31 december, nyårs!

Idag är dagen kommit, sista dagen på år 2008, hur känns det?
De känns kanon, år 2009 ska bli ett oförglömligt år! så mkt ska hända och jag ser fram imot det mesta.

Igår var jag i stan med Jonte, han åkte i vitberget med sin lillebror och jag hade körlektion och sen gick jag på stan och virrade runt ett tag tillsammans med Mican, folk överallt och de fanns inte ett snygt plagg någonstanns tyckte jag! eller så orkade jag inte kolla så noga heller, hade med mig presentkortet till Gina men där hittade jag ingenting! det mesta snygt är vell slutsålt antar jag.

Därkring 16 hämtade Jonte upp mig på busstationen och vi drog till maxi och fixade hårfärg till Maylena och mamma,och ja, till mig själv ! jag köpte en guldbrun färg som jag ville ha som grundfärg, sen en knallig rödfärg.

Idag har jag färgat håret, tog ett djupt andetag och sen gjorde jag det, var lite orolig att de skulle bli ojämt men de blev skiit bra! är hur nöjd som hellst måste jag säga, la först på guldbruna färgen och sist den röda :)
Så nu är jag äntligen rödhårig, och de känns toppen! jag insåg idag att jag passar mkt bättre i mörkare färger.

Sen idag så har de stormat riktigt ordentligt! jag vaknade vid halv 8 av att jag trodde huset skulle gå under, träden blåste så dom halvvägs avr ner i backen! och kvistar och allt möjligt kom och flög omkring ;O så hästarna fick stå inne extra länge idag, vid 12 bestämde jag mig för att släppa ut dom en stund så dom fick röra lite på sig medan jag skottade skit.

NU i afton har jag och jonatan bakat kladdkaka som vi ska ha som efterätt, förätten blir Räk coctail och sen huvudrätten blir Grekisk pyttipanna, kommer bli hur  mumsigt som hellst!
Efter allt ätande så ska vi umgås med emelie,och vad vi ska göra återstår att se! fantasin flödar inte direkt.

Hoppas att ni alla Får ett riktigt bra kväll! och gott nytt år såklart :)
KRAAAM

29 december.

De blev som sagt banan med Bobby idag, emelie och jonatan följde med och var åskådare ;D
De gick iaf hur fint som hellst oc hans känns alla tiders :)
Christer började köra 5 varv på banan sen tog han ett par intervaller på rakbanan, sen körde jag ett par varv i lugnt temop på banan så han fick varva ner sig , fick jobba ordentligt idag.

Benet ser hur fint ut som hellst på honom, känns bra att de är ur världen! men alltid ska man hålla efter och tänka sig för.

efter hårt arbete på banan fick bubbisen duscha och sedan täcke på det, sen blev de hemgång :)!

ikväll blir de filmkväll hemma hos emelie, sen ska jag hem och sova! vart en tidig morgon i morse och jag är hyfsat trött efter dagen. Imorgon blir de stan , först körlektion klockan 13,25 till 14,25 och sen stan och träffa Mican en stund, ska kolla om jag hittar ngt fint .

På onsdag är de nyårs, planerna är så stora som att jag Jonte och emelie ska sitta här hemma och se glada ut ;) weeeii!
:O?

bobbaan<3


27 december,inlägg nr 2.

Jag har en pigg häst! jätte piigg häst.
Mina armar känns som spagetti just nu,dom lyder inte riktigt.
Jag var iaf ut och körde Bobby en runda, de blev jogging idag vilket gick super! han känns som sagt pigg och glad :)
Börjar bli lite nervös inför Måndag då de blir banan, har ju aldrig kört dör förut, de blir första gången nu med licens och hela köret , och förhoppningsvis kommer de att kännas bra ! christer ska köra honom före en stund eftersom han har tendensen att bli het som en spis i början, sen ska jag testa hade jag tänkt :)

Ikväll blir de mys framför tvn, sen på måndag ska jag hänga upp boxar säcken! måste köpa en räserskruv på måndag så att den sitter ordentligt fast i taket, den väger trots allt ca:35-40 kg och de vill man inte få över sig :P

Imorgon blir de skoterkörning med Emelie och Micke ev? de kommer att bli najs :)
Sen har jag bestämt mig för att färga håret rött igen, jag gillar faktikst inte blondt hår så mkt, har man brunt/rött så kan man variera så mkt och jag ÄLSKAR att färga håret :]
Man blir ganska avskräckt av alla fjortisar som går på stan med sitt sönderblekta hår, och mer än hälften av befolkningen har så! och jag vill inte likna någon 13 årig sönderblekt blondin, uuuusch.

Över till nyårs, va fasiken händer NYÅRS??
Jag i rött hår för ca:2 år sedan.

27 december, år 2008 snart slut.

Jag satt just och tänka tillbaka på året som snart gått, och jag vet inte riktigt vart jag ska börja och hur jag ska sammanfatta det? Men de har varit otroligt mkt upp och ner! stundvis har man inte orkat någonting, bara viljat gräva ner sig och inte stiga upp därifrån nå mer,  medans andra dagar är helt toppen !

Det har varit ett bra år på många sätt, jag har lärt mig mkt och fått lära känna 2 st underbara människor.
Sussie bla, en fantastiskt människa på många vis som jag tycker om väldigt mkt och skulle inte kunna tänka mig att förlora henne som vän.
Sen har vi Christer J som jag köpte Bobby av, han  har gett mig bättre självförtroende och gett mig chansen att få göra ngt riktigt bra, och jag är påväg att lyckas. Han ställer alltid upp och jag vet att honom kan jag alltid få hjälp av då jag behöver,vilket är guld värt i mina ögon! en underbar människa med lättare ord.

Jag har insett vad jag vill göra med mitt liv, och så småning om så kommer jag att göra det då jag känner att jag orkar och att jag är redo att klara det.

Jag har även insett att man måste offra det man älskar för att kunna gå vidare .

Sedan tjänar jag mina egna pengar, vilket jag är väldigt stolt över ! mitt  dåligasamvete över att jag alltid får av mamma och pappa behöver jag inte tänka på längre, inte alls lika mkt iaf.Det mesta köper jag för egna pengar, och vist, dom hjälper mig ibland, men de gör alla föräldrar? oftast iaf.

Sen ahr jag lärt känna mig själv betydligt bättre som person, och insett att jag inte är så dålig som jag trott.

Jag har varit utomlands för första gången utan familjen tillsammans med Mican, en bra vän till mig :)

Ja, mkt har hänt under de här året och jag skulle troligast kunna skriva i all evighet om detta, men de har jag inte tid med ;P så jag tror att jag ger mig såhär och skriver att de har varit ett "BRA OCH LÄRORIKT ÅR"

Sen kan jag tillägga att de blir banan kl 9,30 på Måndag med Bobby, se upp ;)!

26 december.

Nu måste jag blogga! mitt humör är skuret för tillfället känner jag.
Inatt har jag sovit dåligt som fan, vilket gör mig förbannad, jag borde inte få vara vaken
då jag inte har sovit ordentligt, livsfara för alla!!!

Gav upp sovandet vid halv 10 då ola ropade på mig och Jonte om vi skulle följa med ut oc köra skoter,
så de gjorde vi, steg upp och drack lite havre mjölk sen på med kläderna!
Hästarna fick sova ute inatt, var +1 igårkväll så de e bara braa.

Har kört sktoer hela dage lång med ola och massa, orkar inte skriva upp namn.
Nu sitter jag här och surar, jag och Jonte skulle igentligen till byske och handla för vi har ingenting ätbart här hemma! allt är rensat sen jul + att jag är less på julmaten nu.
Men pappa tjurade ihop och drog till byske ist för oss, så då blev humöret förståss bättre!

sen var tanken att jag skulle ut och rida Bobby en sväng idag, men de blåser nå såin i hellsike ute! sen är de såndär förbaskad klibbsnö ute som bara fastnar och jävlas, och nej jag har inga snösulor på dom! suger.
så jag får hur som hellst fara ute imorn ist och ge honom en vändaa.

Ännu en skitsak är att vi inte vet vad som händer på nyårs, jag och Jonatan funderade på om vi skulle ta in på hotell ngnstanns, satt och kollade runt igårkväll .Men då kommer jag bara vara orolig hela tiden över hästarna så jag kommer inte kunna slappna av och kunna ha roligt, kan jag knapt då jag lämnar gården i huvudtaget.
Så de uteslöt vi, troligast blir de hemakväll med god matt och mys, jag pallar inte att supa, nyårsfester spårar alltid.

Kan berätta att igår var de lilla julafton hemma hos Jontes mamma, de var riktigt trevligt med god matt och lite julklappar :) jag fick bla svarta legings av jennifer, presentkort på gina 400 kr av Jontes mamma och dennis och en Boxar säck av Jonatan som jag önskat mig, så nu jäklar blir de hårdträning! den skulle ha hängt uppe i taket nu så jag kunde slå bort lite irritation känner jag.

På måndag blir de troligast Banan med Bobby, de ser ut så nu iaf.
Sen tisdag har jag körlektion, vet inte riktigt vilken tid?
sist men inte minst så måste jag plugga som en jävla idiot om jag ska lyckas ta körkortet till de datum som är bokat.
FAAAAN va less jag äär, kan ingen bara ge mig det ????

Jag tror jag ska färga håret rött igen, inte idag pga mitt humör, skulle kunna bli lite fel.
Men ngn annan dag ev?
så såg jag ut dåå!

24 december, Julafton!


De har varit en bra dag  med god matt och massa fika och presenter :P!
Fick bla "koftan" av Jonatan som jag önskat mig, sen naomi campell at night parfymen .
Örhängen,chokladask,ännu mera parfymer + pengar och glucosamin till hästarna :)! fick även presentkort på trollsaxen av ola på 380 kr :D! + 2 foderhinkar till hästisarna .

Lägger upp några bilder härnedan :)!



sen har jag lite fler bildern från förr idag :




Nu sitter jag och väntar på att Jonatan ska komma hit, ska bli trevligt och se hur han ser ut i tröjan han fick av mig i julklapp ;)

Hoppas att ni alla har haft en trevlig julafton :)! de har iaf jag  :D


23 december.

Snart är de julafton, jag kan inte riktigt förstå de själv att tiden går så fort :O!
Imorgon har jag otroligt mkt att göra, får bli en tidigt morgon.
Jag ska hinna ut en sväng med Macho, de är en tradition att jag tar en ridtur/kör en runda runt byn med tomteluva varje julaftons morgon :)! sen ska jag ta lite bilder på hästarna om de vill sig.

Ska även baka köttbullar,städa, fixa ännu mera mat,förbereda allt fika osv osv.
Jag är stressad redan! men jag längtar såklart tills efter middagen då de blir julklappsöppning :)

Ikväll har jag myst med Jonatan, vi har sett bingolotto uppesittar kväll och spelat varsin lott, ingen av oss vann men vi fick ha de mysigt med varandra ist :) Nu har han just farit hem till sig, men återkommer imorgonkväll.
Juldagen blir de vara hemma hos Jontes mamma, jag ska göra janssonsfrestelse till dom hade jag lovat.
Så kommer hela konkarongen från hans mammas sida på julmat osv, De blir säkert trevligt.

Jag ska ringa chirster och höra vad han gör på fredag, de ska enligt vädret vara ganska varmt ute och uppehåll, så skulle vara perfekt att taner Bobby på banan då. Men vi får se, annars får de bli till veckan då julen är "över"

Nu ska jag ta och försöka sova, blir en tuff dag imorgon :)
god jul på er alla! hoppas ni får en underbar julafton !!
kraaam

22 december.

De är bara 2 dagar kvar till julafton , och nu har jag alla klappar färdiga , ÄNTLIIIGEN!

Idag har jag spenderat  dagen i stan, for först förbi travet och hälsade på chirster och snackade ett tag, sen gav jag honom julklappen från mig och Bobby, Han blev jätte glad :) hoppas bara att han blir nöjd^^
de är 5 små vodka flaskor i olika smaker.

sen blev kl till slut 12,20 och jag hade min körlektion, de var ett jäkla före måste jag säga! oplogat överallt och halkigt som fan! men de gick hur fint som hellst :) fick backa runt hörn, parkera, sax vända på en väg + nå andra vändningar :P
sen körde vi runt lite överallt och även de gick super! kan meddela folket att halken teorin och uppkörning är bokad ;)!
Men vi får se om jag hinner tills dess, men jag ska göra mitt bästa! är inte allt för länge kvar.

Man ska klara 5 faser minst 3 gånger, de är 70 frågor per varje fas och man ska ha 64 rätt , ganska mkt tycker jag ;S men bara plugga pååå..

Efter lektionen gick jag ner på stan och handlade julklapp till Jonte och hans syster, så nu är jag klar !!
Jonte hämtade upp mig på busstationen och sen drog vi oss mot Willys, mamma skulle ha 20 choklad askar till kiosken som en kund ahde beställt, så de var bara och tränga sig fram bland allt folk.
Snacka om att folk är ute i sista minuten, de var smockat överallt på stan ! jag ska inte klaga eftersom jag var en av dom alla människorna som avr ivägen för ngn :P men guud, helt sjukt vad mäniskor.

Mina planer för morgondagen är så stora som att jag ev ska ut och rida intervaller med Bobby, eller att jag ringer jessika s får hon komma så kan vi ta ut båda hästarna på en sväng, de lutar åt det hållet , Macho vill nog röra på sig lite oxå skulle jag troo :)!

Blir troligast banan med Bobby på fredag, eller till veckan, får se när ngn kan skjutsa mig!
NU ska jag äta en blodapelsin.
snart!

21 december.

Jag har sovit så otrooligt gott inatt, ni anar inte! anledningen var att Jonatan inte var här, jag ahde hela sängen för mig själv :) de behövdes känner jag nu, är så mkt piggare idag motför andra dagar .

Jag har ganska nyligt kommit in, Jessika har varit här och ridit Bobby och jag tog med vizzla så hon fick följa med och gå :) så nu har både jag hunden och ena hästen fått motion , inte illa alls.
Jag är så himmla hungrig, de enda jag ätit idag är en macka med ett glas havremjölk och lite chilinötter.
Men jag ska vänta till middagen, då ska jag göra ugnspotatis och kotletter med sallad och bearnise sås och vitlöks sås, de ska bli mumsigt!

Ikväll ska jag bara ta de lugnt, träna lite grann hade jag tänkt och sen se lite tv och invänta morgon dagen, har som sagt en körlektion klockan 12,20 och sen ska jag gå på stan och fixa Jonatans julklapp , sen blir de Fäll igen .
Tisdag blir de skoterkörning med Jonte om han fått till skotern, sen ska jag börja förbereda inför julafton, en massa mat alltså! fast jag tror bara att jag ska göra köttbullarna då, så jag har dom ur världen.
Och vilken välldans tur att jag gjort bort allt bakande! annars hade jag börjat känna mig lite stressad.

Till er som undrar varför jag ska göra maten och fixa å dona, de är såhär att mamma jobbar , hon är egen företagare och hon stänger inte fören kl 14, pappa han bryr sig inte så mkt om att göra mat för han tar alltid förgivet att de är jag som ska göra det, jag har lagat maten i detta hus de senaste 4 åren. VARJE DAG! (iaf varje dag jag varit hemma)
sen även innan de lagade jag mat ngn gång i veckan sådär, De är tur att jag gillar att göra mat, annars hade de vart illa.
Sen är de oftast jag som sköter huset oxå, typ städar och gör sånna saker för ingen annan hinner med det.
Tur att jag finns ;)

Fast ibland önskar jag att jag kunde få komma hem, och att de var riktigt rent och fint i huset och middagen stod serverad på bordet, och att både mamma pappa och ola satt där och väntade.
Enda gången hela familjen är samlad inklusive morfar (den enda som lever) är på julafton, alltså 1 gång per år äter våran familj tillsammans . Så ni kan ju änka er hur mkt jag ser fram imot julafton!

Nu ska jag ta och vila en stund ,känner mig slut efter dagen ;P
jag och Jessika har även skottat en massa skit, sen burit in ett ton hö från Machos hage som han rivit ut.
sen ska jag ta och börja med middagen! :)


En lördagkväll

Idag har jag faktikst jobbat, de blev så en då trots allt :) de blev bara ca: 3 timmar men de är endå nästan 500 kr så de är de värt :) varenda krona behöver jag just nu.

Har just ätit middag med pappa ola och cizzi, de blev kycklingsallad med grekiskt lantbröd och vitlöksås.
Och nu sitter jag här, jagska snart ta in hästarna hade jag tänkt,fast dom mår ganska bra med sina rundbalar i hagen^^
Ikväll har jag ingen Jonatan här, vet inte om de är bra eller dåligt? men jag tror de är dåligt, för de är alltid mysigt att vara med honom, men vi behöver vaara ifrån varandra ibland oxå.

Imorgon om de är varmare (vilket jag hoppas) så ska jag ut och rida Bobby hade jag tänkt mig, sist jag var ute och körde så märkte jag då jag kom tillbaka att slangen i däcket var helt framme på ena sidan! de kunde ha slutat med en jädra smäll! men ibland ska man ha tur oxå? :) måste fica ett nytt däck snarast möjligt.

Jag ska även köra skoter imorn hade jag tänkt, ola skulle då ut så då hänger jag påå :) pärlan måste luftas lite.
Sen på kvällen får vi se om de blir stan, jag har inte riktigt bestämt än hur jag ska göra?
Huvudsaken är att jag kommer mig till körlektionen på måndag.


Klickade runt lite på ICEMAN.SE och hitta ännu fler snygga kläder!

Dessa plagg skulle jag inte alls säga nej till :)!!

Nu ska jag gåner och se lite  tv, sen in med pollarna!
Ha en trevligt lördagkväll :)

20 december.

Åh julen är nära! endast 4 dagar kvar :] jisses, jag känner mig som ett barn!

Idag steg jag upp vid halv 11, jag tog en riktigt sovmorgon om man jämför med vissa andra dagar, och jag har faktikst lyckats sova ordentlgit inatt oxå.
Hur som hellst så tog jag ut hästarna direkt jag vaknat, kallt var det! -14,9 , inte mysigt.
Planerna för idag är inte så stora, var tänkt att jag skulle jobba hos mamma idag men hon hade så lite folk så de behövdes inte ;S sen är de så kallt så jag antar att folket sitter inne framför tvn idag.

Jag ahde tänkt fara ut och köra lite "motion" med Bobby, men om de har tänkt vara såhär kallt så blir de inte av.
Det är kalas hemma hos Jonatans mamma idag för jennifer, men jag tror att jag stannar hemma ist, jag orkar inte med allt kalasande ;P sen måste jag tänka på vikten oxå, man har ju en tendens att gå upp några kilon nu under juletiden med all god mat och juleskum, fast vist, jag ska njuta av julen till 100% och ta tag i  det efter jul ist, de är bara jul 1 gång per år .

Imorgon blir d ev stan hem till Jonatan, jag har en körlektion på Måndag kl 12,20 så jag vil gärna vara nära så att jag inte missar den, de vore jäkligt. Sen ska jag förbi stallbacken och se om jag hittar igen christer  så jag kan ge honom julklappen från mig och Bobby :) ! sen ska jag passa på att fråga om han vill hjälpa till och köra honom ngn dag och om vi kan få hålla till i hans stall så man slipper stå ute.

nu ska jag gåner och äta fruckost med Jonatan, men först ska jag dela med mig av en OTROOLIGT god chokladkaka som heter "Rocky road" som Leila bakar, nivet hon i Tv ;)

ca: 12 st
600 g block choklad
några nävar Dumle kola (efter behag alltså ;) )
ca:2 nävar med mini marsmallows
ca:3 dl salta jordnötter/cashewnötter

Smält chokladen i vatten bad på låg värme i en tallrik.
Blanda sedan ihop allt och bre ut ett ca:3 cm lager på en plåt och låt stelna i minst 40 min.
Skär sedan i bitar.

Ruskigt gott! sen om man inte gillar nötter kan man byta ut de mot tex russin, eller så har man bara dumlekola och marsmallows i den :)


Nu blir de fruckost!
sen måste jag säga att jag är dålig på att svara på kommentarer, vet inte riktigt hur man gör :P
Men tycker förstås de är jätte roligt då ni lämnar spår efter er :D!!


19 december.

Jag har julstämmning i sinne!
Idag har jag tagit in granen och pyntat och gjort den fin(sätter in en bild senare)
Jag älskar att ta in granen! de är då de blir jul på riktigt.

Vid 1 tiden komme robin förbi och ville bli klipt, självklart fick han det :)!
sen fick jag även klippa Jonte, tro de eller ej,äntligen!

Nu sitter jag här och gör ingenting, jag ska vell börja med middagen om typ en timma ;P de är vell det jag vet just nu.
Sen börjar topmodel kl 4, de vill jag se :)

De var tänkt attjag skulle jobba en stund idag, men de blev inte av som vanligt ;S blir sålesss.
I afton blir de vara med harald och sussie, det ska bli trevligt :)
Och nu ska jag gåner och ta mig ett glas havremjölk!


skoter imooorn.

18 december.

Igår blev de inget skrivet, datorn var så otroligt seg och uppkäftig så jag gav upp de där.

Idag steg jag upp vid 10, ungefär som vanligt.
Jag sover så otroligt dåligt på nätterna att de inte är sant! dels för att Jonte ligger i sängen , + att jag har så fruktansvärt ont i höften fortfarande, jag måste ta tag i att ringa Bert-ola så han får fixa till mig, känner mig ramsne hela jag.
Vid 11 i morse gick jag ut och tog in Bobby, de blev intervaller i backe idag vilket gick super och han jobbade på mkt fint!
Han blev riktigt svettig och mysig.
sen efter det så städae jag och skottade i stallet oh gjorde klart allting för kvällen så jag slipper gå ut nu och göra det.

Vid 13,3 tiden så for jag och Jonte till stan, jag kände att jag var tvungen att köpa ngt mer till mamma och pappa eftersom att jag ochola delar på presenterna, blir så liite annars ;P
Nu har jag bara Jonte kvar, och de hade jag tänkt fixa på måndag, tro de eller ej! men jag har faktiskt en körlektion då, jag har tänkt ha körkortet nu till sportlovet! så nu måste jag plugga i sinneeeee.

Nu snart har jag en klippning, kl 19 kommer erre hit och klipper sig :)
sen har även Löva bokat in en tid, oc robin tror jag oxå om jag kommer ihåg rätt;P
Så nu ska jag gåner och förbereda lite.

seda ikväll blir de in med hästarna, och sen träning!
tjing.

16 december.

Jag hade igentligen inte tänkt skriva idag, jag orkade inte ;P
Men jag gör det iaf.

Steg upp vid 10 tiden, tog ut hästarna och sen gjorde jag och jonte oss i ordning för stan, han behövde ännu en grej till skotern ;S Såde fixade vi. sen drog vi på solbacken och jag gick in på Blomsteraffärn och köpte 2 st "julstjärnor" sånna där minisar, sen 2 små krukor till det :)
Gick även in på arkens zoo och vizzla fick följa med in, men besöket vart kortvarigt, jagstod och tittade på fiskarna och vizzla var tätt intill, vi gick därifrån och tittade på hundgrejer då Jonte ropar på mig.

-Mia, vizzla har pissat hääär!!!!
jag-VAA ! jag märkte de aldrig! nu drar vii

Så fort som fasiken drog vi ut från affären och for hem, var tänkt att jag skulle köpa ännu en fisk, men de blev inte av :P
Vi for till byske och tog oss en korv och handlade lite, sen for vi hem till Fäll igen.
De blev fisk med romsås till middag idag, de var gott! romsås är så otroooligt gott.

Mina planer för morgondagen är så stora som:

*vakna
*stan med mamma, fixa sista julklapparna
*Köra Bobby, intervall i backe
*Träna


Mer än så blir de inte, fast de lär ta tid endåå.
Nu ska jag gå och lägga mig, är rätt så trött.
En sak till innan jag lägger mig, vi får nytt golv imorn! äntliiiiigen.
Godnatt

15 december.

Vaknade vid halv 10 i morse, pappa var ute och körde traktor och skottade ur hagarna :) de var snällt.
Gick ut och tog på hästarna deras nya grimmor jag köpt, sen fick pluppisarna gå ut i hagen och äta.
Vid 12 tiden drog jag och jonte oss utåt och letade julgran, och fyfan säger jag bara! jag är slut nå så fruktansvärt, vi stannade på ett hygge där de stod en massa granar, och jag gick ut och plummsade i snön som nådde upp till midjan!
jag tor jag höll på i över 1 timma, helt sjukt vad snö! sen var de diken och massa skit här och var oxå som jag rasade ner i, jisses! svetten rann kan jag lova er, men vad gör man inte för en gran? ;) hittade iaf 1 som såg någorlunda ut, men jumer jag tittar på den desto fulare blir den :P men kände att jag inte kunde gå därifrån tomhänt, så jag högg vell ner den av ren frustration antar jag ! haha.

Efter jag huggit ner granen, jonte satt i bilen och tittade på den latmasken! drog vi till byske och lämnade den där, sen åt vi oss en hamburgare inne hos mamma :)

I afton ska jag Jonte och ola dra till stan, vi ska titta på en skoter som jonte ev ska köpa om allt är som de ska med den :)
De är en likadan som min fast 400 och 3 år äldre, den är nästan snyggare än min tycker jag ;O
Så vi får se vad som blir.

NU ska jag gåner och dusca, sen göra mig klar för avfärd mot byske och plocka upp ola och sen stan ;D!
sötpajer!

14 december.

Asså nu är snart julen här, myysigt! jag älskar julen, jag önskar den kunde vara jäämt :]
fast då skulle man knappast uppskatta den lika mkt som man gör nu antar jag.

Idag har jag och Jonatan letat julgranar, inte hittat en endaste!
sen lagade jag ju hagen i morse oxå, Bobby gick rakt igenom öppningen igår, men nu är de fixat + att jag hedde på strömmen idag :P

Jag har just tittat på bilderna från Turkiet sen jag och Mican var där i sommras, asså fan va bra de var igentligen!
Jag minns hur mkt vi klagade, haha! men de var så otroligt varmt, och de blev aldrig svalare heller så de var faktikst ganska jobbigt.Men de är nu man inser hur bra de var! fast jag tror inte att jag ska till turkiet nåmer iaf, de finns så mkt andra ställen jag skulle vilja fara till, och högst upp på listan står grekland,mamma har varit där flera gånger och hon säger att de är fantastiskt fint där och otroligt god mat! måste vara att bra ställe ;)
Men, mamma fyller ju 50 på ett tag, så bara börja spara !

Jag var ut och lät Bobby springa av sig ordentligt nu i afton, han fick jobba på bra och han kändes fiiin fin :)
Körde jogging och lite tempo växlingar.
Jessika kom förbi vid 7 och hjälpte till i stallet, sen tog vi in "gammle" Macho och hon fick rida honom en sväng, han blev så glad bubbsen :)

Planeran för imorn är inte stora än så länge, ev stan och titta på en skoter åt Jonte?
annars blir de soffa runt här hemma antar jag.
Nu ska jag träna lite, sen se film.
:]

Luciakväll.

Och jag har inget att göra, det är fest här hemma men jag orkade inte supa .
Gick ut och körde en kortis med skotern, sen körde jag in den i garaget så den får tina upp lite inför morgon dagen.
Sen kan jag även medela att Bobby vart på rymmen ikväll, markus kom in och frågade - Mia, ska en av hästarna stå lös på gården? han står och reser!
Jag-nNEEEJJJ!!

Jag går ut och ser Bobby stå vid snöhögen, och jag frågar honom vad han håller på med ;P då vänder han om och kommer gåendes till mig :) hahah! . Tydligen hade han bara gått rakt genom tråden i "öppningen", såklart hade jag glömt he på strömmen ;S klant arsel , men allting gick ju bra vilket är det viktigaste.

De sitter ungefär 10-11 pers här nere och sjunger, och jag är trött som fan, tror att jag ska ta och lägga mig snart.
Imorgon ser planerna ut såhär:

*Skoterkörning
*Köra Bobby,jogging.
*Träna


Mer än så blir de vell inte .
Hoppas ni andra haft en trevlig lucia kväll!

13 deceber, lucia

idag är de lucia, inte för att de "känns", de var mer då man var mindre osv.
Sen snöar det i sinne! och bara sen igår kväll har de kommit ca:20 cm, så totalt har vi fått ca25-30 cm snö från igår , och de klagar jag inte över alls ;)

De blev iaf inte så att jag skulle jobba idag, de skulle bli en så lång dag och sen skulle jag inte ta mig hem heller ;/
Men får ta de ngn annan dag  veckan, för pengar de behöver man alltid, så är det me det.
Har ganska just tagit ut hästarna, ola har skottat gården vilket tog ett tag, sen skulle han försöka skotta ur hagarna lite oxå så hästarna tar sig fram ;P men han tog sig inte med traktorn 0_o
Men häsistarna var glada endåå.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska sysseltasätta mig med, de blir ingen körning/ridning med ngn av hästarna idag iaf, de är hyfsat klibbigt ute ;S HAHA på tal om klibbigt, jag var ute med vizzla i morse, och hon tog sig knapt fram i all denna snö! till sist hade det fastnat så mkt snö i pälsen på henne att hon inte kunde gå, så jag var tvungen att ta in henne och duscha bort alla snö klumpar som fastnat :P hahah stackarn.

Försökte ta lite bilder på hästarna i hagen idag, men de gick inte så bra, de snöade alldeles för mkt för att man skulle kunna få ngn bra bild, de blev bara mörka och fula allihopaa.
Jag vill ha en riktig kamera!! en systemkamera, kan ngn ge mig det?

Jag tror att jag ska träna lite , sen ska jag äta lunch.
Bobby till vänster, och en pissande Macho till höger!

12 december

GRATTIS bror på födelsedagen!
Till er som inte vet så fyller han 21 idag, och de firade vi med smörgåstårta till middag,sen har jag snört ihop en marängtårta som vi snart ska äta, och kakorna jag nämnt i tidigare inlägg :)

Idag har jag och Jonatan varit i stan i stort sett hela dagen, jag köpte 2 nya grimmor åt hästarna, sen ett tuggben till vizzla :) Jonte hämtade ut sin motor och sen fixade vi hundfoder.
Efter det drog vi till byske och hämtade hem smörgåstårtan osv.

NU sitter jag här, snart börjar idol finalen och jag hoppas innerligt att kevin vinner! annars vet jag inte vad jag gör.
Tog in hästarna för en stund sen, och sen har min bästaste pojkvän hämtat en rundbal till Macho, han åt upp sin på 1 vecka och Bobby har fortfarande kvar ur sin. Han hämtade även några småbalar oxå den sötnöten <3

Imorgon ska jag ev jobba, Jonte ska fara till boden där pappa är och hjälpa honom att sälja.
Cizzo ska ev fara till luleå imorn och gå runt på stan, de skulle jag oxå behöva, för jag har inte fixat jontes julklapp än ;S
De måste göras inom kort!

Näe nu börjar idoL! tjingeling.

11 december.

Sådär ja, nu har jag bakat klart det mesta inför olas födelsedag :P satan vad vi får fika!
Igår kväll gjorde jag tosca kakan, sen idag har jag gjort en aromkaka, ruskigt god!

sen så har jessika varit hit en sväng och ridit Bobby, jag har så ont i ryggen så jag kände att jag avstår idag.
Han var iaf pigg som en jehu, men de gick bra iaf :)
Jag ska ta och fara ut och köra honom på lördag/söndag? och bränna ur honom lite, han har så mkt energi just nu, han behöver få komma ut och springa ordentligt.

Imorgon fyller som sagt min bror år, så då bli de lite presenter och sen ska jag baka en marängtårta åt honom :) senhar mamma beställt smörgåstårta från jestis, uusch ( jag hatar smörsgåstårta)
sen på dagen ska jag och Jonatan hinna till stan oxå en sväng och fxa hundfoder, sen ska jonte hämta ut motorn till skotern, sen blire hem och göra tårta ! full rulleee.

Nu ska jag ut och ta in hästarna, slita hö ur rundbalen och sen in och ta en varm dusch och sen krypa i säng ! är trött.
Lååång hååree </3!!!

10 december.

Idag har de varit en lång dag känns de som, jag steg upp klockan 9 och gjorde mig klar.
Hästarna fick stå inne, de var -20 grader ute! fruktansvärt kallt, uuusch.

Åkte med mamma till byske och sen skjutsade hon mig till maylena, färgade hennes hår och plockade ögonbryn.
Började med att bleka upp hennes svarta hår, de ville inte släppa så mkt som jag hoppats på, men de blev brunt iaf.
sedan la jag på en chokladbrun färg i bottnen på den grå utväxten, och till sist drog jag upp slingor i en hätta och la på blekning, lät det sitta i ca:15 min foch vi fick fram en snygg guldig nyans på dom :) precis som planen var.
Jag tjänade 200 kr på jobbet + 140 kr för färgen, sen fick jag ett par tjocksockar som hon stickat :) !

Nu sitter jag hemma i fäll, Jonatan kommer inte idag, motorn var tydligen inte klar.
Så i afton har jag bakat Tosca kaka, den blev supergod! och passar bra nu då ola fyller 21 på fredag :)
Och nu ska jag gå ut och ta på hästarna täcken,dom får sova ute inatt eftersom dom vart inne hela dagen, sen är de bara 8 grader ute nu. sen ska jag duscha och efter det blir de sängen antar jag.

Jag funderar på att börja göra lite sminkningar jag med, jag läser alltid Hannas blogg (klotter) som hon kallas :)
och jag blir så inspirerad varje gång jag tittar, och blir så sugen på att testa lite själv oxå :P
har trots allt så mkt dö tid på dagarna, och en jäkla massa smink som ligger och skräpar ^^
så vi får se .

Imorgon hade jag tänkt fara ut och köra bobby en runda, sen vänta på älskling :)!
Godnatt .

borta bra men hemma bäst.

Äntligen är jag hemma igen, iof har jag bara sovit borta 1 natt , men de var iaf tillräckligt.
Vi somnade vid 2 tiden inatt jag och Jonatan, se vaknade vi vid halv 6 och låg vakna tills tokstollen farit på dagis vid halv 8. sen lyckades vi iaf somna om och steg upp vid 12 tiden, annars hade man nog varit rätt död idag.

Som sagt så har de varit kalas i afton, de var riktigt trevligt och gott fika :)!
vid 8 fick jonatan skjutsa mig till byske, tvär stannade på ica maxi där jag köpte hårfärg till maylena som jag ska färga på imorn, de kommer förhoppningsvis bli bra :)
Vi ska först avfärga hennes svarta hår, sen ska vi lägga på en chokladbrun färg och till sist lite guldiga slingor.
Jag hoppas bara att vi kommer att få bort så mkt av de svarta som jag hoppas på.
Då de är klart hoppas jag innerligt att jonatan fått hämta ut sin motor så han kan hämta mig i byske, så jag tar mig hem i vettig tid.

Nu sen jag kom hem så har jag bara tagit in hästarna, sen har jag slut balar så jag stog och slet ur Bobbys bal utan handskar i -20 grader, fyfan vad jag frös! men de gick inte ha handskarna på sig, de bara gled och jävlades.
Hästarna fick iaf sitt hö till sist , och nu sitter jag här och fryser, ska krypa ner i min säng tillsammans med Vizzla och sova, ska upp vid 9 imorn.

Funderar på om jag ska ta och göra knäck imorgon? fast frågan är om de är bättre att göra de närmre jul, så dom inte tar slut . Vi får se hur jag gör !

Godnatt.
en bild från turkiet,där var de iaf varmt!

9 december.

tiden bara rinner iväg, man hinner inte riktigt med i svängarna.
men igår gick jag och jonatan på stan tillsammans med hans syster, och otroligt nog så har jag handlat klart alla julklappar förutom till jonatan,de känns otroligt bra måste jag säga! äntligen har man de ur världen.

Ikväll är de kalas här i ursviken, jontes pappa roger fyller 42 och jennifer fyller 18 år imorn :)
efter kalaset ska jonte skjutsa mig till byske.

Imorn ska jag färga håret på may-lena, mammas jobbar kompis.
sen ska jag hem och tjollra på med hästisarna,Bobby måste ut och röra på sig om de inte är allt för kallt.
oxå hoppas jag att jonatan täner komma :)

De är mkt kalasande nu, roger och jennifer idag, sen fyller linus år imorn och sen fyller min bror 21 på lördag :)
+ at de är julafton snart oxå, jissess, blir mkt onyttigheter nnu ett tag. men jag har redan bestämt mitt nyårslöfte !

Jag vägde mi här hs jonte idag, dom hade köpt en ny seriös våg, och på den vägde jag 4 kg mindre än p den hemma, man kan ju hoppas att den här stämmer bättre ;) nhaha
sen när jag rotade runt i hans rum så hittade jag min läpp piercing!! jag var tvungen att testa stoppa in den igen, och de gick fint ^^ de kommer nog aldrig väx igen tror jag.

Nu ska jag se tv.

7 december.

Hlegen har varit toppen!
Igår kväll for jag och Jonatan till stan , ola var i ursviken och kollade då cizzi spelade match, så vi drog dit och tittade en stund vi med. Sen efter det så drog vi oss till stan och mötte upp harald och sussie nedanför vitberget , gjorde oss redo för några extrema åk ;) hahha! fyfan vad kul de var, om de inte hade varit så satans jobbigt att gå upp 0_o
efter ett tag i backen drog vi oss till max och åt, jag åt några nuggets och llökringar ;) mumsigt.

Idag är jag trött som fan, men har endå varit ganska aktiv ;)
jag och emelie hade bestämt att vi skulle köra skoter idag, så jag gick ut och tankade pärlan och sen körde jag till storbränna . vi körde runt på deras läggder och jag försökte lära emelie att burka :P hahah!
Körde inte allt för länge innan vi höll på frysa ihjäl! -13 var de ute, så i gick in och värmde oss en stund, sen drog jag mit hemmåt.

I afton har jessika varit här,hon fick rida Bobby en runda och jag följde med och gick, behöver röra mig.
Kallt nå så in i hell var de! men vi överlevde alla 3 .

Nu har jag just fikat, åt lite räkor ;)
Och nu hade jag tänkt träna lite grann, sen ska jag sova, är traagiskt trött!
Imorgon blir de stan med Jonatan, vi ska köpa julklappar osv så vi gjort bort det, ska bli skönt.
sen ska vi sova hemma i ursviken, och tisdag hoppas jag på att ngn  vill hämta mig.

NU ska jag ner och ta på mig pyjamas :]'
Godnatt.

6 december.

Igentligen har jag inte så mkt att skriva iadg tror jag?
jag och Jonatan var ute och körde pappas skoter en sväng,kollade lite efter granar men hittade inte en jävel.
Nu har vi just ätit lite lunch/middag, jag ska snart iväg och Jobba till klockan 20, sen bär de av till stan och åka i vitbergsbacken med harald och susie :) ola och cizzi skulle ev komma förbi med.

sen kan jag meddela att mina armar är bättre iadg än igår :P !
Nu harn jag inte så mkt mer att säga för tillfället, skriver sen eller nått :)!

Tjing.

spaggeti armar!

De passar vell bra efter att man ätit spaggeti och baconsås?

Jag var just ute oh körde Bobby, han var HET som en spis! de är förklaringen till mina spaggeti armar antar jag,hellsikke.
Jag sitter här och skakar i armarna som en idiot just nu, haha!
sen måste jag även få skylla på att jag har lite träningsvärk sen igår ;P

NU snart börjar idol, inte för att de är så bra när inte Anna är med längre, inte ens Johan är med! nu kanske de blir tystare därinne iaf :P

äsch, nu ska jag se tv och dricka havremjölk!


5 december.

Idag har jag och Jonatan åstakommit ganska mkt, inte här hemma då men på andra ställen.
Drog till stan´vid 12 tiden, jonte skulle lämna in lite skotergrejs på motormekanen , och jag skickade iväg sadeln till umeå med bussgods, hoppas att hon tänker köpa den! behöver verkligen pengar.
Efter vi lämnat den så drog vi mot axfood och hämtade ut nå dricker som mamma beställt.
sen blev de ica maxi för mig där jag "storhandlade" , 3 trosor för 99 kr, en MOOD slingblondering , en ny hårtork och 3 liter havremjölk och 2 st choklad askar till kiosken :)
sen måste jag tillägga att vi "råkade" hamna på Max där på slutet oxå ;) de är faktikst fredag.

På ett tag ska jag börja med middagen, sen ska jag dra en repa med Bobby hade jag tänkt, blir lite jogging och någtra intervaller i backe hade jag tänkt, blir nog fint .

Imorgon ska jag höra om jessika har lust att komma över och rida Macho en sväng , så jag kan följa med och gå, behöver röra på mig känner jag. Sen kl 16 blir de jobb på kiosken till klockan 20, mamma drar till tärna idag till pappa och blir borta hela helgen, lär bli fullrulle här hemma med djur och hela skiten! jisses.
Ev att de blir stan en runda på kvällen och åka i vitbergsbacken med harald och sussie? eller om de var söndag ? :P

Hur som hellst, de är fullbokat i stort sett hela helgen :)

Till veckan ska jag börja med julklapps handeln hade jag tänkt, jumer jag drar ut på det desto värre blir det ,och de vill jag inte riskera :P, har iaf hittat till min bror än så länge, då återstår bara 8 st till 0_o omg.

Nu ska jag börja fixa inför middagen, de blir baconsås med spaggeti, sen beger jag mig utåt.

4 december.

Jisses vilken dag, den har vell hitills inte varit särksitl lyckad.
Steg upp vid halv 10,tog ut hästarna och Macho blev först ut.
Ola hade skottat med traktorn i morse, och hagtråden som jag stänger med hade han skottat fast i en snöhög, vilket jag inte märkte förän jag släpt hästen, som vanligt sprang han som ett tok i hagen , sen kom han i full fart mot utgången, sen gjorde han värdens stoppie där tråden brukar sitta, som tur var, jag har en klok häst :)
Och innan jag fått lös trådfanskapet från snöhögen! hade strömmen på så vågade ju inte ta tag i tråden , haha jisess.
Men de gick till slut.

sen fick lilla Bobby komma ut.

Vid 12 drog jag och Jonatan ut och letade julgran, folk har tydligen beställt med mamma, och vi får göra jobbet ;S
de tog ett jäkla tag innan vi hittade en fin en som stod mitt på ett hygge, vi stannade och Jonte sprang ut och började hugga, jag var bilvakt. Så kommer de en biljäkel, som kör förbi oss (jonte gömmer sig bakom granen) men tydligen såg han honom, för bilen stannade då och började backa mot oss , och jonte kommer springande i full fart och vi drar därifrån, HAHAH !

men de var då fanskapligt typiskt att de kom en bil just då, och troligast var de vell ngn som ägde skogen?
de sög..

Nu ska jag snart börja med middagen, de blir tacos :)
sen ska grabbarna grus få komma in.

Kollade runt på iceman.se och hittade lite snygga plagg ! dom här 2 bla:


Men, kostar skjortan! får önska mig i julklapp.

knäckflarn,för lite julstämmning

Iafton ska jag baka knäckflarn :) måste vara en av dom godaste kakorna på jorden !! jag skämtar inte.
Jonatan har varit in på maxi och handlat alla ingredienser, så nu blir de baka av :)

snön faller ner, har gjort hela dagen och jag kände att jag var tvungen att baka :) blir sån julstämming .
snart ska jag gå ut och ta in hästarna, ge dom foder osv, dom blir nog glada av att komma in från det här vädret.

Imorgon ska jag köra Bobby, hugga julgran? och sen skicka iväg en av sadlarna med bussgods till umeå, de var en kvinna därifrån som ev ville köpa den, hon skulle testa den först och se om den satt bra, så vi får hoppas att den gör det, för då blir jag 2000 kr rikare, aldrig helt fel, och de vore passande nu när julen snart är här :)
Håll tummarna.

Kan föresten dela med mig av receptet till mina EXTREEMT goda knäckeflarn! :

ca:50 st
sätt ung på :175 grader

*150 g margarin/smör
*1 1/2 dl socker
*1 tsk vaniljsocker
*2 dl havregryn
*2 dl mjöl
*1/2 tsk bakpulver
*1/2 dl mjölk
*1/2 dl sirap

Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke,häll ner mjölken,sirap och margarinet(ska vara smält)
Rör sedan om till en smet, lägg bakplåtspapper på plåten och klicka sedan ut smeten ganska glest, ca:10-12 st per plåt.
Låt gräddas i ca:6-7 min

sedan är de jätte gott med en smörkräm i mellan, man smetar på lite kräm på ett av flarnen och sedan lägger man på ett till. Här kommer recept på smörkräm:

*Smör
*florsocker
*vaniljsocker
*äggula


ni får gå på lite känsa då de gäller smörkrämen, men den är svår att misslyckas med ;)
Knäckflarnen är jätte god att ha till glass och andra desserter, ni får prova er fram :)!

Nu ska jag ta in hästarna, tjingeling.

3 december.

Jag sa berätta ngt risigt, i morse hörde jag att de ringde, även fast jag "sov" , och jag vaknade av att jag låg och ropade -HALLÅÅ!

HAHAHA tur att jag sovde själv inatt, stackars jonte hade vell blivit döv :P

Hur som hellst, idag har jaginte gjort så mkt, så kan jag meddela folket att jag har betydligt bättre i höften idag ! jag hoppas bara att det håller i sig,tråkigt vore det annars.
Sen snöar det iadg oxå, vilket alltid är trevligt :)
Mina planer för den här dagen är inte stora, jag har chillat på här inne och städat undan litegrann,ska snart dammsuga hade jag tänkt.

Som sagt var Bobby ut igår, så han får vila idag, imorn ska jag ut en sväng och låta han jogga en runda.
sen får vi se om jag tar ut Macho en sväng oxå.

I afton kommer Jonatan hit, vi ska göra spaggeti och köttfärssås till middag, sen ikväll ska vi nog äta räkor på macka :]
Det blir mysigt, sen skulle han även ta med sig x-boxet ,han hade lyckats få in nå filmer på det .

NU ska jag vila en stund, känner mig slö som fasen!
sen ska jag dammsuga på nedrevåningen.
snöö


Min älskade havremjölk<3

Vad skulle jag gjort utan dig ? du är en god vän <3 Mums mums.

Jessika har just varit här, jag är så jäkla ofärdig att jag kände att jag varken ville sätta mig i sadeln eller i vagnen, så jessika fick ta över ridningen idag, vilket gick super :) Hon fick trava 2 vänder till "gropen" och sen red hon några intervaller i postbacken, gick jätte bra! dom var duktiga båda två :)

Nu sitter jag här, efter att ha hasat runt ett tag utomhos.
Har druckit min havremjölk som ni kanske förstod i början av inlägget?
De är så ljuvligt,den är så underbaaaart god! jag kan inte leva utan den :O
Köpte även en havremjölk med jordgubbs smak idag, smakade den just och jag vet inte riktigt om den var så god?
Jag föredrar orginalet iaf.

Ikväll var de tänkt att jag skulle baka lussebullar,men de blev inte av.
Jag tror att jag ska baka knäckflarn ngn dag ist, pappa hade köpt hem av ngn som säljer nybakat på marknader, en massa lussebullar, så jag tror inte att vi behöver fler :/
Hur som hellst, så tror jag att jag ska göra en tidigkväll, känner mig rätt trött.

Imorn kommer min älskade Jonatan<3

2 december.

Fy åt fan vad ont jag har i höften, och i ryggen.
Till er som inte vet så har jag haft problem med ryggen i flera år.
Och på senaste året har jag börjat få ont i min vänstra höft, och de blev betydligt värre då
jag kraschade i trappen på sledslayers! ( haha)

Jag kan knapt gå, tar mig knapt in i bilen, att gå uppför en trappa är ett helvette och att sova är inte så skönt de heller.
Då kan ni ju tänka er hur skönt de är.

Men, livet går vidare för det, ska ringa Bert-ola imorn och boka tid så han får fixa ryggen på mig, och sen får vi se om han kanske får ngn ordning på höften oxå, för såhär vill jag inte gå omkring i vinter ;S
Det konstiga är att de går hur bra som hellst att rida!?
Men man blir inte så motiverad då man knapt tar sig frammåt i vanliga fall.

sen vill jag ju kunna köra skoter i vinter oxå, utan att bli invalid :(

Hur som hellst, jag ochJonatan har just ätit fruckost, nu spelar han x-box och jag sitter här och väntar på att jag ska pallr mig hem, mamma/pappa ska till stan idag  så jag åker med dom.
När jag kommer hem ska jag baka Lussebullar, sen ska jag ut och köra Bobby en runda, de blir intervaller i backe idag.

Imorn kommer Jonatan till mig, då ska vi skala räkor och göra räkmackor :]
Nu ska jag göra mig i ordning för hemresa.
Tjing.
älskling<3

1 december.

Vaknade vid 10 idag, gick ut och gav hästarna vatten osv, dom fick sova ute inatt.
sen gjorde jag mig klar för att åka med Jonatan till stan, han hade besiktnings tid kl 10 i 2.
Vid halv 12 drog vi oss mot stan, for förbi jontes pappas jobb och hämtade Micran (de var den som skulle besiktas)
sen drog vi på Royal och jag köpte en fodersäck, så nu är de ur värden ett tag framöver.

Körde en repa förbi travbanan bara för att kolla läget litegrann, där hände inte så mkt , så vi for till ursviken igen.

Nu har vi just ätit middag, och nu väntar jag på att ngt roligt ska hända, vilket jag inte tror? är ju inte hemma.

så fort jag inte är hemma blir jag stressad och otroligt rastlös, får typ panik över att djuren inte finns omkring mig.
 ni tycker säkert att jag är dum i huvudet, men så är det, jag vill inte vara utan dom.
De finns nog ingen som förstår hur mkt djuren betyder för mig, jag kan göra det enkelt och säga :ALLT.



RSS 2.0