16 maj,inlägg 2.

Jag är så glad nu att jag inte riktigt vet vart jag ska vända mig!!

Har just varit ute och ridit Bobby, som sagt så skrev jag att jag skulle rida galoppintervaller (troligast).
Bobby har aldrig galopperat med ryttare förut, han är riden i 9 månader ganska exakt.
Och idag har vi alltså galopperat , upp för sandbacken! jag är så stolt över honom, och de gick så fantastiskt bra!
jag var så lycklig att jag skrek ett gjädjerop så att de säkert hördes enda upp i byn :P haha jissses!

Jag tycker det är så otroligt roligt då mina hästar gör framsteg, särskilt Bobby eftersom jag ridit in honom helt själv! sen har jag fått uppfostra honom en hel del oxå eftersom han inte var så "välhanterad" på just de viset, välskött har han varit, men inte uppfostrad .

som sagt, de känns topppen! och ni tycker säkert att jag är hel knäpp som tycker att de här är roligt, men jag är verkligen så lycklig! han har gjort så många framsteg bara de senaste 3 månaderna ,och de gör mig så stolt! att de faktiskt är jag som lyckats få honom till den han är , och att han har varit så lättsam hela tiden är helt underbart.


sen att vi galopperat idag är inte de enda framsteg vi gjort, utan för ca 2 veckor sedan lärde sig Bobby att "hoppa" , och idag har vi hoppat rekord högt, en stock på ca 50 cm :D ! Duktiga Duktiga hääst.




Sen känner jag att jag måste nämna att jag faktiskt inte kan förstå varför så många har fördommar mot "travare" eller varmblod i huvudtaget?, enligt mig måste de vara en av dom bästa allround hästarna i hela världen?! 0_o
Du kan ha dem till så otroligt mkt! Trav, dressyr,hoppning,akademisk osv osv, jag kan faktiskt inte komma på ngt för tillfället som i ett varmblod inte skulle kunna klara av?.
De gör mig ganska ledsen att folk ska se ner på denna ras, den är precis lika underbar som en annan och kan göra precis lika mkt som alla andra raser om de hamnar hos en människa med rätt kunskap!


Jag kan hålla med om att de finns många "fula" varmblod som rent utav ser hemska ut ! men de har oxå en personlighet, och trots utsendet så betyder de inte att hästen inte kan utvecklas till någonting bra.

Sen finns de då OTROOLIGT många snygga varmblod, och själv har jag turen att äga 2 st sånna :)!

Jag älskar mina hästar och de betyder i stort sett allt för mig,
en vardag utan  dom existerar inte i min hjärna!



Tack för mig, nu ska jag göra ngt annat.



Kommentarer
Postat av: jessika

oj vad roligt! ;D. vad duktig du har varit och gjort att han utvecklats så mkt :). gillade han att galoppera? :)

2009-05-16 @ 20:49:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0