30 juni.

fyfan vad varmt de är idag! jag dör helt seriöst snart, jisses amalia!
har iaf gått på stan sen kl hal3 till kl halv 6, höll på DÖ men överlevde, gick med cizzi ett tag först och sedan mötte jag upp emelie och vi tjollrade på och hittade lite smått och gott, självklart på Rea ;) viktigt!, sedan åt vi macka inne på subway oxå, de var smask!

när kl blev halv 5 kom Jonte och vi gick till Resia där vi mötte harald och sussie,gick in och kollade på resor, planen var att vi skulle ta oss til rhodos, men inga resor gick dit fören i september :O sen inga sista minuten fören den 21 augusti, och då var de försent för både harald och sussie att fara , så de blev "nu eller aldrig", så vi har nu i stort sett bokat en resa till turkiet (ännu en gång, ) spelar inte mig så stor roll igenltligen eftersom jag bara vill sola bada och äta gott och njuta av livet, blev allinclusive oxå så gratis mat och alkohol för 6000 papp, igentligen inte så dyrt!? så jag tror de blir bra, om inte Harald kommer vara lika besatt i sina pengar som han var idag, helt galen! jag tror han kan behöva släppa jobbet en stund och inse att de finns annat att göra (sorry sacu, men jag tror du håller med mig :P ? ) sen tjänar han de dubbla mot för vad vi andra gör, så han har inget att oroa sig för.

sen idag på shopping rundan så hittade jag faktiskt en klänning, 2 st linnen och ett par svarta korta leggings :) dock ingen kortärmad kofta som jag var ute efter mest av allt, men ska ev kolla på torsdag om jag hittar ngn.

    
sådär ser de ut, orkade inte fota leggingsen , men ni vet nog ganska säkert hur ett par sånna ser ut ;)

Nu ikväll så ska jag ut och köra Bobby hade jag tänkt, han behöver det känner jag, sen orkar jag inte rida och måsta vara sur på honom heller idag, känner att de inte är ngn bra ide :P så jag gör de lindrigt för oss båda^^.
Imorn ska jag jobba mellan 7-12, sedan har jag en klippning kl 14 om jag minns rätt, yeey 100 kr + inför resan, en bra bit på vägen eller vad säger ni? ;) haha guud, tur jag hinner få lön innan vi far, annars hade de blivit kriis :P
sen vill man gärna schoppa loss lite i turkiet oxå, dom har mkt snygga kläder, dock fejk men vem bryr sig ;)
så allt jobb jag kan få nu är GULD värt, har ju min halvtid på hemtjänsten som sagt, sedan så ska jag försöka följa med pappa på marknader då jag kan oxå, en liten extra slant är inte alls fel.

nej nu ska jag äta ngt, magen kurrar (för ovanlighetens skull ;P?? )

hörs sen.

29/30 juni.

Jag måste erkänna att jag hunnit med en hel del idag, bla att trimma Vizzla litegrann :) hon blev riktigt söt om man bortser från baki rumpan :P men hon var så "tovig" och hemsk där, + att hon var blodig (löpen) -.- .
sen har jag jobbat från kl 15 till 21,30 , gick fina firren det! jag ÄLSKAR mitt jobb måste jag säga, jag längtar inte tills allt är över, verkligen verkligeen inte :/ sen fick vi dåliga nyheter ikväll oxå, en tant har dött , = mindre jobb :(

Sen var ju som sagt bror min på Royal idag och köpte myggmedel och foder till hästarna , totalt blev de 428 kr och eftersom han "äger" 10%  av hästen så fick han betala det, han har faktiskt inte betalat en endaste krona under de här året som jag ägt Bobby, så nu var de på tiden :P ska han få nå pengar då bobby tävlar så får han fan lägga ut pengar oxå!

sen hade mamma varit på Royal oxå och köpt 2 st fodersäckar + myggmedel :P hon viste inte att ola varit där och köpt redan :P men bara tacka och ta imot, nu behöver jag inte köpa foder fören om ca 3 veckor ! NAJS, tack mamma <3
sen har jag då myggmedel så vi klarar oss hela sommaren, Guld <3

Just nu äger jag 1400 kr, imorn kommer studiebidraget och vi får hela på 1050 kr! YES! äger då 2400 kr, - 600 som ska gå till stadsfesten, så då har jag ca 1800 kr att ha roligt för, så imorn ska jag gå på stan som sagt och inhandla ngt fint att ha på mig :) sen lite linnen behöver jag oxå, så hade jag tänkt att hästarna ska få varsin slitoch släng grimma som jag brukar köpa för 59 kr på Lantmanna :) , beställde ju en skitfin lädergrimma från Börjes, dock var den lite för stor så måste göra 2 hål till i den innan den går att använda, sen ärden fit for fight! ;)

NU ska jag ta och sova, är rätt såtrött, imorn ska jag sola och sedan blir de stan och gå en runda, möta upp Jonatan och sedan ska vi möta Harald och sussie utanför Resia :] ! sen ridning på aftonen blir de oxå, och Onsdag blire jobb 7-12 som de ser ut nu :)!

Godnatt.
saknar fjälls <3 

29 juni.

Fy åt fan vilken hemsk natt de varit inatt, de har varit så varmt att jag klibbade fast i lakanet och fick svårt att andas :O! sen blev de inte bättre för att Jonte låg och putade med arslet så jag höll på flyga ur sängen ett antal gånger, sen låg även han och klagade på att de var varmt som fan, så de är vell de vi gjort inatt, klagat ! inte mkt sömn precis.
Men jag lever ,får nöja mig med det?

sen har dagen inte varit den bästa hitills heller, har haft sån otur! hade först borta mobilen och hittade den sedani tvättstugan i en sock? 0_o va fan gjorde den där?!? , sen tappade jag bort min nässpray (ni kan tänka er min panik)
sedan så slog jag sönder armbågen i garderoben då jag letade ett linne, och sist men inte minst så fick jag kokande vatten på magen nu när jag kokade spagetti , börjar jobba nu kl 15, jag gruvar mig -.-

Ikväll blir de då verkligen ingen ridning, de lär vell sluta åt helvete skulle jag tro :P!
men Bobby ska inte tro att vi är färdiga med våran "halt" träning, han ska lära sig att stå still, hästar som inte står stilla då man ber om det är nog en av de mest irriterande saker dom kan göra, så nu jävlar :P ska hålla mig långt ut i skogen så ingen ser oss, kan tänka mig att de ser hemskt ut när jag sitter där uppe och jävlas med han , iaf för folk som inte förstår sig på ;P


Nu har jag just duschat , ska blåsa håret och sedan göra mig klar för arbete -.- ge hästarna mat osv.
Ola är förövrigt i stan, jag skickade in han på Royal och köpa myggmedel och foder, så nu slapp jag det själv ;) najs!

nej nej, dags att göra sig färdig, höreees sen.


HÅRD träning på HÖG nivå väntar ;)!


28 juni,inlägg2.

Har varit ute och ridit Bobby nu ikväll, kom ganska just in, skippade badet med grabbarna ^^..
Kan säga såhär, att vi haft våra duster idag med, satan så tjurig han kan bli! rejsade först omkring i skogen så han fick springa av sig lite, sedan tränade vi på halter osv, och INGET tålamod från hästens sida ALLS! klarade knapt att stå stilla i 2 sek, skämtar inte! men var något så förbannat med mygg, så de var faktiskt den största orsaken, så de var dumt av mig igentligen att ens hålla på, men när jag väl börjat blir jag så förbannat tjurig och ger mig inte fören de funkar ngtsånär, så stackars Bobby fick "lida" idag med :P han har de inte lätt nu, men tycker att de är dags att börja kräva lite mer av honom nu, så han får faktiskt stå ut, sådeså! stundvis gick de kanon, andra inte.

Imorn ska jag sola, sedan jobb 15-21,30, ta in hästar och sedan dra till stan och sova hos Jonatan.
Tisdag:gå på stan, hitta nå vettigt att ha på sig på stadsfesten,sedan ska jag och Jonatan möta upp harald och sussie, titta på resor osv.

Onsdag:Jobb 7-12 om jag inte minns fel, trav på kvällen?
Torsdag:banan med Bobby, jobbar troligast kvällen.
Fredag:ev jobb morgonen? sedan på kvällen blire stadsfesten ;) hell yeaah!
Lördag.kommer vara sliten, motionera Bobby, stadsfesten på kvällen igen!
Söndag:kommer vara död efter en förhoppningsvis kul helg.

Nu väntar sängen, är trött.
hörees!

28 juni.

jisses, jag hinner knapt med att skriva här nu , sen är de så jäkla bra väder så man vill inte sitta inne heller ;P

i helgen har jag Jonatan och Nylle varit i Öjebyn och hjälpt pappa på marknad, har varit varmt som fan men de har gått hyfsat bra endå, vi lever iaf ^^. Igårkväll for jag och jonatan till hundtjärn med Azzi och lät henne bada, vi pallade inte bada själva, är så jobbigt att bli blöt :P haha! azzi badade iaf som ett tok och simmade som aldrig förr, stackarn,var länge sen sist.


sen senare igårkväll så for jag ut i skogen en kortis med Bobby, han var smått galen av alla sata mygg + att han var pigg redan sen innan, men jag stod ut med det, tills jag kom på att jag skulle rida dressyr hemma på gården !
han var så tjurig stundvis och sen var mitt humör inte riktigt på topp eftersom han var stäkig i skogen med ;P så han fick sig några omgångar och jag var inte alls nöjd stundvis! men sedan vissa stunder var han jätte fin, men de är konstigt att jag inte lär mig att jag inte ska rida då jag är på dåligt humör :P fast han fick stå ut, vi fick stå ut med varandra helt enkelt.

slänger in en bild på oss ;) klaga inte på min klädsel! ;) sen är inte kvaliten den bästa heller (mobil bild -.- )


 




Idag har vi som sagt oxå varit i öjebyn, marknaden var bara 4 timmar idag vilket var skönt som fan! igår var den 8 timmar, tänk er själva att stå upp sålänge, fyfan, mina ben är inte hela :P

Nu ikväll ska jag Jonte och massa andra fällisar dra till playan och bada, få se om jag bangar ut nu oxå, har blivit så mesig i mina dar ;S , Imorn blir de jobb 15-21,30.

höres.

26 juni.

Färdigjobbat för idag, slutade kl 12, sen dess har jag hunnit äta lunch och solat lite, men pallar inte mer än 10 min åt gången, bränner typ upp mig och får andningsvårigheter om jag ligger kvar längre :P haha
Måset även säga att idag har jag faktikst varit lite småsur på en vårdtagare på jobbet, inte så att han märkte det ,men jag svor som fan i bilen sen! mer än så behöver jag inte säga.

sen har jag även hittat mig en favorit gubbe nu oxå, han är hur chill som hellst! vi är lätt bästa polers nu ;) haha skämt och sido, han är iaf störtskön!

Ja , nu sitter jag här iaf, har vattnat och gett mina hästar mat, ni tycker säkert jag är dum i huvet som sitter inne ;P menär så satans varmt ute att jag kan knapt leva -.- , men jag ska inte klaga nu när sommarvärmen äntligen kommit, fortsätter det såhär så borde det snart gå bada i älven utan problem! jag hoppas innerligt att de kommer gå i år, förra året var de så kallt! uuusch.

I afton ska jag och Emelie ev dra en repa till stan, jag måste köpa nå linnen å tunikor, en fågel viskade i mitt öra att de är stor rea typ överallt, och de gillar jag och Emelie ;) , sedan ikväll ska jag ut och köra Bobby, nu är de alldeles för varmt för stackarna, så får bli sent ikväll då de svalnat .

sen kommer Jonatan idag, de är aldrig helt fel må jag säga :]!

Min helg kommer att se ut såhär btw:

Lördag: fara till Öjebyn jag och Jonatan för att hjälpa pappa på marknad, tjäna 500 spänn ;)
Söndag: Hjälpa pappa på marknad och tjäna ytterligare 500 spänn, köra/rida Bobby och Macho.

sen ska jag vell hinna med annat oxå, ska de vara såhär varmt måste jag fara och bada ngnstans, ska tvinga ner Jonatan i vattnet oxå ;) jag och Emelie var ju i hundtjärn igår med hundarna, de slutade iaf med att både jag och emelie simmade runt oxå :P ! dock var jag lite fegare och tog de rätt lugnt,medan emelie simmade runt som en säl med gashäng :P ! var lätt stolt över min lilla Vizzla som tordes bada självmant, förstga gången hon gör det! söta lilla hjärta.

NU ska jag göra ngt vettigt, tror jag?
hörs sedan.




ibland önskar jag faktiskt att man kunde få vinter bara för en dag eller 2 mitt i sommaren :]


25 juni inlägg 2.

Fyfan så varmt de är! inte nådigt, jag och Emelie har legat och stekt på playan idag, var tänkt att vi skulle bada, men man har blivit lite mesig såhär på äldre dar kom vi ganska bestämt fram till :P så de blev bara tårna som blev doppade^^.
låg bara på playan ca 1 timma, sedan pallade vi inte mer, drog ner på folkan och käkade ,sedan for vi upp till mig en stund och vattnade mina stackars hästar som verkar tycka de är rätt jobbigt i denna värme, helt förståeligt.

Nu har jag börjat jobba, är hemma på "middag" började halv 4 , var klar med första kl halv 5, sen ska jag inte till andra fören kl halv 7? -.- så lika bra att vänta här hemma då, är inte så jätte länge kvar till jag far igen.

Ikväll ska Emelie hit och rida, tror jag iaf? sen ska vi till hundtjärn och bada våra vovvsingar :)

Imorn är de jobb 7-12 ,sedan ev stan en sväng och kolla läget? annars blir de steeek i solen .
Mina hästar behöver ut ordentligt nu snart, men är alldeles för varmt på dagarna, ska tydligen bli ännu varmare nu mot helgen, blir Natt turer nu framöver då?

jaja, tillbaka till arbetet, höreees.


Min lilla Vizzla , här 7-8 månader. :]


25 juni.

Inte mkt skrivet de senaste dagarna, men kanske lika bra endå, då har man mer att skriva om sen då man väl gör det :)
Men igår hade jag faktiskt en anledning till att inte skriva, datorn var uppkäftig och hade inte tänkt vara med, så då gick de dåligt.

Iaf så dom här 2 senaste dagarna så har jag mestadels umgåtts med Emelie, sen varit ner med Bobby på banan men de har jag redan hunnit tala om ;P, Igår chillade jag på här hemma hela dagen, Jami kom och skodde om Macho, ganska drygt att jag inte kan ta båda hästarna samtidigt -.- Bobbys hovar växer snabbare och behöver skos om var 7 vecka, Machos hovar växer sakta och behöver inte skos om fören var 10 vecka iaf, så lite drygt känns det, men what todo?
stekte i solen sen oxå men blir så less på att ligga stilla, sedan på aftonen så knåpade jag ihop 2 st rabarbersmul pajer, den ena tog jag med mig till Emelie i storbränna , tänkte att jag skulle bjuda dom på det eftersom dom alltid är så snälla där :P , jag tror dom gillade den, som de lät iaf :P haha!, sedan gick jag och emelie ut till hästarna och for ut och red, jag på Hubbe och hon på Fari ;P , vi for en låång och jätte mysig väg , var otroligt härligt att komma ut då de var lite svalare!
sen där på slutet bytte vi hästar för jag fick så satans ont i baken av Hubbes sadel :P, så jag red på Fari sista biten och Emelie på Hubbe, som förövrigt tappade en sko typ 500 meter i från huset (vi hade varit ute i nästan 2 timmar) så de va fan tur :P ! kl var 12 på natten då vi var tillbaka, så jag drog hemmåt ganska direkt vi plockat av hästarna grejjerna.

När jag kom hem stod mina hästar vi ledet och skrek utöver sig (stackars grannar) , plockade in dom och gjorde natt, sedan gick jag in och lagade pastagratäng så ola skulle få sig en matlåda idag, sen var sängen ganska lockande vill jag lova er ;)

NU idag är de en ny dag med nya möjligheter, ska ut och steka i solen så jag blir bruun! sen blir de jobb från 15,30 till 21,30 , inte så peppande i detta väder , men de ska gå bra , jobbar även imorn från 7-12 , sedan hoppas jag på att Jonatan kommer hit, har inte träffat honom sen i måndags! 0_o , + att hästarna ska motioneras oxå, ska tvinga hit emelie och rida oxå, de är hon fan skyldig mig nu ;) haha!

nej ut i solen, hörs sen!


23/24 juni.

sådärja, jag ska fatta mig kort, är ruggit trött så jag pallar inte annat ;P
Var som sagt ner med Bobby på banan, värmde 3 varv på rundbanan sen körde jag 7 gånger 500 meter på rakbanan i 30 tempo, och han var så JÄVLA FIIN! älskade häst, han har verkligen fått tillbaka spännsten och sen var han otroligt taktmässig oxå, jag har nog aldrig känt honom så fin ngn gång tror jag, jag är så otroligt glad :)
Efter körningen blev de dusch, de tyckte han var MYS <3

När vi kom hem blev Macho överlycklig och skrek utöver sig, stackarn som varit ensam sålänge ;P

Ikväll har jag varit hos Emelie en stund, kikade på bilder som Camilla R tagit idag på hästarna, massor med fina bilder! sen fanns de gott om roliga oxå ;) hahah! sen for vi ut barbacka , jag på Hubbe och Emelie på Fari, var ruskigt mysigt!
Efter det hjälpte jag till att mocka å ge hästarna mat, duktig som jag är ;) sedan pallrade jag mit hemmåt och tog in mina älsklingar, som var helt överlyckliga över att få komma in! dom undrade vart jag varit så länge :P

Nu har jag just varit ute och gått med hundarna en runda, så nu ska jag lägga mig och sova, är hur trött som hellst!
sen imorn ska jag pallra mig till stan, umgås med harald sussie och Jonatan, kolla resor osv, ska bli najs! saknar min favorit sussiee :*

åh ja, inte blev detta inlägg så kort, men jag avlustar det nu.
Godnatt!





Mina älskade stjärnor, mitt liv,mitt allt<3

23 juni.

Jag sitter här och är GRYMT sugen på cola! har tryckt i mig en kycklingbaugett från folkan som fruckost /lunch nyss, smakade riktigt bra det ;) men som sagt, nu har jag cola abstinens,tror jag håller på bli beroende av de? inte bra -.-
Förövrigt idag så har jag legat på altanen och solat, men samma visa idag igen, solen går imoln stundvis och de är gode irriterande :P men lite färg har jag fått iaf , vilket var tanken ;)

Tycker synd om hästarna idag, de är så varmt för dom, och dom dricker i sinne ! sen måste jag ner med Bobby på banan idag , ska köra intervaller på rakbanan, men skavärma på rundbanan först, sen efter det så lär bubbisen vara slut, så då ska han få sig en dusch innan vi drar hemmåt.

Crister är i ö-vik och ska starta Marokhan ikväll,vet inte vilket lopp och vilket spår han fick än, men jag hoppas att de går bra! jag ska hålla tummarna för det, ni kan ju kolla på Vinnare plus ikväll kl 21,30 , de ska jag kan jag lova ;)
Nu är de inte länge kvar innan jag förhoppningsvis ska stå och bita fingrarna av mig och halvdö av nervositet, Bobby plutt är inte alls långt borta nu, håll i hatten ! jag blir nervös av bara tanken :o

Måste in på Royal idag oxå och köpa foder! de får jag inte glömma bort.
senare ikväll ska jag dra till stan igen, ska sova hos Jonatan för att sedan imorn träffa Harald och sussie och gå in på resia och checka läget , kommer bli najs, och jag kommer att bli ännu mera peppad än vad jag redan är! jisses.

nej, nu regnar det! skönt för guldgosssarna ute i hagen.
ska strax ta in Bobby och göra honom klar för avfärd, hör av mig sedan om hur de gick .



22 juni.

haha alltså jag fattar inte riktigt vad de är med mig? :P gick och la mig igår just efter kl 12 , skulle upp kl 6 imorse och pigg som en mört vaknar jag av att väckaren ringde, jag är helt chockad över mig själv :P trodde jag skulle vara död på mornarna när jag måste stiga upp sådär tidigt, men icket, jag har fan aldrig varit piggare ! :P jag tror de var på tiden att jag börjar göra ngt^^

Hur som haver, har som sagt jobbar idag mellan 7-12, gick fina fisken! sen där kl 1 ville jennie att jag skulle hänga med till en tant som hon hade socialtid med, så då gjorde jag det, så jobb till kl 14 ungefär har de blivit idag.
Nu har jag legat ute på altanen och stekt litegrann, molnen går dock igen stundvis men varmt som fan är det! känns nästan som jag bränt mig i ansiktet, jag hoppas INTE -.-

Kl 17 idag kommer min Jonatan hit och ska äta med mig på Folkan som har premiär för i år idag :] ska bli mys! sedan ska jag ut och skritta Bobby en sväng, är så varmt idag för stackarna, sen skulle Jenny Rönnskär komma hit och rida Macho där vid 16 tiden, hon brukar få tjuvlåna honom ibland då hon är här på sommrarna .

Som ni kanske förstått blev de inte banan idag, utan far dit imorn ist, pappa var tvungen att fara till stan och hämta nå varor, så han hade inte tid att hjälpa mig -.- , men är ledig imorn så de spelar faktiskt inte så stor roll endåå.

Hoppas även på att jag får träffa Emelie och Camilla R imorn oxå! :D
sen Onsdag blir de stan och kolla resor med Sussie Harald och Jonatan, fy vad jag längtar till de blir augusti! ska bli så jävla najs att de inte är sant, sola bada och äta god mat i mass! då mår jag som bäst ;) hehe.

Nej, nu ska jag göra ngt vettigt, men fråga mig inte vad :P?
hörees.


Bjuder på en bild på min mamma från förra sommaren då hon kaxade och red Bobby ;P

21 juni.

Oj, de var typ 2 dagar sen sist jag skrev här ! händer inte alla dagar ^^
Hur som helst, midsommar blev bra faktiskt, inte sådär jätte roligt men de var trevligt vilket var huvudsaken :)
full som ett ägg var jag iaf, precis som jag sa att jag skulle vara ;) nu blir de stadsfesten nästa ^^

Några bilder från Midsommar här:


      

Lördagen blev då som lugn, var ute och köre lite intervaller med Bobby på välltan vägen, kollade även in husvagnen som ngn idiot knuffat ner i välltan 0_o den kommer troligast ligga där resten av livet, vem fan får upp den?
hur som hellst, Bobby känndes kanon fin! låg och körde i 40 tempo bara men han känndes ruggit spännstig och fin, skit roligt :) , sedan på kvällen blev de midsommartrav med emelie, vi hade med oss hundarna våra , sen när vi inte pallade vara kvar mer så drog vi oss till Max och åt, sedan till byske och plocka upp Jonatan som var på campingen med harald och sussie + deras vänner , skulle igentligen oxå varit med dom där på kvällen, me var så trött att jag var tvungen fara hem och sova, men på onsdag får jag träffa min favorit sussieee :] då ska vi kolla resor!

idag söndag har jag Jonatan och hans syster varit i deras stuga på holmen, vi har fiskat hela dagen sen har Jennifer åkt ring och vattenskidor :P varken jag eller Jonatan vågade testa, de var alldeles för kallt i vattnet ! fast endå 17 grader? de hade nog gått bada om jag ansträngt mig, men hade inga badkläder med mig endå så -.-
efter massa mys på holmen drog vi tillbaka mot stan, åt på krysset och sedan begav jag mig hemmåt, så nu är jag hemma ;) , tagit in hästarna och gjort dom klar för kvällen för en stund sedan.

Imorn blir de banan med Bobby om jag hinner, annars får de bli på tisdag.
Jobbar nämligen mellan 7-12 imornbitti, tror banan bara har öppet till 3? måset kolla på hemsidan sen.

nu ska jag ut och cykla en sväng, men först lägger jag in lite bilder från dagen!



                   


Godnatt

19 juni,midsommar.

jobb i morse mellan 7-11, gick kanoners och jag var inte ens trött då jag steg upp kl 6, jag måste säga att jag verkligen toppen trivs med mitt jobb, jag hoppas innerligt att man får fortsätta litegrann då och då senare efter sommaren oxå!.

hemma nu iaf, ätit lunch och tagit fram kläderna jag ska ha på mig ikväll, sen har jag nyss fotat hästarna litegrann, Bobby försökte iaf bli fin och blev det oxå :) Macho därimot är som han alltid brukar, fin just då jag knäpper, sen blir de helt galet :P hahah! ni kommer förstå nu när jag lägger upp bilderna ;)

Fest ikväll iaf till tusen ! kommer inte skriva nåmer fören imorn, så jag önskar er alla en GLAD MIDSOMMAR! :D


Här har vi då Bobby



                          

sen över till Macho:


resten av bilderna såg ut såhär ;)

        
anledningen till att han grimaserar är för att han bänglade lös blomman som satt på sidan av grimman och tuggade sedan i sig den, smakade tydligen inte så bra som han hoppats :P hahaha ja, vad säger man.

Glad midsommar!

18 juni,inlägg 2.

Sådär ja, nu har jag jobbat min första kväll ensamen i hemtjänsten och de gick väldigt bra :) fast lite drygt var det, hade bara 3 st på 4 timmar , började halv 6 och sen skulle jag inte vara hos första fören halv 7 -.- satt på lokalen och tråkade ett bra tag, sedan drog jag iväg, var klar med alla kl 8 och då hade jag verkligen segat mig :P så när jag kom tillbaka till lokalen så ringde jag till de andra som va ute och frågade om ngn behövde hjälp, så jag fick ta karln som bor precis brevid lokalen ,och efter de fick jag gå hem , rätt chill endå :P

så nu har jag just tagit in hästarna, på tal om det så följde Jessika med ut idag, jag körde Macho och hon fick rida Bobby.
Blev en sväng mot vältan, och Macho var het som en spis och bockade å hade sig, var flera månader sen sist jag körde honom , och han som älskar att bli körd ! han var så glad stackarn :P , Bobby skötte sig fint sålänge han fick vara först.

Är rätt så Pepp inför imorn (midsommar), jobb 7-11 och sen på kvällen är de fet fest nere hos linus :D!
sen under dagen ska jag och Emelie ta lite kort osv , blir myys :)!

Nu snart kommer Jonatan, vi ska äta skink och kyckling baugetter, sen blir de soova i sinne, upp tidigt imorn.
så vi hörs! godnatt.


18 juni.

Idag känns de som omjag har huur mkt som hellst att göra, sen vet jag inte riktigt vart jag ska börja -.-?
Jag måste hitta nå kläder som jag kan ha till imorn, sen ska jag ut och rida Bobby en sväng, hinna duscha och äta ngt för att sedan dra mot jobbet därvid 17 tiden,  är faktiskt liite nervös endå eftersom idag är första dagen jag ska jobba själv !
spännande ska de bli, men jag hoppas på att de kommer gå vägen.

Imorn som sagt midsommar, fetparty här i fällfors! vi ska tydligen bli en jäkla massa folk om jag har förstått de rätt, men de är trevligt :) !, sen ska jag rida och se om ngn har lust att ta ngt fint kort :]

Ngt jag inte för glömma bort idag är att påminna mamma att köpa strumpbyxor åt mig! de måste jag ringa och seja nu, annars kommer jag glömma bort att ringa :P sen kommer knappast mamma ihåg att jag sa det igårkväll, vi är ungefär lika cenila båda 2 :P !

Igårkväll for jag förbi Emelie en sväng, klippte hennes pappa och Jonte och fick 300 spänn 0_o ! jisses amalia, blir klippa gratis där i 3 år framöver :P usch, de är så pinsamt, men de var väldigt väldigt vääldigt snällt, så taack så mkt :)
dom bjöd även på varma mackor med brieost på, riktigt smask var det!

Nej nuså, dags att ta tag i dagen, jumer jag sitter här desto mer tid går åt.
Hörs ikväll.


17 juni,inlägg 2.

sådär ja, nu ska vi se om detta har tänkt fungera,har tästat 2 gånger tidigare idag och inläggen har inte publicerats -.-
iaf så har jag jobbat en stund idag, mellan 12,30 till 14,00 , delegering hos en vårdtagare som ska sondmatas.
sen har jag även sålt min Ericsson idag (telefon) till jennie för 600 spänn, tyckte de var värt de eftersom jag fick den gratis av Telia, sen har jag min fina Nokia som ligger och skräpar så den har jag återupplivat idag :D

Inatt hade jag sån fruktansvärd senadrag i båda benen, gjorde gräsligt ont ! i morse då jag steg upp kunde jag knaptt gå, och nu har jag världens träningsvärk 0_o stabilt!? , fast ngt är inte som de ska, igår då jag ridit Bobby fick jag så fruktansvärt ont i knäna ,kunde knapt gå, haltade omkring på gården som världens haltalotta! sen de lilla jag red hos emelie igårkväll på Fari gjorde oxå ont, så jag måste kolla upp detta, inte så roligt att inte kunna rida utan att få så ont.

Ikväll ska jag iväg och träffa min sista vårdtagare, sen imorn är min första arbetsdag ensam! fan va najs, lite nervöst men tror de kommer gå bra, sen lär man sig förhoppningsvis ganska fort hur allting funkar :)
sen ska jag ut på en kvällstur med Bobby, antingen rider jag eller så kör jag, har inte bestämt än,troligast kör jag.

Imorn jobbar jag mellan 17,30 till 21,30 , sen kommer Jonatan hit och på fredag är de midsommar :) Jobbar då mellan 7-11 , sedan på kvällen blir de fet party här i Fäll, blir supa jävel och äga hela plejset ;) nej, så hemskt ska de inte bli.
Men kul ska de bli, hoppas jag iaf! de brukar sällan bli annat när vi är alla fällforsare tillsammans ^^

Nu ska jag stoppa ngt i munnen, sen ut och ge hästarna mera mat och smörja in dom i myggmedel, sedan som sagt jobb.

hörees!


17 juni.

Idag har jag hunnit med en hel del känns de som, är alldeles slut i huvudet ikväll -.-
steg upp halv 9 i morse, trots att jag sovit så lite dagen innan så vaknade jag självmant, vad händer?!?
tog ut hästarna och gav dom morgonmaten som vanligt, sen satt jag inne till kring 14, då gick jag ut och tog in Bobby och gjorde honom klar för en ridtur, blev inge banan idag, så jag bestämde mig för att rida intevaller här hemma ist.
Lätt sagt än gjort, Bobby var alldeles tokig! han galopperade på stället ( tyckte de var lite coolt eftersom han inte brukar galoppera ,blev nästan stolt :P haha) sen skulle han gå i form hela tiden, och han hatar att springa då, så han slog bakut och var lagomt nöjd :P,fick bli lite arg på honom en stund så han skärpte till sig ;P sprang iaf ett par vänder mot vältan och tillbaka, sen red jag hemmåt igen, man ska sluta då de går som bäst ^^

Kl 16 följde jag med Emelie hem till storbränna, hon skulle på dressyrkurs på ridskolan i ersmark, så jag hängde med och kollade läget, tog lite bilder med mobilen , dock blev kvaliten inte den bästa :P sen var de inte de lättaste att få till ngt snygt kort med mobilen när man stod uppe på läktaren, meeen ngt enstaka blev väll något sånär synligt :P
Efter ridningen där drog vi till storbränna igen, tog in Fari och turades om att rida honom lite, han är så fiin :)
tog lite kort oxå, men även dom blev rätt suddiga ;/ ska lägga in några som blev hyfsade iaf!

Emelie och Fari :)

Emelie och Fari.
















Jag och Fari ;P






Jag och Fari.






Sen avslutar vi detta inlägg med Emelie och Fari, nöjda efter turen ;) haha!


GODNATT!

15 juni,inlägg 2.

Nu är jag så satans trött att jag inte vet vad , dags att lägga sig kanske? jag tror det.
I afton var jag och Jennie + några andra hemtjänst nissar på brinken och tog kort, efter det gick jag och jennie en repa på stan och kollade läget, fanns ganska mkt snygt men jag blir snåål, köpte iaf en söt klänning för 150 kr på Rea inne på veromoda, kanske ngt för stadsfesten? återstår att se. Hittade en jättefin kofta på Gina som jag måste köpa oxå.
Spenderade lite av mitt presentkort inne på kicks oxå, köpte hårfärg och hårspray + en brynplockare.

Efter stan drog jag hem och åt hos Jonatan, myste med honom en stund och sedan drog jag mig mot fällfors, skottade åt hästarna och sedan fick gossarna komma in från skitvädret.
Ikväll har jennie elin och Jeanette varit här, dom har slingar håret på mig (vilket gjorde ooont som saatan)
sen blev de riktigt riktigt knallorange, så imorn då jag vaknat ska jag pallra mig till byske och köpa ngn askblond färg , så får vi se om jag får bort det, såhär kan jag inte se ut iaf :P fyfan, jag hatar mitt hår, antingen skulle jag aldrig ha färgat de mörkt, eller så skulle jag aldrig färgat ner det från mitt svarta, trivdes endå i det :/ blir de inte bra imorn så får ve se vad jag gör , de är nog inte riktigt tänkt att jag ska vara ljsuhårig -.-


Imorn ska jag även som sagt ner med Bobby och köra intervaller på rakbanan, sen hämta ut avmaskningsmedel på apoteket oxå.

Nej, nu måste jag sova, jag är olycklig för tillfället, trött och ledsen över mitt hår :P
godnatt.

skulle kunna tänka mig att ha ngt sådant här, men frågan är ju hur de skulle bli när jag väl sätter de i håret, de är så typiskt, man blir ALLTID lurad av förpackningarna! förutom då man har svart, då kan de inte bli så mkt fel :P, får se om jag vågar testa detta imorn.


annars blir de ngt sånt här, kanske bara att inse att jag inte ska vara ljushårig ..

15 juni.

ÖJJ gissa vem som är H-H-HAPPYY-F-F-AAA-CEE IDAG :D!
Trots att jag legat vaken sen ca kl 03,00 inatt (skulle upp kl 6 och var så inställd på det att jag inte kunde slappna av)
så är jag på toppen humör! jag kommer nämligen vara ledig HELA stadsfesten helgen, gissa vem som ska röja jäveel!?
Jo JAG ;)

Jag bytte med den tjej på jobbet, fick på mig några extra timmar men de kommer de förhoppningsvis vara värt det :D
Sen är jag så glad över att jag bara jobbar 7-11 midsommar, sen lördag blir de midsommartrav med Emelie, så najs!
sen är jag glad över att Bobby börjat äta ordentligt igen, slipper vara orolig över honom, därimot Macho vill inte lägga på sig, så båda ska få sig en avmaskningskur och sedan ska Bobby vaccineras :D !

sist men inte minst, så längtar jag otroligt mkt till i augusti då jag Jonatan Harald och Sussie ska utomlands :D


Nu till dagen, började kl 7 i morse, jag har som sagt varit vaken till och från sen kl var 3 inatt, vaknade kl 6 pigg som en lärka av att mobilväckaren ringde, tjolahopp så var jag ute i stallet och tog ut hästarna å gav dom mat, sen in och äta lite fruckost, blev kräm och en halv macka, jag hatar att äta sånt på morgonen -.-uuusch!, sedan kl kvart i 7 drog jag mig mot jobbet, och nu har jag ganska just kommit hem, har gett hästarna och sen har jag ätit lunch.Blir inge jobb ikväll iaf, var igentligen så att jag skulle jobbat från kl 6 till 21,30 , men jag och några till (bla jennie) ska till stan på brinken och ta kort till "hemtjänst brickan" så vi kan bevisa att vi jobbar i hemtjänsten , så de skulle bli så otroligt stressigt tillbaka .
Så då ska jag jobba kvällen imorn ist, då hinner jag dra en repa på stan idag och titta om jag hittar ngt snygt som jag kan ha på mig på stadsfesten! :D sen måste jag in på Royal och köpa foder oxå.

Imorn ska jag ner med Bobby på travet,ska värma på banan och sen köra intervaller på rakbanan, ska höra om christer vill vara med oxå , han kanske ska köra Marokhan så vi kan hänga på dom? vi får se iaf hur de blir.
så hoppas jag att jag får låna marokhans box en liten stund så jag kan tvär dra ner på stan och titta på resor med sussie:)

Nu ska jag börja göra mig i ordning, sen bär de av mot stan .
Hörs sen.

14 juni.

Godmorgon!
steg upp kl 10 trött som ett svin, det ösregnade ute så hästarna fick stå inne en stund till, gav dom foder och vatten.
Gick in och käkade fruckost med Jonatan, blev äggmacka och kaffe :] mums!

Nu har jag just tagit ut hästarna, Bobby fick sitt nya regntäcke på sig som han blev väldigt stilig i ;) och Machogubbben fick tillbaka sitt gamla, han såg då nöjd ut över det :P , Dom kommer få komma in tidigare idag, inte så roligt att stå ute i regnet -.-, ska höra med Jessika om hon har tid att ta in dom i afton, jag och Jonatan far snart iväg till stan och umgås med Harald och sussie, blir äta på krysset och sedan se film, helt okey i detta väder!
Vi ska även svänga förbi hos Emelie och titta på deras nya hund som tydligen ska vara galen :P återsstår att se :P

Iaf så har jag snyggat upp i stallet nu på morgonen , mockat ur boxarna istort sett helt och hållet och hett in nytt fräscht spån, gossarna kommer få sova riktigt gott inatt :)! sopat stallgången det som gick, har så mkt hö så de finns inte så stor plats :P! sopat inne i själva stallet och gjort fint oxå, så nu ser de vettigt ut !

Imorn ska jag upp kl 06,00 -.- inte najs! jag kommer vara DÖD! men vad gör man inte för jobbet?
jag ahr jobbat i 3 dagar nu, räknade ut att jag tjänat 2378,50 kr redan! oj så värt, och sommaren har knapt börjat,börjar igentligen inte jobba på riktigt fören nu på fredag , och då blir de money vill jag lova! eftersom de är midsommar, jobbar mellan 7-11 ,inte så många timmar men iaf!  pengar pengar pengar, jag längtar efter min löööön!

Nej nu har jag inte tid att sitta här mer, ska duscha sen börjar vi bege oss mot staden!
hörs.



Bobby i sitt nya läckra regntäcke ;)!



Macho med sitt gamla hederliga, ska ev beställa ett till av de jag köpt till Bobby,fast i en annan färg.


13 juni,inlägg 3, skärpning!

Alltså jag måste verkligen börja skärpa mig, ikväll har jag suttit och smuttat på en chokladkaka med Jonatan och druckit hallonsoda , INTE BRA -.- med tanke på vad jag redan stoppat i mig ikväll, typiskt mig att inte kunna stå imot.
Ni som redan är smala som pinnar, ni har en jävla tur! ring mig så byter vi kroppar.
Fan va najs de vore om jag kunde äta allt utan att de märktes! typ som Jonte, då hade jag nog ätit 24-7.
Så nej, nu ska jag skärpa mig, godis bara på helgerna! (iof så är de lördag idag) men de händer att jag smakar ngt då jag är in hos mamma på kiosken oxå :] , sen har vi fan 3 st hundar som behöver motioneras! så bara ut och promenera och cyckla i sinne, kanske man lyckats tappa ngt enstaka litet kg till i augusti då vi ska utomlands.

Nej, men jag tror de kommer bli bättre nu när jag börjar jobba oxå, då kan jag inte småäta om jag känner för det! sen måste jag äta min fruckost min lunch och middag för att orka med dagarna, så jag tror de styr upp sig, lite iaf.

måndag får jag veta om jag kommer att få ledigt stadsfesten helgen, tror ni jag är ngt nyfiken!?! troligast så kommer jag få gå 1 dag, men ev så får jag ledigt hela helgen, jag hoppas hoppas hopppaas i sinne, vore otroligt roligt!
annars får jag nöja mig med en av dagarna, de är bättre än inget, men jag ska inte ha så höga förhoppningar, vet som sagt inte om jag blir ledig i huvudtaget , men håll tummarna för mig!

Sen Midsommar, vad händer midsommar? 0_o har inte en jäkla aning om vad som sker förutom att jag ska jobba mellan 7-11, så kom med förslag!!
Midsommardagen ska jag iaf på trav, de är en tradition ! sen är de jävligt najs oxåå :)

Imorn måste jag hinna ut en sväng med Bobby föresten, hoppas att de inte regnar allt för mkt! men om de gör det så är de bara ta på sig regnställ och se glad ut, man är igentligen ganska mesig då de gäller regn, de är så mkt man tror att man inte "kan" göra, men va fan, söt är jag ;) men inte är jag gjort utav socker, så de får jag skärpa mig med oxå !

Nu ska jag sova, sen upp imorn till en ny dag.
godnatt.

13 juni,inlägg 2.

Sådär ja, nu har jag och Jonatan kommut hem från Lappis, har ätit en massaa god mat och tryckt efterätt, mums var det!
Har just tagit in hästarna från survädret, är så jäkla tråkigt att det ska regna hela tiden! kollade just på yr.no och som de ser ut nu ska de vara såhär hela veckan, kul? fast är de dåligt väder nu i juni så borde de bra vädret komma sen i juli augusti får man hoppas .

Imorn ska vi vara med harald och sussie, det ska bli trevligt, var ett tag sen sist , är så synd att de ska ta sådan tid mellan gångerna jämt! fast på ett sätt har vi desto roligare då vi väl ses :)

Den här veckan kommer jag ha fullt upp med att jobba och träna häst.
Måndag ska jag jobba som sagt mellan 7-12 och sen 18-21,30
Tisdag: travet med Bobby,värma på banan sen intervaller på rakbanan.
Onsdag: Jobb
Torsdag:jobb och köra /rida .
Fredag:Midsommar! jobb mellan 7-11 , sedan får vi se vad som sker.

Nu ska jag gå ut med vatten åt hästarna, sedan göra natti.
Efter det ska jag och Jonte se film och sova, är trött efter allt jag stoppat i mig ikväll :P

Hörs imorn.


13 juni.

sådär ja, ny dag med nya möjligheter!
tog ut hästarna och gav dom mat för ett tag sedan, sen har jag städat undan litegrann nere oxå så de ser lite ut som hos folk iaf, men långt ifrån "fint", men de kommer de vell aldrig bli i vårat hus.

Kl halv 12 kommer grannen och ska klippa sig, sen kl 13 kommer en liten 5 årig pojke från finnträsk som ska klippa sig, efter det måste jag göra mig klar fort som fasen och sedan bär de av mot Lappvattnet till Jonatans mormor och morfar + deras kusiner eller va fasiken de nu blir :P? studentkalas för Jennifer och deras kusin Jimmy, blir säkert trevligt.
Efter det blir de fara hem, köra Bobby och sedan ta in gossarna och ge dom för kvällen.

Imorn söndag ska vi nog vara med Harald och sussie, blir ingen sen kväll dock eftersom jag måste upp kl 06 på Måndag, börjar jobba kl 7-12 och sen 18-21,30 , jag LÄNGTAR tills jag får min första lön måste jag säga! men tyvärr får jag inte den fören i juli -.- suuger! men skatteåterbäringen är påväg tror jag! om den inte redan kommit? måste göra ett kontoutdrag idag och titta, de vore ju isåfall ganska så naajs :]

Nu ska jag väcka Jonatan, sen blir de fruckost, om jag hinner innan grannen kommer?
Hörs sen iaf.

    
 Jag vill utomlands NUU!

12 juni.

Går natten var den värsta natten jag varit med om på så många år! de var ett helvette, mer än så behöver jag inte säga.
Eller ni kanske förstår om jag fick ringa Jontes mamma kl 2 på natten grinandes oc fråga om jag fick komma in och sova, medan Jonatan låg hos sin pappa full som ett svin med 0 minne och ett jävla satans FITT humör!!!

i morse packade jag mina saker hos hans mamma och tänkte just dra mig hem, så kom Jonte, helt omedvetande om att jag var där, vi pratade iaf en stund och sen for jag hem.

Nu sitter jag här, har ont i huvudet och vill igentligen bara sova, men börjar jobba om 1 timma och vet inte om jag slutar kl 18 eller kl halv 10? hoppas kl 18, jag är så jävla slut.

Ikväll ska jag tröstäta Marängswisch i MASS! jag ska be mamma gå in på konsum  byske och handla så jag kan göra det
Jonte kommer hit oxå ikväll, hanjobbar till kl 20 så han lär vell vara här då jag kommer hem från jobbet.
På tal om det så ringde jag igår till lokalen och hörde ifall jag kunde få börja kl 15 ist för kl 8 på morgonen, för på morgonen skulle jag vara hos dom jag redan varit, och på kvällen var en massa som jag inte träffat ännu, så jag tyckte att de skulle vara bättre om jag fick följa med då så jag lär mig hitta överallt, vilket även dom tyckte.
Men tydligen så hade dom (troligast) ringt i morse där vid 8 då jag igentligen skulle börjat, mamma hade svarat men de brusade bara i telefonen, men jag misstänker att de var dom, det måste ju ha blivit ngt missförstånd? så jag gruvar mig lite för att gå dit snart -.-

Nej, ska chilla en stund innan jag beger mig, sen måste hästarna få mat innan jag far oxå.
Hörs ikväll.


11 juni,inlägg 2.

Ta de lugnt allihopa, jag ska inte vara lika negg den här gången -.- 

Jag är så trött och känner mig så "utmattad" eller vad jag nu ska kalla det? ;P om jag la mig nu skulle jag lätt somna inom 5 min, men de har jag inte riktigt tid med, ska snart ta in hästarna hade jag tänkt, har skottat och gjort klart för kvällen så de är bortgjort.

När jag körde från stan idag var jag in hos mamma på kisoken en stund, då kom christer in och bytte tillbaka till sin bil (han lånade mammas till sundsvall igår) sedan pratade vi som vanligt. Vi kom iaf fram till att vi ska prova avmaska Bobby och se om de blir bättre med "hullet", som jag sagt innan så ser han fin ut nu, men han får inte bli smalare, Macho ska få sig en avmaskningskur han oxå, sedan blir de vaccination av Bobby, ska bli skönt att få allt det bortgjort.

Senare ikväll/natt ska jag köra till stan och hämta Jonte, jag tror de kommer bli riskabelt, med tanke på hur trött jag är0_o
Men har vell inget val antar jag.

Har varit flitig och räfsat ut hagarna ikväll oxå från allt hö dom "petat" bort, sedan släppte jag Bobby i min "grönhage" där han fått smaka lite gräs, Macho ska få gå där på söndag hade jag tänkt.
ska bygga en till grönhage oxå , ganska praktiskt endå, man slipper klippa gräsmattan ;)

nu har jag vell som inget mer att säga, jag ska vila en stund och sen ta in hästarna, sen som sagt beger jag mig mot stan.

höres.


11 juni.

Idag är dagen då jag igentligen skulle tagit studenten, vara med klassen,skratta och ha roligt, åka skrinda och skrika ut över stan att vi har tagit studenten, supa oss fulla som svin ,vakna upp imorn och inse att "oj,de här var kanske sista gången jag träffade min klass" , Idag hade de varit sista dagen som "barn" i skola, imorn hade första dagen ut i vuxenlivet  börjat.

Var och tittade på Jennifers student idag, såg massa som jag kände, och sedan såg jag min gamla klass, OP.
Jag måste säga att de kändes konstigt att stå där när alla andra sprang ut till sina familjer med ett smile från ena örat till de andra, med mössorna på deras huvuden stod folk och tog imot gåvor och blev fotade med sina familjer.
Jag kände mig bortglömd, och framför allt väldigt ensam.

Jag kunde ha stått där jag med, med en fin vit klänning och ett par fina skor, rosor runt halsen och kramat min familj.
Men de gjorde jag inte, ist hade jag jeans och min adidas tröja med foppatofflorna till, ingen såg mig.

Ikväll ska alla festa och fira in i det sista, själv ska jag sitta hemma ensam , jag har inte ens min Jonatan ikväll, även han ska festa, han frågade inte ens om jag ville följa med. Ist frågade han om jag kunde hämta honom ikväll, han tyckte alltså att jag ska köra 14 mil totalt för att hämta honom full som ett svin ikväll, och jag antar att jag kommer göra det oxå,dum som jag är.

Det här känns faktikst riktigt jobbigt för mig måste jag säga, jag känner mig väldigt tomm, och så otroligt otroligt ensam..
Jag låter säkert som världens Emo, men jag säger som min bästaste sussie sa, alla vi har en liten Emo inom oss.

Trots att jag känner mig såhär, så är jag oxå väldigt stolt över mig själv, och vad jag åstakommit under året 2009.
Så jag säger endå GRATTIS Mia.



 


10 juni,inlägg 2.

snart blir de jobb igen från kl 18-21,30, sen hem och ta in hästarna! packa lite saker sedan fullfart mot stan, plocka upp emelie som är på moröbacke ,skjutsa hem henne och locka hennes hår, fara vidare till ursviken och sova.
Upp kl 06,30 ngt sådan antar jag? fyfan, kommer bli utbränd -.-

Sen fick jag jobb i helgen oxå, söndag från kl 8-16 om jag inte minns fel? har fan inte tid, men de ger pengar.

Har just tryckt i mig lite mat, gjorde spagetti med korvstroganoff, var inte så gott (hade ingen vanligt lök så fick ta vitlök och den smakade inte som den brukade ) men åt iaf och såg glad ut, pappa for för en stund sen och ska hämta hö i kåge, som sagt så hinner jag inte följa med eftersom jag snart börjar jobba igen, men jag hoppas innerligt att de är bra hö och att hästarna tycker om det! . Jami kommer om 2 veckor och ska sko om Macho, ska be att han tar med sig munstegen så han kan kolla om allt verkligen står rätt till i munnen på Bobby, jag misstänker att de inte är rikigt 100 än.

Nej, nu ska jag leta fram nå braller som jag kan ha på mig, sedan ge hästarna och efter de ta cyckeln och pallra sig mot jobbet, fan vad vuxen jag låter när jag skriver sådäre :P haha! en sak till, dom trodde att jag ganska så säkert kommer få fortsätta efter sommaren som de ser ut nu :D inte illa, fan bra.

Blir inge mer skrivet idag, de hinner jag inte, så hörs imorn!

sen måste jag säga GRATTIS till christer som var på Bergsåker med Marokhan på lunchtrav, Marokhan tog ännu en seger, en jävla snygg sådan! helt okörd in i mål trots tempot! propparna i öronen kvar oxå.  så GRATTIS GRATTIS!


10 juni.

Jobb från kl 8 i morse till kl 11,30 , vi blev klara lite innan , men de gör vell ingenting det? :P
Har just ätit lite lunch, matat hästarna som förövrigt bara petar i de hör höet , inte alls bra, särskilt inte för Bobby som behöver varendaste strå han stoppar i sig, han har brörjat bli lite "tunn", han är inte mager men de börjar bli gränsfall,
Näringen i det här höet är vell inte de bästa , är tunnt och menlöst ! så nu har jag hittat en ny högubbe i Kåge som kunde GARANTERA bra kvalite, mkt timotej vilket är bra :) så pappa får fara och hämta i afton då han kommer hem, jag hinner inte eftersom jag börjar om igen kl 18 -.- .

satt och kollade lite lopp igår, mamma tyckte att vi skulle försöka kvala in Bobby redan försa juli så vi kan starta den 13 om jag minns rätt? men jag tycker nästan att de är för tight, vill träna några veckor till och hinna köra i lite högre hastigheter några gånger och se så att han är "kapabel" till att börja starta, vilket jag tror, men jag vill inte ha för bråttom.
Sen skulle jag vilja testa låta honom springa ett provlopp iaf 1 gång och se hur de går, dom har tydligen provlopp i piteå på Vitsand varje Lördag, så blir kanske fara dit ngn helg då?

Vi får som sagt se, själv kvalar jag hellre den 13 juli och sen får vi se om vi hittar ngt bra lopp sedan , då har jag 4-5 veckor på mig till dess :)

På tal om det så byggde jag en hage på baksidan av vårat hus igår kväll, sedan släppte jag dit Bobby så han skulle få smaka på lite gröngräs, de tyckte han om! de blir Machos tur sen i veckan :) sötgubbar!

Nu ska jag vara sällskap åt Jonatan som ska äta fruckost, sen ska hästarna få lunch foder.
hörs sen!





























9 juni,inlägg 2.

Hemkommen från banan ganska nyss, Jami skodde om före körningen (vilket jag inte gillade,sa även det)men han tyckte de var smartare eftersom Bobby kommer vara anfådd och svettig efteråt, så båda hade vell sina rätt.
Körningen gick iaf jätte bra! fast dom första 2 varven såg han lite "bak halt" ut, ömmade lite troligast pga att han var nyskodd, vilket jag förstod att han troligast skulle göra, men sen 3 varvet och resten såg de kanon ut! dock inga högre hastigeter, han körde kring 27-28 .

Efter körningen så var Jami väldigt nöjd med honom! han hade kört Bobby 1 gång förut i lopp och då hade han varit bedrövlig i kurvorna, nu syntes ingenting, så han tyckte de var jätte bra och var väldigt nöjd ! även jag :P
Christer tittade på oxå och även han tyckte de såg kanoners ut, så de känns bra, de måste jag säga :)

selade av och sedan bar de av in i duschen, Bubbeen tyckte de var jätte mysigt, han njöt i Maaass :P sedan sprutade han ner mig med vatten så jag blev dyng sur -.- som vanligt ! , efter dusch lastade vi och drog oss på OK och köpte en korv å en cola, gött!

Nu är jag hemma som sagt, har kylt ner Bobbys ben och sedan sprayade jag in honom i myggmedel , blandade hans foder och sedan fick han gå ut i hagen ,Macho blev väldigt nöjd då vi anlänt :)
Tog in han oxå och gav han en kur med myggmedel, och han har faktiskt blivit jätte duktig med sprayflaskan! lite spänd blir han men han ställer sig inte på bakbenen längre och snör sig åt alla håll, rätt skönt ;P

Snart kommer Jonatan hem från kiosken, han har jobbat med mamma, blir pizza till middag och sedan ska Jonte få slinga mitt hår :P tro det eller ej, men han är faktiskt ganska duktig! han har tillåmed klippt mej en gång :P
Sedan blir de en tidig kväll, ska upp kl halv 7 imorn, börjar i hemtjänsten kl 8 till 12, sedan börjar jag om igen kl 18-21,30 och efter det ska jag köra till stan, locka emelies hår och sedan bege mig mot ursviken, stiga upp kl säkert halv 7 då med och fixa jennifer inför studenten, blir en tung vecka detta ;S

slänger in en bild från banan idag, mer än så blev de inte, jag var så koncentrerad på Jami och Bobby :P




återkommer senare om hur de blev med håret, kan bli intressant ;)

9 juni.

Finväder idag!
har som sagt sovit i stan hos Jonatan inatt, slingade håret på hans syster och sedan lockade jag det med locktång, skulle kolla hur de blev eftersom vi tänkt locka det på studenten, riktigt bra blev de iaf så att så får de bli :)

Nu är jag hemkommen från stan (för ett tag sen), mamma fick ta ut hästarna åt mig i morse, Macho hade varit snäll, Bobby därimot hade blivit rädd för ngt och börjat dansa runt mamma, stackarn, hon som blir så rädd :P
men de hade gått bra, vilket är huvudsaken.

Jag ska strax bege mit utåt och börja fixa Bobby, packa lite saker och sedan beger jag och pappa oss mot stan, Mickonen ska köra och sko om honom, sen ska vi byta bil med Christer, han ville testa mammas skoda nu när han ska ner till sundsvall med Marokhan och starta, ville känna hur bilen är att dra med .

Nej ut med mig! har inte tid att sitta här, bilder kommer sedan, blir bara mobil bilder , slut ström i digitalkameran -.-

Hör sedan.

8 juni.

Hemkommen efter att ha suttit på möte i byske om hemtjänsten hela dagen, började kl 10 och räckte till halv, sen var de typ bara massa onödigt som man redan viste sedan innan -.- eller onödigt och onödigt, klart de är nödigt att veta hur man ska göra , men de får man ju lära sig på inskolningen ? , Jennie hade jag iaf som sällskap, tur var vell det :P
sedan fick jag såklart ett skrattanfall, distriktarn var där och pratade om medeciner och frågade då mig jennie och en till tjej om vi var undersköterskor, och på ngt vis fick jag de till -är ni buskar alla 3 eller?
Och såklart kunde jag inte hålla mig och började TOK skratta! och då hade hon hunnit ställa en till fråga om inculin sprutor, om vi kunde ta sådana :P så då trodde hon att jag skrattade åt det, jisses så pinsamt de blev, tur kärringen hade humor :P

som sagt nu är jag hemma, har gett hästarna hö och bobby har fått sitt eftermiddas foder, ska snart byta kläder och bege mit mot stan hem till jonatan, ska slinga håret på hans syster och testa locka hennes hår inför studenten på Torsdag.
Sen mina vänner, så kanske, bara KANSKE de löser sig med stadsfesten! har hittat en som inte jobbar då, och förhoppningsvis så kan jag byta med henne, de vore guld isåfall! men ska inte förvänta mig ngt, då blir jag bara ännu surare om de blir så att jag inte kan fara -.-

imorn blir de stiga upp vid 10, pallra sig hem till Fällfors igen och börja fixa Bobby inför banan, ska vara där kl 15 då Mickonen ska köra och sedan sko om honom, jag hoppas att de kommer gå bra, men de tror jag att de gör.
ska passa på att ta lite bilder imorn då jag slipper köra själv! de får jag inte glömma bort.

Nej, nu ska jag fixa lite i stallet innan jag drar, Jessika tar in hästarna åt mig ikväll, GULD !

hörs sen.



HAHAHA, vi ser lyckliga ut ;) !


7 juni,inlägg 2.

Inkommen efter att ha ridit Bobby en sväng, red en kortis i skogen och sedan plågade jag honom på sandplanen en stund med lite dressyr, GUUD så jobbigt han tyckte att de var, oh tråkigt :P inte alls trevligt att släpa runt på mig runt runt och behöva bära sig på det viset ;) men stundvis var han riktigt fin! ska nog bära upp hinderstöden och bommarna dit upp ngn dag då jag orkar och testa hoppa honom oxå. Då måste även Macho få testa, han älskar att hoppa!

Iaf så kom Jessika förbi dit upp när jag red, hon fick ta lite bilder med min mobil och sedan fick även hon testa lite :)
Bobby blev lite nöjdare när hon satt upp, då slapp han surkärringen som sitter och krävern massa av honom hela tiden :P haha! stackarn.

nu har jag just ätit middag , skinksås med spagetti, nu är jag så trött att jag kan somna här och nu!
Men först ska jag lägga in lite bilder, ni får ursäkta min hemska sits! guud, jag skämms rent, men hästen var fin!














sen här har vi Jessika och Bobby :)
Här travar dom över lite pinnar som jag lagt i en hög :P
                                      

Sådär ja, nu ska jag ge hästarna mat, skotta skit och sedan slappa vid tvn, kom på att jag inte ahr tid att göra de nu på dirren :P ! hörs sedan.

7 juni.

satans pissväder, fyfan vad less jag är! hela veckan och helgen har varit grå och kall med regnskurar hoven droven, regn även idag och bara +8 grader ute , vad är de för sommar? -.- fast enligt Yr.no ska sommarvärmen komma i veckan, så de hoppas jag på att den gör oxå, annars blir jag deprimerad.

Den här veckan kommer bli hemsk, har så otroligt mkt att göra! de är inte nådigt, jag är inte riktigt van vid det :P

Måndag: Möte med hemtjänstfolket från 10-16, hem och fixa stall och ta in kreaturen.
Tisdag:banan med Bobby,mickonen ska köra och sedan sko om honom
Onsdag:Jobb hemtjänsten mellan 7-12 och sen 18-21,30. pallra sig mot stan med locktång osv.
Torsdag:Jennifer tar studenten,upp kl säkert halv 7 och fixa hennes hår och smink, sen se på då hon tar studenten , på kvällen hem och rida .
Fredag:jobb hemtjänsten mellan 7-16


sen har jag ju massa dagliga sysslor som jag inte orkar skriva upp som jag ska hinna med oxå, detta kommer bli roligt ;P jag råder er att inte vara nära mig, mitt humör kommer troligast inte vara på de bästa ;P !

Christer ringde i morse vid 10, han berättade att han tyckte jag var så duktig i fredas och hur jävla fin Bobby hade blivit :)
han sa att han aldrig sett så fin ut sen 3 års ålder, och de tar jag som en jävla komplimang ! de är inte alltid man får höra ngt sådant av den där mannen :P men jag blir så glad, de är så roligt att få höra sånt,jag log från ena örat till de andra :P

Planerna för idag är att jag ska rida Bobby en sväng, emelie skulle ha kommit min hon hann tydligen inte, (som vanligt -.-) hon skulle hinna ut med Hubbe oxå och sen skulle hon till stan. jag som hade tänkt ta lite bilder å grejjer idag, men de blir inge av, inga dressyr bilder iaf :/

Nu ska jag slöa en stund framför tvn och vänta på att de ska sluta regna, sedan blir de rida en sväng i skogen.
hörs sedan.


Jag känner att jag snart behöver en dos av världens bästa sussiee!
så sussie om du läser detta, sluta jobba så mkt och umgås med mig ist :] !

6/7 juni.

Full rulle hela dagen, ungefär som vanligt! helt sjukt igentligen vad jag har mkt att göra under dagarna, även fast folk inte tror det så ska ni faktiskt bara veta! de är inte många timmar om dagen jag inte har ngt för mig, sådeså, tro vad ni vill.
Idag har jag spenderat dagen med Emelie, hon och hennes mamma kom hit vid halv 2 och lånade finkan av mig, och när vi skulle koppla på den var vi vell inte så smidiga, jag lyckades klämma mitt finger vilket gjorde ont som satan och de blev alldeles platt! inte najs, tänka sig om jag ska bli av med vänsterhanden oxå, har redan problem med min högra -.-
Men de gick bra, den svällde upp igen efter en stund :P! hehe.

Emelie och hennes mamma drog iväg mot storbränna när vi fått på finkan, jag gav hästarna lunchmat och sedan lånade jag Jontes bil (bror min har lämnat min i byske -.-) och drog mot storbränna även jag, väl framme så började äventyret med att lasta fari, de var jag Emelie hennes mamma och susanne som höll på, dom första gångerna gick han in nästan hela vägen och sedan ut igen, sen höll han på så ett bra tag, vi testade med lina baki haserna på honom men då blev de nästan värre, så till sist så lastade susanne Dreitil (deras andra häst) som även han trilskades lite i början, men sen gick han in, tänkte att de skulle gå lättare för Fari då, men de var tveksamt :P, efter ett tag så gick han faktiskt in och snabt som fan fast med bommen baki baken, då får Fari panik och börjar trycka sig bakåt, till sist siittter skrället på bommen med bakfötterna upp i luften ! de såg så roligt ut och han fick ungefär de största asset jag sett :P jag var tvungen att små le lite, men sen fick jag och susanne knuffa ner honom därifrån innan de hände en olycka.
Men ganska snabt så klickade det till och han stod hur snällt som helst därinne :) sen backade han snällt ut när dom kört en kortis, så de vart ju lyckat till slut, skam den som ger sig :) !

Ikväll/afton har jag slingat emelies hår, blev jätte bra den här gången! de börjar ta sig, sedan lockade jag hennes hår med locktången min, vilket blev riktigt snygt :) , kl halv 8 kom Jeanette hit och klippte sig, 100 kr in där, så nu har jag alla pengar till min beställning från Börjes :D toppen toppen!

Vid 21 drog Emelie hemmåt, jag gick ut och tjollrade på i stallet, tog in Bobby och stretchade honom lite och gav honom massage, sen fick han gå in i boxen, hämtade in Macho som fick gå direkt in, även han fick sitt kvälls foder :) de är viktigt, får han inte de blir han sur resten av kvällen :P ! gav dom hö och vatten och sedan blev de nattti.

Nu sitter jag här, har just duschat, ska borsta gaddarna och sedan blir de sova, är trött efter denna dag.
Imorn kommer Emelie hit , vi ska ut och rida på mina 2 gangstrar :P hon får ta Bobby, så tar jag Macho den brutale :P
Hade tänkt att vi ska rida lite dressyr på sandplanen, så jag kan ta lite kort , så de kommer imorn ;)

Fy vilket långt inlägg, ingen orkar vell läsa de här kan jag tänka mig :P!
så nu ger jag mig, Godnatt fott folk!


6 juni.

Okey, nu är de SPÅRAT MED BORAT! de snöar i JUNI?? vad fan händer :O tog sovmorgon till kl 10 i morse, drog upp rullgardinen och hoppades på sol, men då snöar det ist -.- deprimerad så drar jag ner rullgardinen igen, kliver upp och pallrar mig ut i stallet och ger hästarna lite hö , dom fick stå inne en stund till pga vädret.

Nu har de faktiskt slutat och hästarna har fått komma ut, gett dom morgonfoder osv.
Väntar på att Jonatan ska ringa och säga att dom är påväg, han och Harald ska nämligen hit och köra cross idag, och jag själv ska umgås med emelie om de blir enligt planerna, träna fari på att gå in i finkan osv, ska bli intressant :)
Ikväll har jag en klippning, skulle igentligen ha färgat håret på Elin L men de tar sådan tid så de hinner jag inte med, har så mkt att göra under dagarna.

Sen kläderna igår från Ellos, allting kom inte men jag fick iaf de mesta av det jag beställt :D stackars mamma blev utan allt förutom en bh och en blus :P stackarn, jag fick iaf den där vita T-shirten och 2 bikinisar som var skitsnygga och satt perfekt! sedan en Bh som var skön, men satt ganska skabbigt, men den duger fullt ut då jag bara ska gå här hemma.
Mina "slip in" tofflor kom därimot inte, de sög, dom ville jag verkligen ha! . Justja, jag fick ett par bruna kortbyxor ,en pösig modell, skitsnygt satt dom och var väldigt sköna, sen var dom jätte tunna, vilket är bra då de är varmt ute :) .
Så nu har jag det jag behöver inför sommaren, känns skönt!

Kan även meddela att jag har världens träningsvärk i armarna idag efter att ha kört Bobby igår tillsammans med christer och stellan :P helvette! kan knapt hålla upp en telefon -.-

NU ska jag göra ngt vettigt, hörs sedan.


             

5 juni,inlägg 2.

Jag innehåller för tillfället en jävla massa frustration! och en jävla massa glädje, så därför är min hjärna helt slut just nu eftersom den inte vet om den ska vara glad eller arg :P jag vet, knäppt men så är det.

Jag ska börja med de dåliga.

- Banan var stängd idag då vi kom dit, dag före heldag (jävla satans fitt påhitt att dom måste ha stängt dagen före rödag)
-de var svinit kallt ute!
-fick vänta på christer i över 1 timma
-Jonatan är ett litet mongo (just idag)
-jag har huvudvärk
-jag får troligast inte ledigt stadsfesten för att alla andra ungdommar var lediga då -.- fuuuuuuck!
-jag får inte träffa favorit sussie imorn.
-mamma blir sen från jobbet
-jag måste duscha (jobbigt)
-även Royal hade stängt då jag kom dit för att köpa isbalsam.
-jag har hö fulla stallgången

Jafyfan jag skulle kunna rabbla i all evighet! jag blir så less alltså.

Nu kan vi gå över till de som är bra!

+körde med christer och stellan på skogsslingan och sen 8 intervaller på rakbanan, christer körde sinhäst Marokhan som är i full tävlingskondition, christer var kaxig och sa- nudu mia, upp till bevis! låt oss se hur vältränad Bobby Brian är ;)
Vist sa jag då^^. Bobby hängde på utan problem och ville om hela tiden! var inte ett dugg slut då vi kört klart och hade lätt orkat ett pass till. Då var jag tvungen att klämma ur mig " så otränad är han vell inte endå christer? :P "
Då tittade han på mig , sen tittade han bort, Och efter en stund så fick han fram att jag faktiskt gjort ett jävla bra jobb med hästen! så de tackar vi för :) blir provlopp om 14 dagar.

+Mickonen ska köra och sko om Bobby på Tisdag.
+har jobbat nu ikväll för första gången på hemtjänsten, min första inskolningsdag.
+jag ska äta röding med färskpotatis och romsås!
+jag ska sova som ett tok inatt för jag har sängen för mig själv!
+Mamma har hämtat ut paketet från Ellos.


som ni ser har jag mkt att vara glad över, och mkt att vara tjurig över :P haha fy, jag har det inte lätt.
Imorn ska jag iaf vara med Emelie , dom ska låna finkan av oss och träna Fari på att inse att den inte är så hemsk.
Sen blir de säkert rida oxå,Bobby blir de nog bara skritta en lugn sväng i skogen med, Macho skulle behöva ut och avreagera sig lite, så vi får se vad som hinns med.

Nu ska jag äta röding, slappa framför tvn, ta en dusch och sen sova!
hörs imorn.


5 juni.

hästarna är ute, jag har ätit fruckost /lunch, och nu sitter jag här .
ska snart bege mig ut i stallet och packa ihop lite saker som ska med till banan.
Fan vad kallt de är ute idag föresten, bara +6 grader -.-? vad händer med sommar vädret?
Kommer att måsta köra med jacka på idag, kul när de är juni?

Checkade in YR.NO och de ska tydligen bli bättre till veckan, betydligt varmare, vilket jag hoppas!

Nu ska jag börja göra mig klar, packa saker och sedan göra i ordning Bobby för avfärd.
hörs sedan då jag kommit hem igen.


4 juni.

hej hopp gott folk!
Full rulle nästan som vanligt, tog sovmorgon till kl 10, steg upp och gav hästarna morgon maten och sedan såg jag film med Jonatan, "vi hade iaf tur med vädret,igen " hette den och jag tyckte den var riktigt rolig :D så har ni lite att göra ngn dag då de är dåligt väder, så se den :)

kl 13 kom Eva (nylles mamma) hit och klippte sig, blev en sommarkort frisyr och de belv riktigt fint :) ! 100 kr in där, toppen eftersom jag beställt massa grejjer från Börjes igår ^^ välbehövliga pengar såatt säga.
När jag klippt henne klart gav jag hästarna lunch hö och foder, sedan for jag och Jonatan till byske, han jobbar hos mamma nu framtill 15 juni då hans sommarjobb börjar , tog en mjukglass och chillade på ett tag, följde med mamma på konsum och handlade medan Jonatan vaktade kiosken, sen har grejjerna från Ellos kommit nu oxå,eller trodde jag, dom kommer tydligen inte fören imorn , lite dom luras när man får brev om paketet dagen före -.-

Nu är jag iaf hemma igen, Jonte är kvar i byske som sagt och jobbar, jag ska snart sätta igång med middagen, blir pastagratäng med ostsås :) mums som fan!

sedan blir de mysa med hästarna, Bobby får stå idag , blir banan imorn :)
sen funderar jag på om jag nästa gång hästarna ska skos om jag rent utav snör på Macho sulor, han är så jäkla ömm då han ska gå på grus och börjar halta för minsta lilla, så jag måste hoppa av och peta ur den, sen bängla mig upp på honom igen (vilket är ett helvete med mina korta ben) sen är han faktiskt 170 hög oxå, så ngn liten krake till häst har jag inte :P Bobby känns nästan som en ponny att rida om man jämför, och han är endå 162 :P
så de skulle bli skonsamt för både mig och hästen , får nog bli på det viset.

Ikväll vid 20 ska jag gå en prommis med Jennie, blir nog trevligt det.
Nu måste jag börja med maten, hörs sedan.


Bild på regntäcket jag beställde åt Bobby igår(fast grönt),så Macho får ha sitt ifred.
Då vet ni det ;)

3 juni,inlägg 2.

sådär ja, då var man hemkommen från piteå (för ett tag sedan faktiskt)
klippningen av Bejliz tog ca 1,30 timmar , ganska drygt att sitta där och titta på, men samtidigt var de ganska trevligt :)
Efter klippningen for jag och pappa på drive in på max, mums ;) nyttigt!

sedan drog vi oss hemmåt, och väl hemma tog jag ut mina hästisar , tog in dom innan vi for för de regnade så mkt -.-
jag tror mina hästar har ngt imot mig idag, dom vill trampa på mina fötter hela tiden! ? undra om de är för att jag går omkring i foppatoffler och dom vill vara lite jävliga :P? eller så är dom bara allmänt klumpiga idag.

Har just suttit och gjort en beställning på Börjes, fyfan vad mkt man får för pengarna! helt galet.
jag har bestält ett regntäcke, check bett, halsförlängare,lädergrimma,flugkräm och bluespray (sårspray) för endast 875 kr med frakt! :O , bara regntäcket skulle jag ha måsta betalat minst 1000 kr för om jag köpt de här på royal, om jag ska ha ett vettigt. Det jag beställde nu från Börjes kostade 398 kr och de är ett likadant som min Macho har (fast annan färg) som hållit i 7 år , så de är lätt värt det! men ska inpregnera det endå direkt jag får hem det, så håller de ännu bättre.

sedan nästa månad ska då jag fått lön ska jag beställa ett par nya tömmar tror jag, har ett par sprillarns nya men dom är av syntet (jag hatar syntet material -.-) styva och äckliga, ett par i läder kostade bara 300 kr (och då har jag avrundat de till de högre), dock vet jag inte hur kvaliten är, men fullt dugliga borde dom vara iaf :), har ett par lädertömmar nu som jag älskar! men som tyvärr har börjat göra sitt .

Nu ska jag bege mig ut i stallet, skotta och göra klart för kvällen, ser ut som de snart ska börja regna igen, och då måste de vara klart så guldgossarna får komma in.

hörs seen!



Bejliz nyrakad ;)!

Bobby                    Macho
sen har vi då Guldgossarna som var väldigt nöjda över att få komma ut igen i afton :*
                      

3 juni.

hinner med ett snabt inlägg nu, ska nämligen snart iväg till piteå med Bejliz, hon ska få bli klippt :) bort med all hemsk päls inför sommaren, de kommer hon att gilla :)

har inte riktigt haft så mkt att skriva om de senaste dagarna som ni kanske märkt, men nu har de faktiskt hänt lite grejjer.
Igår afton var jag och jonatan i stan hemma hos hans mamma, Jonatans lillebror fyllde 10 år så vi firade med lite tårta osv, han fick 100 kr av mig att handla vad han ville för, jag viste inte riktigt vad´jag skulle ge :P?
Färgade även håret på hans mamma , sedan vid 8 drog vi oss mot fällfors igen.

Väl hemma vid 9 tiden skottade jag i stallet , sen blev jag ruggit sugen på att fara ut i skogen med Bobby en sväng, så jag tog in honom och sadlade på, sedan bar de av, tog de bara lugnt, skrittade mest + hoppade lite nerfallna stockar.
På slutet red jag lite dressyr på sandplanen, blev bara ca 5 min eftersom jag inte vill tråka ut honom , vill att han ska tycka de är roligt :), red på volt i både höger och vänster varv, och han gick hur fint som hellst! jätte nöjd blev jag, så de fick avsluta det hela.

Idag har jag fixat en massa saker, har bla ringt hemtjänstchefen och bett om ledigt stadsfesten helgen, vilket troligast skulle ordna sig :) toppen isåfall! sedan har jag ringt hemtjänstlokalen här i Fällfors om inskolningen, så nu på fredag jobbar jag min första dag :) jag längtar faktiskt! trots att jag har mkt att göra här hemma, så ska de bli roligt att jobba i sommar, testa på ngt nytt ! sedan kommer jag att befinna mig på travet lite då och då hos christer och Leif,.
sedan i slutet av sommaren ca 17 augusti  blir de utomlands med min Jonatan , harald och sussie, jag längtar! jag ser verkligen fram imot denna sommar! sen känns de så bra att jag faktiskt kommer att ha råd att göra saker .

Nu komme pappa så vi ska börja dra oss mot piteå nu, när jag kommer hem ska jag rensa min garderob! och gå en prommis med Jennie , sedan blir de en kvällstur på Bobby oxå om vädret är okey.

hörs sedan!

(detta inlägg blev inte alls så kort som jag trodde :P )


Bjuder på en bild på mig själv som är tagen idag ^^.

1 juni,inlägg 2.

Hemkommen från banan för ett tag sedan, kan inte annat än säga att de gick KANONERS! så jävla fin han var idag ,
värmde 5 bakvarv , dom 3 första i 2 min tempo och dom två sista i 30 tempo, skrittade en stund och sedan körde jag ett hit på 2100 meter i 20 tempo, inget gupp i bakändan i kurvorna idag alls, så jävla bra! skit fin var han, duktiga duktiga häst <3, efter hitet joggade jag ner honom ett varv och sedan skrittade jag ett varv runt på stallbacken innan jag selade av och gick för att duscha honom , väl inne i duschen så vart jag nästan lika blöt som hästen ;P han skvittrade ner mig så fort han fick chansen :P busgubbe.

Packade in alla grejjer och sedan lastade vi och drog oss hemmåt, Macho sprang som ett tokm i  hagen då han såg oss komma inrullande på gården , stackarn har varit så orolig , men då han såg Bobby kliva ut blev han snabt lugn igen :)
gav dom foder hö och vatten, å nu sitter jag här halvdöd, tror jag har 10 kg grus uppe i hjärnan efter körningen idag -.- men sådant man får ta.

ska snart he mig ut och fixa stallet för kvällen, sen ska jag vila en stund, är så trött så jag tror jag kan somna på stället ;S
men innan så ska jag göra en sån där "tråkig" lista för lite tidsfördriv ;) heehe



Vad är det högsta du har hoppat med ponny? 110 på Miranda
Vad är det högsta du har hoppat med häst? 110 med min Macho :*
Vilken färg tycker du mest om? mörkchokladbrun eller svart,svettfux är ganska läckert de med, finns många fina färger. 
Hur många hästar har du haft? en shettis som hette lillis, en Nordis som hette Bravad som jag sålde förra sommaren, sen har jag ju Macho sen snart 8 år tillbaka och Bobby som jag köpte i sommras :)
Vilka ridskolor har du ridit på? Ersmark ( Kdrf)
Rider du för någon privattränare? nej de gör jag inte.
Hur länge har du ridit? började seriöst när jag var kring 7-8,
Vad fick dig att börja rida? Mamma och pappa hade travhäst då jag var liten,så jag har alltid haft hästintresserade föräldrar, så de var kanske en bidragande orsak, vet inte? :P
Har du tävlat? jepp
Vilken gren gillar du mest? hoppning är roligast, men Dressyren är grunden till allt. 
Vilket ridläger är bäst? har bara varit på ett, och som jag minns de var de inte så bra.
Vilken häst minns du mest som var ifrån det ridlägret som var bäst? Hästen Hero,ett varmblod på 175 cm som jag fick rida , och då var jag inte gammal och hade aldrig ngnsin ridit en så stor häst :P
Har du egen häst? Ja 2 st varmblodgrabbar :)
Isf, vad har du för sadlar? en bomlös och en westernsadel.
Hur många täcken har du? 6-7 st.
Hur många benskydd har du? 5 par tror jag? vet inte riktigt.
Hur många vojlokar/schabrak har du? några stycken.
Hur många grimmor har du? säkert kring 10? kan vara mer.
Hur många grimskaft har du? 4 tror jag.
Hur högt har du hoppat med din häst/ponny? Med Macho har jag hoppat 110, med Bobby ca 50 cm :P (han har nyss lärt sig hoppa)


sådär ja, lite tidsfördriv.
Nu komme Jonte, ska vara lite social, hörs senare.

1 juni.

Godmorgon världen!
har inte sovit tills nu, även fast jag lätt skulle kunna göra det, är ruggit trött! men har man djur så har man, bara att stiga upp å se glad ut.

Ska snart ta in Bobby och börja göra honom i ordning för banan, pappa borde komma hem när som hellst tror jag?
Blir att jag kör själv denna gång med, men nästa vecka ska jag höra med Mickonen om han vill testa köra, så får vi se om vi måste fixa lite med balansen eller om de är bra som de är nu.

Ringde seket i morse oxå och frågade om hästägar kort, och de skulle man tydligen ansöka om själv, så jag gjorde det och ska mejla in en bild på mig själv senare ikväll, så då är de kirrat iaf :) toppen toppen.

Nej dags att bege sig utåt, hörs sedan då jag kommit hem!


Bobby och pappa :*

RSS 2.0