12 juli.

Jag är helt utslagen! jag är så jävulst trött, ögonen ställer sig i kors på mig -.-
Har jobbat sen kl 7 i morse till nu, eller jobbat och jobbat? allting går så fort även fast man ger extra tid till allihopa så är man klar flera timmar före vi ska. Men mer tid till att umgås med Jonte Harald och sussie som varit här sen igår då vi grillade :) ! idag har vi mest kört bil och kollat läget lite här och var runt i byn, ätit lunch på folkan och hoppat studsmatta.

Har just slutat jobbet, igentligen jobbar jag till halv 10 men blev klar nu, så what to do?
ska ta in och borsta upp Bobby och smörja benet, sen spraya på myggmedel, sedan borsta lite på Macho och he på han myggmedel oxå.

sedan bär de av till stan, ska och provrida Lili hos Camilla R imorn, ett 4 årigt sto som jag ev ska leasa om hon känns fin, vilket jag verkligen hoppas :) jag är peppad till tusen! , sedan efter det blir de nog stanna i stan och se trav på kvällen, efter det bär de av till Fäll igen antar jag.

Måste prata med tjejen som ska ta Macho om vilken dag som passar henne att han kommer, men frågan är hur fan jag ska få dit honom 0_o rida eller köra känndes jääävligt drygt! men, har vell inget val antar jag om han inte tänker gå in i finkan?

Nej, nu ska jag börja göra de jag har tänkt innan jag somnar på plats! ska bli intressant hur de går att ta sig till stan utan att somna ;P får se imorn om jag lever.

hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0