20 september


Den här dagen har gått fort, jag är hur trött som hellst men kan inte gå och lägga mig fören mamma kommit hem med min choklad kaka så jag kan snutta på den en stund, jag känner att jag fötjänat den idag faktikst :)
Jag och Jonatan steg upp vid halv 9 och packade å gjorde oss klara för marknaden i lövånger, väl framme fick vi världens chock över hur mkt folk de var där ! hur mkt som hellst, vi fick verkligen arbeta! men de var riktigt trevligt och vi fick in MASSOR med pengar, nämner inga summor ;) så vid 3 tiden slutade marknaden, vi gick en runda och jag köpte ett par tv sockar för 20 kr och hemma gjord hallonsaft :] eftersom vi aldrig har tid att göra ngt sånt här hemma.
Efter rundan gick vi till bilen och drog till byske till mamma en sväng, beställde pizza och sen drog vi oss hemmåt igen och åt, det var mums.

Efter middagen for jag och Jonte ut och körde 4.hjuling och jag körde vår extrema moppe vid namn "attalan" , körde runt på vägar i skogen osv, var riktigt mys tills jag började frysa! då for vi hem och jag mockade i stallet åt grabbarna grus och blandade deras kvällsfoder som dom sen fick komma in och snaska på :) sen fick dom vatten och hö för kvällen.
Bobby hade lyckats riva ner övertråden på hagen IGEN!? men idag kom jag på hur han gjort, han gnager upp fästena där tråden sitter i, sen lyckas han vell bita av tråden oxå (glömt he på strömmen) han är en riktig jäkel på det! men som vanligt så står han endå kvar i hagen så snällt trots att han bara behöver lyfta på benen 50 cm så är han ute? de är nog inte det han är ute efter :P han vill nog bara jävlas med mig, haha.

Imorn står det jobb på schemat, men troligast inte lika lång dag? sen blir de hem och köra Bobby en sväng och efter det ska jag göra mig o ordning för stan, vi ska vara med Harald och sussie ett tag :) de var ett tag sen sist så det ska bli väldigt trevligt ! :D vad vi ska göra vet vi inte än, men ngt blir de alltid. aldrig en tråkig stund med dom 2 :)

På tal om det, så är de inte allt för länge kvar innan jag och sussie ska tatuera oss, blir första gången för sussie och andra för mig :) grejjen är den att jag har 3 st som jag vill ha, men jag har besdtämt mig för att jag ska göra stjärnfallet i nacken först ist för tassavtrycken på höften,den ska jag vänta med tills jag blivit lite mer passande för den ;) ni förstår säkert vad jag menar. Stjärnfallet ska bestå av 9 stjärnor, en för mamma,pappa,ola, Jonatan, Macho,Bobby,Vizzla,Bejliz och azzi. Så då jag inte är hemma med djuren så har jag dom alltid med mig endå, och när jag saknar mina föräldrar och bror så finns dom där med mig. Jag tror att de kommer att bli bra , alla namn jag nämnt betyder väldigt mkt för mig, och utan dom vet jag inte vad jag skulle ha gjort? jag älskar er allihopa.

nu ska jag gåner och fortsätta vara lite social med Jonatan, mysa lite framför tvn sen blir de sova?
Godnatt på er.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Tack så mkt för kommentaren :D

2008-09-21 @ 16:24:42
URL: http://hannaogren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0