28 juni.

jisses, jag hinner knapt med att skriva här nu , sen är de så jäkla bra väder så man vill inte sitta inne heller ;P

i helgen har jag Jonatan och Nylle varit i Öjebyn och hjälpt pappa på marknad, har varit varmt som fan men de har gått hyfsat bra endå, vi lever iaf ^^. Igårkväll for jag och jonatan till hundtjärn med Azzi och lät henne bada, vi pallade inte bada själva, är så jobbigt att bli blöt :P haha! azzi badade iaf som ett tok och simmade som aldrig förr, stackarn,var länge sen sist.


sen senare igårkväll så for jag ut i skogen en kortis med Bobby, han var smått galen av alla sata mygg + att han var pigg redan sen innan, men jag stod ut med det, tills jag kom på att jag skulle rida dressyr hemma på gården !
han var så tjurig stundvis och sen var mitt humör inte riktigt på topp eftersom han var stäkig i skogen med ;P så han fick sig några omgångar och jag var inte alls nöjd stundvis! men sedan vissa stunder var han jätte fin, men de är konstigt att jag inte lär mig att jag inte ska rida då jag är på dåligt humör :P fast han fick stå ut, vi fick stå ut med varandra helt enkelt.

slänger in en bild på oss ;) klaga inte på min klädsel! ;) sen är inte kvaliten den bästa heller (mobil bild -.- )


 




Idag har vi som sagt oxå varit i öjebyn, marknaden var bara 4 timmar idag vilket var skönt som fan! igår var den 8 timmar, tänk er själva att stå upp sålänge, fyfan, mina ben är inte hela :P

Nu ikväll ska jag Jonte och massa andra fällisar dra till playan och bada, få se om jag bangar ut nu oxå, har blivit så mesig i mina dar ;S , Imorn blir de jobb 15-21,30.

höres.

Kommentarer
Postat av: Camilla

dom är grymt snygga, emn som sagt lite opraktiska ;)

2009-06-28 @ 23:47:33
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0