1 juli,inlägg 2.

utlandsresa bokad, 15/8 till 22/8 drar jag Jonatan Harald och sussie till Turiket, allinclusive och 40 meter till Kleopatra stranden , helt fucking jävla UNDERBART<3 !



sen om man bortser från detta så är jag hyfsat deprimerad ikväll, har inget att göra! skulle igentligen fara till Jonatan, men då jag ringer svarar han inte på mobilen, testar ringa hem och då svarade vincent, Jonte låg tydligen på sitt rum, fick prata med honom och han hade sovit -.- sen var han dryg och sa knapt ett ord, och då pallar jag fan inte, kör inte 7 mil enkel väg för att umgås med en tråkmåns, no way! då får han isåfall vakna till . sen lät de inte på honom som om att de spelade ngn roll om jag var där eller inte, ibland kan han verkligen få en att må dåligt, jävla människa, betydelsefull känner jag mig?! .

ska nog ta en ridtur på Bobby eller kanske Macho? får se vad som sker, just nu vill jag bara lägga mig ner och gråta, så tråkigt har jag!

sen är jag inte de minsta peppad på stadsfesten, om jag gissar rätt så kommer jag troligast vara "utanför" Jonte med harald och kim, sen sussie med elin och Annie + massa annat folk, kul? :( får se om jag ens dricker.
Men far jag inte dit kommer Jonte spåra..mer vill jag inte veta.

fanjävel, jag är tjurig och ledsen :(!!!!! skiiiit.

Kommentarer
Postat av: Anonym

kom igen, du vet ju att de tinte kommer att bli så :)

"sudda sudda sudda sudda bort din sura miiiin, sudda sudda sudda sudda bort din sura miiiin, munnen den ska skratta och va' gla' munnen den ska sjunga trallalaaaaa" Blir du inte gladare ringer jag och sjunger den för dig och då blir det inte roligt för dig vill jag lova ;P tihi

you and me baby <3

2009-07-01 @ 20:40:35
Postat av: sussie

det förra var postat av mig :P

2009-07-01 @ 20:41:25
URL: http://sussiestahl.blogg.se/
Postat av: sussie

det förra var postat av mig :P

2009-07-01 @ 20:42:20
URL: http://sussiestahl.blogg.se/
Postat av: My

lite fail på dig att vara anonym men lämna ditt ip-nummer:p

2009-07-01 @ 21:04:04
URL: http://cryingcat.blogg.se/
Postat av: mican

klart du ska på stadsefesten" vill ju träffa dig =D

2009-07-02 @ 11:51:15
URL: http://diamantmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0