29 maj.

hejhopp! nu var de några dagar sedan sist, men nu ska jag uppdatera litegrann ;)!
befinner mig iaf för tillfället i Falun med emelie, har varit här sen torsdagkväll, och duktiga som vi var så bilade vi hit vilket tog 10 timmar ungefär^^ men de var trevligt, roligt att få se ngt annat än fällfors^^

igår gick vi iaf på stan en sväng och kollade läget, lagomt förvirrade^^ sjukt störande då man inte hittar överallt som man gör hemma i skeå :P men litegrann fick vi med oss hem iaf^^, sedan på kvällen blev de några cider för att sedan gå ut och testa "utelivet" här i falun ;) vi blev typ utskrattade av alla pga våran dialekt, men vi skrattade bara tillbaka ;P! i övrigt var de riktigt trevligt.

Idag blev de en liten sovmorgon framtill 10-halv 11, sedan fruckost och efter det kom kusin Linda förbi och åt lunch med oss här hemma hos faster :)! efter det visade hon oss vägen till kupolen i borlänge, ett stort shopping center som ser ut som globen :P! lite annat än CK i stan :P! X) där fick då emelie med sig ganska mkt från, och jag köpte en tröja åt mig själv och sen en blus åt mamma som hon ska få i morsdagspresent :)! sen köpte vi varsina rosablommiga foppatofflor för 59 kr paret, sjukt värt :P!

Nu har vi igentligen ganska just kommit tillbaka, ikväll väntas grillat med potatisgratäng, sen får vi se om de ev blir ngt bra på tv, om inte så far vi nog och hyr oss en film!

Imorgon blir det hemfärd, känns vell sådär, men ska bli skönt att få träffa djuren igen :] !


25 maj.

just nu sitter jag vell ungefär i chocktillstånd, mitt i allt helvete kommer de ngt bra, kan de stämma?
Fick nämligen just ett samtal om att jag fått jobb som personlig assistent , en tjänst som är schemalagd och som kommer ligga på ungefär 80% ! oh lord, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta :P (på ett bra sätt)!
jag ska iaf dit imorgonbitti kl 9 på inskolning under dagen, jag hoppas verkligen att detta kan vara någonting! eller, hade det inte varit det så hade jag vell inte sökt tjänsten :P men guud, waaahhh! jag fattar ingenting!!
:D


kommer som de lät att börja redan till veckan på måndag, får veta mer imorgon om hur det hela kommer bli :)

På torsdag far jag iaf iväg till falun med emelie på en liten semester, som kommer vara väldigt välbehövlig om jag ska jobba såpass mkt och pendla mellan osv, men jag klagar inte :D inte än^^ haha! vi ska hälsa på min faster och rolf, ska bli riktigt skönt att få komma iväg några dagar och se ngt annat :)

Igår fick förövrigt mina guldgossar nya pjucks,så nu är dom sommarskodda! blev ingen ridning igår eftersom vädret var rätt tråkigt, men ska he mig ut med Bajen en sväng idag hade jag tänkt, men måste köra till byske en sväng först och fixa ett konto åt mig och Jonatan, ett gemensamt , sen måste jag beställa ett kort oxå.
meen sen ^^

nej nu ska jag ta och göra mig i ordning för dagen, jisses, jag kommer vell köra i diket känner jag :P hahah!
ojoj...


23 maj,härliga dag.

Idag har vädret varit perfekt! inte för varmt, inte för kallt! de gillade hästarna oxå , märktes tydligt :)!
har varit ute och busat med Bobby i skogen idag med Bea och hennes häst som sällskap, blev en riktigt lång sväng med mkt bus! vilket resulterade att jag höll på att flyga ;P vi galopperade jämsides i ganska hög fart, så får Bobby syn på en myrstack en bit fram så han bara snör sig åt höger, vilket inte jag var beredd på -.- ! jag brukar alltid känna då han ska göra något sånt där , men där var han nog så eggad och jag konsentrerad :P så de höll på sluta med att jag satt på Beas häst :P XP! men de gick fint, jag klarade mig utan fall ^^

jag är iaf jätte imponerad över Bobby, även han tar galoppskänkeln nu och han kan man oxå korta en hel del utan att han bryter av :) duktiga gosse! världens finaste häst <3

eftersom de är översvämmning överallt ungefär nu så for vi ner och plaskade i vattnet som kommit nedanför sandbacken, hästarna tyckte de var riktigt kul, och vattnet bara sprutade :P! haha Bobby hade nog aldrig vågat gå ner i vattnet om han inte hade haft med sig en "tjej kompis" som han var tvungen stajla för :P (beas häst är ett sto :) ! )

efter en riktigt trevlig ridtur så for vi hemöver, Bajen har fått vila idag då han var ut igår ganska ordentligt :)

Imorgon så kommer Jami och skor om hästarna, då blir de sommarpjucks äntligen^^ sen ska han även få kika på Bajen i munnen då jag misstänker att de är lite "ogredigt" där just nu, återstår att se imorgon .

sen ska jag hinna med att räfsa gården klart och sätta blommorna jag köpte i fredags , jag vet att jag sagt jag skulle göra de tidigare, men jag har rent inte orkat ;P! men imorn ska de ske!

Nu ska jag se film med Jonatan, sedan väntar sängen.




Mitt hjärta, min styrka, mitt ALLT <3


23 maj.

oboyy, vilket vackert väder ,solen skiiner i daaaag!! fast inte lika varmt som de brukar vara, men nog så skönt faktiskt ^^, planen för dagen är som vanligt att städa, sen ska jag ta och räfsa litegrann hade jag tänkt,sedan ska Bobby och Bajen få komma ut på tur! :)

Igår var de jobb mellan 10,30 till 14, for förbi ica och hämtade ut mitt paket från börjes och sedan for jag förbi emelie en stund, där jag blev bjuden på världens godaste kycklingsallad ;D! vi har nämligen tänkt att vi ska åka utomlands, ringde på en resa som går från skeå-tunisien den 28/5 och kollade om de fanns några platser kvar, vilket de gjorde. Men inatt fick jag ett tråkigt besked av mamma, azzi (våran shäfer) har blivit dålig, hon hade skitit 98%blod fulla övrevåningen igårkväll, varit hängig och inte alls som hon brukar vara :/ så jag lovade att jag ska stanna hemma så jag kan hjälpa till att ta hand om henne , troligen hennes sista dagar i livet.
Blir hon inte piggare så finns inget annat alternativ än att ta bort henne :,( ! finns ingen anledning att låta henne plågas.

Kommer bli så otroligt tomt utan azzi, hon har funnits i stort sett sålänge jag kan minnas! i hennes närhet har man alltid kunnat känna sig trygg och säker, hon skulle aldrig tillåta att någon gjorde oss illa.
Varje kväll har hon legat på sin pläd brevid soffan , varje gång de var mat dags är de alltid hon som varit först in till köket för att kika så inte något går till spillo, i stort sett VAD vi än gjort, så har hon alltid funnits med!
Och jag hoppas innerligt att detta inte är slutet :,(




<3



21 maj.

en uppdatering!

i onsdags: hästarna fick komma ut, jag red Bobby och jessika Bajen, vi for upp i skogen och busade , hoppade lite stockar och galopperade så hästarna fick avreagera sig, eller iaf Bobby ^^ han har förövrigt blivit jätte duktig på ta galopp han med ! nästan så att jag håller med om att " ingenting är omöjligt" , för de trodde jag att de skulle med honom , han är så ruggit travsäker ! men han insåg vell att de är kul att rejsa i galopp i skogen :) ! skruttnisse!, han även med lite små plock här hemma.

Torsdags: vill säga igår, var hos frisören kl 9 och färgade en slinga under luggen, blev skit nöjd! bild kommer senare. sedan jobbade jag en stund på kiosken innan de bar av till stan på jobb intervju, som gick jättebra! många sökanden, men vi får vell se vad som sker^^. han även med att städa här hemma igår, iaf börja!

idag fredag: möte kl 13, sedan jobb från 14 till 20 !   helgen ser väldigt lugn ut än sålänge, ska passa på att sätta lite blommor, städa ännu mera, och sen bara vara tror jag, på lördag fårjag och Jonatan våran dator! så då får mamma igen sin kioskdator igen ;P!

nu ska jag springa över och bära vatten åt hästarna, sen börja göra mig i ordning för dagens bravader!




19 maj, fullspäckad vecka!


jag inser ju nu att jag har mer än fullt upp i veckan!

idag onsdag: städa huset, åka in till byske och handla, kratta, börja sätta blommor, ut med hästar!
Torsdag: frisören kl 09, jobb framtill 13,30, jobbintervju 14,30. klippning kl 18!
Fredag: jobb på kiosken , möte kl 13, jobb igen framtill 19 på kiosken. ut med hästar!
Lördag: kratta, städa, klippning kl 13! fortsätta städa, ut med hästar!
Söndag:städa (mkt städning, jagvet, men sista rycket)!


och FYYYFAN! jag hade just VÄRLDENS största och äckligaste spindel på miig!! :O kastade iväg den, och nu HITTAR jag den INTEEE :O! hjälp!

de är ngt jag inte gillar med det här huset, är jätte mkt spindlar här, och jag har världens spindelfobi!

19 maj.

vaknade imorse strax före kl 7 och hade så sjuukt ont i magen, de bara vred om så de kändes som jag skulle döö! och eftersom de var tänkt jag skulle jobba 7,30 till 12 idag så ringde jag och sjukanmälde mig, tragiskt men sant. gick och försökte somna om en stund, så nu har jag ganska just stigit upp och känner mig ngt bättre .

Idag måste jag försöka pallra mig till byske och handla litegrann, ska även inhandla nå blommor som jag kan sätta i krukor och ställa utanför bron, sen vid hagen hos hästarna :) , får se om jag ids börka kratta i afton, är då iaf välbehövligt! sen måste det köras bort ,lite skräp (vi har inte fått ngn soptunna än) så de ska jag sysselsätta mig med idag.

får se hur jag mår ikväll, om hästarna vill komma ut en sväng :)


förövirigt så ska jag till frisören imorgon ist för igår, sen halv 3 ska jag på jobbintervju :D! mer tänker jag inte avslöja just nu då ingenting är säkert ännu, men jag hoppas iaf att de kan vara någonting :)
efter det ska jag iaf vidare till byske och jobba på kiosken en stund, även fredag blir de jobb, de gillar vi !
helgen ser än sålänge lugn ut, har inga som hellst planer? men något brukar alltid ske^^.

Nu ska jag ta och springa över till hästarna och ge dom mat och vatten, sen börja förbereda lunch :)!



18 maj.

Igår var jag ut och busade med Bajen i skogen, blev en lång sväng med mycke galopp och hopp över små träd och buskar som låg i skogen :) supermys! jag älskar verkligen hästen, snällare och mer ärligare häst tror jag man får leta efter!? iaf så har jag bestämt att vi ska börja träna lite mera dressyr och hoppning så vi kanske kan börja tävla även inom det någon gång, och inte bara trav , skulle vara så kul!

Bobby älsklingen fick stå både igår och i förrigår, men ikväll ska jag ta ut honom på en lång sväng i skogen hade jag tänkt, ska höra med jessika om hon vill följa med på Bajen så slipper Bajen vara så orolig hemma i hagen.

I förrigår (söndags) var emelie hit och tog kort när jag dressyrade med Bajen, han var så underbart fiin!! så de är vad jag tänker ladda upp nu, lite bilder från de :)!


















Här Galopperade han på volt för FÖRSTA gången i hans liv, så otroligt duktig!! :)



duuktii hääst :)!





avslutar med denna, har en masssaa fler bilder men kan vara kul att lägga upp senare :)!
Idag ska jag iaf till piteå en sväng med jennie under dagen, sen ikväll blir de som sagt ut med hästarna! de är vell det som är planerat iaf, kanske ska till storbränna oxå och ta kort på emelie och fari! så var de ja ^^


Iaf, TACK emelie för att du tog dej tid att ta bilderna, blir så glaad :D!


17 maj.

Jag känner att jag är så fruktansvärt förbannad på folk som inte klarar av att glädjas åt andra människor, jag är så förbannat less på folk som ist försöker förstöra så mkt som de bara går ifall någon gör ngt bättre än någon annan, jag är oxå så förbannat less på människor som inte klarar av att höra sanningens ord!

folk idag klarar inte av ärlighet, hellst ska man bara spela ett jävla spel och vara någon man inte är innerst inne, hellst ska man bara ligga på rygg och bara ta och ta heela tiden, bara se glad ut och spela med, snacka skit och sprida lögner, då blir man accepterad!? VART fan är världen påväg? är de någon som missat ordspråket "ärlighet varar längst" ? men jag börjar faktiskt tvivla på det, de verkar som man tar sig längst på lögner och skitsnack än ärlighet .

Jag klarar inte av att snacka skit om folk, vist, man har vell provat , men jag har iaf insett det att de ger inte mig någonting ! är det något jag vill säga till en människa så GÖR jag det, ist för att springa omkring till folk och säga att "hon gjorde de och de å de" , sen sprider den människan de vidare och allting blir bara större och större.
så gör inte jag, ist säger jag vad jag tycker och tänker på en gång! de är så otroligt mkt mer värt!

Och just nu sitter jag alltså och pratar om vuxna människor, vuxna människor som gjort mig jävligt illa och stampat på mig under flera månaders tid! jag tycker så jävla synd om er, att ni beter er som ni gör är fan inte mänskligt! det är sinnessjukt! att man kan bli så jävla avundsjuk på att någon gör ngt bättre än er en gång , att ni måste sprida falska rykten och gadda ihop er så allting ska bli en jävla soppa! ist för att glädjas åt en och tala om för en att " det där var bra gjort" tex.Det finns fan inte idag! idag är de bara konkurans mellan människor hela tiden, ist för att lära av varandra och vara glada åt varandra handlar allting om svartsjuka och jävulskap!

Jag mår rent utav skitdåligt över vart fan världen är påväg, den här världen vill jag inte leva i! det är inte såhär det ska vara, de KAN inte vara såhär de ska fungera? snälla, säg mig att jag drömmer, låt mig vakna upp ur detta mörker....





16 maj.

Inflyttningsfesten igår blev väldigt lyckad! om man bortser från att de gick sönder lite småsaker och en del cider/öl blev stulna, massa objudet folk kom oxå, inte för att de gör mig något men tycker att dom som jag bjudit kan fråga mig ifall det är okey att dom tar med sig någon fler!, tycker inte det är så jävka mkt begärt, och absolut inte svårt att fråga heller, så de tyckte jag var dålig stil. men de var trevligt folk iaf och de var som sagt väldigt trevligt :)!


idag är de bakisdag, jag Jonte harald och sussie drog på pipens och åt pizza då vi lyckats hasa oss upp ur sängen, satt riktigt jäkla bra måste jag säga! nu har herrskapet farit hem och Jonatan har farit och jobbat, så nu sitter jag här själv , borde städa men orkar rent inte just nu! ska ta tag i det ikväll ist.

Emelie kommer hit i afton och ska fota mig när jag rider, så ÄNTLIGEN blir de nå nya ridbilder! :D ska bli sjukt kul, blir Bajen som får komma ut idag, Bobby får vila !.

Imorgon väntas nog ingenting tror jag? har då inga planer, blir nog att städa här hemma i huset antar jag,ngt som är säkert är att man igentligen aldrig är sysslolös då man har eget hus :P de gäller bara att man ska idas ta tag i det som finns att göra :P! de är där de sitter^^! men nu ska vi iaf ta ut de gammla möblerna som vi sparat kvar nere till inflyttningsfesten för att folk skulle ha någonstans att sitta, men nu ryker dom ut i längan! kommer bli så mkt finare här inne i vardagsrummet , ska även ta och bygga en låång hylla  som jag kan ställa tavlor på osv, kommer nog bli riktigt bra! sedan hoppas jag på att Jonatan orkar följa med mig på Biboköp någon dag i veckan så vi kan fixa lite småsaker.

förövrigt är de världens sommarvärme ute, +20 grader i skuggan, HUR skönt som hellst! nu börjar sommaren närma sig :) <3




Om du viste hur jäkla mkt du betyder för mig älskade vän <3


14 maj.

Oj vad jag skulle ha haft bort mina snöflingor som jag har här på bloggen, dom är inte så passande längre måste jag erkänna :P haha! har försökt mixtrat med de själv,men utan resultat som ni ser :P (kalla mig teknisk)
Idag har iaf jag och Jonatan varit till Luleå en sväng och köpt en stereo(förstärkare + högtalare) så nu kan vi lyssna på musik med bra ljud, + se tv och film med bra ljud :D ! sen blev de en snabbis in på biltema där vi köpte en klocka, hängare till tvn så vi kan hänga upp den på väggen och lite annat smått och gott.

Nu har vi iaf kommit oss hem, jag ska snart ta och börja städa litegrann, ska hänga upp lite gardiner ,dammsuga och torka golven , diska osv osv, jag har de jag gör ett tag framöver iaf :) sen i afton ska jag ut med hästarna.
Var ut och galopperade Bajen igår, han var suuperfin! och gick riktigt kort och fint, sen gick han ner i form flera gånger, och ena gången höll han den faktiskt riktigt länge! men jobbigt var det för lillskrutten :) sen släppte jag iväg honom en bit så han fick bli av med lite energi^^ , Bobby fick stå igår, fick så jäkla ont i kroppen efter ridningen så kände att jag inte orkade, men idag ska han få komma ut! ska köra Bobby så ska jag höra om jessika vill komma över och rida Bajen :)


nejnu, dags att ta tag i huset så de blir rent och snyggt härinne tills imorn då vi får främmeen :)!





13 maj.

idag väntar jobb mellan 11-19 på kiosken, just nu sitter jag och äter fruckost/lunch, mexicana soppa med korv i, supergott! men ska snart ta och göra mig i ordning för att he mig iväg och arbeta, justja! hästarna ska ut oxå.
eftersom jag slutar kl 19  så kommer jag inte hinna med allt jag borde just idag, känns lite surt, dygnet har verkligen för få timmar ibland! men inget man kan göra åt.

Imorgon (fredag) ska jag ha en städar dag, ska ta och dammsuga huset och skura hade jag tänkt, dammtorka och göra lite sådant så det är fint inför lördag då vi får främmande :) då som sagt ska vi grilla och sen på kvällen blir de fest :) kommer nog bli toppen! borde bli det med tanke på sällskapet :)

har ganska just rastat hundarna, och nu när jag ätit upp min soppa ska jag försöka få någon ordning på håret, får se om jag lyckas :P antar att de tar ett tag innan man vänjer sig vid hur de vill vara. men jag förstår igentligen inte varför jag inte gjort detta tidigare? är hur skönt som hellst med kort hår :)


ikväll hade jag tänkt he mig ut med hästarna, men får se hur trött jag är, blir en ganska lång dag idag!
sen kommer mamma hem från fjällen ikväll, och hon har inte sett hur jag ser ut nu, hon kanske får en chock och svimmar? :P haha, Jonte sa då iaf igårkväll "ja, de blev då bättre än jag trodde " , de är rätt positivt för att vara han :P 

Nej nu ska jag ta och fixa allt innan jag far så jag inte blir sen!



och tack för kommentaren , blir jätte glad :)!! 


12 maj.

idag hände det jag aldrig trodde skulle hända, jag har iaf klippt av mig håret :D och jag är jättenöjd! är lite längder kvar på vissa ställen, men kort kort bak och på sidorna :) syns väldigt dåligt på bilden jag tänker lägga upp, men syns iaf litegrann :)



blir endå irriterade på att frisörerna oftast är väldigt dåliga på att styla håret, jag älskar att få ha lite "volym" i håret, men alltid ska dom antigen platta det, eller ta vax och dra allting rakt ner så man ser ut som en snopp i en kondom! men jag ser framimot att få duscha och prova fixa de själv, så de blir lite mera personligt :) har fixat det litegrann på den här bilden, men inte riktigt som jag vill att de ska vara :P antar att de tar ett tag innan man lärt sig få till det ^^ klippte mig förövrigt på hufvudsaken på drop in:)

emelie följde mig till stan idag, så efter klippningen så gick vi en runda och vi båda fick med oss lite hem :P!
jag köpte bla 2 bas linnen på Gina + en stor fluffig t-shirt aktig tröja med blommor på, sen en vanlig söt t-shirt på HM och en "strand klänning" på cubus för 49 kr! sen en svart ögonskugga . sedan blev de en runda in på systemet , första gången för min del , var riktigt spännande :P! men gick fiint ^^

nu är jag hemma och är slut i huvudet , blir alltid det då jag varit på stan ^^ sen blev de vell lite för mkt att klippa av sig håret X) haha, skämt och sido, som sagt är jag väldigt nöjd!

imorgon ska jag jobba mellan 11-19, sedan ska jag förbi sandra som har Macho och prata litegrann, då hon troligen ska köpa honom av mig, sen ska jag hemöver och fara ut med hästarna!

förövrigt peppar vi inför lördag, då blir de fest :D!


11 maj.

jobb idag i byske mellan 13-16,15, gick fina fisken faktiskt! sen efter jobbet följde jennie med mig till boliden och hämtade en platt tv :P  bara en 32 tums, men den duger och var faktikst nästan ny för endast 3000kr ! så nu har vi för ett tag sedan pillat igång den, och jag måste säga att jag är riktigt nöjd med den, superbra bild iaf! men skulle inte ha gjort ngt ifall den vore lite större, men de får bli sen, har man inte ekonomin så har man inte ^^

Iaf så sitter jag och funderar på vad riktigt jag ska hitta på resten av kvällen, har jag igentligen hur mkt som hellst att göra, men jag vet inte vart jag ska börja :P! jag borde farit ut och ridit ikväll, men jag ides rent utav inte det, så de får bli imorgon ist, då ska jag ut och galoppera Bajen hade jag tänkt, sen köra Bobby :)

under dagen imorgon ska jag fara en sväng till stan, ska fixa lite dricka eftersom de blir inflyttningsfest här på lördag :)! sen ska jag springa på drop in och klippa mig,känner att jag inte kan vänta till den 18 :P vill göra de nu!
emelie kommer troligen att följa med, så de blir treevligt^^

Förövrigt igår så skulle jag följa med emelie till ridskolan med hennes häst Fari, men kort och enkelt så kan jag säga att så långt tog vi oss inte :P! han vägrade nämligen att kliva på transporten, och de slutade med att han trampade emelie ganska ordentligt på hennes högra fot, vilket resulterade att vi hamnda på akuten då hennes fot såg ut som en jävla golfboll! :O inte vackert måste jag säga, och som tur var vardet då inget som var brutet, men en rejäl smäll hade det blivit iaf, dumma Farii :P!


sen mina vänner såg jag att det skulle bli uppmot 20 grader varmt i helgen, de gillar vi, hoppas de stämmer!!








9 maj,inlägg 2.

Idag blir de rent utav 2 st inlägg! ;)

Har iaf ganska just kommit in efter en ridtur, jag red Bobby och jessika på Bajen som vanligt :)! och de var pigga å glada hästar idag, testade min "gropen rundan" som jag kallar den så fint, och den håller faktiskt på att tina fram! all snö var nästan borta. vi passade på att skutta över lite rishögar osv och bobby blev alldeles het och galen :P! han bjöd på ett par bakutsparkar idag, men dom var faktikst riktigt lindriga så de skrattade jag bara bort :P! sen avlsutade vi med en liten runda runt byn, och Bobby skötte sig exemplariskt! gick gudomligt fint stundvis, gick lite serpentiner och "övade" på att ställa åt båda hållen och sen gick vi ett par skänkelvikningar :) åt höger går de riktigt bra! men åt vänster inte alls, så de får vi öva på framöver.

Jessika hjälpte till att skotta i stallet sen efter ridturen, så passade jag på att kratta grusgången lite och sopa upp i stallgången, ska ta en heldag i stallet i veckan och rensa och göra snyggt inför sommaren, kasta sådant som jag inte ska ha kvar osv osv. sen måste jag ta och beställa ett par nya grimmor till gossarna , dom är så otroligt tråkiga de dom har, sen börjar dom vara slitna å hemska ! men får bli i slutet av månaden då jag fått lön.

Nu ska jag ta och baka nå bröd som jag skrivit tidigare, sedan blir de grilla hamburgare till middag :)!
Imorgon får vi se vad som sker, änsålänge inga planer :)


9 maj.

vilket härligt väder vi har idag! 10+ och sol, inte så att jag klagar precis :)!
iaf så sitter jag faktikst i mitt hus just nu och skriver, mamma och pappa köpte en bärbar dator igår som dom igentligen ska ha på kiosken, men vi har fått låna den nu 1 månad framöver, den är riktigt skön  faktiskt! lite seg dock eftersom de är mobilt bredband, antar jag är anledningen iaf? :P

Igår blev de jobb i byske 7-12 , gick till min förvåning riktigt bra! då jag knapt varit där och jobbat tidigare.
sen blev de hem och städa litegrann, dammsugade nedrevåningen och skurade, sedan började jag förbereda inför middagen som bestod av grillat lammkött och potatisgratäng, hur gott som hellst! vi har hittat en karl som säljer kött för 30 kr kg, hur värt är inte det? per år tjänar man ju fan tusentals kronor ! så i sommar ska de grillas kan jag lova er ;)

var även duktig och bakade bullar igårkväll, blev vanliga vaniljbullar som faktikst blev riktigt goda :D!
Idag ska jag vara duktig och baka nå bröd så att vi har det hemma, men först ska jag ut med hästarna nu vid halv 2 snåret, jessika kommer över och följer med :)

ikväll väntas som sagt brödbak, sen ska vi grilla hamburgare till middag och senare blir de nog lite mys framför en film eller ngt liknande, återstår att se :)
 

förövrigt, så har jag bestämt mig för att klippa mig som på bild nr 2 i föregående inlägg!


7 maj.

den 18 maj ska jag klippa mig, och jag har i stort sett bestämt mig för att de ska hända ngt "drastiskt"
jag är faktikst riktigt spyless på långt /mellanlångt hår, jag vill ha en frisyr! en rolig jävla frisyr som jag kan styla och göra ngt fränt av! känns så tråkigt med långt hår, går som inte riktigt göra ngt roligt av det :S jag vet inte.

Jonatan kommer hata mig, men de skiter jag ganska fullständigt i har jag insett :P! han får fan älska mig endå :P


har 3 st bilder jag ska lägga upp här så får ni see lite vad jag funderar på att göra :)!


Bild 1: den här är ju superläcker! fast lite längre i nacken vill jag ha, tänk er denna i riktigt blondt hår :) eftersom jag är blond och tänker fortsätta med det :)! älskar att man kan ställa håret så de blir lite "tuppkam" style!

 



bild2: den här blev jag totalt KÄR I!! tänk er denna i blondt! älskar att de är låångt i nacken och pollisången!
skitsnygt stuk på frisyren tycker jag! sen har man ju faktiskt kvar liite av de långa håret iaf , jag tror inte man känner sig lika naken i denna :)




Bild3: Den här är riktigt söt, och är nog mest lättskött av dom alla kan jag tänka mig, men skulle vilja ha längre i nacken så man kan ställa lite utåt isåfall :)!


nu till den stora frågan, vilken tycker ni? tycker ni att jag ska trottsa Jonte och bara köra? ;)
jag menar, jag är ju samma Mia som jag alltid varit, men jag känner att jag behöver en förändring!


5 maj.

sådär ja, nu har man gjort bort att fylla 20 år, och ska jag vara helt ärlig så känner jag faktiskt ingen skillnad än så länge? 0_o kanske för att jag inte gjort ngt som man "får" göra när man fyllt 20, som typ gå på systemet? de enda jag kunde komma på för tillfället :P haha! iaf så hade vi i familjen kalas i måndagskväll, fick 500 kr av mamma och pappa + halva soffan då som vi köpt, så de var jag väldigt nöjd med :)! tack tack!
av cizzi (olas flickvän) fick jag en sån där trätext där det stod"kärlek" på, superfint!

sen igår kom emelie förbi och åt lite tårta , sen fick jag nog världens risigaste present! HAHA! en tårtspade som spelade happy birthday när man höll i den ! sen ett par knallrosa glasögon med tårtljus uppe på kanten :P XD
sen fick jag även de jätte söta kakfatet som vi kikat på innan inne på ÖB, så det tackar jag för :D!

På afton sidan kom Jonatans mamma och Dennis förbi och fikade med oss, och av dom fick jag 500kr till en kiropraktor, kan verkligen behövas då jag bara blir sämre och sämre i ryggen, jag väntar bara på att jag snart inte ska klara av att gå mer. Faktiskt så känns det så, jag kan inte beskriva med ord hur jäkla mkt värk jag har i kroppen varje dag, och jag börjar känna mer och mer hur mina dagliga sysslor blir allt tyngre. :/ jag vet inte vad det är, och de verkar inte någon annan göra heller? :/ så vi får vell se vad som sker, bara ta en dag i sänder...


Idag har jag väldigt mkt för mig, ska följa med Jonatan till stan och rönka hans knä, sedan ska jag hasa mig ner på ohlssons tyger och hämta ut mina garinder jag beställt! och efter det ska vi gå in på nå ställen och kika på diskmaskiner, sedan bär de av hemöver och koppla på finkan för att he sig iväg och hämta hö i skråmträsk.
ska lyckas bära 70 20 kgs balar själv , antar att jag kommer bli "sängliggandes" efter det, men vad gör man inte för sina hästar? mina älskade guldgossar <3

ska även försöka hinna ut och galoppera Bajen idag, sen Bobby behöver komma ut oxå !




3 maj.

Nu ska jag faktiskt bara göra en kort "update" ;) iaf relativt kort.kort för att vara mig :P! X)


Valborgs firades hemma hos harald och sussie tillsammans med trevligt folk, avslutades med utgång på olles vilket var riktigt trevligt! Harald och sussie var så snälla med mig och Jonatan å lånade ut deras soffa till oss som vi fick sova på ;) tackar för det sötgriisar :) <3!

jobbade 15,30-20,30 på valborgs btw, sen 7-12 igår (söndag) och idag har jag jobbat 7,30-12 :) kanon!

sen har vi även hunnit mublera i huset, och nu mina vänner är vi inflyttade :)! blev 2 natten spenderat i huset i natt , och de känns jätte bra! inga spökerier än sålänge ;)! Igår var harald och sussie en sväng till oss och hälsade på, blev tårta och fika eftersom jag faktiskt fyller 20 år imorgon den 4 maj :) så vi firade mig litegrann, till middag blev de grillat vilket smakade kanoners räser kanon!


idag har jag som sagt jobbat, sen for jag en sväng till stan och fixade spån till hästarna, träffade mican en stund och lunchade med henne, sen iväg mot arkens zoo och köpa hundmat + 2 små söta fiskar som fick följa med hem till vårt akvarium :)! gick in en sväng på ÖB oxå oxh köpte några prydnadsgrejjer + lite tvättmedel och sånna där nödvändiga saker. Och Ikväll blir de kalas igen med familjen, eftersom både mamma och pappa far till fjälls inatt och inte kommer befinna sig här hemma på min födelsedag , men man börjar vänja sig :)

Nu ska jag springa över till mitt hus igen och dona på lite,  befinner mig för tillfället hemma hos mamma och pappa för att kolla läget på datorn lite ^^, och som ni kanske förstår kommer jag vara ganska "off" ett tag framöver, då vi inte har någon dator i huset ännu, och såpass mkt att göra så jag kommer inte ha tid att sitta här särskilt mkt på ett tag, men jag antar att ni överlever :P haha!


RSS 2.0