31 juli.

hej och hå vad dagarna går fort, jobbat från kl 8 imorse till kl 13, följde sedan med mamma till byske och fixade lite saker där, sen åkte jag och Jonatan in en sväng till stan för att fixa nå grejjer till kiosken ,+ att jag for förbi travet en sväng och kollade läget och snabbpratade lite med christer :) var lunchtrav idag men han inte se de sista loppen .
Var förbi en tväris inne på Royal och köpte flugpannband åt hästarna, är så mkt flugor i ögonen på stackarna, så dom kommer nog bli glada nu när jag sätter på dom de.

Nu är jag hemma i fällfors igen, trött som fasiken efter den här dagen! jag var så trött imorse när jag steg upp och ville igentligen bara sova! men icke de, bara stiga upp och se glad ut, gick ganska bra trots allt :) tog ut hästarna där vid 7 tiden,dom fick sova inne inatt och vila ifrån småkrypen som vill åt dom hela tiden.

Har ganska nyligt ätit middag, gjorde taco"rullar" , alltså taco köttfärs som jag rullade in i tortillas och sen kastade in i ugnen en stund, dock när jag handlade kryddorna förridag så råkade jag ta extra "HOT" på båda påsarna, vilket jag inte märkte fören jag hett ner de i köttfärsen -.- så jag kan lova er att de var starkt, jag svettas fortfarande !
För min del blev de bara taco köttfärs med keso och broccoli, har bestämt att jag ska köra en räser "diet" nu fram till vi far utomlands, sedan fortsätta när jag kommer hem därifrån igen, så jag börjar IDAG ! kommer skriva varje dag om vad jag ätit, och hur mkt jag rört på mig under dagens lopp, ni som bara blir irriterade och tycker jag är knäpp behöver inte läsa.
Jag skriver för min egen skull, och gör de för min egen skull !

Mitt mål är att se ut såhär igen :



Här har jag inte EN endaste valk! men är fortfarande inte smal, men betydligt smalare än jag är nu, har gått upp 6-7 kg sen detta, men de ska bort NU! jag skämtar inte, när jag såg mig i spegeln igår blev jag så deprimerad över hur jag förändrats till de sämre, att man kan låta de bli så? fyfaaan, jag känner mig skit äcklig.

nu blir de hårda bud, och jag ska FAN inte ge mig fören jag är nöjd! och jag ska ge de tid den här gången,allt kan inte ske på 1 vecka (även fast man önskar det) , varje dag läser man om folk som gått ner 20-30 kg, och här handlar de om 6-7 kg, ska de vara så jävla svårt? ursäkta att jag svär så mkt, men jag är förbannad! på mig själv .....



Nu ska jag ut och köra Bajen iaf, så jag kommer på bättre tankar,blir motionkörning 1 mils rundan hade jag tänkt :)
sen ska jag promenera , är fest i fällfors ikväll så blir ner och kolla läget en tväris där med och träffa lite folk .

hörs.


30 juli.

Den här dagen har gått ruskigt fort! vaknade vid 10, hästarna fick som sagt sova ute inatt så jag passade på att ta en sovmorgon, men har inte alls sovigt bra de senaste nätterna ?.

Mican kom iaf hit idag vid 11 tiden, jag färgade hennes hår och sedan klippte jag topparna och slutresultatet blev riktigt bra :) ! jag tror hon blev nöjd oxå, för jag lov att hoppas iaf , annars blir de jobbigt ;P haha.
Efter jag klipt och färgat så bjöd mican mig på lunch nere på folkan, jag åt en skink/ost baugett och Mican tog en med kyckling, de smakade iaf lika bra som de alltid gör .

Efter lunchen komme jag med iden att fara till piteå och schoppa, gissa vad som blev? jo, just det :P vi tog Micans räserbil och drog oss mot piteå stad, min bil har punka och ditsatt ett vinterdäck och dom andra sommardäcken som sitter på är inte riktigt att lita på, så jag vågade inte ta den risken ;P. Väl framme i piteå parkerade vi, sen började shoppingkalaset! rea överallt var det och vi blev som tokiga och handlade för allt vi var värda :P haha! skämt och sido, vi var faktikst väldigt skötsamma trots att de var Rea , köpte mest bara saker som vi behövde, vi är kloka :]

Efter att ha´gått runt ett bra tag så åt vi lite mat inne på waynes , sen fortsatte vi en stund till, och detta följde med mig hem :

   

Bild 1 : myströja från cubus och Linne från Gina
Bild 2 : Randig tröja från Gina och kjol från HM
Bild 3 : Jeansleggings från Veromoda

sen köpte jag även en Bh med avtagbara axelband för endast 50 kr (Rea i sinne) , har varit ute efter en sådan länge, men tur att jag väntade , är inte alla dagar man hittar såna praktiska saker för de priset :P! , hur som helst är jag väldigt nöjd med schoppingen, endast saker jag behöver, men nu får jag inte handla mer fören jag kommer till turkiet har jag bestämt, måste ha pengar att spendera där oxå ;)



Nu är jag iaf hemma från piteå igen och Mican har dragit sig hemmåt, vi har haft en riktigt mysig dag och de var riktigt roligt att få träffa henne, händer så sällan eftersom vi bor så långt ifrån varandra, sen när jag jobbar i sommar oxå och hon börjar snart om att jobba igen efter sin semester, men vi får styra upp detta iaf så vi ses oftare endå :) allt går.


Iaf så ska jag ut och köra Bajen en sväng ikväll, ska höra om Jessika vill följa med och rida Bobby så han får röra sig oxå.ellerså far jag ut och kör Bajen själv och Jessika får rida Bobby imorgon? eftersom Bobby endast får skritta.
Får se hur jag gör, de blir nog bra hursom hellst tror jag :)

Pappa är just påväg hem från umeå efter att ha köpt en tryckvagn, sen fick han med sig en rockard oxå och sen hade han fått en massa nya järnskor oxå på köpet, inte illa! kommer bli kanoners kanon detta, tur jag har en snäll pappa som ställer upp och fixar, helt ärligt så vet jag inte riktigt vad jag skulle ta mig till utan honom? trots att han kan vara väldigt störande stundvis , men de är vell en pappa i ett nötskal antar jag?

Imorn blir de jobb från 8-13, sen får vi se vad som sker helt enket,Lördag blir de jobb 12-21,30 och söndag 7-13.
kommer bli en tröttsam helg känner jag.

nu ska jag ut och promenera, såg mig i spegeln idag i provrummet, och jag gillade verkligen inte de jag såg, jag fick mig verkligen en tankeställare, och jag tänker gåner så jag blir lika smal som jag var då jag träffade Jonatan för 4 år sedan.
5-6 kg ska bort, jag tänker fan inte leva med dessa valkar nåmer !


hörs.

29/30 juli.

Idag känns det som om Livi Bajen har "landat" , var ute och red honom ikväll och han var så pigg å glad! kändes helt toppen måste jag säga, vi busade på i skogen och klättrade i backar osv och hade allmänt mys :)
Blev inte stan ikväll, utan Jonatan stannade här hos mig ist som ni redan kanske förstått ^^

sen på slutet red jag lite dressyr , gick lite på volt och gjorde lite serpentiner för att mjuka upp honom i båda sidor.
Gick kanon bra , skötte sig exemplariskt !

Inatt ska hästarna få sova ute hade jag tänkt, är så härligt väder och inte alls så mkt smådjur ikväll, måste passa på att ha dom ute när vädret är såhär, dom såg då iaf väldigt nöjda ut med läget båda två :)

Ikväll har jag och Jonatan varit ute och fiskat, skulle till sälltjärnarna men hittade inte dit ;P så vi stannade av vid ngn annan sjö som vi hittade, men där var de då dö läge så vi var ganska snabt därifrån , hittade en till sjö men även där var de dött så vi gav upp de där , hade tänkt fortsätta men mörkret faller fort nu på kvällarna så vi for hem ist .

sen har pappa Kirrat en tryckvagn ikväll, han ska hitanför umeå imorn och hämta den, kommer bli toppen! Bajen behöver lite styrketräning , även Bobby kommer kunna ta del av den, så de kommer bli kanoners kanon! fick den till superbra pris oxå.


Imorn/idag kommer Mican hit, ska klippa och färga håret på henne, sedan blir de troligast luncha nere på folkan , ska bli trevligt att träffa henne, händer inte så ofta nuförtiden , sen om de är bra väder blir de steka lite på altanen oxå och hoppas på lite färg ;) , på kvällen blir de körningen med Bajen och sen ska Bobby skrittas, såatt så kommer dagen imorgon se ut, då vet ni det.

Nu ska jag sova hade jag tänkt, så jag orkar göra allt imorn !
godnatt.


14 dagar kvar ;)!!

29 juli.

Äntligen börjar de bli lite sommar igen, ca 22 grader varmt ute (helt lagomt)!
Har kommit ifrån folkan efter att ha ätit lunch med jennie , sen komme emelie förbi en stund oxå och kollade läget :)
sen mitt i alltihopa ringde Karln som har  2 åriga hingsten efter Rite on Line när vi satt och åt, svarade inte då men han ringde igen för en stund sedan , han ville så gärna att jag skulle ta hästen och jag skulle få honom till ett bra pris.
Klart man blir sugen, men 2 årig hingst och sen är man ensam blir nog lite mkt, har inte christers hjälp varje dag precis ;P , sen har jag inte plats för 3 hästar här hemma heller, annars hade jag gärna tagit honom med ;)

Hade tänkt rida/köra Bajen idag nu under dagen, men är så varmt att jag skippar det,skulle kunna ta de ikväll men har lovat Jonatan att vi ska fara hem till honom ikväll (jag är typ aldrig där -.- ) så han får vila idag, han har trots allt varit ut 3 gånger den här veckan, far ut och kör honom imorn en sväng , då ska vi fara ut och köra motion hade jag tänkt.
Han verkar verkligen trivas här, är så roligt att se ! sen måste de vara världens snällaste häst att ta hand om , helt gudomlig!

Blir inget v75 för mig i helgen, tragiskt nog! jag jobbar från 12 till 21,30 så de kan jag då verkligen glömma.
Jobbar nu på Fredag lördag söndag måndag, sen ringde dom från lokalen imorse och frågade om jag kunde jobba på onsdag till veckan , svarade lite tveksamt Ja, samtidigt som de blir mkt jobb nu i helgen så känner jag att jag kommer verkligen behöva dom där pengarna, så jag måste vara klok och tacka ja till allt som jag får! de lönar sig sedan.

Blir nog fara ner på Banan då på tisdag med Bajen till veckan, bli lite intervaller på rakbanan sen vill nog christer se hur han rör sig på rundbanan oxå, så de ska bli spännande att se hur han beter sig! jag hoppas innerligt att de kommer gå bra, för den här hästen är helt underbar!  och har ett steg man bara kan oja sig över, helt fantastiskt !

Nu ska jag ut och ge hästarna mat, sedan steka i solen lite för att sedan börja pallra mig mot Byske där jag ska åka med Jonatan till stan, om jag inte övertalar honom att vi stannar här ;P kände inte för att fara diit -.-

hörs sedan.


sen peppar vi som fan på utomlands nusnart, jag längtar i SINNE!! :D

28 juli.

Den här dagen har varit helt underbart toppen!
tog en sovmorgon i morse till kl 10, så hästarna fick stå inne tills dess, bra att hagarna får vila en stund och torka upp lite.men tog ut dom direkt jag vaknat, gav dom morgonmaten och sedan gjorde jag mig i ordning för att dra en repa till stan tillsammans med Jonatan.

Väl framme där började det med en lunchbuffe på tatung, Jonatans mamma bjöd oss och Jontes lillebror och syster.
Var hur smarrigt som hellst måste jag säga, finns inte mkt som klår det! , sen blev de iaf gå runt på stan ett tag, Jonte köpte ett par badbyxor och en shorta, själv köpte jag 2 linnen och ett par Haremsbyxor till :] kan inte hjälpa de, men dom är så fruktansvärt sköna och helt perfekta att ha med sig nu när vi drar utomlands ! kan även tillägga att de var rea :] 70 kr.

Efter stan for vi till byske, Jonte skulle jobba med mamma och jag gick iväg och solade solarium,väldigt härligt! sen drog jag mig hemmåt till hästarna igen, gav dom mat och vatten å sedan chillade jag på inne en stund.


Ikväll har jag ridit Bajen ensväng, gick kanonbra! men idag har jag fått känna på att han faktikst har lite egen vilja, han gillar inte riktigt då underlaget "skiftar färg" , när vi gått i skogen på sandvägarna och sen ska ut på asfalten (ny asfalterat= mörkare asfalt) så tyckte han de var lite läskigt, han stod och funderade en stund för att sedan testa backa , men till sist efter lite övertalning så fick vi oss över :P , tycker de är härligt att han faktikst inte "sköter" sig hela tiden, han kan inte vara snäll jämt stackarn :) . sen sprang vi lite i skogen och myste på , sedan blev de lite dressyr ridning på sandplanen , han gick SUPER fint på volt och i en jätte fin och stadig form hela tiden, utan problem!  testade på en skänkelvikning litegrann oxå, och han svarade faktikst litegrann och verkade förstå på ett ungefär vad jag menade iaf, han verkar vara otroligt lättlärd! så detta ska bli kanon kul.

Blir fara ner på banan till veckan och köra intervall på rakbanan, kommer tyvärr inte hinna det i helgen eftersom jag jobbar , men lika bra det, då hinner vi tjollra på lite mera här hemma och låta honom upptäcka lite fler stigar osv :)
Klimatisera sig ännu mera helt enkelt.


Nu ska jag lägga mig, är rätt trött efter denna dag.


      

Googlade lite på Livi Bajens pappa Kramer Boy, och fann dessa bilder, tycker Bajen verkar släckta på sin far!

27 juli.

sådär ja, nu har jag jobbat klart för idag, blev jobb från kl 7 imorse till kl nu , har gått riktigt bra faktiskt men är lite trött.
Blev lite "panik" imorse då jag ställt väckarn på 6, vaknade pigg men sen tänkte jag "äh jag kan vila lite till" och de brukar ju oftast sluta dåligt ;P jag vaknade halv 7 och hade otagit ut hästarna och fixat mig själv, så de blev full rulle ut i stallet och he ut dom,som tur var regnade det inte så dom behövde inga täcken, men foder mat och vatten skulle dom ju ha förstås. Då jag fixat de klart snabbade jag mig in och drog kammen genom håret och sedan mot jobbet, var faktikst där 1 minut före kl 7 ;) rätt snabb är jag !


Ska snart ut och köra/Rida Bajen en sväng, de lutar åt att jag kanske rider en sväng endå? jag kände mer för det idag,
men vi får se vad som sker då vi väl kommer ut :) blir hur som helst en relativt lugn sväng .
Får se om de blir fara ner på banan i helgen om jag får tid, köra lite intervall på rakbanan ? beror som sagt på hur jag jobbar, annars får de bli till veckan ist :) sen ville christer titta på Bajen oxå.

Hoppas även att jag kan fara på travet och se V75 i helgen, Marokhan ska starta och han fick spår 11 -.- inte alls de bästa, lite synd faktiskt , men får han rätt resa så kommer han plasera sig iaf, om rent utav inte vinna då den här hästen verkligen har det i huvudet! han har inte startat en endaste gång utan att tjäna pengar, synd att de är så mkt jobb med hästen vid sidan om för att det ska fungera bara, men christer gör de jäklit bra måste jag säga, jag är glad att ha honom vid min sida.


De blir inte stan ikväll heller, jag och Jonatan ska sova här och fara till småforsarna för att fiska och grilla ist :) kommer bli mysigt! bara de inte är massa andra fiskare där som tänker ta upp hela plejset -.- risken finns ju, men då får dom akta på sina rövar och ge plats åt Big MAMA ;)


nej, dags att göra ngt vettigt, göra klart i stallet för kvällen och sedan ut med Bajen , sen ska även Bobby skrittas idag för första gången på vad kan de bli, 2-3 veckor? önska mig lycka till, han lär vara PIGG ;)




Livi Bajen!

(ursäkta den hemska kvaliten på bilderna, min mobil ville inte riktigt vara med igår kväll ;P )

26 juli.

Full rulle hela dagen lång.
Idag tog jag sovmorgon då jag såg att de regnade ute, så hästarna har stått inne mest hela dagen, lite regn skadar inte men när de regnar som de gjort nu i flera dagar så är de inte roligt för dom att vara ute heller.

steg upp vid 10, gick ut och gav hästarna mat och sedan fick dom då som sagt fortsätta stå inne pga vädret.
jag gjorde mig i ordning för dagen och sen for jag och Jonatan en sväng till byske och kollade in marknaden i brist på göra, jag köpte bla en T-shirt där de stod "mias älskling" till Jonte, och han köpte en till mig där de stod "Jontes älskling"
lite romantiska är vi allt , vi har våra ljusa stunder ;), vandrade runt en stund till i de tråkiga vädret sen gick vi in hos mamma på kiosken och fikade litegrann och sedan bar de av hemmåt igen.

Därvid 16 tiden började regnet gå mot sitt slut, så då fick hästarna komma ut en stund, Bobby var helt galen och Bajen var lugn som vanligt och skötte sig exemplariskt, jag har nog aldrig mött en snällare häst att ha å göra med? !
sen har han äntligen börjat äta ordentligt, han har varit petig med fodret och inte riktigt vela äta det, men nu idag så har alla måltider gått ner utan problem! känns jätte skönt :) han behöver få i sig all mat han får.

   Bajen          Bobby

Hagarna blir inte i de mysigaste laget nu när de regnat i 7 dagar i rad,tur att vi har sand i hagarna så de inte blir den här "sur geggan" utan bara "blött" , men ser ut som att de ska bli bättre väder from i morgon, bara hoppas på det ,såhär kan de inte fortsätta, snacka om en tragisk "svensk sommar" -.- 


Mina planer för morgondagen är jobb från kl 07-15 , sedan ska jag fara ut och köra Bajen en sväng , packa och sedan fara till stan och sova hos Jonatan till tisdag, då ska vi fixa dom sista sakerna inför turkiet resan + äta på tatung:]
sedan blir de hem igen på tisdag eftermiddag.



NU höll jag på glömma berätta att jag var ut och red Bajen igår afton, for ut i skogen och kollade läget en sväng, vilket gick kanon bra! superfin var han , helt underbar! går inte beskriva på ngt annat sätt.


Nu ska jag lägga mig, blir upp tidigt imorn.

25 juli.

Ursäkta mig, men nu svär jag! FAN vilket pissväder de är ute, jag blir så less på det och de är så mkt som man inte vill he sig ut att göra när de är såhär, även fast de finns massor jag borde göra så blir jag så derpimerad då vädret är såhär! De får gärna vara sol/mulet om dagarna och regn på nätterna, men inte regn på dagen och uppehåll på nätterna, ska detta fortsätta så funderar jag på att vända helt på dygnet, de kanske vore ngt endå?

Iaf så var de uppehåll i morse kl 6 då jag tog ut hästarna, dom fick gå utan täcken och Bajen passade på att rulla sig medan Bobby är en mes och bara stod och tittade på Bajen som om han vore tokig :P Bobby rullar sig ALDRIG då de är blött ute, därimot så ligger han ner ibland då de är torrt men även då rullar han sig inte, en renlig kuse ,rätt skönt :P

kl 7 började jag jobba, sen hade jag en rast därvid 8 tiden och då började det regna , så bara ta in hästarna och snöra på dom regntäcke, började med Bajen som blev väldigt nöjd då han fick täcke på sig, borstade av honom innan oxå eftersom han rullat sig den busen :) sen blev de Bobbys tur och även han blev nöjd.

därvid 12 tiden regnade det så mkt att de knapt gick vara ute, så då fick dom komma in i stallet och där står dom kvar fortfarande och tuggar på lite hö och lyssnar på radio.

Nu har jag slutat jobba iaf, har varit ute och pussat på gossarna lite , Bajen är så mysig av sig och vill gärna vara med näsan uppe i ansiktet, medan Bobby är en riktigt jäkel och myser först och sen försöker han tjuvnypas ;P inte lika trevligt.
Men jag tycker om honom endå<3

har just packat in lite saker som jag ska ta med till Byske och lämna hos sandra som har Macho, ska bli kul att se hur han har det , hon är tydligen nöjd med honom iaf vilket känns jätte bra, och jag tror Macho stormtrivs i sin stora beteshage ! sen har dom fixat en box nu oxå så han får komma in när de är dåligt väder, så de är ju kanoners.

ska även hinna med att gå en sväng på marknaden som är i Byske nu, dom har tydligen fått dit lite mer nytt i år, har som alltid varit bara samma saker tidigare år så de kan ju vara värt att kolla läget litegrann , sedan blir de hem till Fällfors igen.Hade tänkt rida Bajen en sväng men ska de regna såhär får vi ta de imorn, ska vara uppehåll enligt väderrapporten.
sen senare ikväll blir de myskväll med Jonatan, film och popcorn i mass! det ser jag framimot.


Bjuder på en bild då jag rider Dressyr på Bobby, tycker han går riktigt stiligt, men mkt kvar innan de är helt 100.


ska bli intressant att nu få börja komma igång med Livi Bajen oxå :)!


              


24 juli,inlägg 2.

NU har jag börjat jobbet, men är hemma på middag eftersom jag inte ska vara hos nästa vårdtagare fören kl 18.
har kollat till hästarna lite och dom ser ut att må gott, kunde dock fått vara bättre väder, ska vara regnit nu i 4-5 dagar framöver,vädligt trist tycker jag! men, de hindrar mig inte till att göra allt jag tänkt, man är ju inte gjord av socker trots att jag är ganska söt? ;) hehe.

sen inna jobbet klickade jag mig in på Börjes tingsryd och beställde en massa saker! bla:

*blått Himalaya regntäcke till Bobby (Bajen ska få ta Bobbys grön rutiga eftersom han verkar ha grönt som "sin" färg)
så de ska jag fortsätta med :)
*en ny krubba till Bajen
*Linfrö olja (håller igång hästarnas magar och smörjer tarmen, ger finare päls)
*B-vitamin, bra för hästar som tränas , håller igång aptiten och bra för pälsen.
*Sömavknippsare (skit bra att ha hemma då dom  håller på tappa skon så man lättare kan slita av den)
*Läderklätt stångbett
*aloevera Gel
*Liniment
*Feber termometer (har tappat bort den jag hade)


sen var de säkert ngt mer , men kom inte på allt :P återstår att se sen då paketet kommer nästa vecka.

Nu ska jag ta mig en liten powernap innan jag börjar jobbet igen, sen då jag slutat ska jag mysa med hästarna lite och göra klart för kvällen, sedan blir de sängen för min del, är ganska trött idag känner jag.

Återkommer imorgon, då ska jag ut med Bajen för första gången och kolla läget litegrann, ska bli intressant! :)

(Bobby nyduschad på stallbacken)

24 juli.

Igår var en välldigt välldigt hektisk dag! snacka om fullt upp, han inte uppdatera mer på kvällen som jag lovade, men jag gör de nu ist ;P

Jobbade som sagt 7-12 , men var klar tidigare och åt lunch med jennie, men de har jag redan skrivit om jag inte minns fel ;P`? efter det drog jag iaf hem och myste med Bobby, jag släppte honom på baksidan av huset där jag gjort en liten beteshage så han fick tugga lite gräs, tog lite bilder osv och bara njöt av solen som var framme en stund.
sen närmade sig kl middags tid och jag var tvungen att fara till byske med nå baugetter mamma och pappa beställt till kiosken eftersom de är marknad i helgen, så när jag skulle sätta mig i bilen för att fara ser jag ett ENORMT punka på mitt vänstra framdäck! helvetee, lite panik blev de då. Men ganska just skriver emelie ett sms och frågar om jag vill följa med till Byske, som en räddare i nöden hon är :P ! så hon kom och hämtade mig och baugetterna från pipens bodega, och vi drog oss mot byske , som tack bjöd mamma henne på en snusdosa :P men hon får ta en till nästa gång hon behöver.

kl började närma sig 19 och jag och pappa for mot skråmträsk för att hämta hö åt hästarna, eftersom vi inte skulle hinna det i helgen med tanke på marknaden, så väl framme lastade vi för glatta livet, och sedan började vi dra oss hemmåt mot fäll, då var kl ca:20 och då när vi hunnit en bit ringer mamma och säger att grens hästtrasnporter har ringt , dom var i frostkåge nu, så de blev full gas för oss hemmåt :P!

hemma på gården han jag vänta i ca 5 min så kom lastbilen efter gatan, jag gick ut och mötte upp dom , jisses så spännande de var! och ut kom han, Livi Bajen :) fruktansvärt vackert huvud har han, var den första tanken !
dock lite insjunken baktill men de ska vi ordna. Han verkar ha tagit resan kanon bra och helt cool lugn var han hela tiden trots resan på över 120 mil och helt nytt ställe, så de blev in i stallet och ta av honom lindorna och sedan fick han gå ut i hagen och röra på sig och träffa Bobby som förövrigt var överlycklig över att de äntligen kommit en kompis!
dom fick en hösudd var att knapra på innan jag tog in dom i stallet för natten.


Idag är de en ny dag, och Bajen är hur lugn som hellst ! både han och Bobby fick på sig ett täcke i morse , ser lite regn vänligt ut idag , så för säkerhet skull. Han äter bra och dricker bra och ser allmänt ganska nöjd ut, han verkar vara en otroligt fin häst och jag kan inte tänka mig annat än att detta kommer bli bra, jag är jätte nöjd med vad han visat än sålänge :) ! de blir vila för honom idag med tanke på omständigheterna, men imorn ska vi nog ta en promenad så han får kolla läget litgrann, vi ska börja försiktigt så han får vänja sig sakta men säkert så de inte blir för mkt på en gång.


Ikväll blir de jobb från 15 -21,30 , kommer vara klar därvid 8 som vanligt ungefär, och då blir de pyssla om hästarna i mass och sedan blir de en tidig kväll, ska upp och jobba imorn 7-15, sen är jag ledig Måndag ,jobbar tisdag onsdag? sen är jag ledig resten av veckan tror jag,blir kanoners!

Nu ska jag snöra in lite bilder ! (klicka för större bild)


       



sen här har vi då Livi Bajen :) (bild tagen idag)





23 juli.

Ridturen till selet igår gick bra,var vädligt mysigt i början då jag kunde rida småstigar och hoppa över nerfallna stockar osv, men sen då jag kom till grusvägen som trippen bestod av mest så gick de SEEGT ! stackars Macho fick ont i fötterna och gick i snigel fart hela vägen, fick gåner i diken då de gick för att komma ifrån lite.
Väl framme i selet sa jag hejdå åt min gullgosse och sandra fick ta över och fortsätta hemmåt, fick ett sms sen på kvällen att de hade gått bra och att han nu stod och betade som ett tok i hagen, och att han var lugn som en filbunke.
så de känns toppen, hoppas att de tänker gå bra nu framöver.

på kvällen färgade jag håret igen, för jag var verkligen knallgul! jag funderar helt seriöst på att gåtillbaka till frisören i piteå och kräva en del av pengarna tillbaka, för de var inte nådigt! de blev knallgult efter att jag duschat och blåst håret här hemma, och så ska de fan inte bli om man betalat 1200 kr för att få en bra färg, + att jag klippte topparna då , men vafan!
så nu har jag satt på en askblond färg och sparat lite ljusa slingor, så nu ser de iaf hyfsat ut, men fortfarande 1200 kr fattigare på ingenting, känns kasst.

Hur som hellst, efter lite färgning hemma hos Jennie så gick jag hem och åt grillat med familjen + Jonatan som kom oxå, sen blev de bara chill hemma. Myste med Bobby som var lite skärrad över att plötsligt bli ensam, han gnäggade utöver sig så fort jag öppnade ytterdörren stackarn, så han har fått sova inne inatt , och de har gått bra, både stall och häst är hel ;P , han har faktikst varit väldigt lugn, förutom nu imorse då jag tog ut honom, då var de spännande att se om de fanns ngn kompis i hagen, vilket de inte gjorde ;/ , men de kommer ikväll, då anländer Livi Bajen :)! ska bli så spännande och jag börjar faktikst vara riktigt nervös!

Nu ska jag ta och vila en stund, har jobbat idag mellan 7-12 , men var klar vid 11 så har varit nere på folkan med Jennie och Frida för lite luunch, den satt bra må jag säga, blev en taco tallrik, de sitter aldrig fel !

Jag återkommer senare ikväll !

Bjuder på en söt vinterbild på Bobby <3

22 juli.

Hitils har jag varit väldigt flitig, kom just hem från byske efter att ha varit in på banken och fixat så lönen kommer att komma på rätt ställe i forsättningen, sen fixade jag även internetbank så jag kan gå in och titta hur mkt pengar osv jag har, flytta över pengar om jag behöver, så nu är de gjort! äntligen, känns bra faktiskt.

Efter jag fixat det åt jag lunch inne på kiosken med mamma, sen for jag och tankade min bil och drog hemmåt igen , där jag befinner mig just nu ;P

Om ca 1,30 timmar ska jag börja bege mig ut och fixa till Macho lite,sen börjar ridturen mot  selet där vi ska möta upp sandra som ska fortsätta ridturen hem till sig, min bak kommer inte vara hel ikväll, de känner jag redan nu!
men om man bortser från det så känns de ganska bra, och jag hoppas innerligt att det kommer bli bra oxå, för Machos skull, vill inte att han ska vara olycklig. Men de tror jag inte, som jag sagt tusen gånger nu kommer han få en enorm hage full i gräs ! sen inom kort kommer han få kompis oxå, så jag tror de kommer bli bra, han kan inte annat än bli nöjd.

sen för 1 timma sedan fick jag sms av Ann att Livi Bajen nu är påväg, jag antar att de inte kommer bli mkt sömn inatt för min del, ska bli ruskigt spännande! han kommer anlända imorgon afton, då ska vi bjuda hit christer på middag så han får vara med då Bajen kommer, han är nästan mer peppad än mig :P haha!


Ikväll kommer min älskade Jonatan oxå, sen blir de grillat till middag tillsammans med hela familjen :)
skriver sen om hur ridturen gick.

Du betyder så mkt för mig, du förtjänar de bästa <3


21 juli.

Nu är jag hemma i fällfors igen, har varit sen kl 16 ungefär?
Har gått på stan med sussie idag, var tänkt att vi skulle äta lunch buffe på tatung men de fick vi helt enkelt glömma , var så otroligt mkt folk! gick typ helt seriöst varken köra bil eller gå, uusch jag hatar då de är sådär, men tur att sällskapet var bra iaf :) , de som blev inhandlat idag blev ett par badschorts , en maskara och en hårinpackning + 6 par trosor, alltså bara saker som jag verkligen behövde :) sen var jag ute efter en aloevera kräm oxå som man kan smörja in sig i när man bränt sig i solen,skit bra att ha med sig då vi ska utomlands! men de han jag inte med, min parkeringstid tog slut ;S
skjutsade hem sussie och sen drog jag till mamma i byske på kiosken en stund, handlade lite osv och sen gav hon mig en aloevera kräm som dom hade på kiosken, som var specielt framtagen för solbränna, KANON! Då var de kirrat.

Nu i afton har jag bara tagit de lugnt, hedde ut hästarna i hagen igen efter att mamma tagit in dom förri idag pga reng, sen har jag myst med Vizzla lite och nu ska jag ut i stallet och skotta, sedan blir de dushca och använda min hårinpackning, ska bli härligt :) , jag funderar på om jag ska slinga håret en sista gång, då kommer jag garanterat nåfram till de resultat jag vill! just nu är jag lite guldblond, inte orange alls utan mer som sagt lite guldig, vill ha de blondt! alltså riktigt blondt, så jag ska nog göra de igen den 30 då jag och jennie far till piteå igen för att se om de finns ngn tatuerar tid åt henne, min kvalite på håret kommer bli så käpprätt åt helvette de kan bli! men sen kommer de få vara , då färgar jag de inte nåmer utan ska köra med inpackningar i mass, sedan klippa mig regelbundet, då kommer jag snart få fint hår igen.


såhär ser de ut just nu (vad hände med ljuset?? -.- ) som ni ser är de inte riktigt blondt, men på godväg iaf.

iaf, imorn blir de sova ut ordentligt, sen vid halv 3 ska jag börja min avfärd mot byske, ska möta upp sandra i selet så hon får rida därifrån, men kommer endå bli iaf en tripp på ca 2 mil, sen är de grusväg mestadels så kommer inte kunna springa nästan någonting, så tänk er 2 mil i skritt, inte så roande :p haha! , sen stackars Bobby kommer vell få en sömnlös natt utan sin Macho, men torsdag afton kommer förhoppningsvis Livi Bajen, om de går som planerat? hästransportören har inte hört av sig som han lovat, så ev kanske han inte kommer fören nästa vecka då? ska ringa ikväll och kolla, dålig stil att dom inte hör av sig.

Nu ska jag ut i stallet..


20 juli.

Dagen började vell ungefär så hemsk som den kunde! vaknade av att mamma srkek i trappen därvid 9 tiden att Bobby var på rymmen och att han inte syntes till, Panik slagen sprang jag ut i bara pyjamas och letade, men hittade honom ganska direkt bakom stallet där han stod och mumsade gräs idioten ;P och han tänkte INTE komma till mig, först gick han några steg mot mig så då blev jag glad, men sen tvärvänder tokskallen och springer iväg som en kanonkula och rejsar på grannarnas gårdar, HURRA?? sen fick jag in honom i ett hörn, då tvärvände han och sprang mot mig och slog bakut som ett tok, så jag fick snöra mig åt sidan för att överleva :P hästjävel.

till slut gav jag upp och hämtade foder hinken och lockade med, då började jag se ett visst intresse i hästkräket :P
tillslut kom han fram och jag i stortsett snörde mig på han :P då var han fast, anledningen till att han hade rymt var att de hade gått en propp i garaget där strömmen till hagarna går, så de var strömlöst i tråden och då passade han på.

lite stressad som jag var så tvär reparerade jag hagen och släppte ut han igen , bytte propp i garaget och sedan fick dom mat. Efter det sprang jag in och tvär gjorde mig i ordning för Piteå stad , jennie skulle hämta mig kl 10 och kl var ca halv 10 innan jag var färdig, men jag hann faktiskt utan problem, dock inte äta fruckost men ;P

Iaf så har resten av dagen spenderats i Piteå med Jennie och sen följde även Elin L med oxå, vi har vandrat runt på stan och sen vart in på lefthand tattoo eftersom dom hade drop in idag, jennie skulle tatuera sig men fick dock ingen tid ;S
så bara fortsätta vandra runt på stan, och jag passade på att klippa mig på dropin :] sen slingade ja håret oxå, de blev riktigt bra, men funderar på att göra de ännu en gång innan  turkiet , då kommer jag bli heeelblond :)! och så ska de få förbli, jag ska skriva ett kontrakt på de hemma, att jag inte ska färga mitt hår mörkt nåmer ;P haha.

efter en lång dag i piteå drog vi hemmåt igen, väl hemma gav jag hästarna mat och vatten, packade lite för att sedan dra till stan hem till Jonatan där jag befinner mig just nu, vi har varit på båtmuseet och fikat litegrann, och nu blir de lite tv och sedan sova, är trött!

Imorn ska jag vara med sussie på dagen, käka ngt gott och sedan vandra lite på staan :) sen ska jag dra mig till byske och in på banken för att fixa så lönen kommer dit den ska, sen hem och dona på med hästarna och stallet.

Nu är de endast 2,5 dag kvar till Livi Bajen anländer, och på onsdag rider jag Macho till byske, han kommer få de bra!

nu blir de mys med Jonte, hörs imorn igen.


Min lilla snuuuttaa :*

19 juli.

Jag vet inte hur mkt det spårade igår för alla, helt sjuk!  sen kan jag inte ens räkna på mina 2 händer hur många gånger jag körde till och från fälltet, helvette vilket kaos de var hela tiden, tur att jag var nyker! ångrar de verkligen intee.

Idag sovde jag till 11, gav hästarna mat osv och sedan drog jag ner på folkan med allt folk och käkade kycklingbaugett.
sedan for jag Mican frida och Tina upp till löva och städade lite sen igår efter efterfesten som varit där, sedan drog vi till mig och jag klippte Frida, vilket var fruktansvärt välbehövligt ! jag behövde knapt använda saxen, sö nött var det :P
men slutresultatet blev toppen! jätte stor skillnad blev det, och hon blev nöjd :)

Efter klippningen gick vi ut och cillade på altanen och pratade lite skit, sen skjutsade jag upp dom till löva igen , dom skulle börja dra sig hemmåt mot staden igen, efter en hård gårkväll ;P

Nu i afton har jag städat stallet, snört en massa saker som bara legat och skräpat! ställt alla saker i sin ordning och slutresultatet blev riktigt bra, nu ser de vettigt ut igen så nu slipper jag skämmas :P har vikit ihop alla täcken och hängt upp dom, sorterat saker som ska bort och vara kvar, städat i alla hyllor + sopat golv osv osv.
sen idag så komme köpavtalet tillbaka till oss påskrivet av Ann som ägde Livi Bajen, så nu är de gjort :)! mamma ska bara föra över pengarna ikväll, sen är deklart! ska bli toppen att få hem honom, jag tror christer är mer peppad än mig ;P haha! först var han lite skeptisk,men när han fick se hur hästen såg ut så blev han genast mer pepp.

Onsdag afton ska jag rida Macho till Byske, eller ska rida honom halvvägs sen kommer sandra och tar över, känns bra faktiskt att slippa sitta så länge, min rygg skulle helt seriöst gå av! men blir vell synd om henne som får ta honom på slutet då han är sur och less :P kommer bli bra första intryck!? ;P men de kommer nog gå bra, som jag sa innan kommer han bli så nöjd då han släpps i beteshagen.
i slutet av veckan måste jag köra dit lite saker som Macho behöver, sen är de bara hoppas på att allting kommer gå bra :)


innan helgen ska jag smita in på Royal oxå och kolla läget litegrann ;)

Nu ska jag äta ngt, håller på dö känner jag! har inte ätit sen kl 11 så kanske dags nu?
hörs seen.


sen så funkar denna, har förlorat 2 cm på 1,5 vecka! ;)

18 juli,inlägg 2.

Okey, blev inte mkt till städa stall idag heller, började därvid halv 4 , hann städa i en av hyllorna iaf där jag har allt myggmedel + smorsel osv osv, sen komme Jonte ola och companiet hem från piteå och sa att vi skulle ner på Folkan och äta, så bara gå in och byta kläder för att sedan fara ner.

Ikväll är de fest hos Löva, men känner inte suget att dricka så jag är nykter ikväll och kör ist , tydligen pubkväll uppe på fälltet så hela världen ska vell dit upp på en stund, jag säger då bara det att FYFAN för att vara nykter på fest, för de första är de ruskigt tråkigt! för de andra så inser man hur jävla dum man är då man är full! sen för de tredje så är de ingen som pratar med en för dom tycker man är tråkig som är nyket, sen ska jag lägga till en 4 grej! Jonte är cp. är så less.

Jag saknar verkligen att vara ute i skogen med Bobby älsk </3 , är så jäkla tråkigt att inte få träna honom , han är alltid så glad och positiv till allting! förbannade jävla senskada, men jag för trösta mig med att benet ser bättre ut nu och att jag får börja skritta honom till veckan igen. Sen på torsdag under dagen ska jag rida Macho till Byske, KUL? jävlar så långt , hästen kommer inte vara nöjd ! iaf inte där mot slutet, fast då han inser att han ska få gå på bete tror jag han blir glad igen ;P

Imorn ska jag fortstätta med att städa stall, är ledig nu i 5 dagar frå jobbet så måste passa på att göra klart allt sådant.
sen ska jag sno ihop en beteshage oxå här på gården som Bobby får smaka lite gröngräs han oxå :)

sen som sagt nästa torsdag kväll kommer Livi Bajen, jag är peppad!

nej nu ska jag börja skjutsa upp lite folk till pubkvällen , sen blir de vell hem och sova, är inte peppad på livet idag.

18 juli.

Gårkvällen började kanon,blev sedan ett helvette men slutade bra åter igen, men är trött idag.

NU är jag hemma igen, Jonte följde med ola & comp till piteå på nå skotergrejs , dom ska köra på vattnet tydligen och jag var tvungen att fara förbi med filmen på kiosken som jag och Jonatan såg igår, så jag hann inte hem så jag kunde följa med ;S kul.

Men men, jag ska ta tag i stallet ist, städa upp där som jag hade tänkt göra igår men somnade, stabilt! .
sen ska Bobby gå promenad, sen ska jag nog fara ut och rida Macho en sväng tror jag, känns lite jobbigt trots allt att han inte kommer vara hemma på gården i vinter, men jag vet att han kommer ha det kanonbra! stora hagar,hästkompis och förhoppningsvis kommer han och sandra överens, jag tror faktikst inte att det ska bli nå större problem med tanke på de hästar hon ridit förr.

Igår skickade vi iväg köpavtalet till Ann som äger Livi Bajen, hon ska skriva på det och sedan skicka de till oss via fax.
sedan Torsdagkväll anländer han, ska bli väldigt spännande! har en hel del att göra innan dess så jag borde sätta igång,men jag ska slöa en stund först, vart sent igår och hyfsat tidigt imorse.


sen måste jag tillägga att det här huvudlaget  oxå kommer hem i min postlåda inom kort! :)

17 juli,inlägg 2.

NU har jag slutat jobbet, hunnit vara ner på folkan och äta lunch med jennie, vilket var smask! åt fläskfile med klyft potatis, mumsigt! nu är jag mätt och belåten ett tag framöver ;P

Har även kikat in lite på Börjes hemsida och kollat läget litegranna, ska beställa lite småsaker nästa vecka tror jag :) eller då jag fått lön, men de blir vell om ungefär drygt en vecka? ska lägga upp lite bilder på vad de blir ;) de är så kul att få köpa lite nya saker när man får hem en ny häst :]


Bla detta Himalaya regntäcke, köpte ett sådant till Bobby fast grön rutigt, skit snygt och super bra kvalite ! vädligt rejält, för endast 359 kr ! hur värt som hellst, så ska köpa ett blått oxå till Bajen :) , funderar även på att köpa ett till Macho, men han har redan ett som funkar super! så de får nog vara.

Linfröolja, ska beställa hem iaf 2-3 st så att jag har hemma, är jätte bra för pälsen och sen håller de igång magarna och "smörjer"tarmarna, tycker de är kanon bra! sen är de billigt, ca:69 kr flaskan om jag inte minns fel?


sen den här kylleran, jätte bra för hästar som är lite tjockare i benen, tar bort gallor och är bra att he på efter ansträgning, 4 kg för ca 120 kr, inte dyrt!  så den ska jag beställa hem oxå.


den här linimentgelen ska oxå få följa med hem, den är kanonbra då man masserar hästens muskler, tror den kostar ca 72 kr för 0,5 liter? hur som hellst, den ska köpas.


sen blir de vell lite mer småsaker ev om jag har råd, bla ett huvudlag .
Men får som sagt se hur mkt pengar jag får nu när lönen kommer, 5500 ska iaf gå till turkiet resan! sen måste jag ju ha med mig fick pengar till turkland oxå, så de blir nog inte så mkt över ;S men lite av sakerna kan jag nog beställa hem, så tar jag de andra sen då andra lönen kommer :) blir nog bra det!

Nu ska jag sova en stund, håller på dö! sen blir de lite stök och don i stallet och se klippa robin och löva.
iKväll som sagt Jonatan, kommer hem imorn igen! :)

höres.

17 juli.

Uppe med tuppen, steg upp kl halv 7 i morse och gjorde mig klar för arbete, gav hästarna mat och sedan cyklade jag iväg till jobbet. Har nyss kommit hem en tväris eftersom jag inte ska vara hos nästa fören kl 9.

Igårkväll blev de äta grillat efter jobbat, snacka massa häst med mamma pappa och christer, sedan blev de avgjort, så nästa vecka på torsdag kommer Livi Bajen ha anlänt, ska bli ruskigt spännande! innan dess måste jag rida Macho till Byske, de blir kul -.- satan så långt! jag måste typ tvinga med mig emelie så jag har nå sällskap ;P de var fan en bra ide!

ska nog lägga mig en liten stund nu innan jag drar iväg, är såå trött!
slutar kl 14,30 men kommer nog vara klar betydligt före det, då blir de städa stall i sinne och göra snygt, skotta ur boxarna helt och hållet och sedan låta dom vara tomma en stund, kan behövas tror jag.

Ikväll har jag 2 klippningar, robin och löva ska komma förbi ;P så 200 kr in där, lätt väärt! sen bär de av till stan och umgås med Jonatan, som jag sagt innan ska vi ha myskväll med lite gott och sen en bra film, kommer bli mysigt :)
Jessika har lovat ta hand om hästarna, ge dom mat osv tills imorn då jag kommer hem igen, så de tackar vi föör! :)

nej nu ska jag vila lite innan nästa, höres.


Bjuder på denna fina bild på emelie som en "hämnd" för bilden hon la ut på mig på sin blogg ;P ! HAHA

16 juli.inlägg2.

Detta kommer 95% säkert bli min nya stjärna!




Livi Bajen

E:Kramer Boy -sugarcane hanover
U:The New Mare -Bonefish


16 juli.

jag måste faktiskt säga att livet känns betydligt bättre nu, saker och tign har ordnat sig och de känns som jag landat litegrann nu efter alla omständigheter senaste 2 veckorna, vilket känns bra.

Har jobbat sen kl 7 i morse till 11, sen nu kl 13 kommer en tant om klipper sig, och efter det ska jag ta mig en powernap känner jag, är hyfsat trött ;S blev ganska sent inatt och upp tidigt, ingen höjdare precis men inget att göra ååt.

Har just pratat med sandra D från byske som ska ha Macho, och han kommer få de såå bra där! stora rejäla hagar med mkt bete , sen har hon hägnat in liten skogsdunge oxå som han kan lulla på i, sedan kommer han få sällskap av en till bloding, Macho kommer vara i paradiset! sen berättade hon att hon hade en häst som hette Hajen förut, då kom jag genast på vem de var, han stod nämligen i samma stall som Macho när jag hade han i byske för flera år sedan :)
de var ingen lättsam häst, så Macho borde bli en enkel match för henne tror jag, jag hoppas det iaf .
så funkar de bra mellan dom så kommer Macho få stanna där, för bättre kan han inte få det tror jag! han kommer bli superlycklig,vilket är de viktigaste för mig, älskade häst<3 


Ikväll jobbar jag 17,30 till 21,30 , sen blir de sova som en stock! imorn jobbar jag mellan 7-14,30 och efter det ska jag till stan och sova hos Jonatan, vi ska ha myskväll med lite gosaker och en bra film , kommer bli bra tror jaag :]


sedan måste jag ringa christer och prata med honom, men vågar nog inte göra de idag, stackars karl, han har fullt upp med hästar ,stugan och allt främmande som kommer till dom hela tiden :P sen jag som ringer stup i kvarten ;P haha!
stackars männiiska.

nej nu ska jag ner och fixa fram saxar osv så de är klart då tanta kommer, hörs sedan.


Life -v-

15 juli,inlägg 2.

sådär ja, nu har man jobbat klart för idag då, ska upp igen kl 7 imornbitti och jobba till 12, sedan ska jag klippa en tant som kommer hit och sen börjar jag om att jobba igen kl 17,30.

Jag sitter här och är hur hungrig som hellst, jag har endast ätit hallon till middag idag :P jag ides inte göra ngt vettigt, sen hade vi i stort sett inget vettigt heller, jag har blivit så slö på att laga mat nu, men sen har jag blivit mindre hungrig oxå , de är ju bra :P?

har just varit ute och gett hästarna mat för kvällen, och nu ska jag försöka hitta ngt ätbart åt mig själv oxå.
blir upp tidigt imorn, känner inte peppen direkt ;P men de är pengar!





15 juli.

än så länge har dagen varit bra, steg upp halv 10 och gav hästarna mat, sedan duschade jag och där vid 11 drog jag ner på folkan och åt lunch med emelie , riktigt treevligt var det^^

sen nu har jennie och elin L varit här, har slingat elins hår vilket blev skit snygt! jag blev så svartsjuk, jag vill oxå ha så ljust håår! men jag har bestämt mig, jag ska inte färga mitt hår mörkt nåmer, jag ska låta det vara nu och försöka få det ljusare ! jag ska fösöka hålla mig 1 år iaf, klippa osv för att försöka få tillbaka kvaliten, sen ev göra slingor hos frisör.
Men inte mörkt! ;)

jag har blivit riktigt brun oxå, bara idag har de tagit på ordentligt! fast just nu för tillfället ösregnar det, skönt för hästarna iaf , dom slipper brämsen en stund stackarna.

Nu ska jag iväg och jobba, jobbar till halv 10 ikväll men kommer vell vara klar därvid 8 som vanligt?
imorn jobbar jag 7-12 sen 17,30-21,30 alltså en delat tur, sen fredag jobbar jag 7-14 och efter det blir de fara till stan och sova hemma hos Jonatan :)

nej nu måste jag dra mig!
hörs ikväll.


14 juli,inlägg 2.

Jag är så beroende av blocket.se och hastnet.se att de inte är sant! jag tror fan att de är farligt :P jag sitter och kolla flera gånger om dagen om jag hittar ngt och jag hittar hela tiiden spännande kusar , så nu får jag fan ge mig en stund tror jag.

Ikväll har jag varit ute och gått med Bobby litegrann, provade springa lite och han haltade inte nu, älskhjärta<3 !
sen gav jag mina 2 gossar vatten och en hö sudd, ska snart ut och spraya myggmedel och ge dom kvällsmaten.
Antar att mamma och pappa kommer snart? jag har nämligen bakat en väldigt elegant tårta till pappa som fyllt år :]



Vågade inte skriva in hans ålder på tårtan, då blir han nog bara deprimerad :P! haha!

Nej, nu ska jag ut och ge hästarna, sen fika och sova!

hörs imorn.

14 juli.

sådär ja, hemma i fällforg igen då.
Gårkvällen spenderade jag med mamma pappa och vizzla på travet, vädret var riktigt kanon och de var hur mys som hellst måste jag säga, spelade inte på ngn utan sparade mina pengar, vilket jag tror är den största vinsten :P hehe.
När travet var slut for jag hem till Jonatan och sov, sen nu på morgonen for jag hem.

Har pussat upp hästarna lite och sedan mest bara stekt i solen, är härligt väder även idag och jag har faktiskt fått lite ränder :] ! sen hittade jag en död fågel som jag höll på trampa på, mitt på bron! usch, antingen har den varit klantig och flugit rakt in i rutan, eller så är de ngn kattjäkel som varit uppkäftig och lagt dit den bara för att jag ska trampa i den -.-

Ikväll kommer Jonte hit, vi ska fira min pappa som fyllt 57 år igår! jag ska göra tårta och engod middag, sen får jag se om jag hittar ngt på stan i veckan som jag kan ge till honom .

sen måste jag säga att de är helt sjukt vad hästar de finns överallt, jag har tittat på flera 100 st på datorn och folk ringer hoven droven och erbjuder de ena och de andra, bla ringde det en karl nu just som erbjöd mig hans 2 åriga nykastrerade bloding efter Ride the night, frågade om jag var intresserad av köp/leasing, och jag sa att jag gärna ville ha bilder på hästen . John östman hade tydligen kört honom och gett goda lovord , så detta kanske kan vara intressant?

sen har jag blivit erbjuden en 6 årig valack e:Kramer Boy som sprungit in över 14,5 milj! :O
mamman är The new mare och hon har sprungit in drygt 340 000 kr, sen om jag inte minns fel så hade hon hyfsade avkommor oxå? haha jag har så många hästar i huvudet just nu så jag kommer fan inte ihåg allt :P

jag måste nog sätta mig ner och andas en stund och tänka igenom saker och ting, de är helt sjukt vad erbjudanden som väller in , jag kommer inte kunna bestämma ;P

Nu ska jag iaf se lite tv, pallar inte annat^^
hörs sen.

sen ett STORT grattis till Christer som fyller år idag!!! :D


sen en Ego bild på mig själv från i höstas.

13 juli.

sådär ja, nu var dagen kommen och i stort sett avklarad !
steg upp halv 10 och gjorde mig klar för avfärd mot bureå, kring 10 drog jag iväg , först upp på maxi och tanka, sedan började själva färden mot Bure :P otroligt nog hittade jag utan problem, mitt lokalsinne är åt helvette! :P men jag klarade det, var där 25 min före jag skulle tillå med :P lätt stolt!

Iaf så kom camilla och plockade upp mig och vi drog iväg till hästarna som går på bete på ett enormt ställe :P!
Vi tog in Iris och Lili som jag skulle provrida, borstade och gjorde dom klara och sedan bar de av .
Vi drog en härlig repa i skogen , dock var de lite varmt men de var najs endåå ;P
testade både trava och galoppera och Lili känndes jätte fin! sen otroligt snäll oxå, jag blev lite såld måste ja säga :]

Blir banan på Lördag, då kommer troligast christer och ska provköra henne, de stora testet :P haha!
jag hoppas att de går bra, och att även christer tycker om henne, då är de ingen tvekan om saken, då ska hon med hem!
så bara hålla tummarna , jag hoppas verkliiigen.

Efter vi ridit drog vi och käkade på ngn pizzeria vid macken, pratade på i säkert 1,5 timma minst :P haha tiden går fort då man har trevligt , för de var de verkligen!

Nu har jag kommit hem till Jonatan, blir snart middag men är så mätt att jag tror jag avstår :P sedan bär de av iväg på travet en sväng där jag ska möta upp mamma och pappa, dom blev bjudna på middag av Maria på seket som tack för att mamma hjälpte henne att dela ut travprogrammen , passade ju lämpligt  eftersom min pappa fyller 58 år idag :] GRATTIS <3

ska dit och kolla läget, dom skulle även ha med sig Vizzla oxå, bra miljöträning för henne :)
NU ska jag gå och vara social med Jonte, hörs sedan!


Här är en bild på Lili, tagen av Camilla R :)!
Tycker hon är ruggit fin !

12 juli.

Jag är helt utslagen! jag är så jävulst trött, ögonen ställer sig i kors på mig -.-
Har jobbat sen kl 7 i morse till nu, eller jobbat och jobbat? allting går så fort även fast man ger extra tid till allihopa så är man klar flera timmar före vi ska. Men mer tid till att umgås med Jonte Harald och sussie som varit här sen igår då vi grillade :) ! idag har vi mest kört bil och kollat läget lite här och var runt i byn, ätit lunch på folkan och hoppat studsmatta.

Har just slutat jobbet, igentligen jobbar jag till halv 10 men blev klar nu, så what to do?
ska ta in och borsta upp Bobby och smörja benet, sen spraya på myggmedel, sedan borsta lite på Macho och he på han myggmedel oxå.

sedan bär de av till stan, ska och provrida Lili hos Camilla R imorn, ett 4 årigt sto som jag ev ska leasa om hon känns fin, vilket jag verkligen hoppas :) jag är peppad till tusen! , sedan efter det blir de nog stanna i stan och se trav på kvällen, efter det bär de av till Fäll igen antar jag.

Måste prata med tjejen som ska ta Macho om vilken dag som passar henne att han kommer, men frågan är hur fan jag ska få dit honom 0_o rida eller köra känndes jääävligt drygt! men, har vell inget val antar jag om han inte tänker gå in i finkan?

Nej, nu ska jag börja göra de jag har tänkt innan jag somnar på plats! ska bli intressant hur de går att ta sig till stan utan att somna ;P får se imorn om jag lever.

hörs.

11 juli.

Ny dag nya möjligheter.
Inatt har jag sovit jätte dåligt, kanske för att Jonatan hela tiden puttat ut mig och snarkat mig i örat? skulle tro det iaf :P
steg upp redan kl 9 imorse, gick ut och gav hästarna fruckost (dom fick sova ute inatt) Bobbys ben ser faktiskt betydligt bättre ut nu, mindre svullet iaf vilket är bra! , börjar jobba nu kl 12 men ska ta in honom före och kyla benet lite, lindrar smärta och inflamation och sen ska de motverka blodflöde, vilket han hade lite enligt veterinären.

Sen antar jag att jag har rast från jobbet därvid 3-4 tiden? börjar om efter kl 18 , så då ska jag gå en liten promenad med Bobbyplutt och sedan måste jag hinna duscha oxå, är alldeles för slö för att göra det nu :P

Till veckan åker Macho iväg till byske på bete , 1 hektar tror jag de var ? han kommer vara lyckligare än någonsin :P haha!
sen om de fungerar stannar han där över vintern och kanske längre, tror de kommer bli toppen och han kommer trivas! de är jag rejält säker på :P

som sagt så kommer harald och sussie hit ikväll , grillning osv, ska försöka ta lite bilder som jag kan lägga ut sedan :)
Nu ska jag göra mig klar för arbete, sen smörja Bobbys ben och ge båda kusarna mat, bäst jag sätter igång ;)

höres



En bild på mig och Fari, Emelies söta gosse :]

10/11 juli.

Jisses, idag har jag varit helt lyrisk hela dagen långt tror jag, hittat en massa intressanta hästar, pratat med christer, pratat och diskuterat med mamma osv osv, jag är helt slut i huvudet och jag är så peppad !
På måndag skulle jag som sagt iväg och titta på nordisen där, men jag tror jag ska ringa och säga upp den eftersom jag endå inte kommer köpa den. Tänker inte köpa en häst som har samma skada som Bobby, no way leverpastej!

Därimot ska jag iväg till Camilla R och testa rida på Lili khan, ett superfint sto på 4 år , har endast gått premie, så de blir ngt att arbeta med, men de är roligt, vill ha en liten utmaning :) ska iaf bli väldigt intressant , för hon ser verkligen toppen ut på bilderna!

sedan har jag en 2 årig hingst med fin stamm, men de kan bli en hejdundrandes utmaning! skulle iaf få fler bilder på honom, han såg helt galen ut på bilden jag sett :P haha! han är iaf efter Rite on Line och mamman är Pepita dancer om jag inte minns fel?

sen har jag fått ett erbjudande av en karl från östersund om ett 6 årigt sto, Tanya Tucker, fått bilder osv och hon ser fin ut.
Dock har hon sprungit på väldigt dåliga tider, så frågan är om hon är en sådan som bara stannar i lopp? .

GUUUD, jag skulle vilja ha hem allihopa ! är så svårt allting.
Men jag ser iaf framimot måndag , tror inte att jag kommer bli besviken iaf :)

Nu ska jag försöka sova, mysa lite med Jonatan,Imorn blir de jobb från kl 12-21,30 , massa pengar! dock lite drygt, fast kommer vara klar säkert vid 8 redan, så de kommer nog gå undan ^^  sen kl 20 kommer Harald och sussie hit, blir grillning och massa myys <3 , söndag ska jag jobba, blir en delad tur från 7-12 15-21,30 , massa pengar då med! ;)

sen ska jag nog bättra på färgen på mitt hår imorgon, är lite "matt" just nu och skulle behöva fräschas upp lite, ska testa den hära "golden pralin" färgen från Nutrisse, såhär ser den ut :

har testat den på min mamma en gång, färgen blev BETYDLIGT mörkare, men väldigt snygg! tror de kan bli bra.

Nej nu ska jag sova, godnatt!


10 juli.

Även inatt har jag sovit som en jävla stock, jag underar om de är vädret som gör det? jag älskar när de rengar på nätterna, smattret mot taket tycker jag är så mysigt :] sen var de jätte mörkt igårkväll oxå! nästan så jag börjar sakna vintern igen :O man sover alltid så gott då.

vaknade halv 11, hästarna fick stå inne länge idag, men de fick dom stå ut med ;P! sen kl kvart i 11 ringer jennie och frågar om jag är redo! jag hade helt glömt bort att de var idag vi som jobbar i hemtjänsten skulle bli bjudna på lunch uppe på fältet kl 11 ! jisses amalia, snabbt som tusan klädde jag på mig nå "vettigare" än  mammas kiosk t-shirt och sedan satt jag upp de korta hår jag har i en minitofs och sedan fick jag vara klar :P inte den vackraste synen men xD

åt iaf en kycklingtallrik, ångrade att jag inte tog shnitzel, de såg mkt godare ut! men sen var de första målet på dagen oxå och då är jag aldrig värst hungrig ;P men de gick ner iaf, sen var de trevligt att vara där .

Nu är jag hemma, ska ut och ge hästarna mat och sen ska jag he på mig abtronic en stund :)

sen måste jag berätta att en tjej som heter Sandra Dahlberg tror jag ? om jag minns rätt namn, var sugen på att låna macho av mig i vinter, så han ska troligast dit till veckan, han kommer att få gå på bete nu hela sommaren och sen ridas lite smått, han kommer STOOR triivas! tror de kommer bli kanonbra bara dom kommer överens, vilket är de viktigaste.
Anledningen till att jag lånar ut honom är att jag vill inte lägga av med travet, och jag tycker Macho förtjänar att få komma ut på lugna skogsturer och göra de han tycker om , de har jag inte riktigt tid med just nu.
Nu när Bobby skadat sig kommer jag måsta lägga ner både tid och pengar på att få honom bra, sen ska jag köpa/leasa unghäst och satsa på travet, de är det jag vill hålla på med , men de tar mkt tid och macho förtjänar mer än att bara vara i hagen och komma ut bara ibland, även om han trivs med det oxå så tycker jag att de är schystast mot honom.
sen kommer jag inte sälja honom,utan bara låna ut på långtidsfoder så jag kan ta tillbaka honom ifall han inte trivs .
Tycker att de är en ganska sund tanke, både för mig och hästen, tyck vad ni vill.

Sen nordisen jag skulle iväg och titta på idag blev inte av, blir på måndag ist, men kommer ganska bestämt inte bli ngn affär ! fick veta idag då jag pratade med ägaren via telefon att han hade en känning i ett framben förra vintern, var lite svullen osv men fick då vila och då försvann det, troligast var de i en sena sa han, och då blev jag genast skeptisk!
så de blir nog inget av den, men vill endå titta på honom.alltid roligt att få prova olika hästar .

Nej nu ska jag göra ngt vettigt av dagen, hörs senare ikväll.


 


9 juli,inlägg 2.

Hemkommen till fällfors igen efter att ha lunchat med Harald och sussie på Tatung , gott som fan! blev dock mätt alldeles för fort, men 75 spänn och man får äta hur mkt man vill, ja de är helt klart värt det! 75 spänn får man ju betala för en burgare med lökringar på Max oxå.

Efter lunchen gick jag och sussie på stan en stund och kollade läget litegrann, småpratade lite och hade allmänt mys.
vi var in på kicks och kollade lite och jag köpte en liiiten liten flaska med hårinpackning som man bara sätter litegrann av uti topparna på håret, ska vara bra för torrt och slitet hår, vilket mitt är just nu -.- så hoppas att de kanske hjälper lite.
sedan gick vi in på apoteket och kollade solkrämer osv, vi insåg att de faktiskt bara är 4 veckor kvar innan vi ska till turkiet! helt sjukt, 4 veckor! inte alls länge kvar, jag längtar i sinne! ska bli ljuvligt att komma iväg härifrånm jag behöver det.
Vi hann även in på Bikbok en sväng där jag hittade en råmysig tröja för halva priset, jag slog till ! 124 kr kostade den.
Efter det mötte vi upp sussies kusin, men jag insåg att jag var tvungen att börja dra mig hemmåt till mina stackars djur :P
så jag sa hejdå och gick till bilen, körde till byske och tvär pratade med mamma och köpte nässpray på apoteket.

Nu är jag som sagt hemma, ska he på mig min abtronic en stund tänkte jag, nu måste jag vara duktig på att använda den ;) ska mäta mig oxå så jag kan se om de blir ngn skillnad, annars ska jag lätt klaga! :O
Ska ut och promenera med Bobby ikväll oxå, sen skotta åt hästarna och fixa i stallet ungefär som vanligt.


Nu till ngt spännande, har just blivit erbjuden ännu en häst! tror jag är uppe i 4 st totalt nu :P
men de var en karl från östersund som mejlade för en stund sen och sa att han hade ett 6 årigt sto efter Meadowbranch Lucky  och mamman är Tammy Wynette , morfarn till henne är speedy Crown, så ingen dålig stam :P! men dock är de ju ett sto, men är hon hanterad på rätt sätt så ska de inte vara några problem alls. Sen kan man ju ta föl i henne sen oxå, vilket vore drömmen! alltid velat ha en liten fölis :] får operera om mina gossar till en hingst och ett sto ;)! hehe.

sen har vi då kallblodet ska jag iväg och titta på imorn, sen hade christer 2 st som han trodde kunde vara ngt intressanta,
så vi får se, kan bli spännande dethär, jag är iaf peppad som fan!

nej, nu ska jag göra ngt annat, typ he på mig abtronic (pAAAIIIIN)




Tamig utomlands NUU!

9 juli.

Godmorgon världen.
Igår tog jag min räserbil och drog mig till stan, for förbi banan och kollade läget, såg då att christer var där i sitt stall så jag gick dit och där satt jag och tittade på medan han laserbehandlade marokhan och maserade osv .
Vi småpratade om allt och inget, men mest var de bara mysigt att få vara där.

Inatt har jag sovit som en stock, vaknade inte ens imorse då jonte steg upp kl 6 och for till jobbet? brukar alltid göra det, men inte idag, var skönt må jag säga! länge sen jag sovit så hårt :O

Planerna för idag är att äta lunch med sussie nu kl 12,30 på tatung, lunch buffe , jag ska äta i sinne kan jag lova!
sen blir de nog hem antar jag`? om jag inte går en repa på stan och kollar läget och sen drar hem till Jonte en stund till.
Ikväll ska jag iaf hem, ta hand om mina hästar osv.

Imorn är de fredag, vilket betyder helg! dock jobbar jag hela helgen, men fan värt, mkt pengar ;)!
sen ska jag iväg och kolla in en 6 årig kallblods pojke utanför Luleå oxå, ska bli spännande !

nu ska jag göra mig i ordning för lunch med sussie, hörs senare!

8 juli.

Känns fortfarande som om jag lever i en drömm och aldrig riktigt vaknar ut den, jag önskar mer än allt att jag kunde spola tillbaka tiden iaf 1 vecka, kanske jag hade sluppit allt detta då? tänk om allt varit som vanligt.
Dags att inse att det är verklighet, men de gör så ont i hjärtat , går inte beskriva med ord hur det känns att förlora så nära målet, känns som om jag svikit alla i min närhet , inte minst mig själv och hästen .


Tänk om jag hade fått vara hemma, då kanske de aldrig hade hänt?! tänk om det hade kunnat undvikats?
dom tankarna snurrar runt runt i mitt huvud, och de känns som om mitt huvud blir uppätet inifrån.

Men som jag sagt innan så får jag vara glad att han lever, kunde varit värre , de kan de vell alltid?.


som grädde på moset så har jag draigt på mig en förkylning, då blir man ju sådär lagomt lycklig oxå, jippiie!
jag är så trött så trött , men har inte tid att lägga mig ner och sova, måste fixa i stallet och sen promenixa med Bobby och smörja hans ben, laga middag och sedan ev fara till stan och sova hos Jonatan, får se om jag orkar det, är så lååångt^^
sen har jag jobbat sen kl 07,30 i morse till kl 14, så de har varit full rulle hela dagen.

Imorn är jag ledig, även fredag, Lördag kväll kommer Harald och sussie hit och ska umgås med mig och Jonte, blir att äta grillat och förhoppningsvis hitta på ngt skoj, vi brukar styra upp det hela ;P

Föresten, så idag är de dag 2 med min nya abtronic! ska mäta mig idag och sen ska jag mäta mig igen nästa vecka och se om de hänt ngt ;)

NU ska jag börja med middagen, sedan bege mig utåt till hästarna.
höres.


Ge mig evig lycka..

7 juli.

Jag lever idag, trots allt?
jag har som inte riktigt fattat allting än, kommer nog ta ett tag innan jag gör det oxå :(.
Är gansak tomm i huvudet idag, känner mig slö och deprimerad, men what to do?

har varit till byske med Jennie idag och hämtat våra abtronic x2, så nu är de upp till bevis om dom funkar,hoppas ska jag göra iaf. sen har jag jobbat från halv4 till 21,30 , känndes lite halvtungt eftersom man hela tiden måste vara så social, och för tillfället känner jag mig  inte social, vill igentligen bara låsa in mig på rummet och inte gå ut igen.

har tagit in hästarna för en stund sen, sedan smörjt Bobbys ben med salvan som jag fick med som ska vara blodförtunnande eftersom han har en blödning i benet därvid senan, men han har då inte ont i skritten iaf vilket är tur.

imorn ska jag jobba 7,30 till 14, sen ska jag förminska ner Bobby hage så han inte kan springa omkring alltför mkt, gå en promenad med honom och sedan ska jag nog rida Macho en sväng, på kvällen blir de nog stan och sova hos jonatan, nu när jag inte behöver träna häst allt för mkt så får jag mer tid över att vara hos honom.
Men såklart ska jag lägga ner mkt tid på mina guldgossar oxå, dom är trots allt det viktigaste jag har <3


sen blir de hålla utkik efter en unghäst , christer ska hjälpa mig hitta ngn vettig , vad skulle jag gjort utan den skrövelkalln? han må vara en riktigt jävel stundvis, men ack så jävla bra han är att ha oxå , de går inte undkomma.

Nu ska jag krypa ner till kojs, upp tidigt imorn .


Min lilla vizzla chillar i gräset på midsommartravet.



6 juli,tungt besked.

Allt jag drömmt om och satsat hela min själ på, har gått i kras.
Jag känner mig helt tomm i huvudet , jag orkar knapt stå på benen efter alla dessa timmar av gråt.
Att misslyckas så nära målet känns helt ofattbart, att saker  och ting kan hända på så kort tid?
Jag förstår det inte.

Bobby har nämligen fått tillbaka sin senskada, och kommer aldrig mer att kunna bli ngn travhäst, aldrig tränas mer än lättare ridpass .

Det gjorde ont i mig när vi kom till banan idag, då jag såg hur hästen sken upp och bara ville hänga med dom andra ut och springa! han vet vad hans uppgift är då vi kommer dit, men idag fick den inte utföras..
besvikelsen för både honom och mig är enorm, och ett stort hål i våra hjärtan blev till.


 
 Första gången jag körde honom på banan.











Jag är så tacksam över att jag fick övert ta dig,
Du har lärt mig så otroligt mkt , och trots detta så hoppas jag innerligt att du håller som sällskap/ridhäst, du har ett hjärta av guld och jag älskar dig, och kommer aldrig att lämna dig.
Du stannar här Nu och Föralltid <3




Nu till de svåraste besluten av dom alla.




5 juni.

Jag är så deprimerad jag kan bli just nu, stadsfesten blev absolut inte som jag hade tänkt, vilket jag var rätt förberedd på.
sen idag då jag kommer hem, upptäcker jag att Bobby är halt, en sne sko höger bak som måste ha klämt.
slet av den men han är fortfarande halt, hoppas på att han bara ömmar pga det, annars är de nog kört.

Orkar som inte, ska allt jag kämpat för senaste året bara gå i kras? så nära mållinjen?.

2 juli inlägg 2.

Nu är denna dag avklarad, tacka gudarna för det, jag har inte varit på de bästa humöret och de ska bli skönt att få vakna upp till en ny dag förhoppningsvis, men jag kan inte tänka mig att de kommer bli mkt annat än roligt imorn? med tanke på sällskapet :). Blir först stan med Jonte harald och sussie för att äta, sen hem till sussie, göra oss i ordning och sedan blir de partyy för hela slanten ! emelie och camilla R kommer dit oxå, så de blir naajs!

som sagt har jag jobbat idag, har gått bra men blev klar ca 2 timmar före halv 10, så fick fara hem.
Har varit ute och sprayat på hästarna myggmedel och sedan har jag ätit lite suring med mamma och pappa :] sen kom Jonte hit för ett tag sen, vi ska snart lägga oss, blir en tidig morgon imorn, jobbar 7-11 och sen ska jag klippa siri .

Blir ev banan imorn oxå om den är öppen!

Klickade runt och hittade lite bilder på vårat hotell i turkiet, inte dåligt fint de är! jag läntar i sinne tills vi är där, ska bli underbart!



Detta hotell ska vi bo på, långt till stranden eller? ;)

nej nej, godnatt gott folk.

2 juli.

Idag är de en ny dag, börjar jobba kl 15,30 till kl 21,30 men kommer troligast vara klar betydligt snabbare än så om jag gissar rätt, som jag sagt innan så är de så lite jobb och de går så fort hos alla, särskilt kvällstid.

Inatt har jag faktiskt sovit som en stock, mamma övertalade mig att sova på spikmattan, och jag säger bara jisses vad jag sovit! sen har jag inte rört mig ur fläcken heller under hela natten, ska börja köra på den tror jag^^
spikmattan sätter igång cirkulationen och kommker åt många bra punkter som gör att man får mindre värk osv, sen var de in en karl på kiosken hos mamma för några dagar sedan och berättade att han låg på sin spikmatta varje natt och att han tappat 7 kg sen han började med den! han hade varken tränat eller ändrat kosten, helt paff var han! de blev jag med då jag fick höra det, men med tanke på att spikmattan sätter igång så pass mkt i kroppen så är de inte otroligt.

sen vet jag inte om jag meddelat att jag beställt en abtronic x2, har läst om många som använt den och att den verkligen ska fungera! sen är de öppet köp i 30 dagar, så funkar de inte så skickar jag tillbaka den. Man ska tydligen kunna se resultat bara efter 1 vecka? jag hoppas det, men självklart ska jag ändra lite på kosten oxå, och försöka röra mig lite mer än vanligt, så kanske den ger dubbel effekt :) vi får se helt enkelt, får förhoppningsvis hem den idag eller imorn? och jag kommer skriva från första dagen jag anänder den om hur de känns och om hur de går ;) ! jag hoppas hoppas att de ska fungera, jag vill vara fit for fight till Turiket  ;)



Börjar som sagt jobba 15,30, får se om jag tar Bobby ut på en ridtur innan dess? om inte annat ska jag fixa i stallet lite.
Imorn är de stadsfesten, har planerat min outfit in i de sista ;) sen skulle jag få låna en svart kofta av sussie , så de blir toppen! sussie är min räddare i nöden :) , sen ringde hon igår och försökte peppa mig inför stadsfesten, hon lyckades iaf en liten aning, och jag ska verkligen försöka ha roligt och inte tänka allt för mkt.

Nu måste jag göra ngt medan jag kan innan jag börjar jobba, så hörs sen.

1 juli,inlägg 2.

utlandsresa bokad, 15/8 till 22/8 drar jag Jonatan Harald och sussie till Turiket, allinclusive och 40 meter till Kleopatra stranden , helt fucking jävla UNDERBART<3 !



sen om man bortser från detta så är jag hyfsat deprimerad ikväll, har inget att göra! skulle igentligen fara till Jonatan, men då jag ringer svarar han inte på mobilen, testar ringa hem och då svarade vincent, Jonte låg tydligen på sitt rum, fick prata med honom och han hade sovit -.- sen var han dryg och sa knapt ett ord, och då pallar jag fan inte, kör inte 7 mil enkel väg för att umgås med en tråkmåns, no way! då får han isåfall vakna till . sen lät de inte på honom som om att de spelade ngn roll om jag var där eller inte, ibland kan han verkligen få en att må dåligt, jävla människa, betydelsefull känner jag mig?! .

ska nog ta en ridtur på Bobby eller kanske Macho? får se vad som sker, just nu vill jag bara lägga mig ner och gråta, så tråkigt har jag!

sen är jag inte de minsta peppad på stadsfesten, om jag gissar rätt så kommer jag troligast vara "utanför" Jonte med harald och kim, sen sussie med elin och Annie + massa annat folk, kul? :( får se om jag ens dricker.
Men far jag inte dit kommer Jonte spåra..mer vill jag inte veta.

fanjävel, jag är tjurig och ledsen :(!!!!! skiiiit.

1 juli.

Början på en ny månad med nya möjligheter, har jobbat från 7-12 men han klart betydligt snabbare , kl var bara kring 10 då jag var tillbaka på lokalen , är så lite jobb nu tragiskt nog -.-

Och en sak till! igår skrev jag att jag inte skulle rida Bobby, utan köra, ack så  fel jag hade :P Emelie ringde och "tvingade" mig att möta henne och fari mot välltan, så då gjorde jag det ^^ , väl framme så var inte emelie där, då blev jag nervös och lite orolig, men bara liiite ;) började trava och fortsätta för att se om hon kanske låg och sprattla i ngt dike eller om björnen tagit dom :P då ser jag hennes vita räser Jetta komma i full karriär , då förstod jag ganska snabt att hon levde iaf :P , dom hade tydligen blivit "anfallen" av miljontals med mygg, fari hade blivit tokig så dom fick vända hemmåt.
sen hade hon tydligen smort in honom i myggmedel innan dom for oxå , men inte hjälpte de inte , fällfors myggerna är själva fan :P dom tar oss alla! tur att jag har kvalite på mitt myggmedel ;) hehe. så de blev ingen ridning tillsammans med dom, därimot stod vi och pratade en stund och Bobby stod blick stilla hela tiden! duktiga hääst :) , sen for vi och busade lite i skogen och galopperade uppför sandbackar osv, super mys! han var så snäll bubbisen min <3

När jag kom hem igen sprayade jag på lite mera myggmedel på Bobby och sen fick han gå ut i hagen igen,
Tog in Macho och sprayade på honom oxå, han provade resa en gång men inte mer , framsteg ;) duktig häst därmed!
så mina hästisar fick rennt gå ute inatt, var 18 grader varmt när kl var 12 så dom har nog inte frusit iaf ;)

Ikväll blir de stan och sova hos Jonatan tror jag om de blir enligt planerna , sen imorn ska jag ev ner med Bobby på banan, får se, tror den skulle vara stängd imorn? sen har jag kört mkt intevaller nu senaste tid så han skulle behöva ett snabbjobb, får se om dom har öppet fredag då så jag kan fara ner? får hoppas på det .

NU ska jag äta mig ngt, emelie kommer hit sen en stund och sedan har jagen klippning oxå!
hörees sedan!


RSS 2.0