25 juli.

Ursäkta mig, men nu svär jag! FAN vilket pissväder de är ute, jag blir så less på det och de är så mkt som man inte vill he sig ut att göra när de är såhär, även fast de finns massor jag borde göra så blir jag så derpimerad då vädret är såhär! De får gärna vara sol/mulet om dagarna och regn på nätterna, men inte regn på dagen och uppehåll på nätterna, ska detta fortsätta så funderar jag på att vända helt på dygnet, de kanske vore ngt endå?

Iaf så var de uppehåll i morse kl 6 då jag tog ut hästarna, dom fick gå utan täcken och Bajen passade på att rulla sig medan Bobby är en mes och bara stod och tittade på Bajen som om han vore tokig :P Bobby rullar sig ALDRIG då de är blött ute, därimot så ligger han ner ibland då de är torrt men även då rullar han sig inte, en renlig kuse ,rätt skönt :P

kl 7 började jag jobba, sen hade jag en rast därvid 8 tiden och då började det regna , så bara ta in hästarna och snöra på dom regntäcke, började med Bajen som blev väldigt nöjd då han fick täcke på sig, borstade av honom innan oxå eftersom han rullat sig den busen :) sen blev de Bobbys tur och även han blev nöjd.

därvid 12 tiden regnade det så mkt att de knapt gick vara ute, så då fick dom komma in i stallet och där står dom kvar fortfarande och tuggar på lite hö och lyssnar på radio.

Nu har jag slutat jobba iaf, har varit ute och pussat på gossarna lite , Bajen är så mysig av sig och vill gärna vara med näsan uppe i ansiktet, medan Bobby är en riktigt jäkel och myser först och sen försöker han tjuvnypas ;P inte lika trevligt.
Men jag tycker om honom endå<3

har just packat in lite saker som jag ska ta med till Byske och lämna hos sandra som har Macho, ska bli kul att se hur han har det , hon är tydligen nöjd med honom iaf vilket känns jätte bra, och jag tror Macho stormtrivs i sin stora beteshage ! sen har dom fixat en box nu oxå så han får komma in när de är dåligt väder, så de är ju kanoners.

ska även hinna med att gå en sväng på marknaden som är i Byske nu, dom har tydligen fått dit lite mer nytt i år, har som alltid varit bara samma saker tidigare år så de kan ju vara värt att kolla läget litegrann , sedan blir de hem till Fällfors igen.Hade tänkt rida Bajen en sväng men ska de regna såhär får vi ta de imorn, ska vara uppehåll enligt väderrapporten.
sen senare ikväll blir de myskväll med Jonatan, film och popcorn i mass! det ser jag framimot.


Bjuder på en bild då jag rider Dressyr på Bobby, tycker han går riktigt stiligt, men mkt kvar innan de är helt 100.


ska bli intressant att nu få börja komma igång med Livi Bajen oxå :)!


              


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0