29 april.

såg att jag fått en fin komentar av någon som kallar sig "M" att igenligen stavas "EGENTLIGEN"
haha, tack för upplysningen ;)! men jag fick bla mvg i svenska pga att jag hittade på egna stavningar , ett eget skrivsätt :)!


Idag har jag bara mest varit arg, mina elaka hundar har vägrat lyssna de minsta lilla på vad jag sagt -.- och zigge har vart igång sen kl 4 imorse och vandrat runt runt i sovrummet , jag antar att de kliar lite på honom eftersom jag rakade hela han igår, stackarn, men eftersom jag hatar att bli väckt så blev jag såklart på dåligt humör , great!

Men nu har jag blivit lycklig igen, var nämligen ut och red Bajen för ett tag sedan vilket gick så otroligt bra! han har varit lite ogredig med jessika ett tag och stannat å vägrat gå frammåt, så då tänkte jag att idag ska jag ut och "uppfostra" han lite :P men de kunde jag glömma, han var då så jäkla fin idag! och inte nog med det så hade dom fixat hälleströmsvägen så vi kunde fara och ta en lååång galopp! behövde knapt nudda honom med galoppskänkeln så tog han den, släppte iväg honom och lät han rejsa av sig lite energi han samlat på sig , sen kortade jag upp honom igen och vi galopperade lugnt och sansat :) duktiga häst! han nickade faktiskt ner i form ett par gånger oxå!
avslutade med lite jogging och han gick KLOCKRENT i form! hur härligt som hellst! så fin har han nog aldrig känts förut tror jag!? åh vad jag älskar sådana stunder, då allting bara fungerar till 100% :)


sen när jag kom tillbaka så borstade jag upp honom och sedan fick han gå ut i hagen till Bobby igen, som förövrigt var ngt svartsjuk över att inte få komma ut, stackarn! :/ men klantig som jag är har jag glömt hans träns i pappas bil, som för tillfället befinner sig i kiruna! och de 3-delade bettet sitter såklart på det och de är de enda bett som han verkligen trivs med, Bajens stångbett biter han bara fast och drar iväg med, fungerar inte alls!
sen har jag såklart andra bett som jag kan sätta på, men inget han trivs med lika bra som de 3-delade, så vi får allt vänta till på söndag då pappa kommer hem igen :)!



Lite hus nytt, det går frammåt iaf! sovrummet är i stortsett färdigmålat nu, ska bara finslipa litegrann här och där så är de klart! :) sen ringde folke om alla papper osv idag, så antingen han eller Ulf kommer förbi i helgen så vi får fixa det klart, så till veckan kommer jag och Jonatan skriva lagfart och sedan är allting färdigt :D


Imorgon väntas jobb mellan 8-13 och 15,30 20,30 , sedan blir det att skynda sig hnem och göra sig i ordning för party hemma hos Harald och sussiee :) blir nog kanoners kanon!
Nu ska jag ta och göra mig i ordning för stan, Jonatans morfar fyller år idag så vi ska dit på middag ,sen ska vi nog även hämta hem soffan jag la upp i inlägget igår ;)!



28 april.

Igentligen har jag inte tid att sitta här just nu, igentligen har jag inte tid med någonting annat än huset känns de som!
Igårkväll började vi måla sovrummet, vi bestämde oss för att de får bli mörklila därinne, samma som på väggen nere i köket, och jag tror faktikst det blir riktigt bra om jag ska vara ärlig!

Igår var jag en snabbis till stan med jennie, lunchade på tatung och sedan köpte jag mig min valbrogsoutfit inne på Gina, lyckades även hitta gardiner till köket och vardagsrummet, så nu är det fixat! gick på 700 spänn.
vi for även fröbi blomsterlandet uppe på solbacken, där köpte jag lite växter osv för att göra det lite mera hemtrevligt, allt gick på 350 kr tror jag! jisses, men de är de värt hoppas jag, bäst för växterna att leva länge.

För tillfället känns de verkligen som om jag inte har tid med någonting annat än huset, mina stackars djur har verkligen fått hamnat på sidan av, men om ca 1 vecka då vi beräknar vara klara så kommer det såklart lugna ner sig, vilket resulterar mer tid till mina underbara djur :) blev ingen bana med hästarna idag , de har jag inte tid med!
sen har jag inte heller ngn som kan följa med, så de får bli till veckan ist.

Förövrigt har jag hittat en skitsnygg soffa inne på Jysk som det är REA på nu, endast 3500 kr! åhh guud vad jag vill ha den, men Jonatan tycker vi ska börja med hans gammla skinnsoffa och ev köpa en ny senare, klokt tänkt på sätt och vis, men mamma och pappa lovade att betala hälften, ett sånt erbjudande får man INTE varje dag! så jag ska köpa soffan imorgon har jag bestämt :P sådeså!


Nu ska jag ta och gå över till huset och fortsätta måla, Jonatan kommer inte hem fören vid 10 ikväll, och då antar jag att han är väldigt trött då han jobbat från 06,30 till 21 varje dag nu nästan, stackarn, så därför måste jag försöka få gjort så mkt som möjligt ensam!



bild på soffan btw!



25 april.

Nu är huset klart och betalt, igårkväll fördes pengarna över på deras konto!
och jisses så slut jag är efter allt arbetande, känns som vi hållit på ungefär dygnet runt med att fixa och dona i huset.
Men nu är iaf nedrevåningen klart, vill säga köket och vardagsrummet. Igår natt satt jag och Jonatan upp fondväggen i vardagsrummet, och jag måste säga att de blev riktigt bra! jag är verkligen nöjd med allt vi lyckats åstakomma :) nu är det "bara" övrevåningen" kvar, blir antingen att vi far till stan imorgon och fixar färg till sovrummet, eller tisdag då jag fått lön, de låter bäst, men eftersom att vi vill få klart allting så fort som möjligt så får vi se vad som sker. är inte bara färg som ska inhandlas , utan även ev en dator och massa smågrejjer .


Idag har jag faktiskt fått jobb, började kl 7,30 imorse och jobbade till 12, sen börjar jag om nu kl 18 framtill 21, sedan ska ja gå över till huset igen och fixa litegrann, ska bla måla till stolarna litegrann , såg att jag missat på några ställen ;) haha! sen väntar sängen, är sjukt trött.


i veckan så blir de nog rätt full rulle kan jag tro, huset ska fixas och hästar ska tas om hand, ska försöka hinna ner på banan på onsdag hade jag tänkt, om jag får ngn som kan ställa upp och hjälpa mig vill säga, återstår att se.
sen fredag har vi ju valborgs, då ska vi tillbringa kvällen hos harald och sussie är de planerat :) kommer nog bli trevligt! sen söndagen (2 maj) så kommer harald och sussie hem till mig och Jonatan på kalas, då jag fyller 20 år den 4 maj :) och eftersom de är mitt i veckan så antar jag att dom inte har tid att komma då, så då tänkte jag att då kanske de passar under helgen ist. Då blir de iaf tårta och grillning! blir årets första grillning för min och Jontes del , jag längtar redan ^^


Nu ska jag ta och he mig ut och ge hästarna mat, sedan göra mig redo för att fara iväg och arbeta igen!
slänger upp en liten bild på köket så ni får lite humm om hur de ser ut, de är såklart kvar lite finjusteringar osv, tex som gardiner och sådant där, men iaf!



bilden är tagen med mobil, så ni får stå ut med den hemska kvaliten! men ska ta med mig digitalkameran och ta lite bättre bilder senare då vi fått till de lite bättre :)


22 april.

Känner att jag måste slänga in ett litet inlägg, som säkert inte kommer bli så litet :P haha!
men just nu är det så otroligt mkt på gång, i tisdagskväll ringde ulf och berättade att allting kvar klart med huset, öveförmyndarnämden har godkänt köpet så nu ska vi bara betala och sedan skriva lagfart så är allting färdigt :D!
Eftersom vi fått tillgång till huset (att börja fixa osv) så har vi börjat idag, jag och jennie var där under dagen ett par timmar och rensade lite, vi fick ihop 2 sopsäckar med "skrot" endast från köket! sen rev vi lite tapet i vardagsrummet. Tack gummsi för hjälpen :)!

vid 15 tiden då Jonatan slutat uppe på fabriken så gick vi direkt till huset och började arbeta, jag målade bla om köksbordet från träfärgat till vitt, sen 2 av 4 st stolar än så länge, sedan rev vi lite mera tapet i vardagsrummet och efter det satt vi igång att måla, vi höll på enda framtill 22,30 ikväll, men nu är de iaf klart ! :) nu är de bara fondväggen som ska upp sen är de möblerna som ska in :) väggarna blev vita, dum som jag var tog jag ingen före bild, men jag tror Jonatan har någon på sin mobil som jag kan lägga upp sen så ni får se skillnande :)!

Nu är de köket som är nästa projekt! eftersom att det är så mkt vitt där så har vi bestämt för att måla väggarna därinne i någon klatchig färg, det blir troligen lila :) tror att de kan bli riktigt snygt! sen blir de nog sovrummet som ska målas, lutar nog åt att de blir ngn härlig rödfärg :)! sen blir de hallen och trappväggen som ska målas, där blir de vitt eftersom de troligen blir för mörkt annars . Jag ser verkligen framimot att se resultatet av allt slit sen!


Förövrigt så var jag ner med hästarna på banan igår, lastningen gick hur bra som hellst! var endå nästan 6 månader sedan dom åkte finka senast, så trodde endå att det skulle vara lite mera protest en vad det var,men de gick faktikst hur bra som hellst! väl framme på banan började jag köra Bajen, han kändes fin och skötte sig exemplariskt! körde bara 5 st bakvarv i 2 min tempo, alltså inga större farter ;)! men de tänker jag inte göra än då de inte gått träna ordentligt här hemma på 1,5 månad, igentligen inte på hela vintern om jag ska vara ärlig med tanke på denna kyla, men han var då helt oberörd efter körningen! inte så konstigt kanske^^.

sen blev de Bobbys tur, han var het som en spis och jag låg mestadels baklänges hela tiden! men trots det så kan jag endå inte beskriva med ord hur bra de känndes att få sitta bakom honom igen, jag trodde helt ärligt att jag aldrig mer skulle få uppleva det någon fler gång. Det är ngt specielt med denna häst, trots att mina armar var som spagetti + ca 10 kg grus i ögonen så kunde jag inte annat än le inombords efteråt, han har en sån jäkla utstrålning och en sån härlig energi som gör mig varm i hela kroppen! jag bara älskar denna häst, han är otrolig!


christer komme förbi och kikade på hästarna sen, och han var supernöjd över hur Bobby såg ut förutom att han var lite fet, sen skrattade han :P haha! men jag är bara glad att allting har gått så bra, lite mage går lätt att träna bort!  Bajen tyckte han fortfarande var för tunn baktill, men bättre än när han såg honom sist!


ska iaf öka på Bajens kraftfodergiva lite pö om pö tills vi kommer upp i ca 4 kg om dagen, nu i vinter har han bara fått 1 kg kraft grov pga att hans mage inte varit i trimm, men nu har den varit bra i flera veckor, så ska börja öka på lite försiktigt, sen såklart börja träna ordentligt! när vägarna börjar torka upp och bli bra så blir de mkt galoppträning! sen ska båda gossarna få komma ner på banan nu 1 gång i veckan :)


Nu väntar sängen för min del, imorn blir de nog fara till stan en sväng och fixa lite grejjer, bla färg till köket!
sen en födelsedagspresent till mamma då hon fyllde 51 år igår :)!






18 april.

Ibland undrar jag verkligen vad som är meningen med livet?....




16 april.

soligt med blåsigt ute idag, men funderar endå på att gå ut och leta rätt på min cyckel så jag kan ta mig en tur!
men risken finns att jag inte hittar den fören alls nö är borta, kan nämligen ha glömt den kvar i cyckelstället över vintern, de vill säga att den är ganska död om så är fallet :P , hittar jag den inte får de bli en promenad ist.

Förövrigt idag så fick jag en jobb förfrågan här i fällfors imorgon mellan 18-21, kändes lite surt eftersom att Harald fyller år och de är kalas hos honom och sussie, allt var planerat in i minsta detalj, så ska jobbet komma och förstöra! eftersom jag endast jobbat 3 dagar den här månaden så tackade jag Ja, men har ännu inte fått veta om jag fått turen, så får vell smyghoppas på att någon annan själ får den ist :P!

Ikväll ska jag jobba på kiosken hos mamma mellan 18-21, blir spännande eftersom de var länge sen jag jobbade där, så vi får se hur det slutar :P , sen ikväll får vi se vad som sker, antar att det blir sängen då jag inte har ngt annat vettigt för mig?


var in på jobbsidan idag och kikade litegrann, och äntligen har de kommit ut lite jobb! har intresseanmält mig på allt vettigt, så nu hoppas jag att jag kan lyckas få någon av turerna iaf, behöver verkligen jobba, behöver varendaste litet pissöre jag kan få in!


Igår bestämde jag mig för att ta ner hästarna på banan ngn dag till veckan, ska lasta ur höet på söndag så finkan är redo, sen får vi vilken av dagarna det blir, men någon ska de bli iaf! då ska jag passa på att duscha upp mina dynglortar till hästar efter en lång och världelös vinter ;P förhoppningsvis far lite äcklig päls oxå .
Funderar på att köra några intervaller med Bajen på rakbanan, sen ta ut Bobby och köra några bakvarv på banan bara så han får bli lite lycklig :)!

Nu ska jag ta och äta nå lunch, sen ut och leta cyckeln!



15 april.

Idag har jag haft fullrulle, steg upp vid halv 8 imorse och tog ut hästarna å gav dom fruckost, sedan bar de av in i duschen för att sedan fara vidare mot byske till frisören där jag gjorde ljusa slingor på utväxten , blev kanonbra !
så nu behöver jag nog inte bekymmra mig för min utväxt nåmer fören efter sommaren, de lär blekas en hel del av solen!

efter frisören for jag på kiosken en sväng och sedan bar de av hemöver igen, gav hästarna lunch och sen rastade jag hundarna litegrann, därvid 12,30 kom emelie och plockade upp mig och vi for till Bureå på hundcafet :)! jag tog vizzla med mig då hon är enklast att transportera ;) men zigge ska få följa med nästa gång har jag tänkt.
Väl där så träffade vi emelies kompis Johanna och hennes hund en stund, sen kom camilla R förbi så vi umgicks med henne en stund och lät våra vovvsingar träffa hennes 1 åriga  schäfertik  Lycka :) superstilig!

efter vi vart där en stund så for vi vidare mot stan, gick in på arkens zoo en sväng och kollade läget, sen blev det en snabbis in på ÖB , vilket sög eftersom jag inte har några pengar att spendera ;P! eller jag köpte ett nytt koppel till vizzla på hundcafet, de var mina sista! men de behövdes. snart är de löning igen, lite mer än en vecka kvar bara, men denna lön måste jag försöka spara så mkt som möjligt av! då vi snart får huset, då lär jag behöva dom.


På tal om allt och inget så började jag ge mina hästar Loppfrö igår, är bra att ge i förebyggande syfte mot sandkolik och kolik överhuvudtaget, tyckte de kan vara en bra ide eftersom mina hästar går i sand/jordhage och går som dammsugare med näsan i backen 24-7 ungefär, sen är de väldigt bra för hästar med känsliga magar, stabiliserar tarmfloran osv osv , bra för Bajen då han verkar ha en väldigt känslig mage. Bobby äter det endast i förebyggande syfte :) ger båda hästarna 0,5 dl per dag bara, rekomenderad dos är mellan 1-2 dl, men börjar såhär få se.


Igårkväll kom jessika över och hängde med ut med hästarna en sväng, jag körde Bobby med rockarden och jessika red på Bajen, blev endast skritt med ngt enstaka travsteg där de såg någorlunda vettigt ut.
Funderar starkt på att fara ner med hästarna på banan ngn dag till veckan, får se bara om jag orkar lasta ur finkan på hö, sen får vi ens se om dom har tänkt gå in i transporten oxå, de är ju en annan femma ;)! Bobby tror jag går in utan problem, men Bajen kan vara lite tjurig, fast tror de går fint om Bobby går in först^^ återstår att se helt enkelt.

Ikväll har jag inga som hellst planer, ska ta in hästarna om ett par timmar, så jag antar att jag ska slöa lite framför tvn tills dess, tycker att jag förtjänar de nu, eller, igentligen inte , haha :P!



13 april.

Hemma efter en välbehövlig semestertripp i fjällen, var helt underbart med kanon väder hela tiden! vilket resulterat att jag ser ut som en räka, bokstavligen talat! kan knapt le för att de spänner i kinderna så mkt :P

Jag kan vell inte säga att livet känns sådär superroligt, men de var skönt att komma ifrån allting ett tag och tänka på ngt annat för en stund, men nu när man kommit hem känns de som man landat på ruta ett igen? igentligen behöver jag inte vara så deprimerad tror jag, men jag antar att jag kommit i en sådan period där allting känns förjävligt.
Men jag tror att det är bra att ha det så IBLAND, man lär sig uppskatta de bra sakerna som händer i livet mer .
Förövrigt så vill jag tatuera mig, och jag vet precis vad de ska ska vara! iaf på ett ungefär, en text där det står "att leva är mer än att bara hålla sig vid liv" , jag verkligen älskar den texten! för den är så jävla sann, livet är så mkt mer än så!



till er som undrar hur de gick med min soppa/nutrilett diet, jag fick en "liten"utskällning om hur ohälsosamt det är, vilket gjorde att jag slutade, nu äter jag ungefär som vanligt , men ska försöka röra på mig mer.


Hästarna då, ja. Föret ute suger totalt! så hästarna får sig en liten viloperiod nu med endast skritt ett tag framöver, då de inte finns nå vägar som håller för att springa på, jag längtar verkligen tills de torkar upp så man kan börja träna ordentligt! för detta liknar ingenting .


Sen angående huset, så står det ganska still, ungefär som vanligt.
papperen är fortfarande inne hos överförmyndarnämden, har inte hört ett skvatt, så antar att de inte hänt ngt.
Men jag börjar bli otålig, riktigt otålig faktiskt!

Nu ska jag försöka göra ngt vettigt, men fråga mig inte om vad det är, för de vet jag inte själv än.



9 april.

För tillfället suger livet ganska hårt, jag kan verkligen inte förstå hur falska och elaka människor de finns där ute.
Just nu vill jag bara ha mitt hus, börja fixa och dona så man får tänka på annat för en stund.

Förövrigt så far jag till fjällen över helgen med Jonatan ola och apa, men har inga pengar att spendera i stort sett, så för min del blir de att puttra ner med mamma och pappas skoter på isen och fiska och vara med hundarna, medan de andra kommer fara ut med skotrarna och vara borta hela dagarna, kommer bli lite ensamt, men jag får iaf vara på världens underbaraste plats, en liten tröst iaf.


sen blir saker och ting inte bättre över att de är slaskigt och geggigt överallt, mulet och jävligt!
har sagt de förr, och jag säger det igen, jag HATAR den här tiden på året!

7 april.

Idag har Jonatans pappa varit hit till fällfors och kikat på huset med oss, och han var väldigt positiv till de hela och tyckte det verkade skitmysigt :) , efter vi kollat läget en stund for vi till Pipens och käkade pizza, vilket jag verkligen inte borde göra igentligen, men jag ska skippa middagen idag! blir nog bara en nutrilett eller så.

Har även ringt Folke idag och pratat lite, han lämnade in papperna till överförmyndarnämden förra tisdagen,han hade inte fått ngt datum om när de skulle vara klart, men han lovade att höra av sig så fort han fick höra ngt.
Personligen tycker jag inte att det ska ta så lång tid? men bara för att man håller på längta ihjäl sig så ska de vell göra det? dessa 2 månaders väntan har gått så otroligt sakta! man sitter och räknar både dagar timmar och minuter.
Igår var jag in till stan en sväng, hade med mig cizzi, gick och kollade läget på staden litegrann, sedan gick vi in på färg och tapet och kollade på lite olika färger , ska nämligen måla om trappväggen i huset oxå, och som de ser ut nu så blir de nog en Lila färg :) tror de kommer bli riktigt fint! ser framimot att få börja göra i ordning.


Nu har Jonatan just farit iväg för att jobba, och jag ska snart bege mig ut i stallet och fixa litegrann, sen ska jag ta och fara ut med Bajen en sväng, ska nog köra honom idag, men blir troligen endast skritt då jag antar att föret är extremt dåligt! , sen ngn dag måste jag tömma ur finkan på hö ,så ska jag testa lasta hästarna och skjutsa dom en liten sväng, var länge sen sist så de börjar vara dags så att dom inte glömmer bort hur man gör! :P
sen ska jag nog ta med mig gossarna ner på banan ngn dag, då de inte går köra ordentligt här hemma för tillfället. Dom håller tydligen på tabort isen från banan nu i skeå, när dom gjort det blir de nog inte länge kvar innan tjälen går och banan blir hålig och hemsk -.- ! har jag sagt att jag hatar den här tiden på året? -.-


sen mina vänner vill jag avråda er från att skaffa er en vit hund ! jisses hur zigge ser ut då han varit ute en kort stund, och endå är detta inte värsta perioden ! men hans tassar och ben ser ut som lermonster! ikväll ska jag bada upp honom ordentligt, sen antar jag att jag kommer få spola fötterna på honom varje dag framöver , flera gånger om dagen, hurraaa! -.-

nej, nu ska jag he mig ut i stallet, ska borsta upp båda gossarna ordentligt ! dom fäller nåså in i norden! sen ska jag köra Bajen en sväng, med zigge som släptåg! :)

;)

3 april,dag 3.

Är nu inne på dag 3 med nutrilett/soppor, går riktigt bra! mätte mig runt midjan igår och har redan tappat 3 cm, troligen endast vätska som försvunnit kan jag tänka, men en bra början! dock inser jag att jag börjat i lite fel tillfälle, jamena, nu är de påsk och då ska man få påskägg fyllda med godis, äta massa god mat osv osv, men ist lever jag på soppa ? så går det.


Imorse blev jag glatt överaskad då jag tog ut hästarna, jag möttes av ett enormt påskägg! jag blev så glad, men när jag tog upp det så kändes de precis som om de var tomt! men då jag öppnade låg det trisslotter däri för 200 spänn!
och innan jag fattat vem de var ifrån, gissade starkt på att de var mamma då hon äger kiosken i byske :P! men de var de inte, funderade en stund och sedan  ringde jag Jonatan, de var han som varit så söt och lagt dit det :P haha!

Förövrigt idag så har jag varit en sväng till byske, köpte påskägg till Jonatan och sen satt jag bara och chillade på kiosken en stund innan jag ides fara hemöver igen ;P

Nu är jag hemma på rast, började jobba kl 16 och slutar 21 , blir en lugn kväll då 2 av vårdtagarna jag ska ha är borta, så jag har endast 3 st jag ska till^^ , senare ikväll har jag ingen aning om vad som sker, blir nog ngn film och sedan sova?


GLAD PÅSK PÅ ER ALLIHOPA!

nu drar jag iväg och jobbar igen.


2 april,dag 2.

vilket kanon väder vi har idag! har spenderat i stort sett hela dagen med att vara utomhus, kikade på medan Jonatan skotta taket på uthuset, passade på att ha hundarna lösa så dom fick busa litegrann oxå, vilket slutade med att jag blev sänkt 2 gånger :P! haha jisses, dumma djur !

sen är jag inne på dag 2 med nutrilett/soppa , går riktigt bra faktiskt! har vart väldigt duktig på att dricka vatten, vilket jag inte var sist jag körde detta, jag känner mig faktikst väldigt pigg! idag har min dag sett ut såhär matmässigt:

Fruckost:en kaffekopp med nutrilett
Lunch:minestronesoppa 2,5 dl ca: 75 kcal
Mellanmål:lite keso ca: 50 kcal
Middag: tonfisk sallad ca:200 kcal?

Ikväll ska jag unna mig lite fruktsallad hade jag tänkt, ngt gott måste man ju få äta nu när det är påsk! :P

Förövrigt så har hästarna vart ut idag, jag körde Bobby och jessika red Bajen, förbannat vilket kasst före de är nu! bara på 2 dagar har de blivit STOR skillnad, i förrigår när jag var ute och galopperade Bajen så var de kanonföre nere efter hälleströmsvägen, och idag var de bara slask och bitvis med lera, uusch! så idag blev det endast jogging, gick inte annat. Jag hatar verkligen den här tiden på året, då allting börjar bli slaskigt och lerigt, Då vi kört klart idag såg jag ut som ett lermonster! vagnen var typ bajsbrun ist för blå, hästarna var fulla i skit osv osv -.- ! tänk att de ska vara såhär nu i över 1 månad framöver, kommer inte finnas någonstans att träna !


Ikväll blir de som sagt lite frukstallad, sen blir de se film med Jonatan för att sedan troligast sova, man blir ganska trött då jag har mer än halvrerat mitt mat och kcal intag, men vill man bli fin får man lida pin ;)!




1 april, dag 1.

Ny månad med nya möjligheter, Idag är första dagen med nutrilett, eller började redan igår afton, men de räknas inte då jag åt en hamburgare till lunch :P! var även till byske igår afton och köpte lite olika soppor som jag kan variera med, så idag började jag min morgon med 2,5 dl mexicana soppa =50 kcal , sen for jag och plockade upp jennie för att dra oss mot staden och fixa pass åt henne, så vi tar oss utomlands :P! sen blev den en sallad inne på waynes och sedan en liten sväng in på makeup store där jag köpte en ny foundation,svindyrt , 245kr! men säkert värt det, återstår att se, har aldrig innan varit missnöjd med deras produkter så lär inte bli det igen.

Nu har jag just kommit hem, har släppt av jennie hemma hos sig . ska ta och ge hästarna mat och sen ska jag träna lite tror jag, sedan vila, är ruskigt trött idag! måste vara detta gråväder som gör att man känner sig slut.

Till middag idag ska jag nog köra på en nutrilett chake, och ev ett par matskedar keso för att få tugga litegrann.
Ikväll blir det endast frukt som får ätas efter kl 7, ingenting annat! helt ärligt så känner jag mig väldigt motiverad till detta, jag vill verkligen lyckas!


sen måste jag berätta om gårdagen då jag for ut med Bajen,var ju kanonväder så jag bestämde mig för att rida ist,
tog med mig zigge oxå som fick springa brevid, iaf så värmde jag upp med lite dreyssr, gick lite serpentiner i skritt för att mjuka upp honom i båda sidor, sen en stund i trav, sedan blev de i stort sett galopp resten av turen, vilket gick superbra! han tog galoppskänkeln denna gång med utan som hellst tvivel, och jag fick korta honom i stort sett hur mkt som hellst och han höll den! de gick rent så pass sakta att lilla zigge hann med :P haha!
sen räsade vi sista 2 kilometrarna hem, och zigge hamnade låångt efter stackarn :P! fick vända om och möta honom sen då vi saktat av :P! sen avslutades ridpasset med lite dressyr igen, lite skänkelvikningar och serpentiner :) gick ruskigt fint! duktiga häst.


Nu ikväll blir de bara att ta de lugnt, ska träna litegrann och sedan fixa stallet, men sen blir de nog bara en tidig kväll, det känndes lockande!




RSS 2.0