28 november.

Efter 2 dagars kvällsjobb så väntar 2 dagars ledighet innan jag går på jobbhelg.
Imorgon blir de möte och massa planering utöver det, sen hade jag tänkt hinna ut med hästarna en sväng oxå.
På fredag hade jag nästan tänkt julpynta och göra klart, om jag inte gör det på söndag efter jobbet, får se..

Förövrigt händer det så mkt just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen, vill bara att allt ska bli klart och lugna ner sej en aning, misstänker att jag kommer negga ihjäl mej annars..
 
La ut en av mina vagnar på blocket ikväll, finns ingen anledning att ha 2 då jag alltid kör själv, sen behövs pengarna oxå mer än någonsin.Har även en Qh-sele till övers ifall ngn är intresserad^^
 
Nu ska jag ta och kvällspinka hundarna, natta hästarna osv innan jag hoppar isäng!
nattiinatt..
 
 
Ps: Finns det någon jävla gud däruppe så kan han få gej mej 2 meter snö, samt göra mej ekonomiskt oberoende! tack på förhand..

27 november.

Idag är en sån där jobbig funderar dag.. Funderar och är lite i valet och kvalet om jag ska lägga mina travdrömmar på sidan ett tag, för just nu känns det bara jobbigt och jag känner mig pressad..Det handlar egentligen inte om tiden för den finns alltid om man vill något tillräckligt mkt, men just nu känner jag inte suget helt enkelt..
 
Funderar oxå på om jag ska sälja Bajen till någon som vill satsa på travet, till en "Nybörjare" som jag skulle han passa perfekt då han är så fantastiskt snäll i all hantering och bär på en hel del kapacitet, Men han är oxå fantastiskt fin att rida och skulle kunna utvecklas enormt även den biten.. För honom i sig tror jag inte att det spelar någon roll, han är nog minst lika nöjd över att gå som ridhäst som travhäst.
 
han har endå nästan 3 år kvar på banan så om vi lägger travkarriären på is ett tag så hinner vi se om suget kommer tillbaka, men som det känns nu så tar vi en paus från det..som sagt tanken har slagit mig att sälja honom och köpa ett kallblod som ridhäst ist, drömmen är att en dag äga en tinker eller en bruksnordis :)
Men hästar som Bajen växer inte på träd, han är en rätt ultimat häst egentligen..
 
Inget beslut kommer att tas nu, men man kan ibland inte hålla tankarna i styr..Först och främst vill vi hitta oss en sadel så vi kan börja rida ordentligt, för just nu känns det mesta bara meningslöst..ska prova 2 st sadlar som jag hämtar imorgon före jobbet, så får vi se om ngn av dem kan tänkas passa, hoppas på det..
 
Att sälja Bobby känns inte som ett alternativ, han är alldeles för speciell och med tanke på hans tidigare skador så vill jag inte sälja honom vidare, med risken att den nya ägaren inte tar hänsyn till det, och risken är för stor att han blir en vandringspokal vilket är de sista jag vill ska hända.Så den dagen han inte blir kvar så får han somna in.
 
Massa ordbajsande, men ibland måste man lätta på sina tankar och funderingar! :)
 
 
 
 

26 november.

Har haft en toppenhelg spenderad med massa trevliga människor! fredags blev de häng med Nina för att fixa lite saker, åt lunch och avslutade med en promenad med hundarna efter stranden..Lördagen bjöd på festligheter, var sjukt roligt , men tyvärr slutade kvällen rätt illa då en vän blev brutalt misshandlad, men han som gjorde det kommer föroppningsvis få de straff han förtjänar!
 
Igår tog vi det lite lugnt under förmiddagen, blev bakis lunch på pipens med folket och sedan hem och slappa en stund innan jag och Jonte begav oss till ursviken, klippte Karina och for sen vidare till Jontes mamma och vinne för middag och prat :) dom ska fira jul med oss i år vilket känns jättekul!! :D vi ska tom vara i vårat hus, känns skitkul, första julaftonen i vårt egna hem :')
 
Idag har jag vart till byske igen och träffat Nina, gjort ärenden på banken och sedan promenixat med hundarna.
I afton har jag och Jontis avfrostat frysen vilket verkligen var på tiden! samt stökat och bökat på här hemma :)
Imorn väntar eftermiddagsjobb, under fm blir de lunch med Mican och Jennie är planen :)
jobbar kväll onsdag oxå, förhoppningsvis ledig torsdag fredag och sedan jobb hela helgen.
 

22 november.

Har så otroligt mkt att göra den här veckan/helgen, idag under fm pjåtade jag på hemma och lunchade med Jennie, när Jonte slutade kl 15 drog vi direkt till stan för att utföra lite ärenden, bla gick vi in på expert och tog kort till förarbeviset, in på clas ohlssons och köpa en ljusslinga till granen vi har ute vid fågelbordet. In på guldfynd och hämta min nya förlovningsring då den första blev för stor, sist men inte minst en snabbis in på systemet och fixa inför lördag.
 
Väl hemma igen så har vi städat litegrann, hängt upp tavlan vi köpte i egypten samt ljusslinga in granen, gått promenad med hundarna samt plockat in hästarna i stallet.Nu blir det sängen, blir upp lite tidigare imorgon då jag ska vara i Byske kl 10 och möta upp Nina för lite snack och fix, sen ska vi prommenixa med hundarna.
Efter det måste jag handla då Harald och Sussie kommer och äter middag hos oss, ska bju på en 3 rätters som tack för att de tog hand om Cilla veckan vi var borta :)
 
Lördag blir det en lugn förmiddag, sen på kvällen väntar festligheter då det är pubkväll nere på pipens, sazza från Idol förra året ska komma och sjunga, coolt! ;D Söndag antar jag att vi är bakis under fm, sedan bär de iväg mot stan där jag ska klippa Karina och sedan blir de middag hos Jontes mamma :)
 
Måndag har jag en färgning kl 11, sen bär de av mot Byske för ett besök på banken. Full jävla rulle tills dess med andra ord! Tisdag onsdag jobbar jag kväll, som tur är! lär vara död efter helgen :P
 

20 november.

 
tröttare än tröttast, börjar fundera lite övr när jag har tänkt återhämta mej från resan?? verkar då ta tid, skulle kunna sova dygnet runt tror jag :P skärpning!
 
Imorse när jag steg upp gick jag för att plocka ut hästarna, Boby var så ivrig att han reste ute på gårdsplanen, har ALDRIG hänt förut!? knäppskalle, han fick sej en utskällning att kalla duga iaf, hoppas inte han kommit på några nya hyss nu...Iaf har jag pjåtat på hemma under förmiddagen, har kväll på jobbet och slutar snart, förmiddag väntar imorn sen blir de hem och snöra i sej ngn form av middag innan jag beger mej till Byske med mamma för att träffa Nina och Katta. Ledig resten av veckan, men den är mer eller mindre fullspäckad!
 
På torsdag ska jag köra häst, sen blir det nog en snabbvisit till stan och fixa lite nödvändigheter, måste ju nästan kika in på Biltema då oxå , dom öppnar ju då nämligen, bara det inte är kaos för då skiter jag i det :P
 
Nu sista rycket på jobbet innan hemgång och sänggång,jeppjepp!
 
 
Förövrigt kan ju ngn ge mej en meter snö eller 2!
 
 

19 november.

Har varit ganska effektiv idag, under förmiddagen for jag och Nina på hemligt uppdrag, allt är ännu väldigt oklart och ingen vet riktigt än hur det kommer gå, imorgon får vi veta mer..Efter det blev de lunch och prommis med våra vovsingar efter stranden i Byske, jisses vad dom tyckte de va roligt :') älskade djur!
 
I afton har jag gjort egengjord palt, gått en prommis till med mamma och nu hade jag tänkt baka lite och städa undan. Imorgon väntar ef jobb och fm på onsdag sen ledig resten då emmis ringde och ville byta jobbhelg, helt ok :)

Nu ska jag börja ta tag i det som behöver göras, sen avslutar jag kvällen med att pussa lite på hästarna :)
som jag skrev för några inlägg sen så kommer jag ligga lite lågt på hästfronten framtill januari, av många olika skäl.

 
Bjussar på en bild på mej och Jontis, 3 dagen i egypten :)

18 november.

Hemma igen efter en vecka i egypten, sol och varmt har vi haft :) men är inget ställe jag kommer åka tillbaka till, maten var ingen höjdare, dålig strand, äckligt och drygt folk osv, Tyvärr...men nu har vi laddat "solbatterierna" inför vintern, så nu bör vi klara oss ;) lite bilder kommer senare.
 
I helgen har vi mest sovit då de blev nästan ett helt dygn i vaket tillstånd för oss när vi skulle åka hem, vi kom hem fredag förmiddag , sov ett par timmar innan jag och Jonte åkte vidare till stan och mötte upp hans pappa och Kacke för middag på bryggargatan, supergott var det! sedan vidare till Harald och sussie för att hämta hem Cilla som bott där under veckan, som jag saknat henne!! :') stannade kvar ett tag för lite film prat och gottigott.

Natten mot lördagen sov vi 12 timmar, oj så skönt! sedan blev det en lugn dag innan vi begav oss till stan igen för att äta middag och storhandla. Idag söndag har vi bara tagit de lugnt, for till skogs och högg oss en julgran att ha ute på gården , så nu är de gjort :)

Imorn blir det upp relativt tidigt, ska iväg på hemligt uppdrag! något "stort" kommer ev att hända, inget klart ännu men jag håller tummar och tår över att vi ska lyckas!
 
 

8 november.

Idag är det fullt ös medvetslös som gäller! håller på städa så det ska bli trevligare att komma hem, de ska packas de sista, åka in till stan och lämna Cilla hos Harald och Sussie samt äta middag, göra lite små ärenden och sist men inte minst ska jag ordna lite med hästarna så dom är redo att lämnas. ser ut som att det ska vara bra väder under veckan så då kommer dom klara stå ute, med tillsyn av mamma och pappa såklart :), skulle vädret bli dåligt har jag ordnat så Nina plockar in dem osv, så det känns trygt :)
 
Har som inte fattat riktigt att vi faktiskt åker imorgon, jisses! kommer förmodligen inte kunna sova inatt känner jag :P
 
Nääe, dags att göra de som ska göras! hundarna ska få komma ut i skogen en sväng oxå så dom är lugna och snälla ikväll :)..Jag kommer nog att sakna ihjäl mej efter dem under den här veckan, men jag vet att dom är i trygga händer iaf, de är det absolut viktigaste <3
 

6 november

jag är så stressad att jag inte vet vart jag ska ta vägen tror jag!! har massor som ska göras innan vi åker på fredag,
nödvändigheter ska inhandlas, de ska städas och göras fint hemma så det blir trevligare att komma hem, imorn åker vi till stan efter jobbet och bowlar samt äter middag med Jontes mamma mormor och morfar mm så då kommer vi inte hinna med så mkt annat. Torsdag ska det levereras hundar  hoven droven, packas osv för fredagmorgon åker vi! hästarna ska hinnas med därimellan oxå, jisses, ibland är dygnen för korta!!
 
Men jag ska inte klaga, ska bli färjääkla skönt att åka bort ett tag, känner att de behövs..
Befinner mej just nu på jobbet, har 2 timmar kvar sedan bär de av hemmåt, ut i stallet och fixa natt för gossarna och sedan städa lite är tanken.
 
 

4 november.

Har haft en kanonbra helg, i fredags jobbade jag under förmiddagen, sedan blev de fest för fulla muggar nere på folkan där Mican och Hanna anordnat , blev fantastiskt roligt och många fräsiga utklädda :D
Mådde dock lite sämre igår, men de var de värt ;)!
 
Idag har jag fm på macken, började dock ganska dåligt då jag vaknade kl 09,47 och skulle vara på jobbet kl 10!!
med andra ord rätt omöjligt då jag har 5 mil till jobbet, så upp och ner i full fart och kladda lite gojs i fejjan och sedan iväg, ringde samuel som var bussig och for och öppnade så det inte skulle köa arga kunder utanför..
var på jobbet 20 i 11..
 
Ikväll får vi se vad som händer, har lovat att klippa Robin så de är en av planerna :) skulle behöva sätta saxen i Jonte oxå då han ser mer eller mindre ut som ett troll, tur han är söt endå :)
 
Förövrigt så har jag ev hittat en sadel till Bajen, ÄNTLIGEN säger jag! ska fara och hämta den på tisdag och prova den i några dagar, hoppas innerligt att den passar! Royal har fortfarande inet hört av sig ang sadelutprovning så nu får jag ta saken i egna händer, tycker att de är jävligt dålig stil av dem! är snart 1 år sen jag hörde av mej och har varit på dem säkert 4 gånger utan resultat..
 
 

<3

När livet känns tungt och det mesta hopplöst , och såklart alltid annars oxå så är jag så otroligt tacksam över mina få men helt fantastiska vänner! Ni finns där i vått och torrt, jag kan inte beskriva hur tacksam jag är över det.
Ni är GULD värda ska ni veta, Tack tack för att ni finns och gör mitt liv till de bättre, jag älskar er!♥

RSS 2.0