15 juni.

ÖJJ gissa vem som är H-H-HAPPYY-F-F-AAA-CEE IDAG :D!
Trots att jag legat vaken sen ca kl 03,00 inatt (skulle upp kl 6 och var så inställd på det att jag inte kunde slappna av)
så är jag på toppen humör! jag kommer nämligen vara ledig HELA stadsfesten helgen, gissa vem som ska röja jäveel!?
Jo JAG ;)

Jag bytte med den tjej på jobbet, fick på mig några extra timmar men de kommer de förhoppningsvis vara värt det :D
Sen är jag så glad över att jag bara jobbar 7-11 midsommar, sen lördag blir de midsommartrav med Emelie, så najs!
sen är jag glad över att Bobby börjat äta ordentligt igen, slipper vara orolig över honom, därimot Macho vill inte lägga på sig, så båda ska få sig en avmaskningskur och sedan ska Bobby vaccineras :D !

sist men inte minst, så längtar jag otroligt mkt till i augusti då jag Jonatan Harald och Sussie ska utomlands :D


Nu till dagen, började kl 7 i morse, jag har som sagt varit vaken till och från sen kl var 3 inatt, vaknade kl 6 pigg som en lärka av att mobilväckaren ringde, tjolahopp så var jag ute i stallet och tog ut hästarna å gav dom mat, sen in och äta lite fruckost, blev kräm och en halv macka, jag hatar att äta sånt på morgonen -.-uuusch!, sedan kl kvart i 7 drog jag mig mot jobbet, och nu har jag ganska just kommit hem, har gett hästarna och sen har jag ätit lunch.Blir inge jobb ikväll iaf, var igentligen så att jag skulle jobbat från kl 6 till 21,30 , men jag och några till (bla jennie) ska till stan på brinken och ta kort till "hemtjänst brickan" så vi kan bevisa att vi jobbar i hemtjänsten , så de skulle bli så otroligt stressigt tillbaka .
Så då ska jag jobba kvällen imorn ist, då hinner jag dra en repa på stan idag och titta om jag hittar ngt snygt som jag kan ha på mig på stadsfesten! :D sen måste jag in på Royal och köpa foder oxå.

Imorn ska jag ner med Bobby på travet,ska värma på banan och sen köra intervaller på rakbanan, ska höra om christer vill vara med oxå , han kanske ska köra Marokhan så vi kan hänga på dom? vi får se iaf hur de blir.
så hoppas jag att jag får låna marokhans box en liten stund så jag kan tvär dra ner på stan och titta på resor med sussie:)

Nu ska jag börja göra mig i ordning, sen bär de av mot stan .
Hörs sen.

Kommentarer
Postat av: mican

ska vi röja tillsammans på stadsfesten då?;) hur såg klänningen ut?:D

2009-06-16 @ 16:46:42
URL: http://diamantmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0