29 juli.

Äntligen börjar de bli lite sommar igen, ca 22 grader varmt ute (helt lagomt)!
Har kommit ifrån folkan efter att ha ätit lunch med jennie , sen komme emelie förbi en stund oxå och kollade läget :)
sen mitt i alltihopa ringde Karln som har  2 åriga hingsten efter Rite on Line när vi satt och åt, svarade inte då men han ringde igen för en stund sedan , han ville så gärna att jag skulle ta hästen och jag skulle få honom till ett bra pris.
Klart man blir sugen, men 2 årig hingst och sen är man ensam blir nog lite mkt, har inte christers hjälp varje dag precis ;P , sen har jag inte plats för 3 hästar här hemma heller, annars hade jag gärna tagit honom med ;)

Hade tänkt rida/köra Bajen idag nu under dagen, men är så varmt att jag skippar det,skulle kunna ta de ikväll men har lovat Jonatan att vi ska fara hem till honom ikväll (jag är typ aldrig där -.- ) så han får vila idag, han har trots allt varit ut 3 gånger den här veckan, far ut och kör honom imorn en sväng , då ska vi fara ut och köra motion hade jag tänkt.
Han verkar verkligen trivas här, är så roligt att se ! sen måste de vara världens snällaste häst att ta hand om , helt gudomlig!

Blir inget v75 för mig i helgen, tragiskt nog! jag jobbar från 12 till 21,30 så de kan jag då verkligen glömma.
Jobbar nu på Fredag lördag söndag måndag, sen ringde dom från lokalen imorse och frågade om jag kunde jobba på onsdag till veckan , svarade lite tveksamt Ja, samtidigt som de blir mkt jobb nu i helgen så känner jag att jag kommer verkligen behöva dom där pengarna, så jag måste vara klok och tacka ja till allt som jag får! de lönar sig sedan.

Blir nog fara ner på Banan då på tisdag med Bajen till veckan, bli lite intervaller på rakbanan sen vill nog christer se hur han rör sig på rundbanan oxå, så de ska bli spännande att se hur han beter sig! jag hoppas innerligt att de kommer gå bra, för den här hästen är helt underbar!  och har ett steg man bara kan oja sig över, helt fantastiskt !

Nu ska jag ut och ge hästarna mat, sedan steka i solen lite för att sedan börja pallra mig mot Byske där jag ska åka med Jonatan till stan, om jag inte övertalar honom att vi stannar här ;P kände inte för att fara diit -.-

hörs sedan.


sen peppar vi som fan på utomlands nusnart, jag längtar i SINNE!! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0