfesten med bra sällskap, blir först grillning och lite förfest hemma hos Harald och sussie, dock är inte bästaste sussie meed denna gång :,( , vi får helt enkelt klara oss utan henne i år, hur nu det ska gåtill!?
sedan bär de iaf av ut mot området, har tydligen sålts kring 18000 förköps biljetter, så jag hoppas då att vi tar oss in :O?


sen en liten LCHF update tänkte jag ge er oxå, vägde mig för ett par dagar sedan och vågen visade då totalt 7kg mindre, jag är såå NÖJD! :D alltså 2 kg mindre på 2 veckor sen min senaste vägning, de är inte fy skam :), imorgon blir de dock en hel del fusk med tanke på att alkohol kommer att förtäras, men de är nästan så att jag förtjänar det, har faktiskt vart sjuukt strikt senaste 2 månaderna, sen så blir de inge mer festande på ett bra tag igen efter detta så de kommer förhoppningsvis inte göra ngn större skillnad^^.. Mitt mål var iaf att jag skulle tappa MINST 10 kg totalt innan thailand i slutet på oktober, är ca 4 månader framtill dess så känns som att jag borde hinna ;) kanske tom att jag kan tappa 10 kg till ist?? vore ju helt awesome :), dock vill jag inte sätta allt för höga mål, huvudsaken är att jag mår bra och känner mig motiverad, att tappa kilon är ju bara en bonus! eller?? :P ;D


Rispalt! B)


30 juni.

Helt sjukt så varmt vi har haft det de senaste 2 dagarna! idag hade vi +32 grader i SKUGGAN! och jag höll vell ungeför på dö hela tiden då de inte går vara ngnstans där det är svalt :S , gjorde några försök till att sola men de gick inte många minuter innan jag var tvungen att sätta mig i skuggan en stund.

Satan va bräms de är ute nu oxå btw!! stackars mina hästar står och viftar svansarna och gör allt de kan för att komma undan dem, så tog in dom och smorde in dom i aloe vera och myggmedel i mass, men de biter inte på dom jävlarna! -.-
nääee snacka om onda varelser, dom har verkligen INGEN mening med livet!! inte mygg eller knott för heller för den delen...

i afton kom Jontes mamma Camilla och lillebror Vincet förbi en sväng och hälsade på, vi passade på att inviga vår nya altan med lite grillat som smakade helt utsökt! jisses så fint de satt!.

Nu ikväll har jag mest bara chillat på, har inte haft varken lust eller ork till att åstakomma särskilt mkt. tog med mig Tosca och gick upp till emelies vovve sita då jag fick i uppdrag att rasta henne åt hon då Mli skulle iväg på stadsfesten ikväll :) gick då hur bra som helst! duktiga hundar :,) , NU har jag ganska just nattat mina hästar och ska vell alldeles snart ta och natta mej själv oxå, har sovit så dåligt de senaste nätterna då de är så SJUKT varmt inne på vårat sovrum! men Jonte ha satt dit nå myggfönster nu så hoppas de är lite svalare ikväll^^..

Förövrigt så svider de lite i ansiktet nu känner jag, måste betyda att de tagit på litegrann idag iaf^^ gillas!!
Näee, om man ska ta och hoppa isäng? verkar bli en fin dag imorn med^^


RSS 2.0