30 december.

Näst sista dagen på 2012, känns förjävla bra måste jag säga! kommer inte att göra en dryg årsresume, för de här året har varit så jävla kasst att jag knapt ens vill minnas det...Nu hoppas jag på att 2013 kommer med något bra, sägs ju att inget ont inte har ngt gott med sig?
 
Iaf så är jag fortfarande förkyld, dock bättre men fortfarande inte helt bra, febern har börjat gå över men orken finns inte kan jag lova.. blir fan anfådd av att gå utanför dörren, inte ok -.- men har trots det försökt hålla igång lite iaf, upplever att jag blir sjukare av att bara sitta stilla, man tänker på det mer då iaf.
 
Igår följde jag med Mli till stan och hämtade hem en hund hon ska ha på prov till &börja med , en kanonfin rottis/collie hanne på 7 mån, helt fantastiskt fin verkar han!! hoppas att allt ska gå bra för dem nu, så jag har en vän som kan följa mej ut på promenaderna ;)
 
Vi släppte ihop odjuren idag, gick jättefint! Cilla var så glaaad, han var dock inte lika intresserad som hon utan han ville mest vara med surtant vizzla , vilket hon inte uppskattade lika mkt :P
 
Imorgon blir de en lugn dag, ska nog ut och köra lite häst under dagen sen firar jag nyårs med Mli och ev Erre, förmodligen kommer de bli lite alkoholintag (kanske tar död på förkyldningen?) och sitta & vara lite bittra, kändes lagom ansträngande :P Tisdagkväll blir de arbete, längtar nästan faktiskt!! ska bli skönt att få göra lite rätt för sej ;)
 
 
förövrigt har jag börjat dricka havremjölk igen, så förbaskat gott!!!

27 december.

så var julen över, har fått fantastikt bra presenter! mina efterlängtade längdskidor som jag önskat mej i minst 3 års tid bla :D sen ne ny spark samt en skoterhjälm, presentkort hos frisör och en 5 veckors taikwondo(stavning??)kurs som jag ska gå med Carina ;) bara bra gejer helt enkelt :D
 
dock har jag fått en 7jäävla förkyldning, febrig och ont i halsen & hostar som ett tok! inte fränt...Hoppas på att det inte är ngt långvarigt, pallar inte att vara sjuk..
 
Nu ska jag sova och hoppas på att jag vaknar friskare imorgon, Jonte drar till fjälls med massa folk och tanken var att jag skulle följa med, har dock insett att det kan bli svårt så jag stannar hemma ist och tar hand om djuren.
kommer vara lite emo i helgen förmodligen då jag kommer vara ensam, så kom och var med mej! bjuder på en förkyldning av rang! helt gratis ;)
 
 

24 december.


20 december.

om vi bortser från att jag har så förbannat ont i ryggen så rullar de mesta på ganska fint, alla julklappar är inköpta så nu är de bara vänta på att dagarna ska gå :)
 
har kväll idag på jobbet, samma imorn sedan ledig i 5 dagar, ska bli skööönt! skulle behöva en akut tid hos kiropraktikern men den risken är vell inte stor att han har ngn sådan nu, kan knapt resa mej upp när jag suttit ner..
Förövirgt så kommer bästaste Sussie och harald på besök på lördag, ska bli fantastiskt trevligt!
sen blir de kanske ut på uppdrag med Mli oxå, spännande spännande! ;D
 
 

18 december.

Ledig igår, oj så skönt de var! har eftermiddag idag och jag är såå trött så trött..
ledig imorn igen, då åker jag och mamma in till piteå för att handla inför jul, all julmat ska fixas så vi slipper göra det i helgen, misstänker viss kaos då nämligen, dom flesta brukar vara ut i sista minuten.
 
Har inte så mkt på hjärtat egentligen, tror att jag håller på bli lite förkyld igen, huvudet känns tungt som tusan, hoppas jag slipper...
 
ikväll blir det förmodligen en "tidigkväll", ska ta in hästarna och sparka en sväng med hundarna bara.
 
 

16 december.

Har haft full rulle hela helgen med både jobb och som djurskötare, har nämligen haft hand om Kingston , Dennis och sofies amstaff hanne på 10 mån. Har gått riktigt bra men är slut i huvudet nu kan jag säga, imorn väntar 1 dags ledighet vilket kommer sitta finfint! ska ta en rejäl sovmorgon och sen blir de ev lunch med Jennie på fältet.
 
Hade oxå tänkt fara ut och köra häst imorn samt fixa lite i stallet, sen bara ta de jävligt lugnt.
Jobb på tisdagkväll igen, sen ledig onsdag, jobb torsdagkväll samt fredag förmiddag, efter de tror jag 1 veckas ledighet väntar eftersom de är jul. kommer bli så jäävulst skönt!har dock inte fått schemat än så ska inte ropa hej.
 
Näe om man skulle dra ngt gammart över sej och hoppa isäng? känns som en bra ide faktiskt, har nyss kommit in efter en sparktur med vovvarna, mina älskade go snuttar <3
 

13 december,Lucia.

jaha, idag är det tydligen lucia? har då ingen som helst stämning alls, jävla tråkigt :(
har haft mer eller mindre full rulle idag, käkade lunch med Mican vid 11, sen hem och fixa lunch till Jonte och vid halv 1 kom Gulli hit och fick sitt hår färgat. kl 14 gick jag över till grannen och klippte henne, sedan hem igen och dö i soffan en stund innan de var dags att laga till någon middag.
 
Efter middagen tog jag och Jontis hundarna på en sparktur, var dock mer eller mindre snöstorm så såg inte så mkt :P men de är trevligt endå! skulle nog kunna bo på min spark :D. Har även fått upp julgranen oxå, så känns endå lite bättre med julstämningen, men har endå alldeles för lite feeling..
 
Nu ska jag snart bege mej ut i stallet och plocka in tokarna, sen tagga till för 13 timmars jobb imorn.. jag kommer vara DÖD!! helt seriöst, men de känns endå värt, behöver pengarna! kommer jobba mellan 08-21, men blir ledig lördag då iaf så känns bra. Ska vara hundvakt åt Kingston hela helgen, ska bli trevligt! då får Cilla en vän :)
Vizzla lär vara sur och ligga i soffan hela tiden som vanligt :P..
 
ja va tusan, tagga tagga! blir sängång tidigt ikväll.. fast iof, va lörns de om jag endå inte är trött??
 

lite bilder..

kände inte för att sova, så nattsuddar ist! bjussar på lite bilder :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu blev jag lääääässsss, gonatt!!
 
 

bästa

Låten jag hört på länge!
http://www.youtube.com/watch?v=ktvTqknDobU

12 december.

Stort GRATTIS till min bästaste bror som fyller 25 år idag! :) de firas med kvällsjobb för min del ikväll, de sög...
Förövrigt är jag bara sjukt less på allt, människor är ett jävla slag altså..
 
 
 
 
 
 
 

11 december.

snacka om väderomställningar!! igårkväll var det -8 grader ute, tänkte att perfekt! då får mina hästkrakar stå ute och äta ur balen, när jag vaknade imorse vid 10 var det -21!!!? stackars grabbarna gruus, då fick jag rennt ont i hjärtat :(
gick dit direkt och dom var hyfsat varma och gosiga under täckena iaf, som tur var.
 
For och käkade lunch med Jennie vid 11, sen hem och ut i stallet och skotta. Nackdelen med kallstall är att skottar man inte direkt så fryser alltihopa! inte ball, fick stå med järnspett och försöka lossa på "kakorna" av skit och piss, skottade ur hela boxarna och fyllde på med massor av nytt fräscht spån, sedan fick dom komma in. då jag har ganska litet stall så värms de upp ganska fort, brukar ligga på kring 0 grader därinne efter ett tag. När de är som kallast på vintern brukar de vara kring -5 grader, då står dom alltid med täcken på :).
 
Nu väntar jag på att Jonte ska sluta jobbet, vi hade nämligen tänkt till stan och fixa de sista julklapparna.
frågan är om vi orkar dra när de är såhär kallt? får se vad karln säger, annars blir de vara hemma och städa ist..

Har även fått en god nyhet, pappa får kanske vara hemma på jul! men bara kanske.. har han tur får han åka ifrån jobbet redan söndagkväll, om inte får han nog åka tidigare på måndag förmiddag så han hinner hem till middagen, GUUD vad jag hoppas på det! vill inte fira jul utan pappsen <3
 
 
Jag har den bästigaste pappan i världen :))

10 december.

Några dagar sen sist, har haft en bra helg bestående av kalas och festligheter.
Lördagkväll blev det intag av alkohol, alldeles för mkt egentligen men mådde trots det fantastiskt bra dagen efter!?
var isäng vid 4 på morgon, vaknade av att mamma ringde vid halv 11 och sa att Bajen hoppat ur hagen och var på vift. jag i panik, nästintill full fortfarande (kändes de som) sprang ut och där stod han mkt riktigt, just utanför hagen och mumsade på höet han lyckats putta ut, knasboll! tog in båda gossarna i stallet för att kika på hagen men den var hel, även hästen som tur var. tror jag ska sälja honom dyrt som hopphäst^^ hehe
 
Ledig framtill onsdagkväll, har en jäkla massa julklappsärenden outrättade så måste verkligen börja ta tag i det ordentligt, blir så dålig stämning om jag är ute i sista sekunden, man brukar ju nämligen inte vara ensamen direkt!
sedan väntar en mysig jobbhelg... ska nog överleva de med.
 
längtaar!

5 december.

Just nu är jag så otroligt förvirrad, arg, ledsen, frustrerad och tammefan allt som går att vara!
jag behöver stabilitet, och de är NU!! jag är så less på folk, jag är så jääävla less påatt  allt hela tiden ska gå åt helvette!
 
Om inte allt reder upp sej snart så vet jag då inte vad jag gör, överväger seriöst att flytta långt ifrån silivicationen.
Helst mitt uppe på en jävla fjälltopp där det inte finns en kotte!!

3 december.

Ledig idag, men inte en lugn stund för de inte! upp kl 06,30, rasta hundar och sedan iväg mot Byske där jag mötte upp Nina och Johan, vidare mot stan för lite ärenden, tillbaka till Byske, in på banken samt äta lunch.
Hem , snör ihop en lussebulle deg och däckar i soffan medan den jäser. Upp igen och baka till dem, fixa middag och sedan iväg ut i stallet och pröva sadeln på Bajen igen med Mli som sällskap, den verkar ligga relativt bra! HURRA säger jag!!! äntligen, satan va skönt de ska bli med en riktig sadel!!
 
sedan vidare mot Mli i storbränna och dricka kaffe och snacka skit en stund, sedan ut och pröva sadel på hennes Fari, tyvärr låg den inte bra på honom så blidde inge av där :/, vidare mot gymmet, tittade dock mest på medan Mli tränade men sprang faktiskt några minuter själv oxå och la mej på "sträclbänken" för att töja ut mej lite ;)
Nu äntligen hemma igen, dags att varva ner en aning, ska göra det på bästa sätt och ta en kvällsprommis med hundarna och sedan natta grabbarna grus i stallet :)
 
Imorn blir det en redig sovmorgon, sen blir de in till stan för ytterligare ärenden!
på afton ska jag rida/köra häst, ngt av de iaf :P
 
 

1december.

Så var vi inne på december månad, bara 1 månad kvar innan nytt år, fan vad jag längtar! kan inte tänka mej att det kan bli mkt sämre än det här året, för detta tar fanimej priset!! hurves när jag tänker på det..
 
Befinner mej på jobbet, bara 1 timma kvar innan hemgång. höll förövrigt inte på att ta mej hit då audin vägrade starta, jävlart stendöd! som tur var gick den kabla igång, brukar inte fungera men tack och lov så gjorde de det idag!
Snö har de kommit oxå, de var påtiden! blir så mkt trevligare ute :) får gärna komma massor mkt mer! dock är de inte så trevligt att köra i detta busväder, meeeen sådan är vintern.
 
Imorn jobbar jag förmiddag, hoppas att bilen uppför sej då bara! sedan ledig 2 dagar, ska passa på att göra jul ordentligt och kanske baka lite så man har ngt att bju på ifall de råkar komma en männisch :P
Fick hem sadlarna igår oxå, hann testa dem som tvärendes idag och den ena ser endå rätt lovande ut! ska testa rida i den bara en gång hade jag tänkt , hoppas på de bästa! behöver verkligen en sadel NUUU!
 
nu dags att göra sista rycket här på jobbet, sen hem och göra stallet för att sedan mysa ner sej i soffan med Jontis innan sänggång väntar :)
 

30 november.

Ledig idag oxå, skönt som tusan!
följde med Jennie in till byske under förmiddagen där vi fixade lite nödvändigheter, bla hårfärg så nu är jag slingad och kvitt utväxten samt lite ljusare, blev kanon! äntligen :)
 
sen har jag mest chillat hemma med Jontis, tanken var att vi skulle göra en go middag bestående av fläskytterfile och ugnspotatis, men jag tycker inte att ytterfile är gott insåg jag idag! oxfile,nöt och hästfile är tammefan de bästa!
kommer inte köpa annat framöver..skämt och sido, vanlig hederlig fläskfile funkar faktiskt, men oxfile/häst/nöt filen är värd varendaste spänn!
 
Gick ut i stallet och plockade in grabbarna efter middagen då de började toksnöa helt plötsligt, inte bara lite heller!?
klagar dock inte, de får gärna komma 1 meter eller 2 :P. Ola var snäll och hämtade sadlarna från Jeanett så imorn ska de testas, hoppas att ngn av dem ligger bra! den ena är nog för bred, men hoppas på 1 av dem iaf..
 
Ikväll har Jennie vart hit och chillat ett tag, kollade på lite x-factor och snackade skit, hon skulle dock jobba imorgonbitti så blev inte så länge..Nu ska jag ta och hoppa isäng , eftermiddagsjobb väntar för min del imorgon, just nu är jag inte jätte taggad då snöovädret ska (enligt vädret) hålla i sej enda till söndag, vill ju vara hemma och njuta!!
 
Har förövrigt nästan sålt speedcarten nu, en kvinna från Boden ringde och bokade den och var helsäker på att hon ville ha den, 2200:- in där! så fantastiskt välbehövligt! har även en intressent på min  qh-sele i läder, blir 1000:- in där oxå. den är dock riktigt fin så jag ångrar nästan att jag säljer den, men behövs det pengar så gör det..
 
 
 

RSS 2.0