18 juli,inlägg 2.

Okey, blev inte mkt till städa stall idag heller, började därvid halv 4 , hann städa i en av hyllorna iaf där jag har allt myggmedel + smorsel osv osv, sen komme Jonte ola och companiet hem från piteå och sa att vi skulle ner på Folkan och äta, så bara gå in och byta kläder för att sedan fara ner.

Ikväll är de fest hos Löva, men känner inte suget att dricka så jag är nykter ikväll och kör ist , tydligen pubkväll uppe på fälltet så hela världen ska vell dit upp på en stund, jag säger då bara det att FYFAN för att vara nykter på fest, för de första är de ruskigt tråkigt! för de andra så inser man hur jävla dum man är då man är full! sen för de tredje så är de ingen som pratar med en för dom tycker man är tråkig som är nyket, sen ska jag lägga till en 4 grej! Jonte är cp. är så less.

Jag saknar verkligen att vara ute i skogen med Bobby älsk </3 , är så jäkla tråkigt att inte få träna honom , han är alltid så glad och positiv till allting! förbannade jävla senskada, men jag för trösta mig med att benet ser bättre ut nu och att jag får börja skritta honom till veckan igen. Sen på torsdag under dagen ska jag rida Macho till Byske, KUL? jävlar så långt , hästen kommer inte vara nöjd ! iaf inte där mot slutet, fast då han inser att han ska få gå på bete tror jag han blir glad igen ;P

Imorn ska jag fortstätta med att städa stall, är ledig nu i 5 dagar frå jobbet så måste passa på att göra klart allt sådant.
sen ska jag sno ihop en beteshage oxå här på gården som Bobby får smaka lite gröngräs han oxå :)

sen som sagt nästa torsdag kväll kommer Livi Bajen, jag är peppad!

nej nu ska jag börja skjutsa upp lite folk till pubkvällen , sen blir de vell hem och sova, är inte peppad på livet idag.

Kommentarer
Postat av: emelie

men du jag kan höra med mamma om hon har lust att hjälpa mej att lasta han i byske kan jag kanske följa ändå.. ? :)

2009-07-19 @ 02:07:41
URL: http://emeliebystedt.blogg.se/
Postat av: Anonym

jo jag ska kolla :) fast i helgen går de ju inte som sagt om camilla ska komma.. men de som är jobbigt är ju bara om de är massa bräms då kan jag typ inte rida för han blir fan tokig o tar livet av sej själv.. :S

2009-07-19 @ 17:37:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0