24 oktober,

så var de färdigjobbat för denna vecka, nu blire "Lång ledigt" pga en ändring i schemat till veckan.
så ist för att börja om på onsdag jobbar jag inte fören fredag eftermiddag, 7 dagars ledigt alltså! inte illa ;)
Imorn har jag tänkt åka och hälsa på Nina i Jävre, var ungefär tusen år sedan sist jag var dit!
 
Hästarna fick komma in idag innan jag for iväg på jobbet, har regnat iprincip hela dagen och varit kring 0 grader, de uppskattas inte av herrarna så dom blev väldigt glada över att få komma in i värmen :) Jonte var snäll och hämtade hem en ny höboll till dem i afton, jag har världens bästa karl <3
 
Hade fått paket i postlådan också när jag hämtade posten ikväll, ett paket med 2 par stickade tjocksockar från faster, GUULD <3 perfekt till vintern! stod tom mitt namn instickat på ett av paren, mkt snittsigt!
Har just betalat av lite räkningar , som tur är blir de löning imorn.

Nu ska jag ta och hoppa isäng, har full rulle hela morgondagen!

 
såhär såg de ut hos oss för 3 dagar sen, ligger fortfarande kvar en del. Vill ha mer NUU!! :)
 
 
 

21 oktober.

Det är kallt ute, -11 grader. Snart är vintern här!! vill bara att de ska trilla ner 1 meter snö NUU! ska dock bli + 9 grader i övermorgon, kan inte tro de är sant....Jag har beställt en ny vinterjacka speciellt för gravida då jag knapt ryms i mina vanliga jackor längre, om ngn vecka till kommer de inte funka Så kände att det var ett måste.
Hoppas bara att den är varm och kunglig då jag är bortskämd med dunjacka senaste 2 vintrarna :P
 
Ikväll har Mli hälsat på, vi drack the och åt lite pepparkakor och pratade på, blir långt mellan gångerna nu tyvärr.
Men de märks aldrig, de är skönt :)
 
Ser fram emot helgen, är ledig så ska ta och hälsa på Nina i Jävre på fredag, sedan väntas marknad i byske lör-sön. Älskar att gå på oktobermarknaden, är otroligt mysigt! :)
 
 

17 oktober.

Det blir alldeles för sällan jag skriver nu, lovade ju att jag skulle avslöja en hemlighet sist, som säkert måånga av er redan vet om då jag gått ut med det på både facebook och instagram :) , Men jag gör det vell här oxå!
Jag och min älskade Jontis ska bli en familj, i slutet på mars ska 2 bli 3 :) känns helt fantastiskt! samtidigt som man såklart är livrädd, hela livet kommer att förändras. Vi kan nog inte längta nog mkt <3
 
Första veckorna mådde jag som en påse skit, var fruktansvärt att vara på jobbet och att ens existera över huvudtaget! :P som tur är har illamåendet gått över och jag mår som en männish igen :)
 
Märker dock på hundarna att dom känner av min graviditet, främst på Cilla. Hon har blivit lite trotsigare och mera lättstressad, vilket hon aldrig varit förut! men de är vell hennes sätt att visa mej att ngt är på gång.. Det har blivit bättre och kommer förmodligen gå över sen när bebis kommer, hon har även börjat löpa vilket såklart har en bidragande orsak.
 
i övrigt rullar allting på i vanlig ordning, det närmar sej vinter och jag längtar i sinne efter att få plocka fram sparken! får gärna trilla ner några dm snö ;) tyvärr kommer de bli ytterst lite skoterkörning i år med tanke på omständigheterna :P men de tar vi igen nästa vinter !:)
 
 

RSS 2.0