11 juni,inlägg 2.

Ta de lugnt allihopa, jag ska inte vara lika negg den här gången -.- 

Jag är så trött och känner mig så "utmattad" eller vad jag nu ska kalla det? ;P om jag la mig nu skulle jag lätt somna inom 5 min, men de har jag inte riktigt tid med, ska snart ta in hästarna hade jag tänkt, har skottat och gjort klart för kvällen så de är bortgjort.

När jag körde från stan idag var jag in hos mamma på kisoken en stund, då kom christer in och bytte tillbaka till sin bil (han lånade mammas till sundsvall igår) sedan pratade vi som vanligt. Vi kom iaf fram till att vi ska prova avmaska Bobby och se om de blir bättre med "hullet", som jag sagt innan så ser han fin ut nu, men han får inte bli smalare, Macho ska få sig en avmaskningskur han oxå, sedan blir de vaccination av Bobby, ska bli skönt att få allt det bortgjort.

Senare ikväll/natt ska jag köra till stan och hämta Jonte, jag tror de kommer bli riskabelt, med tanke på hur trött jag är0_o
Men har vell inget val antar jag.

Har varit flitig och räfsat ut hagarna ikväll oxå från allt hö dom "petat" bort, sedan släppte jag Bobby i min "grönhage" där han fått smaka lite gräs, Macho ska få gå där på söndag hade jag tänkt.
ska bygga en till grönhage oxå , ganska praktiskt endå, man slipper klippa gräsmattan ;)

nu har jag vell som inget mer att säga, jag ska vila en stund och sen ta in hästarna, sen som sagt beger jag mig mot stan.

höres.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0