29/30 juni.

Jag måste erkänna att jag hunnit med en hel del idag, bla att trimma Vizzla litegrann :) hon blev riktigt söt om man bortser från baki rumpan :P men hon var så "tovig" och hemsk där, + att hon var blodig (löpen) -.- .
sen har jag jobbat från kl 15 till 21,30 , gick fina firren det! jag ÄLSKAR mitt jobb måste jag säga, jag längtar inte tills allt är över, verkligen verkligeen inte :/ sen fick vi dåliga nyheter ikväll oxå, en tant har dött , = mindre jobb :(

Sen var ju som sagt bror min på Royal idag och köpte myggmedel och foder till hästarna , totalt blev de 428 kr och eftersom han "äger" 10%  av hästen så fick han betala det, han har faktiskt inte betalat en endaste krona under de här året som jag ägt Bobby, så nu var de på tiden :P ska han få nå pengar då bobby tävlar så får han fan lägga ut pengar oxå!

sen hade mamma varit på Royal oxå och köpt 2 st fodersäckar + myggmedel :P hon viste inte att ola varit där och köpt redan :P men bara tacka och ta imot, nu behöver jag inte köpa foder fören om ca 3 veckor ! NAJS, tack mamma <3
sen har jag då myggmedel så vi klarar oss hela sommaren, Guld <3

Just nu äger jag 1400 kr, imorn kommer studiebidraget och vi får hela på 1050 kr! YES! äger då 2400 kr, - 600 som ska gå till stadsfesten, så då har jag ca 1800 kr att ha roligt för, så imorn ska jag gå på stan som sagt och inhandla ngt fint att ha på mig :) sen lite linnen behöver jag oxå, så hade jag tänkt att hästarna ska få varsin slitoch släng grimma som jag brukar köpa för 59 kr på Lantmanna :) , beställde ju en skitfin lädergrimma från Börjes, dock var den lite för stor så måste göra 2 hål till i den innan den går att använda, sen ärden fit for fight! ;)

NU ska jag ta och sova, är rätt såtrött, imorn ska jag sola och sedan blir de stan och gå en runda, möta upp Jonatan och sedan ska vi möta Harald och sussie utanför Resia :] ! sen ridning på aftonen blir de oxå, och Onsdag blire jobb 7-12 som de ser ut nu :)!

Godnatt.
saknar fjälls <3 

Kommentarer
Postat av: emelie

Jag har ju svarat idiot!! fatta att Storbränna inte har världens bästa sänning så slutar du vara kaxig ;)

2009-06-30 @ 01:21:55
URL: http://emeliebystedt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0