19 maj,inlägg 2.

Jaha,just hemkommen ifrån byske, jag som bara skulle dit en liten stund och kirra lite blommor 0_o
blev kvar i 4 timmar ist, men men, sådant som händer ibland.

Hjälpte till ett par timmar på kiosken, sen for jag och köpte blommor och krukor + plantjord, gjorde fint i 2 av dom som vi ställde utanför kiorren , blev riktigt najs :) sen planterade jag i 2 till när jag lix var igång som jag nu taigt hem och ställt ute på bron, har en till kruka som jag ska fixa antingen ikväll eller imorn som ska få stå vid hagarna :) får se om jag pallar ikväll, är trött som fan.

Innan jag får på kiosken idag så var jag tvungen att se Vinnare plus, som vanligt varje dag ;P
och då sitter jag där, lite okoncentrerad för stunden, så hör jag " och här kommer då Leif Eriksson med Maro khan som över tar täten"
då vaknade jag till minnsan, och se på fan, christer startade ju i boden idag! och Maro khan vann hur lätt som helst,jävligt snygt! skickade ett sms till christer, men han Jens och Leif dök upp på kiosken sen och köpte mjukglass, så jag passade på att gratta ännu en gång !, sedan så blir de banan med Bobby imorn,då ska han kolla honom i munnen och se om han hittar ngt, sen blir det så att jag kör själv då oxå, han hade inte tid.

sen undrar jag, jag har ju betalat in min licens och gjort allt sådan klart, men ska man inte få ngt "bevis" på att man tagit det, har inte fått ngn som hellst bekräftelse ;S , sen tycker jag att man borde få ett ban kort oxå eftersom man betalar banavgift varje år på 1800 spänn! så man får tillgång till stallbacken på tävlingsdagar osv, och snart då Bobby ska börja starta så vore ju det en fördel så man tar sig in ;S fattar som ingenting av de där, ska ringa ner på seket imorn och höra.


Nu ska jag gå och göra kycklingsallad, sen ta in hästarna.
Hörs.



Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag ska klippa mig hos Linda (tror jag hon hette). Ärsch, alla kan inte bli nöjda alla gånger :)

2009-05-19 @ 19:17:09
URL: http://hannaogren.blogg.se/
Postat av: Amanda

Tack för tipset, ska köra på det! Dessutom behöver han bilen till jobbet osv, så det kommer dom förhoppningsvis också att ta lite hänsyn till om man har tur.



Du kör väl trav med dina pållar? Säg till om du är nere i Göteborg och tävlar någon gång!

2009-05-19 @ 19:17:24
URL: http://attentionwhore.blogg.se/
Postat av: Camilla

http://www.travsport.se/slicensinfo där har du beviset! sök på ditt namn :)

2009-05-19 @ 21:49:52
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0