31 mars.

Igår fyllde min lilla "gubbe" 22 år, blev kalas för hela slanten och jag hade fullrulle från kl 8 på morgon framtill 22 på kvällen med att fixa grejjer. Jami kom först på halv 9 och skodde hästarna, var klara vid 10 !
jag påbörjade rakning av Bobby, tog ena sidan och ska fortsätta med den andra imorgon då jag är ledig :)
gick från stallet vid halv 12, åt lunch, drog till byske och hämtade tårtbotten jag beställde av maylena, handlade lite och sen drog jag hem.var hemma vi 14 och då blev de städning, dammsugade,torkade golven och gjorde snygt inför kvällen.

vid 17,30 anlände Jontes mammalillebror  syster hennes pojkvän + hans mormor morfar och kusin med flickvän. blev fika och massa prat, mkt trevligt!

Idag har jag förmiddag på jobbet, slutar kl 16 och ska då hem och laga middag, sedan ut och jogga Bajen en runda. Imorgon är jag ledig, då ska jag ut och rida på Bajen , böja igenom honom litegrann och sedan ska jag fortsätta med rakningen av Bobby ´, stackarn är ju bara halvnaken nu :P! vid 15 tiden drar jag kosan mot jävre där jag ska umgås med Nina, vi ska grilla och bara chilla! kommer bli awesome :)

lördag jobbar jag eftermiddag, såblir lugnt på förmiddagen. Söndag jobbar jag förmiddag sen blir de kalas ännu en gång, Jontes pappa karina och samuel kommer flrbi då nämligen :) trevligt!


Lchf update: Fick mina nya böcker i tisdags, fanns massor med smaskiga recept!
Har inte vägt mig ngt mer , utan ska vänta en vecka till innan jag gör det, men känns som att jag blivit liite lättare iaf :) hoppas på det! ska även fram med måttbandet , är vell där man kan se mest skillnad skulle jag tro.


Nu, back to work!



..

Om du inte lever för något, dör du för ingenting..


28 mars.

var så sinnessjukt trött imorse, låg kvar i sängen till kl var kvart i 12 innan jag pallrade mej upp och tog fram lunch till Jonte som kom hem kl 12. Efter det så chillade jag en stund och gick sedan en promenad med hundarna, kör/rider Bajen ikväll då jag kommer hem från jobbet ist.

Nu är det verkligen en jobbig period att träna häst på, underlaget suger och asfalten har kommit fram överallt!
gör att jag blir ngt omotiverad oxå känner jag, men bara försöka göra det bästa av situationen. Nästa vecka ska jag dra ner Bajen och Bobby på banan en sväng, ska köra några bakvarv med Bajen och ev Bobby oxå så han får bli lite lycklig :), så ska jag passa på att låta alba vaccinera dom när vi lix är där.

Imorgon fick jag ta ledig från jobbet för att skjutsa Jonte till operation, han ska nämlige operea knäet igen då klantskallarna på skellefteå lassarett inte lyckades styra de sist, hoppas att dom får till de den här gången.
Under tiden måste jag passa på att göra lite ärenden, köpa foder till hästarna bla. sedan hem och köra häst!

På onsdag blir de kalas, Jontes mamma och comp kommer anlända vid 18 tiden, så har en del att fixa innan dess. måste ju fasiken köpa en present till Jonte oxå, får styra det imorgon då.

Nu ska jag fortsätta arbeta, är luungt som attan ikväll, hoppas att det kommer ngn rusch snart så de inte blir allt för långtråkigt^^


saknar att sväva fram med dej, Bobbyskrutt<3


27 mars.

Efter en supertrevlig helg så är de snart dags att krypa ner till kojs för att ladda batterierna inför en ny vecka med nya möjligheter! Igår blev de först kalas hemma hos Jontes pappa för samuel i som fyllde 5 år, sedan vidare för att fira kim som även han fyllde år, dock inte 5 år men typ 23-24? hmm? var iaf jätte trevligt! blev middag på tatung och sedan lite festligheter.

Vaknade upp imorse hemma hos Harald och sussie där vi spenderade natten, mådde mindre bra där på morgonsidan och var rent tvungen att spy! inte så konstigt då jag åt en del konstiga saker dagen innan som jag inte ätit på flera veckor, + alkohol på det =´not good! vid 12 tiden drog vi allihopa till krysset och åt lite "fruckost" sen vidare hem till fällis igen, harald och sussie hängde på och de blev grillat till middag och lite efterätt då Jonatan fyller år på Onsdag :)
kan lova att de satt JÄKLIGT bra med grillat, sataan så gott!

Nu har herrskapet ganska just farit hem, jag och Jonte har vart och nattat mina hästar och nu väntar sängen.
Nu blir de inge fusk för min del på bra länge, nu tar jag nya tag igen och kör stenhårt med lchf ! var ganska roligt att höra att folk faktiskt redan ser resultat, gör inte att jag blir mindre peppad iaf :)

Nu bjuds det på en veckoplanering:

Måndag:köra Bajen, eftermiddagsjobb
Tisdag:Jonte opereras, ska höra om jag får byta med ngn på jobbet så jag kan skjutsa och hämta honom! sen köra häst. träna!
Onsdag:ledig,hästarna skos, rida/köra båda hästarna, kalas för Jonte som fyller 22 år! :)
Torsdag:förmiddagsjobb,träna
Fredag:Ledig, rida Bajen och köra Bobbyskrutt! träna


sen jobbar jag hela helgen, men ska troligtvis hinna med lite annat oxå, lägger upp en planering om den senare då jag vet vad som sker^^

Nu, dags att dra ner rullgardin, Godnatt!



Älskade Vän ,tack för att du är Du <3


25 mars.

Löning idag, och jag kan vell inte påstå att jag är sådär överlycklig över de jag fick ut..
Hur som haver så tog jag en sovmorgon imorse framtill halv 11, hur skönt som helst! senfick hästarna komma ut, rastade hundarna och sedan begav jag mig iväg mot jobbet där jag just nu befinner mej, har eftermiddag idag och jobbar fram till stängning, sen ska jag hem och inta soffläge! emelie kanske rider Bajen åt mej, hoppas :) vore toppen då jag inte kommer hinna ut med honom imorgon.

I brist på annat att göra här på jobbet så har jag beställt hem 2 st lchf böcker från adlibris, dessa 2:

    


kanon bra pris oxå, med frakt och alltihop så gick de bara på 350 kr, sjukt värt!

Imorgon blir de som sagt full rulle hela dagen lång, är kalas i ursviken för Jontes lillebror samuel, så vi ska vara där redan halv 12 och framtill ca 15 då vi ska vara nästa som fyller år, nämligen kim! blir middag på tatung kl 16, sen vidare hem till honom för lite party, kommer bli kanoners! därimot funderar jag på hur jag ska göra med mina vovsingar? får tvinga mamma att ta hand om dom 1 natt, jag har haft hand om hennes azzi nu sen måndagskväll, så de är hon skydlig mej kan vi låtsas^^

Nu ska jag återgå till arbetet igen, se om de finns ngt vettigt jag kan sysselsätta mej med, de är en nackdel med att jobba kväll, i stort sett allt som ska göras är redan gjort! skönt på ett sätt, men tråkigt på ett annat.




24 mars.


Blev ingen körning/ridning i afton, blåste nå så förbaskat och hästarna var mer eller mindre tokiga!
så ist har jag:

*handlat
*lagat middag
*diskat
*plockat undan
*sorterat kläder
*städat toan
*tvingat Jonte att dammsuga :P
*bakat lchf bröd

Och nu strax ska jag bege mig ut i stallet och ta in grabbarna grus, sen kvällspromenixa med hundarna i blåsten.
Imorgon blir de sovmorgon, sedan kvällsjobb! sen då jag kommer hem ska jag he mig ut och köra Bajen en runda så han får röra på sej lite.



24 mars.

Igår var ingen bra dag, jag var så sjukt trött och slut även fast jag hade fått en nattsömn på 11 timmar.
Låg kvar i sängen i ca 1 tinmma innan jag ens fick energi till att ta mig upp..

Med andra ord blev de en rättså lugn gårdag, jag såg tv och chillade , plockade undan litegrann osv.
Sen for jag ut och körde Bajen en runda i de underliga vädret, var först sol och finväder, men då vi kommit oss några kilometer så började det toksnöa och hagla!? men vi överlevde det oxå..Hade Tosca med mej så hon fick springa brevid, OJ så glad hon blev! hon verkligen älskar att få följa med ut med hästarna :)
Efter jag kört skottade jag och gjorde klart i stallet, sedan hem och laga middag som bestod av lchf pannkaka.

sen var Jonte världens snällaste och hjälpte mig att skruva ihop min garderob, så nu ÄNTLIGEN har jag någonstans att ha mina kläder, passade på att göra en hög med kläder som jag inte ska spara oxå, lika bra det då man lix är igång, då kan jag köpa nya sen :P

Nu står jag på jobbet, har förmiddag idag och jobbar farmtill 16, sen hem och laga mat för att sedan köra häst. Imorgon har jag eftermiddag, sen är jag ledig framtill Måndagkväll nästa vecka :)
Löning imorn btw, OJ så välbehöövligt!



Bjuussar på en gammal goding! ;D


23 mars.

Jävla skit, jag tror jag skiter i det här snart! jag oorkar inte, vart fan är all energi? jag skulle kunna ligga i sängen 1 vecka och fortfarande känna likadant..

Nu far jag ut och kör Bajen en sväng, rensa tankarna litegrann..




Give me life back...


22 mars.

Satan i gatan vad det blåser ute idag! trodde jag skulle blåsa av vägen imorse när jag for till jobbet :O
sen då jag väl kommer fram så lyckas jag parkera i den största vattenpöl jag någonsin skådat, vilket jag såklart inte märker fören jag stiger ur bilen och blir DYNGBLÖT! tjohoo, vilken start på dagen :D
In och av med skor och sockar, som tur var så hittade jag ett par i bilen som jag kunde ta på mej :P

Står på jobbet fortfarande och väntar på att få sluta, då ska jag hem ochs nöra ut mina hästar som fick stå inne imorse pga stormvindarna, hoppas på att de lugnat ner sig lite i afton, hade tänkt ut och köra Bajen en sväng.

sen mina vänner så sker ngt fantastiskt idag, jag ska köpa mig en GARDEROB! efter 1 års tid utan garderob så känner jag att de banne mej är på tiden!  fattigare än någonsin är jag, men vafan, jag orkar inte vara utan längre helt enkelt :P, sen vann jag 200 spänn på lunchdubbeln idag så då vet jag vart dom pengarna går^^

nu kommer en liten veckoplanering i brist på annat:

Tisdag:jobba,köra häst, skruva ihop min garderob!
Onsdag:ledig, köra häst, träna, städa
Torsdag:förmiddagsjobb,köra Bajen
Fredag:träna, eftermiddagsjobb
Lördag:Ledig, ev kalas på dagen för Jonte och hans lillebros samuel hemma i ursviken. Fest på kvällen!
Söndag:Ledig, köra häst, kalas igen på afton !


sen lite lchf update, jag är fortfarande motiverad! blir stenhårt nu i veckan då de blev lite fusk uppe i fjällen, sen på lördag blir de fusk igen, men därefter så ska jag se till att inte "fuska" på ett bra tag igen, känns iaf jätte bra att jag lyckats komma in i dethär, och jag måste säga att jag tror mig se liiite resultat, kläderna sitter lite lösare och jag känner mig mindre uppsväld, KANON! :D






21 mars.

hemma igen efter en härlig tripp till fjälls! ska försöka fatta mig någorlunda kort^^

Torsdag: packar och lagar lite mat, åker in till byske för att klippa mig, sedan hem igen och packa lite mer :P kl var då ca 17 , jag och emelie hade tänkt försöka få oss iväg iaf 18,30. Gick till stallet och skulle släppa ut hästarna, hade dom inne så länge som möjligt så dom skulle vara lite less och vilja vara ute, jotackar ja! tog först ut Bajen, sedan Bobby som fick världens jävla tuppjuck då jag släppte honom, och slog bakut så han fastnade i tråden och slet ner både han och Bajens hage, Jag i PANIK! springer omkring och föser dom längst ner i hagen där hagen fortfarande stod så dom inte skulle komma lös. Kutar i full fart mot garaget och stänger av strömmen och " tattar" lagar hagen igen, vilket var lite lagom svårt då man inte får ner nå nya stolpar i backen ännu.

Bobby klarade sig rätt bra, fick lite brännsår och blev svullen, men han haltar inte, får hålla koll och se så svullnaden går ner som den ska.. Iaf pga detta drama så blev vi ngt försenade, men där vid 20,30 tiden fick vi oss iväg och trippen började.


Fredag: steg upp vid halv 9 och följde med mamma ut och fiska en stund innan hon skulle bege sig hemöver. både jag och emelie hade napp typ hela tiden men skit fiskarna vägrade komma upp! (nog så bra kanske?)
efter det blev de lite chill i stugan , sedan drog vi en repa in till hemavan och kollade läget på affärn^^ sen blidde det en tripp på skotern . Kvällen avslutades med en liten drink och hårfärgning.

Lördag: upp vid halv 10, käka fruckost och sånt där nödvändigt^^, tog med oss marinerad fläskfile och tog skotern uppå fjället där vi stannade och stekte köttet, solen tittade fram en stund oxå men dock blåste det en del.
Var iaf sjukt gott , därimot ville elden inte vara med hela tiden så vi fick bara hälften av köttet grillat :P
då vädret slog om och blev snöstorm så puttrade vi hemmåt igen, chillade i stugan ett tag och sen en sväng in till tärna för lite middag med grabbarna (Jonte,bror + lite folk) på värdshuset, göttiigöött!!
på kvällen blev de party för min och emelies del, gick ut i hemavan sen på stockstugan vilket var totalt jävla awesome!!
skiit trevligt folk :)


Söndag: blev en sovmorgon, sen packa och sen de mest tragiska av allt, hemresan. skulle lätt kunna flytta till fjällen, finns INGET ställe som är mer underbart att komma till än det...


Nu är det iaf tillbaka till vardagen som gäller, efter en helg med mkt fuskande så blir denna vecka stenhård med lchf!
var faktsikt endå hyfsat duktigt däruppe oxå förutom drickandet, men är man på semester så är man^^
Denna vecka blir rätt lugn, jobbar förmiddag tisdag och är ledig onsdag, förmiddag torsdag och kväll fredag.
så de enda jag ska göra förutom jobba är att träna häst, nu kör vi igen efter några dagars vila :)



15 mars.

Helt ärligt så ska jag tala om för er att jag är fan stolt över mej själv! nu har jag ätit enligt lchf i 17 dagar, och de enda dåliga jag ätit under tiden är en bit mörkchoklad då jag blivit riktigt sötsugen, vilket man faktiskt får göra^^
Jag har aldrig tidigare känt en sådan motivation till att genomföra detta, men nu är de verkligen på riktigt!
sen har jag sagt till mig själv att är jag inte 10-15 kg lättare innan thailand i slutet på oktober så ska jag banne mej inte fara! jag har 8 månader på mej, och jag SKA dit! punkt..

Jobbat förmiddag idag, 8-16, var sjuukt tungt! min rygg vill bara ta sitt liv och jag har värk nåså in i norden. klarade inte ens av att plocka av alla varorna som kom idag, och då är de illa känner jag. Känns verkligen tråkigt då jag tycker om mitt jobb.. Med andra ord har de inte blivit ngn körning/ridning idag, kände att min kropp behöver vila.
Men imorgon ska jag ta och köra nå intervaller med Bajen hade jag tänkt, sen torsdag ut och skritta en sväng innan jag och emelie drar till fjälls på kvällen..

Ikväll har jag faktiskt åstakommit lite härinne i huset ist, har dammsugat och skurat golven + plockat undan lite.
sen pratat med emelie i 32 min i telefon, och nu ska jag strax pallra mig över till stallet och ta in grabbarna grus,rasta hundar och sedan sova ordentligt.

Har förövrigt bakat ett lchf bröd ikväll oxå glömde jag säga, jag vet inte om jag gillade det, tycker de var lite torrt. Men här kommer receptet till den som ev är nyfiken^^

4 dl sojamjöl
1dl profiber
1,5dl linfrön
1,5mtsk fiberhusk (kan troligen uteslutas)
2 tsk bakpulver
75 g smör
2 dl filmjölk (ska testa kesella nästa gång för att se om brödet blir saftigare)

Blanda de torra ingredienserna i en bunke, skär ner smöret och knåda ihop. tillsätt sedan filmjölken och rör om, låt degen stå 5-10 min innan du rullar den till små bollar, lägg på en plåt med bakplåtspapper och platta ut bollarna till 1 cm tjocka skivor. grädda i ugn på 200 grader i 10-12 min.

imorn ska jag testa göra ett "Nöt bröd", känns som de kommer bli bättre än de jag gjorde idag, återkommer imorgon och berättar hur de gick^^




14 mars.

Åter tillbaka till arbetslivet, första jobbarkvällen på 3 veckor, känns lite skumt men trevligt att se alla igen! :)
Under dagen idag åstakom jag ingenting, fattar inte varför jag gör så varje gång jag försöker planerat ngt.
iafså drog jag till byske före jobbet och hälsa på mamma inne på kiosken en stund, handla lite småsaker på coop till fjälls osv.

Jobbar förmiddag imorgon som sagt, sen blir de hem och börja laga mat som jag och Mli ska ha med oss då vi drar på torsdagkväll :) kommer bli awesome! dock är jag lite orolig över mina heestisar, men dom kommer klara sig fint så länge dom håller sig i hagen, förhoppningsvis är dom snälla och gör det.

Förövrigt så vägde jag mig själv idag för första gången på säkert 1 år, och jag blev positivt överaskad! trodde att de skulle vara värre än vad de faktsikt var, de är ju allti trevligt :P även fast jag har en heel del kg till mitt mål. Men nu börjar resan neråt! håll i er ;D


13 mars.

Nääe, nog tror jag de! inte blev de ngn vila för min rygg idag inte, vilket jag absolut INTE ångrar! emelie kom förbi och hängde med ut och red på mina gogubbar, jag på Bajen och hon på Bobby. Bajen var ÄCKLIGT fin! har nog aldrig känt honom så fin som han var stundvis, underbar känsla :) , för emelie och Bobby gick de oxå fint, om man bortser från att han var ngt okoncentrerad och mest intresserad av allt annat runtikring, men de är bra att ngn annan får tala om för honom hur de funkar här i världen, de kan han behöva :P haha.

Iaf så var de en mkt trevlig ridtur, hästarna blev dock ngt övertaggade då vi sprang uppför en av backarna, man märker att dom börjar få vårkänslor :,)!

I afton så har jag och Jonatan varit i stan en sväng, vi gick faktiskt ut och åt middag på Kriti, sen hem till Jontes pappa och carina i ursviken och hälsa på en stund, som alltid är lika trevligt :)

Mitt lchf ätande går frammåt oxå, har kört nu rätt stenhårt i 2 veckor faktiskt, känner mig jätteduktigt! dock har jag fuskat litegrann ikväll, men de tar jag igen imorgon^^ jag och carina har en liten "tävling" , den som först går ner 5 kg får som pris ett klädesplagg av förloraren en dag på stan ;D alltså, om jag förlorar så måste jag köpa ett plagg till carina , nu fattar ni va? :P är iaf RÅtaggad!

Imorgon ska jag stiga upp lite tidigare, ska hinna laga lite mat under dagen och promenera med hundarna, sen börjar jag jobba 15,40 till 21. Tisdag jobbar jag förmiddag, från 8-16,sedan ledig resten av veckan! naajs :)


12 mars.

Vilken äckligt underbar dag de varit idag! -2 grader och strålande sol, hur perfekt är inte det?
Iaf så drog jag och lilla Tosca till storbränna och hälsade på hemma hos emelie (hennes päron bor där), vi gick en sväng med vovsingarna och sedan tog vi ut hennes poa hestar på en ridtur, jag på Hubbe och Mli på Fari , var riktigt mysigt tills jag ungefär sket ner mig då Fari drog iväg med Mli i en välldans fart, sataan va de gick!! men då hör jag Mli ropa -"Herråå", då kändes de lite bättre, båda kom undan oskadda X)!

Nu har jag just kommit hem, ätit lite middag med Jonte, sen hade min lilla Vizzla kommit hem efter att ha vart i fjällen med mamma och pappa i 4 dagar, min lilla söötgumma <3 . Ikväll blir de rätt lugnt, ska nog ut och skritta Bajen en runda och rida lite dressyr hade jag tänkt, sen bänka mej framför tvn och inte göra ett skiit!.

Imorgon ska jag ut med båda hästarna, troligen så kör jag båda två så min "stackars" rygg får vila lite^^, sen funderar jag faktiskt på att dra till byske och köra en 20 minutare i solariet så jag inte är så jävla blek! fy hur jag ser ut , är fan vitare än snön och då anser jag att de är riktigt illa :P uuschh.

Måndag börjar jag jobba igen, känns både och faktiskt. Men ska bli trevligt att få träffa alla härliga kunder igen :)! jobbar kväll måndag sen tisdag förmiddag. sedan är jag ledig resten av veckan, på torsdag ska jag klippa mej iaf, sen på kvällen bär de av till Fjälls med Mli, blir borta till söndag, Kommer bli awesome!!


10 mars.

var ut på en superhärlig skritt tur med Bajen idag och hade Tosca med mej , gick fina fisken! Tosca är så sjukt duktig och Bajen med för den delen som har tålamod att ha henne springade brevid/framför, de är nästan så att han gillar det tror jag!. Iaf så red jag mestadels på långa tyglar idag, men testade att rida ihop honom en liten stund mot slutet och han kändes jättefin :), avslutade med en galopp uppför postbacken, jisses så laddad han var! fattade galopp från skritt och satt av i världens fart, G krafterna bara sprutade och jag tror mina kinder var 1 meter bakom mig och hästen XD!
Blev en tur på ca 1 timma, som sagt, kanonhärligt!.

resten av dagen har jag bara tagit de lugnt, framtill i afton då jag for till Byske och färgade håret på maylena + handlade litegrann, var hemma vid 20 tiden och då drog jag förbi emelie en sväng och kollade läget en stund^^, Nu har jag just tagit in hästarna och gjort natt, Jonte ligger och sover vilket jag oxå ska göra strax.

Imorgon får vi se vad som sker, blir troligen ytterligare en skrittrunda på Bajen , sen får vi se om jag och emelie drar till piteå en sväng, jag skulle verkligen behöva färga håret då min utväxt är enorm, men min ekonomi skriker BIG NO NO! så kommer troligen skita i det. Dock finns ju Dollarstore i piteå, de måste ju vara världens paradiis ^^! ;)
Återstår att se vad som sker.

Nu ska jag ta och lägga mej, så godnatt gott folk.

Bjussar på en bild på världens finaste Tosca <3


Bilder.

Idag har jag faktiskt fått tummen ur och tagit lite nya bilder på hästarna! dock i hagen, men bättre än inget :)
Lägger upp några^^


söt Bajen!

Bobby skrutt!


Bajen tycker kameran är spännande^^!

Puuss på Bobbyyskrutt <3


Nu sparar jag lite bilder så jag har ngt att lägga upp senare ;P, Lilleman var då så o-fotogenisk idag att han får då rent inte vara med :P


avslutar med en bild på min jäkulst äckliga tå från när jag slog den för några veckor sedan, uusch och fyy så ont de gjorde!!

bläää!!


9 mars.

Blir som jag skrivit innan en väldigt lugn dag idag, ska strax ta ut hundarna på en promenad, plocka undan litegrann och sedan laga mat. Hästarna får troligen vila, om jag inte får för mig att fara ut och skritta Bajen en sväng i afton.

Ngt som är mkt tragiskt är som jag upptäckte igår då jag och Nina var ut och red , är att min bästa kör/ridväg är totalt världelös just nu pga nå jävla skogsarbetare som avverkat, ligger pinnar och ris över hela vägen! moddig och hemsk är den oxå så den går knapt att gå på, så jävulst tragiskt! sen har asfalten kommit fram på resterande vägar, så nu finns knapt ngnstans att ta vägen!, sen har jag hört att banan är stängd nu oxå inne i skeå pga tövädret,  greeat!

de finns en hel del nackdelar med våren, den må vara härlig med värme och allt va den innebär, men de är nog de bästa jag kan komma på just nu. skiit.

Antar att de blir en hel del skrittarbete ett tag framöver, så hoppas jag på att de öppnar banan snart igen så man kan börja fara ner, annars blir de en tragiskt vår känner jag.


8 mars.

Idag kom Nina hit till fällis och hälsade på för första gången på dryga 5 år, var helt awesome! släppte ihop våra odjur till vovsingar som busade häcken av sej, lunchade på fältet,klippte/färgade hår och tog en ridtur på grabbarna grus!
Hon fick ta Bajen och jag Bobbyskrutt som till min förvåning skötte sig extremt snygt, blev mest skritt men avslutade turen med en galopp uppför postbacken, shit vad man får flasch backs från då vi var "unga" och galna ^^ haha..

i afton har de vart rätt lugnt, lagade lchf pannkaka som blev sådär, skulle tydligen ha vart keso i min de hade jag inte hemma så de fick bli utan, gick äta iaf. Men jag börjar faktiskt känna lite sug efter bröd stundvis, men bara härda så ska de nog gå över rätt snart antar jag.

Imorgon ska jag bara ta de jäkligt lugnt, kurera mig lite grann och sova ut ordentligt. Blir ev en körsväng med Bajen mot eftermiddagen, annars inga planer alls faktiskt.

Har så sjuukt ont i mina ben just nu, förbannade inflamation..

Nu strax ska jag ta in och natta mina hästar, duscha för att sedan krya ner till kojs!


7 mars.

jag sög på att ha ett uppehåll, men saker och ting har faktiskt börjat klarna och jag vet vad jag har tänkt. så jag skiter i det här nu, nu kör jag på som vanligt.

vart hos läkaren idag och pratat, finns tydligen ingen medecin som kan hjälpa mej med benhinne inflamationen förutom att ta de jävligt lugnt, är tydligen den enda utvägen att få det bättre, dock kommer jag aldrig bli av med den helt.
Men kan den "Lindras" så är jag nöjd..Därimot så ska jag äta medecin som gör att jag får sova bättre om nätterna, hoppas på att de fungerar , för bara det tror jag kan göra mkt.

Förövrigt idag var jag förbi hos mamma på kiosken och pratade en stund, gick även förbi frisör åsa och rådfrågade litegrann om mitt hår, handlade lite på konsum och sen begav jag mej hemöver för att laga middag. Idag blev det kyckling och gräddstuvade grönsaker för min del, medan Jonte åt korv och mos. Har ätit enligt lchf metoden nu 1 vecka ganska prick, och jag går sällan hungrig! det har vart en nackdel med de andra "dieter" man testat, att man blivit hungrig direkt, men de blir du absolut inte med lchf! så jag kör på helt enkelt.

Ikväll var jag ut och körde Bajen en sväng, som sagt är planen denna vecka att försöka köra ur honom lite överskottenergi. Han kändes som en rund miljon ikväll ! han travar så jäkla klockrent nu att de går inte dit en till!
så nu finslipar vi lite på konditionen efter vintervilan + lite farter, så kommer vi spöa skiten ur alla heestar därute sen ;)

Imorgon kommer Nina hit och hälsar på , ska hjälpa henne att färga och klippa håret, sedan ska jag tvinga upp henne på Bajen så ska jag köra Bobby hade jag tänkt. ska bli superkuul :)



5 mars.

har en sån jäävla ångest,
men jag tror att jag har gjort mitt val...








4 mars.

Igår var jag och hälsade på hos min vän Nina, som jag inte träffat på 4,5 år. Det var så sjuuukt trevligt! jag finner inga ord, shiit vad jag saknat henne... mer än det får jag faktiskt inte fram just nu.. jag är bara så jävla glad!!..


Idag har jag spenderat dagen med Mican , blev lunch på tatung och sen en räser snabbis på stan för att kolla läget lite,dock rätt dött och tråkigt. sedan blev den en sväng in på biboköp där jag hittade 2 tavlor, ett ljusfat och en bak-form. Efter det vidare mot arken zoo på solbacken för att inhandla foder till doggisarna. Avslutade dagen med att fara hem till mican och släppa ihop våra hundar så dom fick busa lite, gick fint om man bortser från att vizzla verkligen tror att hon är störst bäst och vackrast stundvis! jävla bitterfitta :P

Ikväll  fick jag bli hundvakt åt Micans hund myran då hon skulle med sin ante på nå galej på stengården i byske, vid 21 kom hon förbi och stannade en stund , blev lite chill framför tvn med litte folk, och nu har hon och de andra farit hem för ett tag sedan, jag och Jonte har vart och tagit in hästarna & nu väntar sängen! ska bli sjukt skönt att sova..

Förövrigt verkar behandligen inte tagit särskilt bra, har lika ont fortfarande , så jag antar att de bara är att fortsätta leva med det helt enkelt, känns ju sådär faktiskt...

Kommer nog inte uppdatera särskilt bra nu framöver, känner att jag behöver ta en liten paus från datorn över huvudtaget.Har så mkt annat som bör göras, sen bör jag ta de jävligt lungt oxå.Är mkt just nu som snurrar runt i min stackars hjärna, så som sagt, blir en liten paus. kommer snöra in ett inlägg lite då och då kanske, återkommer om 2 veckor igen då allt lugnat ner sej lite och jag är tillbaka i min vardag..

men en liten veckoplanering ska jag bjuda på iaf:

Lördag:träna, köra Bajen
söndag:träna,köra Bajen, städa
Måndag:träna,köra Bajen ,läkaren
Tisdag:träna,köra Bobby
Onsdag:träna, köra Bajen,raka Bobby
Torsdag:träna,ev Rida Bajen beroende på hur jag känner mig, annars körning.
Fredag:Köra Bobby
Lördag:köra Bajen, ??
Söndag:träna, städa. ??









komplicerat.

Imorgon ska jag träffa en vän som en gång var min bästaste och närmaste jag hade, var över 4,5 år sedan sist vi umgicks , av någon underlig anledning.. vi gick skilda vägar helt enkelt, och de senaste åren har det hela tiden känts som något fattas mej.. Vi gjorde allt tillsammans och jag har nog aldrig känt en så stor saknad efter en människa i hela mitt liv.

Men imorgon ska vi ses igen, det är aldrig försent ....





2 mars.

Ny månad med nya möjligheter, idag börjar jag äta enligt Lchf och träna lite mer på allvar, Bajen ska sättas igång igen för kval i början på maj, och Bobby ska få komma ut lite mer regeblundet är tanken oxå. Lilleman har jag inga större planer för än sålänge, lite promenader och longering lite då och då står på schemat.

Igår var de underbart väder ute! tog med mig båda mina vovsingar och mötte upp emelie å hennes hund Sita för en promenad som varade i över 2 timmar, emelie hade med sig sin systemkamera och tog lite bilder , blir spännande att se om de blev någon bra :P haha. Även Bajen blev körd, och han var het som en spis på hemvägen och mina stackars armar var som spagetti då vi var klara, men han känns jättefin i övrigt som vanligt, så nu finslipar vi lite!

resten av gårdagen blev rätt lugn då jag faktiskt inte ska göra särksilt mkt just nu, jag och Jonatan åkte in till byske och handlade lite, sen spenderades resten av kvällen framför tvn.

Idag är de härligt ute oxå faktiskt, dock blåser det ganska ordentligt och är ingen sol, men +3 grader iaf, härligt!
har tränat en stund på morgonen, blev 10 min på orbitrecen före fruckost/lunch och nu blir de en promenad med hundarna så dom får lulla på en stund. Då Jonte kommer hem blir de städning, ska dammsugas skuras och dammtorkas.
Ikväll är de massa bra skit på tvn så kommer troligen spendera mestadels av tiden där ikväll.

Imorgon ska jag ut och Köra Bajen en vända igen, nu första veckan siktar jag bara på att han ska lugna ner sig litegrann och bli av med lite överskotts energi, nästa vecka ska jag testa på att rida lite (första gången efter min behandling) lägga in ett intervallpass osv. ska höra om emelie har lust att ta ut Bobby ngn dag oxå :)!


Övriga projekt som ska göras inom kort är att raka Bobby och även raka klart Lilleman, så slipper man "äta" hår resten av våren, de är nog bland de värsta jag vet! när man sitter och kör eller är nära hästarna över huvutaget då dom fäller,uusch!


nej, en promenad , så var de ja! hörs senare.

sötaste Bobbyskrutt!


RSS 2.0