22 december.

De är bara 2 dagar kvar till julafton , och nu har jag alla klappar färdiga , ÄNTLIIIGEN!

Idag har jag spenderat  dagen i stan, for först förbi travet och hälsade på chirster och snackade ett tag, sen gav jag honom julklappen från mig och Bobby, Han blev jätte glad :) hoppas bara att han blir nöjd^^
de är 5 små vodka flaskor i olika smaker.

sen blev kl till slut 12,20 och jag hade min körlektion, de var ett jäkla före måste jag säga! oplogat överallt och halkigt som fan! men de gick hur fint som hellst :) fick backa runt hörn, parkera, sax vända på en väg + nå andra vändningar :P
sen körde vi runt lite överallt och även de gick super! kan meddela folket att halken teorin och uppkörning är bokad ;)!
Men vi får se om jag hinner tills dess, men jag ska göra mitt bästa! är inte allt för länge kvar.

Man ska klara 5 faser minst 3 gånger, de är 70 frågor per varje fas och man ska ha 64 rätt , ganska mkt tycker jag ;S men bara plugga pååå..

Efter lektionen gick jag ner på stan och handlade julklapp till Jonte och hans syster, så nu är jag klar !!
Jonte hämtade upp mig på busstationen och sen drog vi oss mot Willys, mamma skulle ha 20 choklad askar till kiosken som en kund ahde beställt, så de var bara och tränga sig fram bland allt folk.
Snacka om att folk är ute i sista minuten, de var smockat överallt på stan ! jag ska inte klaga eftersom jag var en av dom alla människorna som avr ivägen för ngn :P men guud, helt sjukt vad mäniskor.

Mina planer för morgondagen är så stora som att jag ev ska ut och rida intervaller med Bobby, eller att jag ringer jessika s får hon komma så kan vi ta ut båda hästarna på en sväng, de lutar åt det hållet , Macho vill nog röra på sig lite oxå skulle jag troo :)!

Blir troligast banan med Bobby på fredag, eller till veckan, får se när ngn kan skjutsa mig!
NU ska jag äta en blodapelsin.
snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0