10/11 juli.

Jisses, idag har jag varit helt lyrisk hela dagen långt tror jag, hittat en massa intressanta hästar, pratat med christer, pratat och diskuterat med mamma osv osv, jag är helt slut i huvudet och jag är så peppad !
På måndag skulle jag som sagt iväg och titta på nordisen där, men jag tror jag ska ringa och säga upp den eftersom jag endå inte kommer köpa den. Tänker inte köpa en häst som har samma skada som Bobby, no way leverpastej!

Därimot ska jag iväg till Camilla R och testa rida på Lili khan, ett superfint sto på 4 år , har endast gått premie, så de blir ngt att arbeta med, men de är roligt, vill ha en liten utmaning :) ska iaf bli väldigt intressant , för hon ser verkligen toppen ut på bilderna!

sedan har jag en 2 årig hingst med fin stamm, men de kan bli en hejdundrandes utmaning! skulle iaf få fler bilder på honom, han såg helt galen ut på bilden jag sett :P haha! han är iaf efter Rite on Line och mamman är Pepita dancer om jag inte minns fel?

sen har jag fått ett erbjudande av en karl från östersund om ett 6 årigt sto, Tanya Tucker, fått bilder osv och hon ser fin ut.
Dock har hon sprungit på väldigt dåliga tider, så frågan är om hon är en sådan som bara stannar i lopp? .

GUUUD, jag skulle vilja ha hem allihopa ! är så svårt allting.
Men jag ser iaf framimot måndag , tror inte att jag kommer bli besviken iaf :)

Nu ska jag försöka sova, mysa lite med Jonatan,Imorn blir de jobb från kl 12-21,30 , massa pengar! dock lite drygt, fast kommer vara klar säkert vid 8 redan, så de kommer nog gå undan ^^  sen kl 20 kommer Harald och sussie hit, blir grillning och massa myys <3 , söndag ska jag jobba, blir en delad tur från 7-12 15-21,30 , massa pengar då med! ;)

sen ska jag nog bättra på färgen på mitt hår imorgon, är lite "matt" just nu och skulle behöva fräschas upp lite, ska testa den hära "golden pralin" färgen från Nutrisse, såhär ser den ut :

har testat den på min mamma en gång, färgen blev BETYDLIGT mörkare, men väldigt snygg! tror de kan bli bra.

Nej nu ska jag sova, godnatt!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Sv: Tackar!

2009-07-11 @ 01:45:18
URL: http://hannaogren.blogg.se/
Postat av: lillblondin

Sv; Okej tack för tipset,. får prova det sen någon gång :)

2009-07-11 @ 01:57:38
URL: http://againstallodds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0