31 januari.

Jobbat och slitit idag, har varit ganska intensivt faktiskt men de är trevligt! :)
Kom hem vid 17 tiden, då blev de middag med mamma bestående av räkrulle från pipens, alla tiders!
Efter det blidde de en promenix med Mli och vovvarna, Cilla är helt galen nu! hon blir aldrig slut på energi, till råga på det är hon i världens trotsålder och låtsas inte höra , jävuuuuulst irriterande!! men, hon är ju i den åldern oxå där gränser ska testas, så de är bara vara konsekvent..
 
Imorn hade jag tänkt åka in till stan en sväng beroende på väder och vind, ser ut att bli uppehåll från allt snöande iaf. Skulle verkligen behöva klippa mej, har ett presentkort på hufvudsaken så tänkte kolla in på deras dropin och se om dom har tid med meej^^
 
Förövrigt är jag ganska bitter och lite ledsen, är aldrig roligt när tråkiga saker händer ens nära och kära..
Kunde jag trolla skulle jag ordna allting, men tyvärr så kan jag inte det....
 

När oväntade saker händer...

Just nu känner jag mig så tom på ord, kan inte sluta gråta.....
 
 

30 januari.

Är glad att jag hållit mej hemmervid idag, är ett välldans snöoväder ute och till råga på det har jag sjukt ont i kroppen.. Trots det så begav jag och Mican oss ut i skogen och promenixade hundarna, dom förstår ju inte de här med dåligt väder inte :P haha!
 
Efter promenaden fick jag feeling och snörde ihop en Pitekaka, härmade Frida lite då jag såg att hon lagt ut att hon bakat den på instagram :P , ännu en anledning för min Jontis att skynda sej hem på fredag ;)
 
Mli var förbi här en sväng nu i afton och fick smaka på kakan, hon gick dock hem nu så jag ska ta och masa mej ut i stallet och göra klart för att ta in gossarna, dom har längtat in hela dagen stackarna :( jävla snööoväder..
Sen blir de en kort prommis med hundarna för att sedan göra en relativt tidigkväll då jag ska upp "tidigt" imorn.
 
 
 
Bilder från dagen!

29 januari.

Är lite i valet och kvalet om jag ska sälja hästfinkan eller inte, gör jag det kommer jag isåfall köpa en ny fast en billigare, så vette tusan om de är värt det. Kollar iaf runt litegrann om de finns intresse och de verkar så iaf, så ska överlägga lite med min kära far få se vad han säger..
 
Det är ganska tufft just nu, har bla köpt ut Bajen från företaget så äger nu 2 hästar samt 2 hundar.
Att äga häst är ingen billig hobby direkt, det ska köpas mat och de ska skos, ev veterinärkostnader samt tränarlicensen kostar multum! men att ha häst har blivit en livvstil för mej, vette tusan om jag skulle klara mej utan dem heller. Gissar att de skulle vara skönt ett tag, men inte någon längre period.
 
Det gäller att prioritera och planera, sen är jag så tacksam över att min fina Jontis finns där och ställer upp när det krisar sej..Önskar dock att jag fick vara såpass frisk och fräsch att jag klarade av ett heltidsjobb, men i nuläget är det inget alternativ, tyvärr måste hälsan gå i första hand och jag vill ge mej själv en chans att bli bättre innan jag ger mej in på det..
 
Kan man inte få råka vinna typ 50 tusen i månaden i 25 år ? faaan va fint de skulle va!
 
 

28 januari.

Ledig dag idag, har sovit som en gud inatt vill jag lova!! och jag skäms över att säga det ens, men jag sov till kl 12,30 idag!! :O tydligen var det välbehövligt, sen gör de inget heller då hästarna sover ute nu när de är så varmt, har rundbal och hela köret :) man må passa på :P
 
Har dock inte mått jättebra idag, åt en kopp mexicanasoppa imorse till fruckost sen har jag inte ätit ngt mer under hela dagen, har som vridit sig i magen när jag ens tänkt på mat.. sen i afton blev jag dock jättesugen på surströmming!? knappast den bästa maten att stoppa i sej, men jag ringde Mli och fråga om hon ville äta det med meeej och så blidde det ;) blev en promenad med hundarna efteråt så nu känner jag mej faktiskt lite piggare, lite svullen och irriterad i magen men skyller på suringen :P inte så konstigt kanske.
 
Imorn blir det en städdag under förmiddagen innan jag beger mej mot jobbet för lite eftermiddasarbete, känns bara prima, då går tiden lite fortare oxå , är ju som sagt ensam hemma nu enda till fredag då Jontis kommer hem igen.
han åker dock igen på söndag, känns lite surt :/
 
Nya schemat har kommit oxå, ser riktigt fint ut! inte nu till veckan men veckan därpå tror jag de var, har jag vist 3 förmiddagar i rad, kommer förmodligen vara ganska död :P får så sjukt ont i kroppen av 8 timmars passen, men att jag har ett trevlig jobb väger upp de hela :)
 
 
Priiiima kaffe har vi oxå, tur dee B)

27 januari.

Efter en gårdag bestående av jobb och den årliga innebandy festen så är jag så sjuukt sliten idag, har ont i varenda muskel och är tröttare än döden..Harald och sussie har vart här tills idag, såå kul att dom kunde vara med :))
Nu är jag just hemkommen efter att ha skjutsat Jonte till stan med Mli som sällskap, nu är han påväg till Sandö och kommer vara borta i 2 veckor! känns redan förjävla tomt.. Tur han kommer hem över helgerna iaf, annars hade de blivit ännu jobbigare..
 
Efter att ha sagt hejdå så drog jag och Mli en snabbsväng på maxi , hade tänkt fika men dom stängde just så blev inge av!! -.- blev lite tröst handling ist, bla soppa och mozarella, är förmodligen de enda jag kommer äta nu när Jonte inte är hemma, är inte lönt att laga mat när de bara är jag själv som ska äta den :P meningslöst.

Ledig imorn oxå, ska ta en sjuhelvetes sovmorgon och sen köra häst hade jag tänkt.
på kvällen är de första träningen på taekwondon som jag fick i julklapp, är nästan lite nervös!? tur jag har Carina med mej ;)
 
Nu ska jag ta och plocka undan litegrann, sedan blir de nog en tidigkväll.. är sjukt slut!!
 
 
Ett smakprov på tapetseringen som utfördes i fredaskväll! :) har ingen bild än hur de ser ut sen de blev klart, men fint blev de vill jag lova, jättenöjd :))

24 januari,.

Fullt ös hela dagen, nu är jag trött och har dödsångest för morgondagen, ska upp kl 06. FYFAAN!! omänskligt.....
 
 
fan bra lösning..

23 januari.

Jobbat eftermiddag idag, tog en sovmorgon och sen kom jennie över en sväng på kaffe och lite skitsnack :) trevligt! var så läänge sen sist :), sedan bar de av mot preem för ett jobbpass. Har gått fina fisken faktiskt, rätt skönt med eftermiddagar.. Imorn är jag ledig, blir ut och köra häst under dagen, sen har jag en klippning halv 4 och efter de bär de av mot skehamn och hämta vårt nya köksbord, LÄNGTAR! blir ev ett kort stopp hos Jontes mamma och säga grattis oxå.
 
Fredag har jag förmiddag, på aftonen ska jag och Jontis tapetsera om köket är planen :) får se om vi ids :P
lördag har jag förmiddag oxå, sen väntas trevligheter på afton/kvällen! är nämligen den årliga innebandy turneringen då som alltid avslutas med fest, kommer bli grymt! :) Harald och sussie kommer vara här då oxå, weeeeiii!! :D
 
 
dagens drog, kaffe och redbull! härlig kombo :P
 
 

22 januari.

Har befunnit mej i stan idag från kl 13,30 tom kl 18, vill lova att jag är totalt jävla slut!! men massa nödvändigheter är bortgjorda så de känns skönt.. Jag och Jontis blev bjudna på suring hos mamms och papps i afton, 3 gången nu på 2 veckor :P HAHA , nu lär nog suget ligga i lä ett tag framöver :P
 
Nu är jag nyss hemkommen från gymmet, jag och Mli var ner och pumpade en stund ;) satan så biff vi ska bli!! B)
nu är jag dock klappslut , blir en snabb vila sen ut med vovvarna en sväng , efter de en snabbdusch och sedan sänggång! Imorn väntar eftermiddagsjobb, blir en sovmorgon sen kaffe med Jennie som jag inte träffat på typ 3 veckor :O inte ok.. Ledig torsdag, då ska de köras häst och fixas hemma!
 

21 januari.

Spott och fräs va jag är slut i kroppen! jävla träningsvärk :P jag orkar ju typ inte röra mej!??
Har haft Nina och lilla Doris på besök idag, sen var jag hundvakt till mlis Yoda så 4 hundar har vi haft :P vi tog idioterna och drog iväg på en sparktur i de härliga vädret, blev en runda på ca 3-4 km iaf, Cilla fick bära sin klövjeväska för första gången idag, dock utan packning:) tänkte bara så hon får vänja sig vid den, gick jättefint!
var kanon sparkföre ute! vi gled vell ungefär hela vägen till vackerheden , medvind och jättefint! sen på hemvägen blev de lite tyngre :P då fick vi rennt kämpa litegrann ;)
 
Efter det hade vi rätt trötta vovvar för stunden, så vi passade på att äta lite lunch och klippa klor på vovvarna.
sen bar de av ut i stallet, Nina fick rida på Bajen en sväng, 3 intervaller i backen fick de bli i ett lugnt tempo.
Han var dock galen och ville springa på heeela tiden! tur jag har Nina jag kan offra när min kropp sviker ;) haha
Gick iaf fint, blåste ganska mkt dock så han var rätt spänd åsså het på det, men som sagt så händer de inte alltför mkt runtom den här hästen, han är trots det ganska cool..
 
Nina åkte hem vid 16 tiden, Mlis mamma hämtade yoda så nu är de bara jag och mina vovvar kvar hemma, Jonte är på övning. Har just varit och hämtat en höboll av kenneth i storbränna så hästarna har mera mat.
Funderar på soffläge en stund, sen får vi se vad jag hittar på :)
 

20 januari.

Känner mej som världens slutaste människa, har ont i varenda muskel i kroppen!! skulle kunna äta 1 kg socker oxå till råga på allt, hmm??....
 
Idag blev det iaf en sväng med Mli Jontis och våra idiooot vovsingar till gropen och grilla, Et:n fick luftas lite idag oxå ;) Cilla fick testa att åka en liten bit vilket gick jättefint! lite spännande att komma sej på plats, men när hon väl satt där så åkte hon som en klocka! tror hon gillade det för hon ville inte hoppa av sen ;) blev dock lite trångt, hon är ju inte så liten och Et:n är inte den störste :P , hämta upp Mli åsså fick hundarna jogga breve , gick kanon :)
Mamma kom förbi i gropen oxå med hennes hundar och va med en stund, så 5 st spritt språngande galningar till hundar har rejsat för glatta livet, dom kommer nog sova gott resten av dagen ;) skööönt!
 
kom hem igen strax före 2, har hunnit göra klart Mlis födelsedags present samt duschat bort sur röken! hatar att man ska lukta så jäkla illa när man eldat, huuuga :P nu sitter jag och tycker lite synd om mej själv, ska nog strax gå upp till Mli en sväng och ge henne sin present och tigga lite tårta ;)
 
resten av kvällen får vi se vad som sker, ska försöka samla kraft och he mej ut i stallet en sväng.
 
 
 
Denna har jag pysslat ihop till Mliiii, tog fan tusen år så jag hoppas hon blir nööjd ;D!!

19 januari.

Är helt slut i både kropp och knopp efter en dag på Et:n tillsammans med Mli och massa folk, har mestadels legat på backen och sprattlat , men de var kul ;) dagen avslutades med en kopp varm choklad här hemma, sen blidde det en prommis med hundarna så dom fik rejsa av sej ordentligt.
 
I afton blev jag och Jontis bjudna på tårta uppe hos Mli, hon fyller ju 24 år den rackarn imorn! ;) GRATTIIIIIIIIS!!
Sen fick vi för oss att vi skulle åka in till stan och handla, så de har vi oxå gjort! :P jag får som en liten aning om att dom på Icamaxi tror att vi är lebbar!? X) dom kollar som snett på oss ibland :P , vi hänger ju fan där jämt så inte så konstigt X) hahah.
 
Imorn blir de lite skoterkörning och grillning, förmodligen en kortare sväng än idag för jag kommer inte kunna röra mej känner jag redan nu :P har en träningsvärk av rang på G! sen hade jag tänkt köra lite häst oxå, och lära mamma sela , hon har ju nämligen lovat att hon ska börja köra Bajen lite framöver här.
 
Nä nu väntar sängen vill jag lova, är tröttast i världen! blöööööö gonatt..
 

17 januari.

Har en lite missnöjd vovve här hemma som är bitter över att ingen längre promenad gjorts, men kände inte taggen i -27 grader! har nyss varit ute en sväng och trodde jag skulle förfrysa både näsa och hjärna! fyfan.. :P
i afton blir de städning, har varit för lat under förmiddagen och mest suttit framför datorn och tvn..uuuuschblää..
Nää om man skull ha gjort nå vettigt av dagen kanske? måste vell snart göra ngn middag innan pensionär Jonte börjar vayna :P sen som sagt städa.. tagga tagga..
 
 
Cilla säger KOM IGEN!! nu gör vi ngt rooooligt :')
 
 

<3

Be students
Be teachers
Be politicians
Be preachers

Be believers
Be leaders
Be astronauts
Be champions
Be truth seekers
 

16 januari.

Som man brukar säga, nytt år innebär nya möjligheter, ikväll har jag och Mli varit nere på gymmet! planen är att vi ska försöka vara där MINST 2 dagar i veckan iaf, förra vintern var jag duktig och var där 2-3 dar i veckan under en ganska lång period! satan så bra jag mådde då oxå, sen ska jag börja om med Lchf ordentligt igen oxå så kommer jag bli som en ny männisch! ;)
 
Har jobbat förmiddag idag, inte ok att stiga upp kl 6 på morron! fyy så tungt de var, men har då överlevt dagen :P
Kallt som fan är de ute oxå, var bara -12 grader i kåge när jag for, när jag kommer hem är det -22!!! blääääääää...
Imorn är jag då ledig, ska sova som en gris inatt!
 
Nu ska jag vell strax ta och gå över till stallet och plocka in mina hästar, sen blir de nog sänggång?
 
jag och Mli på gymmet B)

14 januari.

Blev utgång i lördags med Mli jonte och jocke i Pite, för att göra de hela kortfattat och fint så är jag fortfarande bakis och de är måndag?? inte fränt..
 
Solen skiner och jag är nästintill nyvaken, har hunnit laga lunch till Jonte bestående av pastagratäng, tänkte att då räcker de till middagen oxå :) Ska snart ut och åka lite skidor hade jag tänkt, måste ju passa på när de är fint ute!
Ikväll blir de eftermiddagsjobb, försöker tagga till en aning.HEJDÅ!
 
 
 
Dagen efter, uuusch.........
 
 

NU kör vi så det ryker!

Börjar känna lite tagg igen , nu kör vi så de ryker! i juni är vi fit for fight! :))

10 januari.

Är så förbaskat trött hela tiden, spelar ingen roll hur mkt jag sover! har testat sova mindre oxå men de fungerar inte heller, jävla liv. Tur att Monster finns!
 
Har bara tagit det lugnt idag efter en rätt intensiv dag igår, pjåtat på lite hemma sen åkte jag in till byske och handla litegrann, köpte även en ny foundation från apoteket, ska bli spännande att se om den fungerar. Köpte en från Gina sist och den var inte ngt att hänga i julgran! fejjan ville bara ruttna bort, inte coolt. Tur man inte använder sån skit särskilt ofta längre, men kan vara trevligt att ha :)
 
Har just vart och ätit suring hos mamma och pappa, jisses så gott!! synd bara att man blir mätt ;)
Ska vandra upp till Mli om en liten stund och hänga lite, sen blir de vell förmodligen säng gång..
Ska ringa sjukan imorn oxå, ska tvinga dom att göra en utredning av mej så jag får veta vafan de är som händer.
 
 

9 januari.

Första lediga dagen på 5 dagar, förjävla skönt!
Har haft besök av Nina och Doris idag, har även vart hundvakt till mlis vovve Yoda^^ så blev en prommis med odjuren efter skoterspåret så dom fick rejsa av sej ordentligt, Cilla och Doris var mest ute i djupsnön medan Yoda sprang omkring och var frustrerad över det X) , jaja, kommer ha en hund som sover gott inatt, de är bra :)

blev även en premiärtur med hästarna , första gången detta år! Bajen har haft ca 6 veckors vila, och han ser förjävla fin ut i kroppen nu när han haft fri tillgång på hö, perfekt! då har vi ngt att träna på :) , jag körde Bobby och Nina red Bajen, gick faktiskt förvånansvärt bra!! pigga hästar som jag väntat mej, men inga direkta dummerheter, skönt :)
Imorn måste jag in till byske och handla, ska köpa 411 liter Monster så jag orkar leva! har full rulle hela veckan ut, men de är ganska trevligt! sålänge jag hinner sova ut på morgon så ska de nog gå fint ;)
 
nää, sängen känns rätt lockande! är helt sluuut...
 
 
lägger ut lite gamla egobilder från jag var"liten", ganska kul att se hur man sett ut genom åren :P
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
frän jag var när jag var liten.......... ;)

8 januari.

sådär ja, då var de färdigjobbat för nästan 1 vecka framöver! fan va naajs!! har jobbat sen i fredags, så känns skönt :).. Idag på hemvägen från jobbet var de dock mindre trevligt, har nog aldrig i hela mitt liv varit så jävla nära ett Älgarsel!! 2 st tom, var bara mer än ogjort att de skulle smälla, hade de gjort det hade jag definitivt inte suttit här nu. Är fortfarande sjukt skakis..Att man inte är mer rädd om livet...
 
Men jag lever iaf, har just ätit en äggmacka och ska strax bege mej ut med hundarna en sväng samt natta hästarna. Imorn kommer Nina hit och hälsar på, då blir de en rajd med grabbarna grus, sen gissar jag att vi går ut och busar med våra galningar till hundar oxå ;)
 
Skulle ha vart in till byske och handlat lite oxå? får se om jag tar de på torsdag ist.. blir nog tajt imorn.
Mican och Robin kommer hit på middag imorn oxå btw, ska bli trevligt! var vell ungefär tusen år sedan sist^^
 
 
 
Sen ett STOOORT grattis till min lilla älskade Vizzelpipa som fyller 5 år idag!!! undra hur i helvete jag fått de till 7 år?? har hela tiden varit stensäker på det :P tur man har koll..

6 januari.

efter en veckas ledigt så är vi tillbaka till allvaret igen, jobbade igår och jobbar idag, även imorn och tisdag.. jag är så förbaskat duktig! ;), kallt har de varit nu i ett par dagar, efter att nästan ha + grader ute så är de inte mysigt när de börjar komma uppmot en -20 grader! ser dock ut som att de ska bli lite varmare nu i veckan, blir ju bra..
 
befinner mej på jobbet just nu, bär av vidare mot stan sen när jag slutat med Jontis. vi ska förbi hans mamma i ursviken på middag, sen skulle jag vist klippa och färga henne oxå :)..
 
Förövrigt har jag då vänt på dygnet totalt, sitter vaken till kl 3 på nätterna!? även inatt när jag ska upp och jobba, har sovit cirkus 4 timmar inatt, de är jag inte van vid..jag behöver egentligen minst 7-8 timmar sömn om jag ska fungera, helst mer! så jag lever på monster och kaffe idag, ser ut som en knarkare, är typ blodsprängd i ögena :P
 
Hästapollarna fick komma in inatt efter att ha stått ute i ett par nätter, tror dom var gode nöjda :)
imorn ska jag ut och köra lite häst under dagen hade jag tänkt, sen bäre av mot eftermiddagsjobb.,.
 
näsådär, nu orkar jag inte skriva mer så jag tackar för mej! ;) hejhopp...
 
 

4 januari.

Händer mkt nu , eller egentligen inte men jag har bara lite mkt att göra :P
senaste dagarna har jag jobbat, vart ledig och umgåtts med människor, fixat hemma och tagit hand om djuren.
Har gått från blond till brunhårig igen då jag insåg att jag tyckte det kändes så tråkigt med blondt , känns fint!!
Och eftersom det är januari månad nu så kommer jag som jag sa tidigare börja sätta igång Bajen igen lite smått,
Har varit förjäkla skönt med en liten "paus" , så nu får vi se hur de känns och hur det går. Får jag inte taggen så kommer jag ev sätta ut dem på foder, men de blir ett senare bekymmer,Kanske!!!..
 
Idag är de underbart väder ute, har dock sovit bort halva dagen då jag vaknade nyss.. har en tendens att inte kunna gå och lägga mej på kvällarna nu förtiden, sitter vaken till typ kl 3 ? inte bra..Ska städa idag oxå, de är ett måste!
dags att sätta igång kanske??
 
 
Resultatet av färgningen!
 
 

RSS 2.0