24 juli.

Igår var en välldigt välldigt hektisk dag! snacka om fullt upp, han inte uppdatera mer på kvällen som jag lovade, men jag gör de nu ist ;P

Jobbade som sagt 7-12 , men var klar tidigare och åt lunch med jennie, men de har jag redan skrivit om jag inte minns fel ;P`? efter det drog jag iaf hem och myste med Bobby, jag släppte honom på baksidan av huset där jag gjort en liten beteshage så han fick tugga lite gräs, tog lite bilder osv och bara njöt av solen som var framme en stund.
sen närmade sig kl middags tid och jag var tvungen att fara till byske med nå baugetter mamma och pappa beställt till kiosken eftersom de är marknad i helgen, så när jag skulle sätta mig i bilen för att fara ser jag ett ENORMT punka på mitt vänstra framdäck! helvetee, lite panik blev de då. Men ganska just skriver emelie ett sms och frågar om jag vill följa med till Byske, som en räddare i nöden hon är :P ! så hon kom och hämtade mig och baugetterna från pipens bodega, och vi drog oss mot byske , som tack bjöd mamma henne på en snusdosa :P men hon får ta en till nästa gång hon behöver.

kl började närma sig 19 och jag och pappa for mot skråmträsk för att hämta hö åt hästarna, eftersom vi inte skulle hinna det i helgen med tanke på marknaden, så väl framme lastade vi för glatta livet, och sedan började vi dra oss hemmåt mot fäll, då var kl ca:20 och då när vi hunnit en bit ringer mamma och säger att grens hästtrasnporter har ringt , dom var i frostkåge nu, så de blev full gas för oss hemmåt :P!

hemma på gården han jag vänta i ca 5 min så kom lastbilen efter gatan, jag gick ut och mötte upp dom , jisses så spännande de var! och ut kom han, Livi Bajen :) fruktansvärt vackert huvud har han, var den första tanken !
dock lite insjunken baktill men de ska vi ordna. Han verkar ha tagit resan kanon bra och helt cool lugn var han hela tiden trots resan på över 120 mil och helt nytt ställe, så de blev in i stallet och ta av honom lindorna och sedan fick han gå ut i hagen och röra på sig och träffa Bobby som förövrigt var överlycklig över att de äntligen kommit en kompis!
dom fick en hösudd var att knapra på innan jag tog in dom i stallet för natten.


Idag är de en ny dag, och Bajen är hur lugn som hellst ! både han och Bobby fick på sig ett täcke i morse , ser lite regn vänligt ut idag , så för säkerhet skull. Han äter bra och dricker bra och ser allmänt ganska nöjd ut, han verkar vara en otroligt fin häst och jag kan inte tänka mig annat än att detta kommer bli bra, jag är jätte nöjd med vad han visat än sålänge :) ! de blir vila för honom idag med tanke på omständigheterna, men imorn ska vi nog ta en promenad så han får kolla läget litgrann, vi ska börja försiktigt så han får vänja sig sakta men säkert så de inte blir för mkt på en gång.


Ikväll blir de jobb från 15 -21,30 , kommer vara klar därvid 8 som vanligt ungefär, och då blir de pyssla om hästarna i mass och sedan blir de en tidig kväll, ska upp och jobba imorn 7-15, sen är jag ledig Måndag ,jobbar tisdag onsdag? sen är jag ledig resten av veckan tror jag,blir kanoners!

Nu ska jag snöra in lite bilder ! (klicka för större bild)


       



sen här har vi då Livi Bajen :) (bild tagen idag)





Kommentarer
Postat av: jessika

hejsan! :) Det låter ju bra, han är verkligen fiin:)

2009-07-24 @ 20:24:40
URL: http://lundmarkarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0