10 juli.

Även inatt har jag sovit som en jävla stock, jag underar om de är vädret som gör det? jag älskar när de rengar på nätterna, smattret mot taket tycker jag är så mysigt :] sen var de jätte mörkt igårkväll oxå! nästan så jag börjar sakna vintern igen :O man sover alltid så gott då.

vaknade halv 11, hästarna fick stå inne länge idag, men de fick dom stå ut med ;P! sen kl kvart i 11 ringer jennie och frågar om jag är redo! jag hade helt glömt bort att de var idag vi som jobbar i hemtjänsten skulle bli bjudna på lunch uppe på fältet kl 11 ! jisses amalia, snabbt som tusan klädde jag på mig nå "vettigare" än  mammas kiosk t-shirt och sedan satt jag upp de korta hår jag har i en minitofs och sedan fick jag vara klar :P inte den vackraste synen men xD

åt iaf en kycklingtallrik, ångrade att jag inte tog shnitzel, de såg mkt godare ut! men sen var de första målet på dagen oxå och då är jag aldrig värst hungrig ;P men de gick ner iaf, sen var de trevligt att vara där .

Nu är jag hemma, ska ut och ge hästarna mat och sen ska jag he på mig abtronic en stund :)

sen måste jag berätta att en tjej som heter Sandra Dahlberg tror jag ? om jag minns rätt namn, var sugen på att låna macho av mig i vinter, så han ska troligast dit till veckan, han kommer att få gå på bete nu hela sommaren och sen ridas lite smått, han kommer STOOR triivas! tror de kommer bli kanonbra bara dom kommer överens, vilket är de viktigaste.
Anledningen till att jag lånar ut honom är att jag vill inte lägga av med travet, och jag tycker Macho förtjänar att få komma ut på lugna skogsturer och göra de han tycker om , de har jag inte riktigt tid med just nu.
Nu när Bobby skadat sig kommer jag måsta lägga ner både tid och pengar på att få honom bra, sen ska jag köpa/leasa unghäst och satsa på travet, de är det jag vill hålla på med , men de tar mkt tid och macho förtjänar mer än att bara vara i hagen och komma ut bara ibland, även om han trivs med det oxå så tycker jag att de är schystast mot honom.
sen kommer jag inte sälja honom,utan bara låna ut på långtidsfoder så jag kan ta tillbaka honom ifall han inte trivs .
Tycker att de är en ganska sund tanke, både för mig och hästen, tyck vad ni vill.

Sen nordisen jag skulle iväg och titta på idag blev inte av, blir på måndag ist, men kommer ganska bestämt inte bli ngn affär ! fick veta idag då jag pratade med ägaren via telefon att han hade en känning i ett framben förra vintern, var lite svullen osv men fick då vila och då försvann det, troligast var de i en sena sa han, och då blev jag genast skeptisk!
så de blir nog inget av den, men vill endå titta på honom.alltid roligt att få prova olika hästar .

Nej nu ska jag göra ngt vettigt av dagen, hörs senare ikväll.


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0