21 september.

Nu är de färdig jobbat för den här helgen, 1000 kr direkt i fickan kändes endå rätt bra :)! det har faktikst varit riktigt trevligt måste jag erkänna, inte bara för pengarnas skull. De blir ev lycksele nästa helg med pappii , men har inte lovat ngt än då jag inte vet vad jag har för planer :P

Nu har jag och Jonatan kommit hem till Fäll iaf, han är ute och kör lite 4 hjuling just nu, jag orkade inte följa med (är så himmla trött) väntar på att ola ska komma hem så jag kan börja med middagen, blir nog bara spagetti och köttfärssås idag, orkar inte göra ngt mer avancerat? sen blir de ut och köra Bobby en sväng, sen en snabb dusch och efter det blir de stan och umgås med Harald och sussie :) det ska bli trevligt det måste jag säga.

Vad som händer imorn har jag ingen aning om än? har inget specielt för mig tror jag, förutom att jag ska hem till fällfors igen, jag hoppas att mamma eller pappa kan hämta mig så jag slipper åka buss, jag hatar buss!

Har just kollat runt lite på google på tatueringar osv, jag tycker det är jätte vackert! inte alla då men, jag tycker de är ett fint sätt att smycka ut kroppen med, och om man vill ha ett minne av ngt eller bara för att de är fint?
Jag menar inte att de är fint att tatuera hela kroppen bara för att? men någon enstaka är faktikst fint.
En tatuering är så personlig, iaf för mig. Min drake som jag har på benet står för frihet, ett liv utan fri vilja är inte ett liv.
Hur som hellst ser jag fram imot nästa gång jag tatuerar mig :)!

Nu ska jag gåner och laga middag, sen ut med Bobby.


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0