21 december.

Jag har sovit så otrooligt gott inatt, ni anar inte! anledningen var att Jonatan inte var här, jag ahde hela sängen för mig själv :) de behövdes känner jag nu, är så mkt piggare idag motför andra dagar .

Jag har ganska nyligt kommit in, Jessika har varit här och ridit Bobby och jag tog med vizzla så hon fick följa med och gå :) så nu har både jag hunden och ena hästen fått motion , inte illa alls.
Jag är så himmla hungrig, de enda jag ätit idag är en macka med ett glas havremjölk och lite chilinötter.
Men jag ska vänta till middagen, då ska jag göra ugnspotatis och kotletter med sallad och bearnise sås och vitlöks sås, de ska bli mumsigt!

Ikväll ska jag bara ta de lugnt, träna lite grann hade jag tänkt och sen se lite tv och invänta morgon dagen, har som sagt en körlektion klockan 12,20 och sen ska jag gå på stan och fixa Jonatans julklapp , sen blir de Fäll igen .
Tisdag blir de skoterkörning med Jonte om han fått till skotern, sen ska jag börja förbereda inför julafton, en massa mat alltså! fast jag tror bara att jag ska göra köttbullarna då, så jag har dom ur världen.
Och vilken välldans tur att jag gjort bort allt bakande! annars hade jag börjat känna mig lite stressad.

Till er som undrar varför jag ska göra maten och fixa å dona, de är såhär att mamma jobbar , hon är egen företagare och hon stänger inte fören kl 14, pappa han bryr sig inte så mkt om att göra mat för han tar alltid förgivet att de är jag som ska göra det, jag har lagat maten i detta hus de senaste 4 åren. VARJE DAG! (iaf varje dag jag varit hemma)
sen även innan de lagade jag mat ngn gång i veckan sådär, De är tur att jag gillar att göra mat, annars hade de vart illa.
Sen är de oftast jag som sköter huset oxå, typ städar och gör sånna saker för ingen annan hinner med det.
Tur att jag finns ;)

Fast ibland önskar jag att jag kunde få komma hem, och att de var riktigt rent och fint i huset och middagen stod serverad på bordet, och att både mamma pappa och ola satt där och väntade.
Enda gången hela familjen är samlad inklusive morfar (den enda som lever) är på julafton, alltså 1 gång per år äter våran familj tillsammans . Så ni kan ju änka er hur mkt jag ser fram imot julafton!

Nu ska jag ta och vila en stund ,känner mig slut efter dagen ;P
jag och Jessika har även skottat en massa skit, sen burit in ett ton hö från Machos hage som han rivit ut.
sen ska jag ta och börja med middagen! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0