23 juli.

Ridturen till selet igår gick bra,var vädligt mysigt i början då jag kunde rida småstigar och hoppa över nerfallna stockar osv, men sen då jag kom till grusvägen som trippen bestod av mest så gick de SEEGT ! stackars Macho fick ont i fötterna och gick i snigel fart hela vägen, fick gåner i diken då de gick för att komma ifrån lite.
Väl framme i selet sa jag hejdå åt min gullgosse och sandra fick ta över och fortsätta hemmåt, fick ett sms sen på kvällen att de hade gått bra och att han nu stod och betade som ett tok i hagen, och att han var lugn som en filbunke.
så de känns toppen, hoppas att de tänker gå bra nu framöver.

på kvällen färgade jag håret igen, för jag var verkligen knallgul! jag funderar helt seriöst på att gåtillbaka till frisören i piteå och kräva en del av pengarna tillbaka, för de var inte nådigt! de blev knallgult efter att jag duschat och blåst håret här hemma, och så ska de fan inte bli om man betalat 1200 kr för att få en bra färg, + att jag klippte topparna då , men vafan!
så nu har jag satt på en askblond färg och sparat lite ljusa slingor, så nu ser de iaf hyfsat ut, men fortfarande 1200 kr fattigare på ingenting, känns kasst.

Hur som hellst, efter lite färgning hemma hos Jennie så gick jag hem och åt grillat med familjen + Jonatan som kom oxå, sen blev de bara chill hemma. Myste med Bobby som var lite skärrad över att plötsligt bli ensam, han gnäggade utöver sig så fort jag öppnade ytterdörren stackarn, så han har fått sova inne inatt , och de har gått bra, både stall och häst är hel ;P , han har faktikst varit väldigt lugn, förutom nu imorse då jag tog ut honom, då var de spännande att se om de fanns ngn kompis i hagen, vilket de inte gjorde ;/ , men de kommer ikväll, då anländer Livi Bajen :)! ska bli så spännande och jag börjar faktikst vara riktigt nervös!

Nu ska jag ta och vila en stund, har jobbat idag mellan 7-12 , men var klar vid 11 så har varit nere på folkan med Jennie och Frida för lite luunch, den satt bra må jag säga, blev en taco tallrik, de sitter aldrig fel !

Jag återkommer senare ikväll !

Bjuder på en söt vinterbild på Bobby <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0