3 juni.

hinner med ett snabt inlägg nu, ska nämligen snart iväg till piteå med Bejliz, hon ska få bli klippt :) bort med all hemsk päls inför sommaren, de kommer hon att gilla :)

har inte riktigt haft så mkt att skriva om de senaste dagarna som ni kanske märkt, men nu har de faktiskt hänt lite grejjer.
Igår afton var jag och jonatan i stan hemma hos hans mamma, Jonatans lillebror fyllde 10 år så vi firade med lite tårta osv, han fick 100 kr av mig att handla vad han ville för, jag viste inte riktigt vad´jag skulle ge :P?
Färgade även håret på hans mamma , sedan vid 8 drog vi oss mot fällfors igen.

Väl hemma vid 9 tiden skottade jag i stallet , sen blev jag ruggit sugen på att fara ut i skogen med Bobby en sväng, så jag tog in honom och sadlade på, sedan bar de av, tog de bara lugnt, skrittade mest + hoppade lite nerfallna stockar.
På slutet red jag lite dressyr på sandplanen, blev bara ca 5 min eftersom jag inte vill tråka ut honom , vill att han ska tycka de är roligt :), red på volt i både höger och vänster varv, och han gick hur fint som hellst! jätte nöjd blev jag, så de fick avsluta det hela.

Idag har jag fixat en massa saker, har bla ringt hemtjänstchefen och bett om ledigt stadsfesten helgen, vilket troligast skulle ordna sig :) toppen isåfall! sedan har jag ringt hemtjänstlokalen här i Fällfors om inskolningen, så nu på fredag jobbar jag min första dag :) jag längtar faktiskt! trots att jag har mkt att göra här hemma, så ska de bli roligt att jobba i sommar, testa på ngt nytt ! sedan kommer jag att befinna mig på travet lite då och då hos christer och Leif,.
sedan i slutet av sommaren ca 17 augusti  blir de utomlands med min Jonatan , harald och sussie, jag längtar! jag ser verkligen fram imot denna sommar! sen känns de så bra att jag faktiskt kommer att ha råd att göra saker .

Nu komme pappa så vi ska börja dra oss mot piteå nu, när jag kommer hem ska jag rensa min garderob! och gå en prommis med Jennie , sedan blir de en kvällstur på Bobby oxå om vädret är okey.

hörs sedan!

(detta inlägg blev inte alls så kort som jag trodde :P )


Bjuder på en bild på mig själv som är tagen idag ^^.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Har du ändrat håret? Hade inte du svart hår för ett tag sen? Hmm :P



Haha ja, det ska bli grymt härligt!

2009-06-03 @ 14:43:38
URL: http://attentionwhore.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Du är jättesöt!

2009-06-03 @ 16:48:37
URL: http://mthilda.blogg.se/
Postat av: FREJA LINDSKOG

SVAR: Tackar så mycket! :D

2009-06-03 @ 16:58:13
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: Amanda

Jaså? :) Jag är också rätt ljus egentligen, inte såhär platinablond som jag är nu då, men ljusbrunt eller mellanblont eller nått :)

2009-06-03 @ 19:47:21
URL: http://attentionwhore.blogg.se/
Postat av: Amanda

Oh ja, hade det brunt i flera år, sen i höstas gjorde jag det svart men det blev alldeles för mörkt! Så nu har jag kämpat i en evighet för att få det ljust igen, haha.

2009-06-03 @ 20:23:52
URL: http://attentionwhore.blogg.se/
Postat av: mican

när ska jag få komma och rida då?;) hih

mis yoou =) vi måste göra ngt SNART!

2009-06-04 @ 14:37:40
URL: http://diamantmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0