2 juli.

Idag är de en ny dag, börjar jobba kl 15,30 till kl 21,30 men kommer troligast vara klar betydligt snabbare än så om jag gissar rätt, som jag sagt innan så är de så lite jobb och de går så fort hos alla, särskilt kvällstid.

Inatt har jag faktiskt sovit som en stock, mamma övertalade mig att sova på spikmattan, och jag säger bara jisses vad jag sovit! sen har jag inte rört mig ur fläcken heller under hela natten, ska börja köra på den tror jag^^
spikmattan sätter igång cirkulationen och kommker åt många bra punkter som gör att man får mindre värk osv, sen var de in en karl på kiosken hos mamma för några dagar sedan och berättade att han låg på sin spikmatta varje natt och att han tappat 7 kg sen han började med den! han hade varken tränat eller ändrat kosten, helt paff var han! de blev jag med då jag fick höra det, men med tanke på att spikmattan sätter igång så pass mkt i kroppen så är de inte otroligt.

sen vet jag inte om jag meddelat att jag beställt en abtronic x2, har läst om många som använt den och att den verkligen ska fungera! sen är de öppet köp i 30 dagar, så funkar de inte så skickar jag tillbaka den. Man ska tydligen kunna se resultat bara efter 1 vecka? jag hoppas det, men självklart ska jag ändra lite på kosten oxå, och försöka röra mig lite mer än vanligt, så kanske den ger dubbel effekt :) vi får se helt enkelt, får förhoppningsvis hem den idag eller imorn? och jag kommer skriva från första dagen jag anänder den om hur de känns och om hur de går ;) ! jag hoppas hoppas att de ska fungera, jag vill vara fit for fight till Turiket  ;)



Börjar som sagt jobba 15,30, får se om jag tar Bobby ut på en ridtur innan dess? om inte annat ska jag fixa i stallet lite.
Imorn är de stadsfesten, har planerat min outfit in i de sista ;) sen skulle jag få låna en svart kofta av sussie , så de blir toppen! sussie är min räddare i nöden :) , sen ringde hon igår och försökte peppa mig inför stadsfesten, hon lyckades iaf en liten aning, och jag ska verkligen försöka ha roligt och inte tänka allt för mkt.

Nu måste jag göra ngt medan jag kan innan jag börjar jobba, så hörs sen.

Kommentarer
Postat av: sussie

åh så bra att mitt samtal iaf hjälpte en liten aning...bättre än att jag gjorde det värre iaf :P haha

Vi ska ha superroligt...jajaja du kan lita på mig ;) tihi

pözz

2009-07-03 @ 11:33:41
URL: http://sussiestahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0