31 juli.

hej och hå vad dagarna går fort, jobbat från kl 8 imorse till kl 13, följde sedan med mamma till byske och fixade lite saker där, sen åkte jag och Jonatan in en sväng till stan för att fixa nå grejjer till kiosken ,+ att jag for förbi travet en sväng och kollade läget och snabbpratade lite med christer :) var lunchtrav idag men han inte se de sista loppen .
Var förbi en tväris inne på Royal och köpte flugpannband åt hästarna, är så mkt flugor i ögonen på stackarna, så dom kommer nog bli glada nu när jag sätter på dom de.

Nu är jag hemma i fällfors igen, trött som fasiken efter den här dagen! jag var så trött imorse när jag steg upp och ville igentligen bara sova! men icke de, bara stiga upp och se glad ut, gick ganska bra trots allt :) tog ut hästarna där vid 7 tiden,dom fick sova inne inatt och vila ifrån småkrypen som vill åt dom hela tiden.

Har ganska nyligt ätit middag, gjorde taco"rullar" , alltså taco köttfärs som jag rullade in i tortillas och sen kastade in i ugnen en stund, dock när jag handlade kryddorna förridag så råkade jag ta extra "HOT" på båda påsarna, vilket jag inte märkte fören jag hett ner de i köttfärsen -.- så jag kan lova er att de var starkt, jag svettas fortfarande !
För min del blev de bara taco köttfärs med keso och broccoli, har bestämt att jag ska köra en räser "diet" nu fram till vi far utomlands, sedan fortsätta när jag kommer hem därifrån igen, så jag börjar IDAG ! kommer skriva varje dag om vad jag ätit, och hur mkt jag rört på mig under dagens lopp, ni som bara blir irriterade och tycker jag är knäpp behöver inte läsa.
Jag skriver för min egen skull, och gör de för min egen skull !

Mitt mål är att se ut såhär igen :



Här har jag inte EN endaste valk! men är fortfarande inte smal, men betydligt smalare än jag är nu, har gått upp 6-7 kg sen detta, men de ska bort NU! jag skämtar inte, när jag såg mig i spegeln igår blev jag så deprimerad över hur jag förändrats till de sämre, att man kan låta de bli så? fyfaaan, jag känner mig skit äcklig.

nu blir de hårda bud, och jag ska FAN inte ge mig fören jag är nöjd! och jag ska ge de tid den här gången,allt kan inte ske på 1 vecka (även fast man önskar det) , varje dag läser man om folk som gått ner 20-30 kg, och här handlar de om 6-7 kg, ska de vara så jävla svårt? ursäkta att jag svär så mkt, men jag är förbannad! på mig själv .....



Nu ska jag ut och köra Bajen iaf, så jag kommer på bättre tankar,blir motionkörning 1 mils rundan hade jag tänkt :)
sen ska jag promenera , är fest i fällfors ikväll så blir ner och kolla läget en tväris där med och träffa lite folk .

hörs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0