21 maj.

Hej och håå, har inte hunnit sätta mig vid datorn fören nu, har haft fullt upp sen jag steg upp i morse.
vaknade kl halv 9, tog ut hästarna och gav dom mat, sedan lånade jag mammas bil till Ersmark och mötte upp Emelie och Camilla r :), Camilla skulle tävla sin häst iris i både 80 och 90 cm klassen, chillade runt ett tag innan de blev hennes tur, första klassen på 80 cm blev dom uteslutna pga att de red lite fel, sen vart de en vägran oxå tror jag, men dom var duktiga endå! trots allt 2 gången iris tävlade, sen var de otroligt mkt konstiga hinder oxå, en mur bla och sen massa kosntiga färger på hindrerna osv, vilket kan vara rätt spännande :P dom flesta hästarna som tävlade vägrade iaf minst 1 gång, var vädligt få som blev fel fria. i 90 cm klassen vägrade dom ut sig, men dom hoppade super fint de hinder de tog sig över! riktigt najs var det, bättre väder hade de kunnat få vara där på slutet men annars riktigt trevlig dag!

Nu sitter jag hemma, fet och mätt som fan efter att ha proppat i mig lövbiff med potatis och vitlöksås med stekta grönsaker, håller ungefär på sprängas!!!, sedan så har jag skottat och gjort klart i stallet oxå.
Ikväll blir de filmkväll, sedan inatt blir de ev en sväng till Grönbo och kolla läget ;) hehe!

Imorn blir de rida Bobby, ska höra om Jessika kanske vill med, så jag kan ta ut Macho på en tur :)
sen kommer emelie och Kajsa hit och jag ska slinga deras hår, blir nog najs!
på kvällen vet jag dock inte vad som sker, ev att vi drar till Byske jag och Jonatan och ser om Harald och sussie är där :D? det återstår att se helt enkelt.

nu ska jag vila en stund, innan jag tar in hästarna.
Hörs sedan.


Kommentarer
Postat av: Amanda

I see :) Låter helt perfekt ju, ett sånt hem vill jag också hitta till min lilla skrutta... Hon är importerad från Danmark, så hon är av okänd härstamning... nån jäkla gatukorsning antagligen, haha :)

2009-05-21 @ 20:31:46
URL: http://attentionwhore.blogg.se/
Postat av: Amanda

Började på ridskola som 3-åring, efter tio års tjatande fick jag äntligen men egen häst haha. Själv då? Har ni egen gård eller?

2009-05-21 @ 21:42:34
URL: http://attentionwhore.blogg.se/
Postat av: Camilla

tack för att du skryter upp oss, bilderna som blev något blev ju fina i alla fall :D betydligt bättre än inga alls, TACK!

2009-05-21 @ 23:05:44
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: Linnea

Fin häst :)

2009-05-22 @ 16:03:31
URL: http://linneabrandt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0