26 juni.

Färdigjobbat för idag, slutade kl 12, sen dess har jag hunnit äta lunch och solat lite, men pallar inte mer än 10 min åt gången, bränner typ upp mig och får andningsvårigheter om jag ligger kvar längre :P haha
Måset även säga att idag har jag faktikst varit lite småsur på en vårdtagare på jobbet, inte så att han märkte det ,men jag svor som fan i bilen sen! mer än så behöver jag inte säga.

sen har jag även hittat mig en favorit gubbe nu oxå, han är hur chill som hellst! vi är lätt bästa polers nu ;) haha skämt och sido, han är iaf störtskön!

Ja , nu sitter jag här iaf, har vattnat och gett mina hästar mat, ni tycker säkert jag är dum i huvet som sitter inne ;P menär så satans varmt ute att jag kan knapt leva -.- , men jag ska inte klaga nu när sommarvärmen äntligen kommit, fortsätter det såhär så borde det snart gå bada i älven utan problem! jag hoppas innerligt att de kommer gå i år, förra året var de så kallt! uuusch.

I afton ska jag och Emelie ev dra en repa till stan, jag måste köpa nå linnen å tunikor, en fågel viskade i mitt öra att de är stor rea typ överallt, och de gillar jag och Emelie ;) , sedan ikväll ska jag ut och köra Bobby, nu är de alldeles för varmt för stackarna, så får bli sent ikväll då de svalnat .

sen kommer Jonatan idag, de är aldrig helt fel må jag säga :]!

Min helg kommer att se ut såhär btw:

Lördag: fara till Öjebyn jag och Jonatan för att hjälpa pappa på marknad, tjäna 500 spänn ;)
Söndag: Hjälpa pappa på marknad och tjäna ytterligare 500 spänn, köra/rida Bobby och Macho.

sen ska jag vell hinna med annat oxå, ska de vara såhär varmt måste jag fara och bada ngnstans, ska tvinga ner Jonatan i vattnet oxå ;) jag och Emelie var ju i hundtjärn igår med hundarna, de slutade iaf med att både jag och emelie simmade runt oxå :P ! dock var jag lite fegare och tog de rätt lugnt,medan emelie simmade runt som en säl med gashäng :P ! var lätt stolt över min lilla Vizzla som tordes bada självmant, förstga gången hon gör det! söta lilla hjärta.

NU ska jag göra ngt vettigt, tror jag?
hörs sedan.




ibland önskar jag faktiskt att man kunde få vinter bara för en dag eller 2 mitt i sommaren :]


Kommentarer
Postat av: hannah

hejhej, vad använder du för program till din banner??



för den var jättefin!?

:D

2009-06-26 @ 22:16:39
Postat av: Camilla

haha, jepp en vit. ;)

Nja, man kan sola och gå omkring och om man badar försiktigt funkar det, men inte om man är oförsiktig ;) Men den var så grymt läcker att jag var tvungen ;)

2009-06-27 @ 15:41:31
URL: http://unafraid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0