7 juni.

satans pissväder, fyfan vad less jag är! hela veckan och helgen har varit grå och kall med regnskurar hoven droven, regn även idag och bara +8 grader ute , vad är de för sommar? -.- fast enligt Yr.no ska sommarvärmen komma i veckan, så de hoppas jag på att den gör oxå, annars blir jag deprimerad.

Den här veckan kommer bli hemsk, har så otroligt mkt att göra! de är inte nådigt, jag är inte riktigt van vid det :P

Måndag: Möte med hemtjänstfolket från 10-16, hem och fixa stall och ta in kreaturen.
Tisdag:banan med Bobby,mickonen ska köra och sedan sko om honom
Onsdag:Jobb hemtjänsten mellan 7-12 och sen 18-21,30. pallra sig mot stan med locktång osv.
Torsdag:Jennifer tar studenten,upp kl säkert halv 7 och fixa hennes hår och smink, sen se på då hon tar studenten , på kvällen hem och rida .
Fredag:jobb hemtjänsten mellan 7-16


sen har jag ju massa dagliga sysslor som jag inte orkar skriva upp som jag ska hinna med oxå, detta kommer bli roligt ;P jag råder er att inte vara nära mig, mitt humör kommer troligast inte vara på de bästa ;P !

Christer ringde i morse vid 10, han berättade att han tyckte jag var så duktig i fredas och hur jävla fin Bobby hade blivit :)
han sa att han aldrig sett så fin ut sen 3 års ålder, och de tar jag som en jävla komplimang ! de är inte alltid man får höra ngt sådant av den där mannen :P men jag blir så glad, de är så roligt att få höra sånt,jag log från ena örat till de andra :P

Planerna för idag är att jag ska rida Bobby en sväng, emelie skulle ha kommit min hon hann tydligen inte, (som vanligt -.-) hon skulle hinna ut med Hubbe oxå och sen skulle hon till stan. jag som hade tänkt ta lite bilder å grejjer idag, men de blir inge av, inga dressyr bilder iaf :/

Nu ska jag slöa en stund framför tvn och vänta på att de ska sluta regna, sedan blir de rida en sväng i skogen.
hörs sedan.


Jag känner att jag snart behöver en dos av världens bästa sussiee!
så sussie om du läser detta, sluta jobba så mkt och umgås med mig ist :] !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0