31 december, nytt år!

Även fast jag inte ALLS gillar Nyårsafton så må jag vell hälsa er alla därute ett GOTT NYTT ÅR! hoppas att ni får en toppen dag/kväll! :)


30 december.

jaha, snart var det slut på detta året och ett nytt är påväg med förhoppningsvis nya möjligheter :). Kan inte säga annat än att det varit ett riktigt bra år, har egentligen inget att klaga på faktiskt? vet inte om jag orkar sätta mej ner och göra en sammanfattning av allt som hänt under 2011, men jag är nöjd med vad jag åstakommit och mindre nöjd över det jag inte åstakommit :) vilket faktiskt inte är särskilt många punkter vad jag kan komma på just nu, de jag kan komma på såhär på rak arm är att jag är BESVIKEN över att jag tabbade mej och anmälde Bajen till kvalet i skellefteå den 14 nov 1 dag FÖRSENT!hade verkligen sett fram emot att få det överstökat + att de var 1 av mina mål för 2011.. Nybörjar OTUR kanske man kan kalla det, men inget dåligt har inte ngt gott med sej, nu lärde jag mej att hålla bättre koll helt enkelt!

Tänkte skriva upp några mål/punkter om vad jag har tänkt försöka åstakomma under det nya året 2012, here we go!


*Bajen ska kvala och börja starta
*Bobby ska få komma ut MINST 2 gånger i veckan
*Ska fortsätta med Lchf och försöka gåner 7 kg till.
* tjäna lite mera pengar
*Köpa ny bil
*fixa och dona i huset, bla toan ska renoveras!
*Släppa det som varit och gå vidare med mitt liv överlag

ser fram emot allt jag skrivit ovan , ska bli fantastiskt roligt att få genomföra alltihopa och jag vet att det förmodligen efter några Om och Men kommer gå hur bra som helst :))

Förövrigt vill jag tacka Jennie för hjälpen av min nya header! taacksii taaack :))

 

aldrig mer.

Sitter och kikar på gamla bilder, hur jag såg ut för bara 1 år sedan! får hurven när jag ser det, hur kunde jag?
Nog har det hänt litegrann senaste året sen jag övergick till LCHF, att se dessa bilder får mej bara mer beslutsam att fortsätta. Jag ska ALDRIG mer dit igen!

Före

, år 2010

Före
2010..


Och nu efter 1 års tid med Lchf :)

2011 , 15 kg mindre!

2011, början på december .

25 december 2011.


har fortfarande kvar några kg som jag vill gåner, men när jag ser på dessa bilder blir jag så otroligt nöjd och stolt över att jag faktiskt tog tag i det hela och framförallt att jag klarade det! mitt mål var att tappa 10 kg till att börja med, har tappat 15 totalt. har säkert gått upp ett par kg nu under jul, men de tar vi tag i nu ist! det blir mitt nyårslöfte för i år, 7 kg till ska avverkas och jag KOMMER klara det! :))


29 december.

Ngt måste vara total fel med min kropp just nu! jag har ständig huvudvärk och skulle kunna ligga kvar i sängen hela dagarna om jag kunde!är ständigt trött och slut vilket såklart påverkar mitt humör en hel del oxå, och det behövs INTE kan jag säga :P usch, hoppas att det är ngt tillfälligt...

Var ut och körde Bajen igårkväll som planerat, därimot ngt helt otippat skedde! Jonte frågade FRIVILLIGT om han fick hänga med! självklart fick han göra det.For ut och joggade en sväng och snön började vräka ner så jag såg ungefär ingenting! Jonte satt bakom mej och klagade över att han fick kramp i magen X) mees.

Idag hade jag tänkt ut och galoppera Bajen en sväng i snön, men har haft så sjukt mkt annat som jag rent har vart tvungen att ta tag i! tex huset som sett ut som ett bombnedslag efter julen, man har lagt alla klappar man fått lite överallt och sedan bara allmänt skitigt, så nu har jag och Jonte dammsugit, skurat golven och dammtorkat + självklart plockat undan en del, känns lite mer beboeligt nu iaf :P Hur som helst, ist för en ridtur så ska jag he mej ut och köra honom en sväng nu ikväll.

Förövrigt så känner jag mej ganska oinspirerad just nu på hästfronten, gnistan finns inte riktigt där vilket känns sjuukt tråkigt! vill inte ge upp nu när vi är så nära.tror att de beror lite på att det varit rätt oseriöst senaste 2 månaderna, stenhårt i backen vilket gör att det inte gått träna ordentligt, kör vi på 1 månad nu är vi back on track igen heelt klart.
pratade med christer före jul och han pratade om att det kommer vara lite provlopp osv nu i vinter, blir perfekt för Bajen! ett par provlopp till skulle han gärna få gå innan kval ..

Imorgon blir det eftermiddagsjobb, hade vist bytt pass med Emelie som skulle till fjälls, skönt, en sovmorgon till! ;)


28 december.

Efter ett par dagar med extrem blåst så har det äntligen lugnat ner sej en aning, i måndags blåste det rent extremt mkt! blev ingen körning/ridning då kan jag säga, både för min och hästarnas skull..samma sak igår, blåste ngt så enormt! jävla skit, snacka om att det alltid ska vara ngt ivägen..

Befinner mej på kiosken hos mamma just nu, mamms och papps ska hänga mej till stan en sväng och vara smakråd , ska kika på en ny spis som sagt :) hoppas att dom har ngn snygg till bra pris, då blir jag klaaad ^^
I afton/kväll när vi anlänt hem igen så ska jag ut och köra Bajen en sväng med Tosca på släp, Tosca har börjat få så otroligt mkt energi ! den tar verkligen aldrig slut hur man än bär sej åt! , vi sparkar minst 5-6 km om dagen och då får hon oxå dra litegrann , + att vi alltid går en promenad på kvällen innan sängdags, hon följer alltid med ut i stallet och egentligen så fort jag går utanför dörren! hon har tänkt ta kål på mej tror jag ;) hehee^^

Hennes Nomesele har anlänt oxå och den passade perfekt! *sköönt* hon blev så snygg i den, svart och rosa ;)! ska snöra in en bild senare så ska ni få se :)!

Har tänkt inhandla mej ett par längdskidor ngn dag framöver så vi kan börja åka elljuspåret, synd att skidor ska vara så förbaskat dyyrt! har kollat runt på blocket litegrann och mejlat på ett par st men dom hade hunnit bli sålda :/, kanske åker förbi myrorna idag när vi lix ska in till stan och kika där, dom brukar ha allt! vägrar köpa nya för typ 2000:- kr -.-

Imorgon är jag oxå ledig, då ska jag ut och galoppera med Bajen i djupsnön  och Bobby ska ut och joggas :)!
Fredag väntar förmiddags arbete, sedan kväll lördag och förmiddag söndag...

Jag och Bobby vintern 08-09


26 december.

Har haft en Ok jul, men inte mer än så! är verkligen såå tråkigt att inte pappa var med på julafton i år heller, sen blir julen inte alls lika rolig som den var då man var yngre, för varje år som går desto mer "ospeciell" blir den känns de som :(. Fast självklart kommer de alltid vara trevligt, de går inte komma ifrån..

Fick en del roliga saker, bla ett nintendo Wii,pengar, parfym,presentkort,kokbok,spel mm.

I söndags (igår) blev det lilla julafton i Lappis hemma hos Jontes mormor och morfar, blev prat och en hel del spelande, god mat och en massa fika! trevligt trevligt :)

Idag blir det sista julfirandet för i år, pappa kommer nämligen hem och han har ju oöppnat sina julklappar :) blir även lite julmat.. Ikväll tänkte jag he mej ut och köra Bajen en sväng, hästarna har hamnat lite på sidan av nu denna vecka då jag har haft sjukt mkt att göra inför julen med allt möjligt, men nu är det över! :) Nyårs nästa då, kan säga att de ser jag INTE fram emot! hatar alla smällare/raketer! dels för att jag tycker synd om djuren, och dels för att jag tycker det är en av årets mest överskattade högtider, punkt... har frivilligt sagt att jag kan jobba nyårs helgen på jobbet, så det är precis vad jag ska göra, dock rätt chill tider så det hinns med lite annat oxå.

Imorgon blir det ut med båda hästarna är planen , ska ut och busa med Bajen och Bobby ska få komma ut och jogga i vagn :). måste hinna in till stan någon av dagarna oxå och fixa nya skor till gossarna, sen dra en repa in på Elon och kika på en ny spis till köket då våran är risig! förhoppningsvis kan man hitta ngt fynd nu i mellandagarna :)


24 December.

God jul allihopa! hoppas att eran dag/kväll blir toppen :)




21 december.

Någon härute som behöver lite snor? finns att hämta hos mej isåfall! snorar som en jäkla dåre och hostar om vartannat, INTE kul! lever på alvedon och kaffe just nu för att hålla glöden uppe här på jobbet..

1,5 timma kvar innan hemgång, då ska jag till och göra lite tryffel hade jag tänkt, sedan ut och sparka en sväng med vovvarna är tanken :) ledig nu enda framtill nyår, de känns bara SKÖNT kan jag lova!

Imorgon blir det läkarbesök som sagt och sedan om jag inte tvär dött en snabbis på stan och fixa de sista inför julafton :) mamma ska hänga på oxå, blir kanoners! på aftonen är jag och Jonte bjudna till hans mamma i ursviken på middag, jennifer och andreas är där ocå förmodlar jag så de blir trevligt! dom har vi inte träffat sedan vi kom från thailand :)

förövrigt i veckan/helgen så ska hästarna ut och arbeta oxå, lite dressyr och galopparbete står på Bajens schema och Bobby ska få dra vagnen bara, myspys*


beställt.





+


*Läder håltagare
*plaststigbyglar
*träns reflexer

haha gillar vikt måttbandet där man kan se hur mkt hästen väger, på ett ungefär iaf. kan ju vara intressant ;) kostade bara 39:- så det kan jag vell stå ut med :P , läste oxå om handskarna där och dom ska tydligen vara väldigt varma och sköna, dock hade dom tydligen gått sönder rätt lätt enligt vissa men dom var oxå rätt billiga så jag tar en chansning där helt enkelt :)

höll på klicka hem ett vintertäcke dom hade på extrapris,399:- kr! men insåg att jag har ruggit mkt vintertäcken redan så de fick vara, bra att jag lyckades stoppa mej själv för engång skull ;D! skulle dock vilja ha ett till vintertäcke med helhals, dom hade ett till jättebra pris! 699:- tror jag? men ekonomin vill nog inte tillåta det den här månaden , sen är det ju faktiskt jul om några dagar, så vi får se vad som händer efter de ^^

alla varorna är beställa från Hööks.




20 december.

Jamen vist, en jäkla dunderförkyldning skulle jag dra på mej till råga på alltihopa! hostar och snorar som en idiot, men smaken har jag då fortfarande kvar som tur är, ananrs vet jag då inte vad jag gör! vill ju känna smaken av allt de goda man ska trå i helgen :P

Befinner mej på jobbet just nu, hostar snyter och febrar mej men tänkte härda åtminstone idag, sen är jag nog ledig resten av veckan! dels för att jag ska på Gyn kollen och sen att jag mår som en skiit...förhoppningsvis har jag hunnit bli lite bättre till i helgen iaf, men man ska aldrig ropa hej fören man kommit över bäcken! sådeså..

Har vart en lugn förmiddag hemma, kröp ner i soffan med mina underbara vovsingar och såg på tv, lagade lunch till mej och Jontis och sen hoppade jag in i duschen för att göra mej redo för arbetet..


Undra föresten om jag hunnit tala om att jag har färgat håret brunt!? tror inte det? men de har jag iaf, bildbevis på det kommer senare , måste se till att ta en först ^^



bobby skrutt får stå för bilden idag, min fiina fina gosse <3


19 december.

stilla lugnt här ett tag, men har inte haft så mkt att skriva om så då kan de lika gärna få va^^.

Iaf så fick jag göra ett besök på akuten igår afton, har nämligen haft problem med magknip ett bra tag och i tisdags efter ett anfall så började jag få ont längst ner i magen, riktigt riktigt längst ner! tänkte vell inte så mkt på det tills i fredags då jag började känna smärtan lite mer ihållande, samma på lördagen och i söndags(igår) kände jag den så fort jag rörde på mej de minsta. ringde sjukvårdsupplysningen och dom sa att jag skulle åka in, vilket jag då gjorde, med Jonte som sällskap.

Väl där fick jag komma in ganska fort, dom klämde och kände och de gjorde nå så JÄVULST ont! vart sedan instoppad i ett rum där jag fick sitta själv i 2 timmar innan de dök upp ngn, tog lite prover osv som inte visade någonting.dom misstänkte ett tag att det var blindtarmen, men hade inte riktigt rätt psymtom för det tydligen. frågade ifall de inte kunde vara äggstockarna, typ en inflamation, då får jag till svar att allt är möjligt!? och att jag skulle ringa och boka en tid hos Gyn på måndag. jahapp, TACK för det! tog alltså över 5 timmar för dom att klämma ur sej det..

Idag har jag försökt få tag på kvinnokliniken halva dagen, UTAN resultat till en början.. mejlade ner sen som sista utväg och då ringer dom upp inom 5 min!? bra det iaf :) berättade om min psymtom och att jag vart in på akuten igår, frågade vad dom trodde och dom tyckte iaf att jag skulle komma in, så på Torsdag ska jag dit på en undersökning, bara hålla tummen att det inte är ngt riktigt galet...


trots detta så hann jag med lite trevligheter i helgen, bla så var nina hit i lördags och vi for ut och busade med grabbarna gruus :,) hon fick rida på Bobby då oxå och de gick såå bra! om vi bortser från en liten protest ;) Bajen var snäll som vanligt, dock väldigt pigg och alert! vilket bara är trevligt :,) .. på kvällen sen följde jag med Nina hem till jävre för lite go mat och festligheter, blev utgång senare på challenge vilket var helt OK! mkt byskebor var de då :P
Vid 2 snåret anlände Jonte som var snäll och skulle hämta oss, jag och nina packade in oss i pickupen , kör mot statiol för att köpa en dricka och blir då stoppade av polisen! vilket resulterar i böter, såklaart -.-  dock var det bara Jonte som fick bötern, jag och Nina slapp undan :P HAHA! men självklart ska vi betala den^^..

Söndag kom Jontes pappa och carina hit, blev lunch och lite prat , lika trevligt som alltid då dom kommer :) och eftermiddagen spenderades som sagt på akuten.. Idag så har jag bara tagit de lugnt, har inte riktigt lika ont som igår iaf vilket känns skönt.Hästarna har fått sej varsin rundbal i hagen nu så dom är nöjda och glaada :)!
Nu snart har jag en klippning, efter det ska jag och Jonte dra till byske och storhandla lite inför julen och sedan ska vi plocka fram julgranen :) myys*


vem gillar inte

Att få krypa ner i soffan med en varm kopp choklad efter att ha varit ute i kylan? :) tänkte bjussa på ett recept på LCHF varmchoklad som blir RIKTIGT riktigt god! och inte blir de sämre av att man kan dricka den med gott samvete ;)

I det här receptet använde jag mej av 70% blockchoklad, men fungerar förmodligen lika bra med vanlig 70%choklad eller kakao pulver. + receptet är baserat på 2 personer!

Smält 3-4 rutor blockchoklad med 0,5 dl grädde under omrörning,
Då chokladen smält tillsätt ännu 0,5 dl grädde,lått puttra lite.
Tillsätt 2 dl mjölk (jag använder mej av den gröna, alltså den fetaste)
och blanda sist i 2 tsk sukrin eller 1 msk honung

Låt koka upp, servera med vispad grädde på toppen och NJUT! :,) så enkelt, och såå gott!


Bild lånad från Google!


13 december,lucia

Blev en bra gårkväll med födelsedags firande av min bror, suring till middag som smakade heelt fantastiskt! sedan lite tårta på det oxå, passade på att synda ordentligt när jag lix gör det ;) haha.

Lucia har vi idag oxå, kan vell inte säga att man har stämningen inne när de regnar här i kåge(på jobbet) men blir vell bra igen när jag kommer hem till fina fällis, fällfors kan man räkna med ;)! var lite spännande imorse då det kommit ca 15-20 cm snö inatt, var nämligen bara plogat på ena sidan av vägen! tur som attan att jag inte mötte ngn för då hade jag garanterat kört fast!

ca 1,5 timma kvar på jobbet innan jag beger mej hemmåt. städning står på schemat idag! sen en sparkar sväng med hundarna :) kanske far ut och skrittar Bajen i mörkret oxå^^

tänkte bjussa på en liten veckoplanering innan jag avslutar :)

Onsdag:ut och busa med Bajen, Bobby vilar. eftermiddagsjobb!
Torsdag:LEDIG, båda hästarna ska motioneras, Bobby får dra vagn och Bajen ska galopperas!
Fredag:Förmiddagsjobb,hästarna vilar, stan och åka madrass eller ngt åkbart med haralad och sussie! tjooho
Lördag:Ledig, Nina kommer och rider med mej, evlite festligheter i jävre på kvälln!
Söndag:Ledig, hästarna motioneras.

Bjussar på en gammbild från tiden jag hade svart hår, blir lite små sugen om jag ska vara ärlig!hihi




12 december.

Vilken fantastiskt dag de varit änsålänge! trots -18 grader ute!

steg upp och plockade ut hästarna, blidde sedan en lunch med Jennie på fältet och sedan vid 12 anlände Nina och lilla Doris :) vi tog in och gjorde hästisarna redo för en ridtur i kylan, Nina fick testa Bobby idag och jag red på Bajen :)
red ner efter hälleströmsvägen och svängde in på sandvägarna och plummsade i snön, är endå ca25 cm snö nu så dom fick lyfta på fötterna litegrann iaf ;)! travade en lång bit och det var SÅÅ härligt! pudersnön bara yrde och hästarna skötte sej galant, tom Bobby ;)  på hemvägen avslutade vi med en lite ofrivillig galopp som gjorde hela turen tror jag :) hahaha! red ca 50 min kanske, både jag och Nina frös en aning när vi kom tillbaka så vi lät hästarna komma in i stalle direkt, sedan gick vi in och gjorde oss en kopp Lchf varm choklad :) muuums!

Då vi fått upp värmen tog vi med oss vovvarna och drog ut på en liten sparkar sväng, stannade på ett ställe och lät dom rejsa av sej i snön en stund och sedan drog vi hemöver igen. Nu har Nina och Doris åkt hem, själv ska jag strax börja med maten som idag kommer bestå av Surströmming! JEPP jag ska synda ;) min käre bror fyller nämligen 24 år idag! :D GRATTIS GRATTIS!´hoppas han kommer att bli glad över sin present :P haha..

Förmodar att dagen inte kommer bli sämre än vad den varit hitills iaf, känns bra ^^

Imorgon väntar en förmiddag på jobbet, jobbar kväll på onsdag och är ledig torsdag, då ska grabbarna grus ut på tur igen :) hade tänkt rida igenom Bajen litegrann och Bobby ska få dra vagn :) fredag jobbar jag förmiddag och efter det väntar ännu en ledighelg, klagar inte! Lördag kommer Nina hit och rider med mej igen, sen på kvällen vankas de lite glögg mys och ett glas eller två ;) kommer bli awesome!

Gull Tosca väntar på att få smaka en liten goo bit , världens fiinaste :,)!

 


11 december.

Hur underbar är inte vintern på en skala? om man bortser från de gånger man måste stå och skrapa rutan i -25, och de gånger man måste sätta sej i en iskall bil, och även de gånger det snöar så mkt att man knapt ser vägen och har 5 mil till jobbet ENKEL väg! och de dagar man måste skotta snö, och de dagar man ska ut och köra häst/rida då det är så kallt att tårna/fingrarna fryser till is,  osvosv, listan kan göras lång.

Trots det så är vintern bara helt underbar! jag älskar att få klä på mej en massa kläder, springa runt i tjocksockar inomhus , dra en filt över mej när man sitter framför tvn, dricka en varm kopp the eller en kopp choklad efter att ha varit ute och frysit i flera timmar! få knallröda kinder och känna att man kan vara inomhus med gott samvete :)
Känslan är obeskrivlig! :))

Till råga på allt så är det snart jul, knapt 2 veckor kvar! julen är nog den mysigaste högtiden jag vet, eller den ÄR det!
är så otroligt mysigt att få ha julstjärnorna som lyser i fönstren, tomtarna och en massa ljuslyktor framme , belysning utomhus , doften av nybakt julfika och jisses vet vad allt mest :,)!!

Idag har jag vart ut en sväng med Bajen, blev en lugn liten joggingsväng efter hälleströmsvägen och han kändes taggad på livet :) tror vell jag det efter att ha stått nästan 2 veckor iof^^ sen har jag faktiskt bara myst på inne med vovvarna, har haft Smoa här idag oxå :).. Har nyss kommit hem efter att ha tvär varit i byske en sväng, tog med mej Smoa och hälsade på mamma på kiosken, drack lite kaffe och gick sedan för att inhandla lite till kylen som var nödvändigt :) nu kom vi ganska just hem, ska alldeles strax börja med middagen som idag kommer att bestå av ugns lax med citronsås , efter middagen bär de av ut på en sparktur med vovvsingarna och Jennie , sedan blir det stallet och ta in grabbarna grus! ska vist bli -20 grader imorgon! huuurvas :)


Jennie och vizzla får stå för bilden idag, tagen igår ;)!
Sötisar! :,)


10 december.

Snön bara vräker ner ute, hur härligt är inte det?
Har varit ute och sparkat med vovvarna idag med Jennie som sällskap, sedan bakade vi en LCHF sockerkaka med pepparkaks kryddor i som faktiskt blev riktigt god! känns som jag mixtrar mkt med just bak nu, men det är nog för att jag tycker att just bakning/fika hör julen till, och sålänge det är inom Lchf så är det ju inte hela världen :)

bjöd över bror på middag idag oxå som bestod av oxfile och ugnspotatis för grabbarnas del, själv åt jag ugnsmorötter till och det var HUR gott som helst kan jag lova er! är inte alla dagar man lyxar till med ngt så gott som just oxfile :,)
Efter middagn gick jag ut i stallet och skottade åt hästarna, gick en liten prommis med båda två och sedan fick dom komma in och äta sitt foder. Jennie återkomm vid 19,30 och vi bänkade oss framför tvn med pepparkaks sockerkakan vi gjorde tidigare idag tillsammans med en klick grädde och litee lingonsylt, MUMS var det!


Resultatet ;)

Imorgon ska jag ut och premiär köra Bajen för fösta gången på cirkus 2 veckor, nu är vintervilan över ;)!
nu ska vi träna på lite lätt 1 vecka och senare lite intensivare i några veckor så får vi se om de blir lämpligt att kvala i början på Januari :) planen var ju som sagt att vi skulle kvala den 14 nov i skellefteå, men kändes fel då jag inte var hemma och kunde vara med (var i thailand). Nu har jag då inte hunnit känna på honom så mkt sen jag kom hem då underlaget har varit stenhårt,  men förmodligen så kommer de kännas lika bra som innan, om inte bättre? ;) återstår att se helt enkelt, man vet aldrig med de "små" liven :,)




8 december.

Förmiddag på jobbet idag, kan säga att de var riktigt spännande imorse när jag började färden! snöade så mkt att jag knapt såg vägen bitvis, och på e4an var det snö rök i sinne! är verkligen med livet som insats när man her sej ut ibland alltså, jisses.

slutar om ca 2 timmar, då beger jag mej hemmåt och plockar ut mina hästisar som jag lämnade inne imorse pga vädret, sedan är de vell dags att fundera över ngn slags middag som vanligt oxå antar jag.senare i afton har jag inte så mkt planerat förutom att jag ska he mej ut och sparka en sväng med vovvarna, hästarna ska få sej en omgång av mr ryktborste oxå.. ser att det ska komma ganska ordentligt med snö till helgen, vilket innebär att vi börjar träna igen till veckan om så är fallet :)! vore ju alldeles lysande faktiskt..

Förövrigt så kommer dom och renoverar våran luftvärmepump nu i eftermiddag, HUR länge har vi inte väntat på det?hoppas bara att dom får till den så vi kan ha den igång, den behövs verkligen!

NU ska jag dra slutspruten här på jobbet, fixa de sista innan jag har gjort mitt för idag ^^! höres..


Lurv Bobby förra vintern <3


och Lurviiis Bajen <3 :,)


6 december.

Var som sagt med Tosca till veterinären imorse för att kolla hennes öron, plockade upp bästaste Nina i jävre som var snäll och följde med oxå :). Iaf så var det som jag trodde, hon hade fått lite svamp och bakterier i öronen men tydligen inte alls särskilt allvarligt, men hon fick iaf örondroppar och örontvätt som vi ska se till att hålla ordentligt rent och snygt så ska de gå över inom kort :) skönt! besöket gick på 640 kr, vilket resulterade att jag blev luspank! trodde att jag hade betydligt mer kvar än så, men icket! tur jag har kvar alla bilpengarna , får låna därifrån helt enkelt.

landade hemma hos Nina en stund efter vet besöket och lät Tosca och Doris rejsa en liten stund innan vi begav oss vidare hemöver igen, nu har vi kommit oss hem för ett tag sedan, har vart över och hämtat hit Gull Smoa hos mamma så hon får vara hos mej en stund innan jag och Jonte drar på kalas i boviken :) om de nu blev idag? hänger inte me.

Har tagit några nya bilder på Smoa , är så kul att kunna gå tillbaka och kika sen när dom blivit vuxna hur dom såg ut under valp tiden :,)! skickade även iväg ett mejl till hennes tidigare ägare med ett gulligt kort och en julhälsning från oss :)

Känner att jag kommer vara gode trött ikväll då de blev tidigt upp imorse och rätt sent igårkväll, tur att jag har sovmorgon innan jobbet väntar!


Världens finaste Smoa <3


5 december.

Åhh, har som ingen blogglust över huvudtaget just nu. Händer som inge roligt!? särskilt inte nu när hästarna i stort sett bara står, dock snöar det idag! började redan igångkväll och har kommit ngn cm faktiskt :) kikade in på klart.se och såg att det ska komma över 1 dm till helgen, så BRA! då kanske underlaget börjar bli bättre. Tänkt låta hästarna stå tom nästa måndag iaf, kommer troligen he mej ut och skritta Bajen ngn dag i veckan bara för att . Bobby skrutt får klara sej :)

Har haft Nina på besök idag med hennes 2 vovvar Doris och Strimma, de gillade Tosca och lilla Vizzla :,) just när vi skulle he oss iväg ut i skogen med dom så hittar vizzla ngt som luktade KADAVER och rullar sej såklart i det, så hon fick glatt stanna hemma i buren och vänta på en dusch, ist tog jag med Bejliz (mammas hund) i ubyte, så 4 st glada vovvar har rejsat gärnet, nu kommer dom sova gott i natt :,)



Gänget :)

Åkte med Nina in till byske sen oxå då hon lix skulle dit och lämna strimma hos sina päron och handla lite, pappa var i stan så kunde åka med han hem sen^^, drack iaf kaffe inne hos mamma och pratade en stund, sen kom pappa och vi åkte hem igen. Nu har jag och Jonte ganska just ätit middag, blev korv och blommkål idag för min del och Jonte fick vanligt mos.Nu ska jag strax bege mej ut i stallet och ta in grabbarna grus, sedan bänka mej framför tvn och kika på halv 8 hos mej .

Imorgonbitti blir de upp tidigt, ska med Tosca till djurkliniken och kolla upp hennes öron, misstänkera tt hon har jästsvamp nämligen så då får hon behandling för det , sedan ska de städas hemma innan jag och Jonte beger oss till boviken för lite födelsedags firande :)


avslutar med en bild på finaste Tosca idag, haha hon är så svart att ögonen knapt syns på henne X)!
<3


3 december.

Gårdagen började med en förmiddag på jobbet, sedan hem och laga mat och invänta Harald och sussie som kom på besök, blev tacos till middag , visning av thailandsbilder och sedan lite gott och film som avslutning :) mkt trevligt!

Idag blev de en lugn förmiddag med sovmorgon för min del, Ola var snäll och gav hästarna imorse så jag slapp stiga upp :)! vaknade till liv där vid 11, klev upp och gick ut med vovvarna och sedan har jag bara väntat på att göra mej i ordning för arbete, där jag för tillfället befinner mej just nu. har kväll idag och förmiddag imorgon.

Hästarna hamnar lite på sidan nu ett tag, ser det som en liten "vinter vila" då underlaget är så otroligt dåligt ! så lika bra att dom får stå nu när det endå inte går träna ordentligt. Dom visar dock snö på vädret ikväll /imorgon, kan de inte bara typ tvär rasas ner en 50 cm ? vore ju lysande. börjar vara rätt less detta gråa trista stenhårda skit väder faktiskt :(


finaste Bobby skrutt <3


RSS 2.0