9 juli,inlägg 2.

Hemkommen till fällfors igen efter att ha lunchat med Harald och sussie på Tatung , gott som fan! blev dock mätt alldeles för fort, men 75 spänn och man får äta hur mkt man vill, ja de är helt klart värt det! 75 spänn får man ju betala för en burgare med lökringar på Max oxå.

Efter lunchen gick jag och sussie på stan en stund och kollade läget litegrann, småpratade lite och hade allmänt mys.
vi var in på kicks och kollade lite och jag köpte en liiiten liten flaska med hårinpackning som man bara sätter litegrann av uti topparna på håret, ska vara bra för torrt och slitet hår, vilket mitt är just nu -.- så hoppas att de kanske hjälper lite.
sedan gick vi in på apoteket och kollade solkrämer osv, vi insåg att de faktiskt bara är 4 veckor kvar innan vi ska till turkiet! helt sjukt, 4 veckor! inte alls länge kvar, jag längtar i sinne! ska bli ljuvligt att komma iväg härifrånm jag behöver det.
Vi hann även in på Bikbok en sväng där jag hittade en råmysig tröja för halva priset, jag slog till ! 124 kr kostade den.
Efter det mötte vi upp sussies kusin, men jag insåg att jag var tvungen att börja dra mig hemmåt till mina stackars djur :P
så jag sa hejdå och gick till bilen, körde till byske och tvär pratade med mamma och köpte nässpray på apoteket.

Nu är jag som sagt hemma, ska he på mig min abtronic en stund tänkte jag, nu måste jag vara duktig på att använda den ;) ska mäta mig oxå så jag kan se om de blir ngn skillnad, annars ska jag lätt klaga! :O
Ska ut och promenera med Bobby ikväll oxå, sen skotta åt hästarna och fixa i stallet ungefär som vanligt.


Nu till ngt spännande, har just blivit erbjuden ännu en häst! tror jag är uppe i 4 st totalt nu :P
men de var en karl från östersund som mejlade för en stund sen och sa att han hade ett 6 årigt sto efter Meadowbranch Lucky  och mamman är Tammy Wynette , morfarn till henne är speedy Crown, så ingen dålig stam :P! men dock är de ju ett sto, men är hon hanterad på rätt sätt så ska de inte vara några problem alls. Sen kan man ju ta föl i henne sen oxå, vilket vore drömmen! alltid velat ha en liten fölis :] får operera om mina gossar till en hingst och ett sto ;)! hehe.

sen har vi då kallblodet ska jag iväg och titta på imorn, sen hade christer 2 st som han trodde kunde vara ngt intressanta,
så vi får se, kan bli spännande dethär, jag är iaf peppad som fan!

nej, nu ska jag göra ngt annat, typ he på mig abtronic (pAAAIIIIN)




Tamig utomlands NUU!

Kommentarer
Postat av: sussie

åh det var huuur myys som helst :D måste verkligen göra det flera flera flera gånger!!

älskar att prata med dig, vi förstår varandra som så bra :)

puuuss sötismicu! <3

2009-07-10 @ 15:37:48
URL: http://sussiestahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0