28 juli.

Den här dagen har varit helt underbart toppen!
tog en sovmorgon i morse till kl 10, så hästarna fick stå inne tills dess, bra att hagarna får vila en stund och torka upp lite.men tog ut dom direkt jag vaknat, gav dom morgonmaten och sedan gjorde jag mig i ordning för att dra en repa till stan tillsammans med Jonatan.

Väl framme där började det med en lunchbuffe på tatung, Jonatans mamma bjöd oss och Jontes lillebror och syster.
Var hur smarrigt som hellst måste jag säga, finns inte mkt som klår det! , sen blev de iaf gå runt på stan ett tag, Jonte köpte ett par badbyxor och en shorta, själv köpte jag 2 linnen och ett par Haremsbyxor till :] kan inte hjälpa de, men dom är så fruktansvärt sköna och helt perfekta att ha med sig nu när vi drar utomlands ! kan även tillägga att de var rea :] 70 kr.

Efter stan for vi till byske, Jonte skulle jobba med mamma och jag gick iväg och solade solarium,väldigt härligt! sen drog jag mig hemmåt till hästarna igen, gav dom mat och vatten å sedan chillade jag på inne en stund.


Ikväll har jag ridit Bajen ensväng, gick kanonbra! men idag har jag fått känna på att han faktikst har lite egen vilja, han gillar inte riktigt då underlaget "skiftar färg" , när vi gått i skogen på sandvägarna och sen ska ut på asfalten (ny asfalterat= mörkare asfalt) så tyckte han de var lite läskigt, han stod och funderade en stund för att sedan testa backa , men till sist efter lite övertalning så fick vi oss över :P , tycker de är härligt att han faktikst inte "sköter" sig hela tiden, han kan inte vara snäll jämt stackarn :) . sen sprang vi lite i skogen och myste på , sedan blev de lite dressyr ridning på sandplanen , han gick SUPER fint på volt och i en jätte fin och stadig form hela tiden, utan problem!  testade på en skänkelvikning litegrann oxå, och han svarade faktikst litegrann och verkade förstå på ett ungefär vad jag menade iaf, han verkar vara otroligt lättlärd! så detta ska bli kanon kul.

Blir fara ner på banan till veckan och köra intervall på rakbanan, kommer tyvärr inte hinna det i helgen eftersom jag jobbar , men lika bra det, då hinner vi tjollra på lite mera här hemma och låta honom upptäcka lite fler stigar osv :)
Klimatisera sig ännu mera helt enkelt.


Nu ska jag lägga mig, är rätt trött efter denna dag.


      

Googlade lite på Livi Bajens pappa Kramer Boy, och fann dessa bilder, tycker Bajen verkar släckta på sin far!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0