17 juni,inlägg 2.

sådär ja, nu ska vi se om detta har tänkt fungera,har tästat 2 gånger tidigare idag och inläggen har inte publicerats -.-
iaf så har jag jobbat en stund idag, mellan 12,30 till 14,00 , delegering hos en vårdtagare som ska sondmatas.
sen har jag även sålt min Ericsson idag (telefon) till jennie för 600 spänn, tyckte de var värt de eftersom jag fick den gratis av Telia, sen har jag min fina Nokia som ligger och skräpar så den har jag återupplivat idag :D

Inatt hade jag sån fruktansvärd senadrag i båda benen, gjorde gräsligt ont ! i morse då jag steg upp kunde jag knaptt gå, och nu har jag världens träningsvärk 0_o stabilt!? , fast ngt är inte som de ska, igår då jag ridit Bobby fick jag så fruktansvärt ont i knäna ,kunde knapt gå, haltade omkring på gården som världens haltalotta! sen de lilla jag red hos emelie igårkväll på Fari gjorde oxå ont, så jag måste kolla upp detta, inte så roligt att inte kunna rida utan att få så ont.

Ikväll ska jag iväg och träffa min sista vårdtagare, sen imorn är min första arbetsdag ensam! fan va najs, lite nervöst men tror de kommer gå bra, sen lär man sig förhoppningsvis ganska fort hur allting funkar :)
sen ska jag ut på en kvällstur med Bobby, antingen rider jag eller så kör jag, har inte bestämt än,troligast kör jag.

Imorn jobbar jag mellan 17,30 till 21,30 , sen kommer Jonatan hit och på fredag är de midsommar :) Jobbar då mellan 7-11 , sedan på kvällen blir de fet party här i Fäll, blir supa jävel och äga hela plejset ;) nej, så hemskt ska de inte bli.
Men kul ska de bli, hoppas jag iaf! de brukar sällan bli annat när vi är alla fällforsare tillsammans ^^

Nu ska jag stoppa ngt i munnen, sen ut och ge hästarna mera mat och smörja in dom i myggmedel, sedan som sagt jobb.

hörees!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0