24 maj.

hejhopp, jag lever faktiskt ;) men har inte haft tid att lämna ngt spår efter mig före nu, har haft full rulle sedan jag slog upp ögonen i morse!, steg upp hlv 10, släppte ut hästarna och gav dom mat osv som vanligt, sedan så kopplade jag och min bror på släpen och drog oss till ålund och hämtade en rundbal som vi sedan lastade in i stallet, tungt som fan och vi fick vara 3 st för att klara rulla in den, väger ju trots allt 450 kg 0_o sen lutar de lite uppför mot stallet så de var inte de lättaste , men de gick^^ som tur var. bestämde mig för att testa ha en rundbal nu en gång , brukar funka dåligt på sommaren men eftersom jag har den inne i stallet och öppnar hela på en gång och slier styckvis så borde de fungera.

vid kl 13 kom Jessika och vi tog in hästarna och gjorde dom klara för en sväng i skogen, jag på Maco och Jessika på Bobby, Macho skötte sig exemplariskt hela tiden, även Bobby gubben :) vi red en riktigt lååång härlig sväng, galopperade uppför backar och hoppade stockar och hade allmät mys, de behövde både jag jessika och hästarna tror jag, var otroligt härligt! sen hoppar Macho som en gud, jag önskar att de här med lastningen kunde ordna sig, ska nog testa och lirka lite nu när jag har egen finka, ställa in den i hagen och låta honom bekanta sig med den, om detta kunde ordna sig så skulle jag vara världens lyckligaste människa! har länge drömt om att få hopptävla med honom, han älskar att hoppa och skulle kunna utvecklas massor! sen är han en guldklimp i dressyren oxå då han vill själv. nej fy vilka möjligheter man skulle kunna fåå, jissess! tänk en hopp/dressyr häst och en travhäst, skulle inte kunna bli bättre tro jag.

Hur som hellst, efter ridturen så gjorde vi klar i stallet för kvällen, sedan gick jag in och gjorde mig klar för att  dra mig till ursviken, där jag befinner mig just nu ;) har ätit grillat hemma hos Jonatans pappa och rabarber paj till efterätt, smakade GUDOMLIGT!! var otroligt länge sedan jag åt middag här, Jonatans pappa lagar ruggit god mat ! har saknat den :] och familjen såklart oxå, men blir inte många gånge  månaden jag lyckas ta mig till stan och vara hos dom, och när jag väl gör det så kan jag oftast inte sova över eftersom jag har alla djuren hemma.

Men ikväll ska jag sova här, Harald och sussie kommer förbi oxå och vi ska se film och äta lite onyttigheter :]
kommer bli mys! sen bli de vell sova antar jag, imorn ska jag fröbi Royal innan jag far hem och köpa foder i mass, sedan blir de som sagt hem och chilla på :)

sådär ja, nu har ni fått lite om min dag, blir inge mer skriver heller fören imorn!
sen måste jag tacka jonatans pappa och carina för 300 kr i bensin , välbehövligt! tack så hemskt mkt :)

hörs imorn gott folk, ha en trevlig söndag


puss på min vizzla som jag kommer sakna inatt ! -v-

Kommentarer
Postat av: FREJA LINDSKOG

SVAR: Haha, ingen fara ;) 3 plus en som jag rider några gånger i veckan åt ägaren :)

2009-05-24 @ 20:49:46
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Amanda

Hallå tjejen, hur är läget? :)

2009-05-25 @ 03:33:17
URL: http://attentionwhore.blogg.se/
Postat av: Amanda

Haha okej :) Gick det bra på travet? Shame on me, men jag har inte hunnit läsa dina inlägg än... Jag mår hyfsat, åkte på stryk i helgen men jag klarade mig fint :)

2009-05-25 @ 11:54:00
URL: http://attentionwhore.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0