17 juli,inlägg 2.

NU har jag slutat jobbet, hunnit vara ner på folkan och äta lunch med jennie, vilket var smask! åt fläskfile med klyft potatis, mumsigt! nu är jag mätt och belåten ett tag framöver ;P

Har även kikat in lite på Börjes hemsida och kollat läget litegranna, ska beställa lite småsaker nästa vecka tror jag :) eller då jag fått lön, men de blir vell om ungefär drygt en vecka? ska lägga upp lite bilder på vad de blir ;) de är så kul att få köpa lite nya saker när man får hem en ny häst :]


Bla detta Himalaya regntäcke, köpte ett sådant till Bobby fast grön rutigt, skit snygt och super bra kvalite ! vädligt rejält, för endast 359 kr ! hur värt som hellst, så ska köpa ett blått oxå till Bajen :) , funderar även på att köpa ett till Macho, men han har redan ett som funkar super! så de får nog vara.

Linfröolja, ska beställa hem iaf 2-3 st så att jag har hemma, är jätte bra för pälsen och sen håller de igång magarna och "smörjer"tarmarna, tycker de är kanon bra! sen är de billigt, ca:69 kr flaskan om jag inte minns fel?


sen den här kylleran, jätte bra för hästar som är lite tjockare i benen, tar bort gallor och är bra att he på efter ansträgning, 4 kg för ca 120 kr, inte dyrt!  så den ska jag beställa hem oxå.


den här linimentgelen ska oxå få följa med hem, den är kanonbra då man masserar hästens muskler, tror den kostar ca 72 kr för 0,5 liter? hur som hellst, den ska köpas.


sen blir de vell lite mer småsaker ev om jag har råd, bla ett huvudlag .
Men får som sagt se hur mkt pengar jag får nu när lönen kommer, 5500 ska iaf gå till turkiet resan! sen måste jag ju ha med mig fick pengar till turkland oxå, så de blir nog inte så mkt över ;S men lite av sakerna kan jag nog beställa hem, så tar jag de andra sen då andra lönen kommer :) blir nog bra det!

Nu ska jag sova en stund, håller på dö! sen blir de lite stök och don i stallet och se klippa robin och löva.
iKväll som sagt Jonatan, kommer hem imorn igen! :)

höres.

Kommentarer
Postat av: Camilla

det är en ond cirkel helt enkelt. :/ har inget att säga till om alls tyvärr.

kolal skulle ju alltid vara bra :)

2009-07-17 @ 16:31:52
URL: http://unafraid.blogg.se/
Postat av: mican

visst är du i fäll imorn och ska festa?

2009-07-17 @ 18:49:15
URL: http://diamantmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0